اوه اوه به مدت محدود خیلی خطرناکه برای سیم دائمیا فرض کنید یه شب گذاشتی پنجاه شصت گیگ دانلود شه بعد مدت محدود وسط همون شب تموم شه و فاتحه :n02:
Printable View
اوه اوه به مدت محدود خیلی خطرناکه برای سیم دائمیا فرض کنید یه شب گذاشتی پنجاه شصت گیگ دانلود شه بعد مدت محدود وسط همون شب تموم شه و فاتحه :n02:
نامحدود صبح تمدید شد :n20:
آفرین به این همراه اول, از شر این dsl بیکفیت خلاص
خدمت دوستان گرامی باید عرض کنم اینترنت نامحدود همراه اول از ساعت ۳ الی ۹ صبح تا اطلاع ثانوی تمدید شده و بسته های جدید و ارزان قیمت برای مشترکن جدید کا زیر سه ماه سیم کارتشونو فعال کردند قابل استفاده میباشد
با تشکر
دایمی/ اعتباری ۱.۶GB ۷,۶۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۱#
دایمی/ اعتباری ۲GB ۸,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۱#
دایمی/ اعتباری ۲.۵GB ۹,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۲#
دایمی/ اعتباری ۳GB ۱۰,۴۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۲#
دایمی/ اعتباری ۳.۵GB ۱۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۳#
دایمی/ اعتباری ۴GB ۱۱,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۳#
دایمی/ اعتباری ۵GB ۱۲,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۴#
دایمی/ اعتباری ۶GB ۱۵,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۵#
دایمی/ اعتباری ۷GB ۱۷,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۱#
دایمی/ اعتباری ۸GB ۱۹,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۲#
دایمی/ اعتباری ۹GB ۲۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۳#
دایمی/ اعتباری ۱۰GB ۲۱,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۴#
دایمی/ اعتباری ۱۲GB ۲۴,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۱#
دایمی/ اعتباری ۱۳GB ۲۶,۴۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۲#
دایمی/ اعتباری ۱۵GB ۳۰,۸۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۳#
دایمی/ اعتباری ۱۷GB ۳۳,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۴#
دایمی/ اعتباری ۲۰GB ۳۷,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۱#
دایمی/ اعتباری ۲۵GB ۴۴,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۲#
دایمی/ اعتباری ۳۰GB ۵۳,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۳#
دایمی/ اعتباری ۳۵GB ۵۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۴#
دایمی/ اعتباری ۴۰GB ۶۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۱#
دایمی/ اعتباری ۵۰GB ۷۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۲#
دایمی/ اعتباری ۷۵GB ۹۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۳#
مدت اعتبار : سه ماهه
دایمی/ اعتباری ۳GB ۱۵,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۱#
دایمی/ اعتباری ۵GB ۱۸,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۲#
دایمی/ اعتباری ۱۰GB ۳۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۳#
دایمی/ اعتباری هدیه شبانه ۱۰GB+۱۰GB ۳۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۵۳#
دایمی/ اعتباری ۱۵GB ۳۷,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۴#
دایمی/ اعتباری ۲۰GB ۴۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۵۱#
دایمی/ اعتباری ۳۰GB ۵۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴
این بسته ها صرفا مخصوص مشترکین جدید می باشد. منظور از مشترکین جدید مشترکینی می باشند که حداکثر ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها گذشته است.
سایر مشترکین قادر به خرید بسته ها نیستند.
مشترکین جدید می توانند در دوره مجاز (قبل از گذشتن ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها) به هر تعدادی از این بسته ها خریداری کنند.
این بسته ها قابل رزرو کردن هستند. در صورتی که مشترک در بازه مربوطه اقدام به رزرو یکی از بسته ها کند، پس از پایان ۹۰ روز، امکان فعالسازی رزرو برای مشترک وجود خواهد داشت.
بسته ها دارای رزرو خودکار ۲+۲ گیگابایت هدیه شبانه با قیمت ۱۲،۰۰۰ تومان می باشند که امکان لغو این بسته رزرو از طریق شماره گیری کد*۱۰۰*۰#وجود دارد.
فعالسازی بسته :
درگاه *۱۰۰*۱#
درگاه *۱۰*۳۲۱#
پرتال و اپلیکیشن همراه من در قسمت خدمات من/ اینترنت نوترینو/ بسته نوترینو
درگاه پیامکی ۱۰ و ۸۰۸۰
تا پایان زمستان ۹۶ مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۹ صبح از ترافیک رایگان اینترنت بهرهمند شوند.
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
در صورتی که بسته مشترک قبل از ساعت ۳ صبح یا بین بازه ۳ تا ۹ صبح به اتمام برسد و مشترک بسته رزروی نداشته باشد، ترافیک اینترنت وی با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد.
این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود.
مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند *۱#، *۱۰#، *۱۰۰#، *۱۰۰۰#، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست
این بسته ها با بسته های قبلی فقط بعضی هاشون 1000تومن تفاوت داره همچین اش دهن سوزی نیست تازه گفته شده مشترکینی که 3ماه فعال سازی کردن این دیگه نوبرشه:n02:
نقل قول:
خوب چکاری هست مثلا 3تا اینو بخریم ...... خوب ی بسته 120 گیگ 12ماهه میزنیم :n27:نقل قول:
به حول و قوه ی الهی محدودیت ۴۰ مگ هم برداشته شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستان عزیزی که هنوز مشکل فعالسازی VOLTE دارند، باید حتما با همراه اول تماس بگیرند، (پشتیبانی) و بگویند که IMEI گوشیشون رو روی شبکه رجیستر کنن.
خاک تو سر بخش عیب یابیش با این بامبولاش
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بله در زلزله تهران هم فقط تماس روی VoLTE کار میکرد.نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.نقل قول:
من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.:n08:
اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...:n02:
حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
نتیجه رو اعلام میکنم.
خواهش، نه اونا هیچی حالیشون نیست، گفتم که با پشتیبانی باید تماس بگیری، پشتیبانی هم باید اپراتورا گزارش کنن تا باهات تماس بگیره، خلاصه دنگ و فنگ داشت تا بعد ۳ هفته مال من فعال شد و گفتن imei رو وارد کردیم.نقل قول:
الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار میکنه!؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه این قابلیت اضافه شده ولی همچنان بی استفاده اسنقل قول:
باید تو اپدیت های بعدی منتظر بمونیم
من دو شب قبل یک 3 گیگ دانلود کردم و دیشب ساعت 3 تا 8 صبح به اندازه 8 گیگ دانلود شد.در حالیکه تو بخش گزارش میزنه نوع مصرف : اینترنت بسته نوترینو
قبل از اینکه 3 گیگ و 8 گیگ دانلود کنم ، باقیمانده اینترنت بسته نوترینو ( که 6 ماهه و 20 گیگ خریده بودم ) زده بود 0.49 مگابایت یعنی حدود 500 کیلوبایت.حالا زده صفر ولی همچنان میتونم دانلود کنم.اما تو گزارش مصرف اینترنت مصرف آزاد حساب نمیشه.:n13:
بعد من گزینه گزارش مصرف بسته نوترینو زدم و مانده را عدد صفر درصد نشان می دهد و پایین صفحه هم نوشته است : بسته رزرو : بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگ
نمیدونم کی فعال میشه ؟ چیزی هست من ندانم ؟
من امروز اپ Telfi رو نصب کردم و با شماره یوسیم اعتباری روی اون لاگین کردم همین که پیام فعالسازیش اومد بلافاصله بعدش یه پیام دیگه هم اومد که قابلیت VOLTE به رایگان واسم فعال شد که هنوز امتحان نکردم
اطلاع برسونم چندین ماه از volte استفاده میکنم با گوشی ارزون 500تومانی آندروید
حالا این volte مگه چیه همش بحث میکنین, ارزشش نداره
میشه بگین این خبر رو از کجا آوردین؟ آخه در آخرین پست اینستاگرام همراه اول نوشته به مدت محدود تمدید شده و یکی از بازدیدکننده ها زیر این پست پرسیده مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت؟ و همراه اول جواب داده: دو هفته!نقل قول:
اگر کاربر اسکایپ باشین با مفهوم صدای کریستال کلیر که همون HD و شفاف هستش آشنایی خواهید داشت. البته دقیقا مثه اسکایپ که هر دو نفر باید از طریق همین نرم افزار صحبت کنن تا قابلیت صدای HD رو متوجه بشن در همراه اول هم هر دو نفر باید به فورجی متصل باشن و قابلیت VOLTE هم برای هر دو فعال باشه و در محدوده ای هم باشن که این سرویس در اونجا ارائه بشه تا از این سرویس بتونن استفاده کنن و کیفیت صدا خیلی خوب بشه که ظاهرا هنوز خیلی محدوده و کم پیش می یاد دو نفر همزمان همه این شرابط رو برای استفاده از سرویس VOLTE داشته باشن. حداقل من هنوز نه خودم تجربه کردم و نه اطرافیانم.نقل قول:
سلام دوستان
آقا من تازه مودم فورجی گرفتم و یو سیم انداختم بهش
میخوام از نت نامحدود شبانه استفاده کنم همین ساعت 3 تا 9 صبح
آیا نیازه ک ساعت 3 مودم رو خاموش روشن کنم, برای اینکه روی نامحدود بره یا مثلا بسته ساعت 2 تا 7 رو بگیرم نیازه این کار رو بکنم؟
الان این تست سرعت منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا راهی هست ک با تغییر فرکانس سرعت رو بالاتر ببرم؟ من هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
تماس با سایر شماره های همراه اول با اینکه اچ دی میزنه ولی ریت پایین تری دارد با اپراتور دیگه و ثابت هم که اچ دی نمیزنهنقل قول:
در کل کیفیت خیلی بهتر شده
گوشی چی حاج آقا ؟نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
برای من اصلا داش جواد نمیزنه HD رونقل قول:
با بقیه رایتل و ایرانسل ریت 12 هست ولی با کسی که رو وایفای یا VOLTE باشه 23 میزنه
Xiaomi Redmi 4X
4 ماه خریدم عالیه
ممنونم از شما، فکر کردم منظورتون از پشتیبانی همون 9990 هست.:n31:نقل قول:
در جواب دوست عزیزی که گفتن VoLTE مگه چیه که اینقدر بحث میکنید باید بگم من شخصا دنبال این قابلیت هستم به خاطر اینکه نمیخوام هنگام استفاده از اینترنت یه دفعه سرعتم کم بشه یا به عبارت دیگه از 4G بیام 3G به خاطر اینکه کسی بهم زنگ زده، همین.
