دوستان همه شما خداروشکر نتاتون درست شده فقط مال من خرابه؟
توی بازی لگ میشه.
یعنی همه مخابراتا درست شده الا مخابرات ما؟:n03:
Printable View
دوستان همه شما خداروشکر نتاتون درست شده فقط مال من خرابه؟
توی بازی لگ میشه.
یعنی همه مخابراتا درست شده الا مخابرات ما؟:n03:
دوستان بهتره تا اطلاع ثانوی از پارس انلاین اینترنت نگیرید چون وضعیت سرورها افتضاح و همش قطع قطع قطع ................ اعصابتون بهم میریزه:n15::n21:
فقط صبح از ساعت 7 تا 11 ظهر قابل استفاده هست و بقیه ساعات باید قید اینترنت رو بزنید . بیش از 2 ماهه اینطوره
فریب تبلیغات و لفظ به ظاهر مودبانه مسئولین فروش این شرکت رو نخورید و به هیچ وجه فعلا توصیه نمیشه
خود من به عنوان کسی دارم اینو میگم که 4 ساله پارس انلاین دارم از 128 گرفته تا 2 مگشو تست کردم در حال حاضر کیفیت سرویس ها افتضاحه و بدترین نوع خودش در چند سال گدشته هست :n21:
خیلی جالبه که اصلا فکری هم نمیکنن اینا چون سال پیش یه مدت اینطوری شد بعد درست کردن الان 2 ماهه نمیشه بازی کرد میری تو سرور لگ لگ لگ لگ لگ.:n03::n21:نقل قول:
نمیدونم دارن چی کار میکنن ولی امیدوارم هر چه سریع تر درست بشه.
320 تا هم خیلی خوبهنقل قول:
256 که 32 تا باید بده
اینترنت داغون. قطعی پشت سر هم. هر چند دقیقه یک بار. این دیگه چه مدلشه گندشو در اوردن:n21:
چند روزه باز پست سر هم قطع میشه , لینک میپره, پینگ بالا میره!! کلا ترکیده پارس ,نمیدونم چه غلطی دارن میکنن خدایی... شبانه هم که افتضاحه! کلا تو این 6-7 ماهی که کوچیدم به پارس بدرترین تجربه نت تو این 1-2 ماه بود اه اه
من دان استریمم بردم روی 4 گیگ فوق العاده شده
سلام :n18:
یک سوال دارم لطفا جواب بدهید ؟! من هر چی فایل با حجم بزرگ مثلا 200 مگ میخوام تو هر سرویس دهنده ای آپلود کنم ، وسط هاش ارور میده ؛ آپلود بنده هم رو یک مگ هست(و نویز خط من 10 هست) ، اما تو دانلود مشکل ندارم مشکل چی هست ؟
خط مشکل نویز نداره؟نقل قول:
4 گیگ یا 4 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: