پارس انلاین هم همین طوریه برا مننقل قول:
Printable View
پارس انلاین هم همین طوریه برا مننقل قول:
تیکت زدم روی ده مگابیت آپ کردن و در کمال تعجب پینگمم به شدت بهتر شد. قبلا 120 بود.نقل قول:
فکر کنم بخاطر اینه که type رو روی fast گذاشتن.
قبلا تیکت میزدم میگفتن همچین چیزی نداریم! (میگفتم پروفایل گیم برام تنظیم کنید).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله چنل Fast پینگ رو کاهش میدهنقل قول:
یک چیزی داره این وسط کشش خط رو زیاد میکنه چون دفعه ی قبل 11 مگ میکشید الان تا 13 میکشه. ولی به نظر من تغییرش ندید دیگه چون وقتی دوباره بشه 11 مگ، پرش لینک پیدا میکنین
الان شما گفتید چی رو براتون عوض کنن.برای من type Interleave هستنقل قول:
من فقط گفتم که روی ده مگابیت ست کنن. شما تیکت بزن بگو روی مود fast بذارن برات.نقل قول:
شاید انجام بدن شایدم ندن. اپراتور به اپراتور فرق داره. هفته ای یکبار امتحان کنید تا نتیجه برسید :biggrin:
پشتیبان های مخابرات خیلی آدم های عجیبین.
من های وب هستم کلی گفتم گیمینگ تنظیم کنن الان مودم رو دیدم fast نیست :دینقل قول:
من باز هم حساب و کتاب کردم و نتیجه همون شد که حجم داخلی رو هم با ضریب چار از حجم کل دوره کم میکنن.
اگه امکانش هست کسی ریز مصرف رو نگاه بندازه (البته بعد از برگردان AAA انتخاب بشه - میدونم که خودتون این قضیه رو بلدین) و حجم داخلی رو ضربدر چهار کنه و با حجم خارجی(که خودش ضریبش رو حساب کرده) جمع کنه و از حجم کل دوره کم کنه و ببینه نتیجه اون چیزی نیست که توی داشبورد نشون میده؟!
یه چند مگ هم که برای محتوی هست فکر کنم مربوط به سایت و پنل و سرورای خودشونه، فقط اون مصرف پیامرسان رو چرا اضافه میکنه درصورتیکه من غلط کنم (مؤدبانهی "چیز" بخورم) که بخوام مسنجر داخلی استفاده که هیچ، حتی نصب کنم؟!!
سلام.
روزهای سرویس من سه روزه که صفر شده. هرچی هم دانلود میکنم از اون حجمش کم نمیشه.:D
چیزی شده ما خبر نداریم؟
اصلا نگران نباش، منو گیر آوردن و دارن اون حجم رو از من کم میکنن! :eh:نقل قول:
سلام من اینرتنت مخابرات دارم ولی مدتیه که سرعت به شدت اومده پایین و حتی یه سایت عادی هم باز نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه؟