دوستان من با L.A NOISEآپدیت کنم؟ مشکلی برای بازی های قبلی پیش نیاد؟
چه بازی هایی با کینکت اجرا میشن؟
دوستان من با L.A NOISEآپدیت کنم؟ مشکلی برای بازی های قبلی پیش نیاد؟
چه بازی هایی با کینکت اجرا میشن؟
این درایو در اوردن و سخت افزاری -- کردن دستگاه خیلی کار سختیه ؟ من اینجا تو غربت کسی رو نمیشناسم این کار رو انجام بده . :41:نقل قول:
بچه ها یه راهنمایی کوچیک بکنید ممنون میشم . یادمه آخرین بار طرف یه چیزی به اسم iXtreme 1.6 نصب کرد برام . الآن ورژن جدیدتری اومده ؟ چطوری میتونم نصب کنم ؟ مرسینقل قول:
سلام همگي
من دقيقا يكسال پيش همين موقعها از آقا ميثم يه اليت گرفتمو تا الان باش عشق دنيا رو كردم :31:
حالا چنتا سوال درباره كينكت داشتم كه شايد به نظرتون مسخره بياد ولي لطف كنيد بي تعصب جواب بدبد چون همين سوالا باعث شده تاحالا بيخيال كينكت شم
ممنونم
1. به نظرتون در كل كينكت بچه بازي نيست!؟ يعني من با 20 سال سن روم ميشه وايسم بازي كنم باش!؟:13:
2. خوندم زيره 1 متر قدو نميبينه ولي سوال اينجاس تا چه قديو ميبينه!؟ قدم 191 :18:
3. در كل يكي دور از تعصب به ما بگه آقا كينكت به درد ما ميخوره يا نه از ما گذشته بايد بچمون باش بازي كنه !؟ ( باش بازي كنه :27: )
ممنونم از همه:11:
خيلي مخلصيم :20:
آره داداش به دردت میخوره... اصولا به درد هر سنی می خوره :دی تازه داره واسش بازیای کمتر لوس هم میاد :دی
نه مسخره کردن نداره خیلیا این سوال براشون پیش میاد.1_شما نگاه به بازی هایی مثله کینکتیمالز و...نکن اصلا نمیتونه بچه بازی باشه به نظر شما بازی هایی مثله geow و ghost recon و forza4 بچه بازین؟ 2_نه قد شما رو قبول میکنه بستگی به فاصلت داره:31:
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از دوستان عزيزم بخاطر جواباشون
geow و ghost recon و forza4 اينا باسه كينكت ميخوان بيان !؟ :18: داداش مطمءني شايعه نيست !؟
20 سال مگه سن زیادیه؟؟!! حداقل میگفتی 35 سال یه چیزی :D :31:
برای -- اسلیم 0225 دو راه گذاشته شده(درست میگم دیگه؟)
1-برد PCB که گرون در میاد 2-usb pro .
یعنی حتما باید این دو قطعه خریداری بشه؟اونوقت تا برسه ایران خودش یه چند هفته ای طول میکشه!! بعد اولیش هم باید همیشه وصل باشه.
دوستان من درست متوجه شدم یا کج رفتم راه رو ؟؟
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
تو نمایشگاه E3 که چند روز پیش بود خبرش رو دادن ، البته تو این سه بازی بالا فقط واسه Ghost Recon فقط نمایش دادن.خیلی از بازیها قول استفاده رو دادن ولی چطوریش رو هنوز کسی به اون صورت نمی دونه.نقل قول:
geow شایعست ولی اون دوتا 100%میان.اگه تونستی اخبارe3ببین,چه بازی هایی می خوان برای کینکت بیان:18:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
کسی میدونه -- جدیده کی میاد مردیم بس صبر کردیم:grrr:
نقل قول:
همين با دسته هم وقتي بابام مياد خاموش ميكنم،حالا فرض كن يهو يكي بياد ببينه دارم بالا پايين ميپرم :19:
كلا اين ماكروسافت به فرهنگ ما توجه نميكنه بايد تحريمش كنيم :27::27: