غیر از نفهم و بی سواد چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.... 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود واسه سرویس 5 مگابیت :n38:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
غیر از نفهم و بی سواد چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.... 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود واسه سرویس 5 مگابیت :n38:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان از چه قراره ؟نقل قول:
من که متوجه نشدم
هیچی... مخابرات 20 گیگ حجمم رو خورده شکایت نوشتم... سرعتم 450 کیلوبایت در ثانیه است اون 20 گیگ توی 4 ساعت تموم شده... الان یارو اومده میگه 2.5 مگابایت در ثانیه سرعتته میتونی دانلود کنی اون حجم رو تو اون زمان.نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
خدایا مردم از خنده :n02::n02:
با سرعت 450 کیلو میشه حدودا ساعتی 1.5 گیگ دانلود کرد
که تو 4 ساعت میشه 6 گیگ تقریبا
ولی اینی که اون بالا نوشته 2.5 مگابایت در ثانیه جوکه :n02:
تو ایران خطوط انگشت شماری هست که بتونه 2.5 مگابایت در ثانیه رو استریم کنه :n08:
خط من 2 مگابیت رو نمیکشه چه برسه با این خط 24 مگابیت دانلود کنی
نقل قول:
آقا برا شما هم این اتفاق افتاده ؟
برای من تو این 3 ماه همه روزا حجم رو درست زده جز یک روز که 2 گیگ کم کرده
من هر روز 200 یا 300 مگابایت مصرفمه چطور 2 گیگ تو یک روز استفاده کردم ؟
این ماه اولین بار بود آسیاتک اینطوری کرد با من
شکایتم نکردم - نامردا...
سرع دانلود لینک خارجی امروز برای من به 20 کیلوبایت رسیده تف تو روحشون
بالاخره من از کجا اینترنت بگیرم ، یکیتون از شاتل گلایه دارید یکی دیگه از آسیاتک ، یکی از همارا ، یکی از پارس آنلاین یکی از های وب و گهگاهی صبانت ، مخابرات هم که این آخری ها گند زد به شبانه و ساعت دانلود و... حالا یکی نیست دقیقا بگه واسه دانلود شبانه رایگان بدون بهانه ، مثل منصفانه و افسانه ، کدوم شرکت خوبه هم از لحاظ پینگ هم سرعت و هم قیمت مناسب ، من ومیخوام مخابرات رو بخاطر ارج نهادن به خریتش تحریم کنم بخاطر همین موندم کدوم گزینه رو بغیر از اون انتخاب کنم ، من موندم و دنیایی از دانلود که پشت در منتظرند ، بی زحمت کـــــمـــــک .
ماهانه 5 گیگ سرعت 2 مگ
دانلود شبانه با 4g ایرانسل...دیگه دانلود شبانه با adsl به صرفه نیست
آخه مثل اینکه محدو.دیت داره تو هر بسته بیشتر از اون نمیشه شبانه دانلود کردنقل قول:
اینترنتمون شد اینترانت! به همین سادگی و خوشمزگی پودر کیک راه بر!
ای بابا من تازه میخوام بیام اسیا تک یعنی دیروز ثبت نام کردم و منتظر رانژه خط هستم ( منظور از مودم قبل از شروع ساعت دانلود روشن بوده چیه ؟ من مودمم 24 ساعته روشنه و معمولا بازه دانلود رایگانم رو 10 دقیقه دیر تر شروع و 10 دقیقه زودتر شروع تنظیم میکنم تا مشکلی از بابت حجم خوری تو بازه زمانی نداشته باشه )نقل قول:
اقا وضعیت دانلود شبانه در چه وضعی بوده در این مدت ؟ میانگین چقدر بر میداری شبانه ؟
پ . ن 1 :خط من 1 روزه از مخابرات جمع اوری شد حالا ببینیم چند روزه اسیا تک رانژه میشه
پ . ن 2 : لعنت به مخابرات که شبانه رو جمع کرد و گند زد به همه چی و اواره مون کرد :n02: