فک کنم روی اسیاتک باشهنقل قول:
چون با سرویس حامی من ازش 600 تا دانلود کردم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
فک کنم روی اسیاتک باشهنقل قول:
سرعت منظورته یا حجم؟؟؟؟نقل قول:
سرعتنقل قول:
توی حامی برای غیر اسیاتکی ها نهایتش سرعت 250 میده
خطت روی چند مگ بسته شده؟نقل قول:
مگه نباید سرور داخلی بدون محدودیت سرعت باشه؟
سلام
نظرتون درباره جشنواره زیر چیه؟
تجربه سرعت نامحدود در جشنواره آ مثل آسیاتک
این که میگن در بازه رایگان 80 درصد تخفیف ،چطوری محاسبه میکنن.محدودیت سرعت رو هم قرار میدن؟
ممنون
نقل قول:
من توی روز حداقل 700 کیلو دارم. به 1 مگ در ثانیه هم میرسه یعنی ماکزیمم. ولی توی شب دقیقا فیکس میشه روی 2مگ!!!!!!!! یعنی 250 کیلو
نقل قول:
تک کانکشن منم افتضاااااحه !!! با 32 کانکشن میرسه تا 1 مگ بر ثانیه دانلود ، ولی با تک کانکشن به زور به 90 برسه !!!
مشکلت کاملا مثل منه. نمیدونم باید به این جماعت چی گفت!!نقل قول:
نقل قول:سرورهای 4upld یا همون اکسپرسلیچ سابق، الآن روی دیتاسنتر شاتله. فعلن دو تا سرور داره که یکیش وقتی مستقیم روی سرور داخلی آپلود میکنه روش فایل میذاره. یکیش وقتیه که با واسطه از یه سرور فرانسوی آپلود میکنی، خودش منتقل میکنه روی این سرور دوم. هر دو تا هم مال شاتله. شاید حدود 1.5 سال پیش سروراش از آسیاتک بودن اما بعدش عوض کرد اومد روی شاتل.نقل قول:
تخفیف 80% در بازه رایگان، احتمالن این جوریه که شما اگه 100 مگ دانلود کنی، 20 مگش از حجم ترافیک سرویست کم میشه و 80 مگ بقیهاش حساب نمیشه و رایگانه. (الآن پارسآنلاین تخفیف 67% داره، داتک هم یه تخفیف 90% و یه تخفیف 75% که همین جوری محاسبه میشن.) با وضعیت قاعدتن نباید محدودیت سرعت باشه یا حداقل نباید به اندازه رایگان معمولی باشه. البته دیگه این اسمش شبانه رایگان نیست. باید بهش بگن شبانه تخفیفدار. مثل همون شبانه نیمبها که در واقع 50% تخفیف میخوره.نقل قول: