اینا دیگه شورشو در اوردن
شکایت کردم زنگ زدن میگن وظیفه ما اینه که سرعت 100 تا به شما بدیم الان مشکلی ندارین
آخه چی بهشون بگم
پینگ بالای 250 و همش تایم اوت داره
Printable View
اینا دیگه شورشو در اوردن
شکایت کردم زنگ زدن میگن وظیفه ما اینه که سرعت 100 تا به شما بدیم الان مشکلی ندارین
آخه چی بهشون بگم
پینگ بالای 250 و همش تایم اوت داره
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين مشكل با اين اوصاف برميگرده به پارس آنلاين . به پشتيباني گفتيد ؟ جوابشون چي بوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باز نمیشه چیکار کنم ؟:n13:
نه نگفتم هنوز. هی میگم امروز فردا خوب میشه ولی....نقل قول:
آي پي مودمتون رو عوض كرديد دوست عزيز ؟نقل قول:
192.168.0.1
و
192.168.2.1
رو هم امتحانم كنيد اگه نشد بايد بريد قسمت كانكشن اينترنت ويندوز روي كانكشن كارت شبكتون كليك راست كنيد بريد prpperties و اونجا ببينيد آيپي مودمتون چنده .
همين امشب كه اين اتفاق افتاد موضوع رو به پشتيباني مركزي اطلاع بديد .نقل قول:
تماس: 82201-021
نه بابا فقط از برنامه kerio استفاده کردم که الانم که پارس قات زده اصلا نمیشه هیچ کاری کرد _- کانکشن کریو رو هم قطع میکنم فایده ای ندارهنقل قول:
من یک مگ دارم سرعتم بالای 90 نمیره تو بازه ی شبانهنقل قول:
در صورتی تا چند هفته ی قبل حداقل سرعتم تو شبانه 310 بودش
فک کنم روی سرویس یه مگش هم باشه این مصرف منصفانه ولی مقدار ترافیکی که میتونی با شبانه باسرعت بالا دانلود کنی نسبت به سایرسرویس هاش بیشتره
چند وقته تاپیکای شرکتای مختلفو زیر نظر دارم و اینطوری که به نظر میسه پارس آنلاین از بقیه مشکلانش کمتره.
فقط یه مسالهای هنوز برام مبهمه. فرق سرویسهای مختلف با همدیگه چیه؟ روزانه که احتمالا هیچچی، تو شبانه تفاوت دارن؟ چون قیمتاشون خیلی به هم نزدیکه.
یکی از دوستام تو کرج پارس آنلاین داشت سرویسشو که از 512 کرد 128 هیچ تفاوتی چه شبانه چه روزانه نداشت! البته اون سرویسش ستارهدار بود.
دوستان اهوازی اینترنت شما هم 2 روزه نابود شده؟:n13: