دوستان برای شما باشگاه مشتریان امتیاز اضافه میکنه؟
من سرویس رو تمدید کردم هفته پیش ولی هنوز همون 500 تای عضویت اولیه رو دارم
Printable View
دوستان برای شما باشگاه مشتریان امتیاز اضافه میکنه؟
من سرویس رو تمدید کردم هفته پیش ولی هنوز همون 500 تای عضویت اولیه رو دارم
میدونم اینو ، بخاطر این بیشتر میبنده که تا اون افت سرعت اینترنت رو جبران کنهنقل قول:
تا زمانی که وارد سرویس ماه بعد نشدی امتیاز بهت تعلق نمیگیره ، ممکنه همون روزای اولم نده ولی بهتون امتیاز رو میدهنقل قول:
من دقیقا همین مشکل رو با شاتل دارمنقل قول:
یک سرویس p2p وایرلس از شاتل دارم سرویسم 8 مگ هست ( لینکم تا 24 مگ میکشه )
ولی چون دقیقا سرعتم رو 8192 بستند سرعتم به زور به یک مگابایت می رسه اکثرا روی 950 کیلوبایت هست
هر چی با شاتل هم صحبت می کنم می گن با نمی تونیم سرعت وایرلس رو دستکاری کنیم و همینه که هست
دوستان راهی سراغ دارند ؟ آیا ؟
تقریبا تمام شرکت ها همینجوری هستند . دیگه 50-60 کیلوبایت که دیگه اینقدرها هم اهمیت نداره .نقل قول:
آخه حداکثر میشه 950نقل قول:
خیلی متغیره بعضی مواقع تا 600 یا 700 کیلوبایت هم میاد پایین.
اگه تا 600-700 میاد پایین که مشکل کمبود پهنای باند دارند البته در صورتی که مشکل نویز نداشته باشید اما 950 طبیعی هست و مشکلی نیست .نقل قول:
البته چون وایرلس هست به احتمال زیاد بیش از اندازه فروختند و بقیه کاربرها از پهنای باند شما استفاده میکنند .نقل قول:
درست میگن من هم ۸ مگ دارم و روی 9255 بسته شدهنقل قول:
کسی اینجا مشکل قطعی نداره؟ دو سه روزه شدید قطعی و افت سرعت دارم
قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.نقل قول:
خب درسته snr از 12 یا 13 که همیشه همین بوده یهو میره پایین و قطع میشم این وسط سیم کشی و اینا هم هیچ تغییری نکردهنقل قول:
توی اینستا بعیا گفتن سراسریه خواستم مطمئن شم
تایید میشه و مشکل قطعی وجود داره. درخواست بدید annex L رو فعال کنن و رو مودم به صورت annex A/L ست کنید مشکل موقت مرتفع میشه . اگه از سرویس های جدید استفاده می کنید.! روی سرویس های جدید و بعضی از dslam ها بخاطر اینکه خط رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم مشکل وجود داره . می تونید درخواست بدید دقیقا همون سرعت اسمی سرویس براتون ببندند تا مشکل حل بشه .نقل قول:
!! یه تست بگیرید مودم خاموش و سپس روشن کنید . به چراغ dsl توجه کنید اگه یکبار چشمک زد و ثابت شد مشکلی هست. اگه یکبار چشمک زد ثابت نشد و دوباره شروع به چشمک زدن کرد و ثابت شد مشکلی از بابت کانفیگ خط ندارید و معمولا اگه رو dslam زایکسل باشید چراغ dsl طی دو مرحله ثابت میشه!!
روی حالت annex M کشش خط حدود ۲۰ مگ و نویز ۱۴
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همون لحظه و همون خط روی حالت annex A . کشش خط ۲۴ مگ ولی نویز ۱۰ ک چیزی حدود ۱۶ الی ۱۷ باید باشه و وجود مشکل رو می تونن دوستان درک کنن فعلا دست به چیزی نزنید تا حل بشه .
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n01:نقل قول:
الان من حدود یکساله که خطم روی 9 مگ ست شده و تا الان مشکلی نبود ولی این چند روزه یهو snr میره پایین
حتی توی مودم ایسوس تنظیم کردم که مثلا روی 6 مگ آپ شه ولی هیچ فرقی نداره و بازم ناپایداره
چشمک چراغ هم باید تست کنم
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن ... ریتت میره روی ۹۲۵۰ اینا :n33:نقل قول:
می گن رو وایرلس پروفایل game نداریم ...نقل قول:
فقط برای شما که شاتلی هستید: (طرح ویژه مشترکین ADSLشاتل)
✅سیمکارت شاتل موبایل
✅52گیگ اینترنت موبایل
✅1ماه مکالمه
✅اشتراک نماوا
✅حجم ADSL
۲۵هزار تومان
پس بساز دیگه تنها راهی که میشد همین بود :n27: البته نمیتونی هم شکایت کنی :n01: میتونی برای کمبود پهنای باند شکایت کنی اما برای ریت بالاتر بعید میدونم بشهنقل قول:
دوستان مگه نباید بعد از اتمام حجم سرعت 16 کیلو بشه؟؟چرا کامل قطع میشه و میگه حجم بخر؟؟
برای اینکه هر کی هر جور دستش برسه در حال دزدی هست !نقل قول:
تو 195 ازشون شکایت کن .
وقتی حجم تمام میشه باید وارد پنل بشید و از اون قسمت دو انتخاب داریدنقل قول:
۱-انتخاب سرعت ۱۲۸ تا اخر دوره
۲-خرید حجم و بازگشت به سرعت پایه سرویس
واسه من باید سرعتم بعد استانه مصرف 512 باشه
ولی تلگرام به زور و بقیه سایتا کلا کند میشه و اگه حتی بعد استانه مصرف درخواست بعد استانه لینکش رو بزنی دیگه حجمم نمیتونی بخری:n02: نت عملا نمیتونه صفحه بانکم بیاره بالا
بهرحال 512 نامحدود بعد استانه مصرف باید عملا 60 کیلوبایت سرعت داشته باشه که در حد 1 کیلوبایت هر ثانیه بهت میده
اینا به کنار پینگ هم هیچ تغیری نمیکنه همون ۱۰۰ میلی رو ثابت میده اما نت ۱ کیلو میشه گوگل هم بالا نمیاره
سلام دو تا سوال :نقل قول:
1-اگر گزینه سرعت 128 تا اخر دوره رو انتخاب کنیم میتونیم در صورت پشیمانی ترافیک بخریم و دوباره برگردیم به سرعت بالا یا امکانش نیست ؟
2- برای همه سرویس ها بعد از عبور از استانه سرعت 128 میشه یا متفاوته ؟ مثلا 16 مگ با 512 هر دو بعد از عبور استانه 128 میشن ؟
سوال اولی : احتمالا بشه هیچ شرکتی جلوی سود دهیشو نمیگیره... :n02:نقل قول:
سوال دومی : اینو نمیدونم! وزیر ارتباطات گفته بود که یکسان نباید باشن و سرعت بعد از عبور از استانه باید متفاوت باشه من 2 مگ قبلا داشتم تستش کردم دیدم شد 128 و بعدش سرویس رو سوزوندم رفتم 8 مگ شارژ کردم ... :n01:
تو پنل من نداره!!!!!!!!!!!!این گزینه رونقل قول:
چرا داره وقتی وارد پنل میشی اگر حجم تمام شده باشه توی همون صفحه اول میگه اینونقل قول:
آستانه مصرف که بگذری سرعت میشه 128 مگابایت (16) فرقی هم نداره سرعت سرویست چقدر باشه این چیزیه که شرکتها تو شرایط قرارداد در سایتشون هم نوشته اند اما این بکنار اوایلی که adsl اومده بود حداکثر سرعتی که بخونه ها میدادن همین 128 بود تازه اکثرا بخاطر هزیته 64 میگرفتند و با همین وضع خیلی راحت میشد از نت استفاده کرد و سایتها هم سریع بالا میومدن حالا چطو شده که 128 امروزه هیچ چیز بالا نمیاره و غیر قابل استفاده هست چیزی جز دزدی وکلاه برادری نیست چون مثلا سرویس نامحدود هست طبق قانون بعد از اتمام حجم نمیتونند قطعش کنند کاری میکنند که قطع نباشه اما نتونی استفاده هم بکنی تا مجبور بشی ترافیک بخری یا تمدید کنی.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شبانه رایگانش جالبه نه افت سرعت داره نه محدود می کنه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مگه شاتل شبانه رایگانم داره ؟نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر و بگو سرویس گیمینگ رو برات فعال کنن سرعت رو روی ۹ و خورده ای می بندن و سرعت دانلود تا ۱.۱ میادنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
زنگ زدم میگه سرویس وایرلس gaming نداره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان این ISP رو برای پینگ و بازی آنلاین توصیه میکنید ؟ پینگش به سرورهای اروپا حدود چقده ؟ دیسی داره این شرکت ؟ چون یه نیم ثانیه دیسی کافیه تا سرور کیک کنه... انتخاب بهتری از شاتل دارم ؟
من الان همراه اول با چ سرعتی دارم ولی نت تایپ ۳ هست روش پینگ ثابت نداره و فیبر هست دکل پینگ ۱۰۰ میلی اونم بعضا به کشور روش ولی نوسان دارهنقل قول:
شاید بگم الان بدون پروفایل گیم نت دارم از شاتل پایداری ندیدم خطم ۱۴ روز اپ بود عکساش هست 1 دونه تایم اوت نداشتم شاید بگم ۹۹ درصد کانکت بود اینترنت
دیگه ببین مگه اینکه از سمت خودت قطع بشه ولی تو بازی حرف نداره شاتل
پینگ از اروپا المان رو شاتل ۱۰۰ میلی بدون پروفایل با پروفایل کمتره تو تهران
پینگ تا هلند ۱۰۸ میلی ثانیه پینگ اروپا بسته به کشور حدود ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیه
نت تایپ هم میتونی ۱ بگیری اگه کنسول داری
درکل پایداری و سرعت خوبی داره دیگه نباید انتظار چیز خاصی رو داشت ولی adsl خیلی من راضیم
دوست گرامینقل قول:
وایرلس خودش اصن تاخیر کمتر نسبت به adsl داره
رو وایرلس مگه پینگتون از داخل تک رقمی نیست؟
بله برا کنسول میخواستمنقل قول:
عیب شاتل : سرویس دهی گرون -کانفیگ و رانژه کردن اذیت کننده
من جواب اون دوستمون رودادم که گفتند رو خطتون پروفایل game رو فعال کنید تا سرعت بره بالانقل قول:
نگاه کنید پینگ من خوبه
ولی مشکل من سرعته
اینا قانونا باید در 95 درصد زمان سرعت مثلا 8 مگابیت من رو تضمین کنند
یعنی اگر من یک ساعت کامل دانلود کنم باید حدود 3.6 گیگ دانلود کنم ( درست تر بخوام بگم 3.42 تا 3.6 گیگ )
ولی الان در بهترین شرایط من ساعتی می تونم 3.1 گیگ دانلود کنم اکثر مواقع 3 گیگه و بعضی مواقع تا 2.8 گیگ هم می یاد پایین
نمی دونم این مسئله رو چطور و از کجا باید پیگیری کنم ... به پشتیبانی هم که زنگ می زنم می گن که ما سرعت وایرلس رو مثل adsl نمیتونیم رو dslam دستکاری کنیم .سرعت وایرلس به صورت یک پروفایل از تهران ست میشه و ما نمی تونیم عوضش کنیم ( من با پشتیبانی شیراز تماس گرفتم )
بله دارهنقل قول:
ماهیانه 10 تومن هزینشه
شرط تضمین سرعت در مصوبه 266 مربوط به خدمات دسترسی پرسرعت ثابت از طریق فناوريهاي باسیم یعنی DSL و فیبر نوری میشه و برای فناوری وایرلس قابل استناد نیست.نقل قول:
متوجه نمی شمنقل قول:
الان لینکی که من با دکل شاتل دارم به راحتی ۲۰ مگ رو می کشه
حالا چرا نباید شرکت سرعت ۸ مگ من رو بتونه تضمین کنه ؟ در ضمن در روز قرارداد همین مصوبه ۲۶۶ رو گذاشتن جلوی من و من امضا کردم
یعنی قرار داد من براساس مصوبه ۲۶۶ هست
Sent from my SM-G935F using Tapatalk