چه ضد حالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی، این جشواره هم بخوره تو سرشون.....اصلاً چیزی نداره.
Printable View
چه ضد حالی
از طرفی، این جشواره هم بخوره تو سرشون.....اصلاً چیزی نداره.
کسی تست کرده؟ شارژ مجدد بسته رو اگه بزنیم ، بسته فعال و رزرو میشه؟منظورم بسته های حذف شده است.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
چه مدت از ارائه بسته-های ساعتی شبانه میگذره ؟؟نقل قول:
باز یه مدت کسی ازشون خرید نکنه دستشون میاد. تنها بسته های معقولشون همینا بود که حذف کردنو این ساعتی شبانه ها. فقط تنها راهی که میمونه اینه که بیاد چند تا طرح خوب جایگزین کنه وگرنه هیچی دیگه! خداحافظ ایرانسل! تا وقتی خدمات نده مشتریاشم کم میشن. بد موقعی اینکارو کرد، درست وقتی که بحث ترابردپذیری گرم شده بود.(احتمال داره بشون گیرداده باشن). شایدم میخوان فروش td-lte شونو ببرن بالا.
درسته سرعت نت ایرانسل خوب بود ولی چیزی که حداقل واسه من مشخصه قیمت حجمیه اینترنته، با سرعت متوسط Adsl توی جشنواره های مختلف میشه طرحای خیلی ارزون تر نسبت به تعرفه های ایرانسل خرید.
باید بشه.....چون خودشون میتونن شارژ مجدد بسته رو بردارن...که فعلاً این کار رو نکردن (دقیقاً همون کاری که با بسته عید فطر کردن)نقل قول:
من حسابم رو هنوز شارژ نکردم...برای تست، خرید مجدد زدم، SMS امد که اعتبار شما کافی نیست...پس میشه همچنان خریدش
منم اعتبار نداشتم،تست کردم همین پیام شما رو داد و گفت با این کد اعتبار بگیرید.نقل قول:
نمیخوام الکی شارژ بخرم.
اگه از دوستان کسی تست کرد لطفا اینجا خبررسانی کنید.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
یعنی خاک عالم بر سر این ایرانسل به جای ارزون کردن بسته ها و جلب نظر مشتریان بسته های عادیشو حذف کرده و یه مشت اشغال نگه داشته آین چه سیاست اشغالیه ؟ اگر فکر کردی با این کارت میتونی این td LTE اشغالو بفروشی کور خوندی
دوستان کسی تست کرده ببیته میشه بسته 100 گیگ تمدید کرد یا نه؟ ماله من 5 ماه مونده با نصفه بسته وگرنه تست میکردم.
البته اگه ذخیره بشه از 5 ماه دیگه استارت شرو بشه من الان بسته رو میخرم خودم منظورم از امروز شرو نشه.
خوب وقتی بسته به درد بخور نداره دیگه مودم 4 جی پلاس چه کاری
دیگه تست هم نزنید تا آمار ترافیکشون هم بیاد پایین از همین الان باید نتیجه عملشون رو ببینند. من توی خونه از 4 جی استفاده می کردم با وجود adsl و بسته های تخفیفیش دیگه 4 جی توجیه نداره
چقدر خوبه که شرکتها به عملکرد مشترکهاشون احترام میزارن و اقدام متقابل می کنن
کلا هم ایرانسل و بسته هاش رو به آشناهاتون پیشنهاد ندید چون اولا اپراتور ها پر رو میشن و فردا هم نمی تونید جواب در و همسایه رو بدید
امیدوارم این یه حذف موقت باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
و خیلی شیک و مجلسی بسته 100 گیگ هم حذف کرده و کلا همه بسته هاش شده به قیمت آشغال.
اگر بسته های مقرون به صرفه برنگرده بی شک ایرانسل بای بای.