اما خوب کیفیت صدای خیلی خوب هم مزایای دیگه این قابلیت هست که دیگر دوستان هم اشاره داشتن، اما این مسئله خیلی استفاده ای نخواهد داشت در حال حاضر.
سلام داداشنقل قول:
این تماس با همراه اول ولی روی گوشی که فعالی نیست ، آیفون
این هم تماس با ایرانسل
ریت یکی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
ریت ۱۲ هم داریم تا ۱۲.ایرانسل دو ماهی هست همه ی کشور جز تهران شده 12.650 اما همراه اول 12.200 هست و تو ایرانسل اگر هر دو گوشی رو حالت تیرجی باشه کیفیت فوق العادست بخاطر همون 650 و 23 هم که فقط اگر هر دو volte باشه بر قرار میشه در غیر اینصورت کیفیت با همون توجی یکیهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
جالبه برای من اصلا HD رو نمیزنه تا مثلا طرف HD کالش فعال نباشه یا رو وایفای کالینگ نباشه
فقط گوشی پدرم که HD رو براش فعال کردم موقع Dial نشون میده بعد میپره میذاره میره
استانداردش اینه، احتمالا برای دیگران باگ داره، s8 ها تا 23.850 نباشه، HD نمیشه.نقل قول:
خب واسه من s8+ هستنقل قول:
واسه دوستمون هم که گذاشته s8+ هست جالبیش اینجاس که واسه من نشون نمیده همچین چیزی رو رو ریت 12 هم باشه ولی برای دوستمون نشون میده
دیگه رام اون باگ داشته باشه باید برای منم داشته باشه رو ی ریجن منطقه ایم
بعد قضیه جالبتر اینجاس که رو شبکه ترجی تماس گرفتن بالا همچنان علامت Volte هست برای من تا سویچ شه سریع میره volte:n02:
دوستان کسی اینو جواب نداد یعنی انقد سخت بودنقل قول:
من تا حالا نت همراه اول استفاده نکردم واسه همین اطلاعاتی ندارم درباره اش
ممنون میشم کمک کنید
مودم یا نت گوشی رو ضروری نیست که در ساعت 3 روشن خاموش کنید خودش اوتوماتیک در اون ساعات مجانی میشه. اینکه به باند بخصوصی وصل بشید ممکن هست برای موبایل آندروید نرم افزار سیگنال گورو (روت نیاز داره) همین کارو میکنه مودم ها هم بسته به مدلشون بعضی چنین قابلیتی دارند اما اینکه در عمل باعث افزایش سرعتی بشه کم اتفاق میافته یعنی بعضی مکان های خاص ممکنه چنین باشند ولی بسیاری از جاها پوشش چند فرکانس قوی وجود نداره که شما بخواهید بینش انتخاب کنید البته این روزها بیشتر جاها سرعت قابل قبول هست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان، من احساس می کنم همراه اول کم فروشی میکنه، چندتا فایل دانلود کردم باقیمانده بسته چک کردم دیدم حجم بیشتری مصرف شده، شما همچین مشکلی ندارین؟
باز خوبه 4 خط سیگنال داری ؟ اسپید تست اروپا میانگین چقدر میده ؟نقل قول:
برای من با همین مودم هیچ جا بیشتر از 3 خط نمیده حداکثر سرعت هم حدود 11 مگ /ثانیه تونستم بگیرم .
روی 3جی هم که میزارم گرچه آنتن 5 خط میشه ولی سرعت باز همونه و بیشتر نمیده .
راستی , پورت udp و تورنت رو هم فکر کنم محدود کردن . چند وقتیه با وجود یه خروار سید و پیر سرعت بالای 120 , 30 ک نمیره . بهرحال بازم خوبه . شبانه مفته و بصرفه تر از خیلی سرویس های dsl
برای من که حس میکنم کمتر حساب میکنه ! دقیق چک نکردم ولی حدودی .نقل قول:
دانلوداتو بزار شبانه بگیره . بهتره که .
سلامنقل قول:
آپلود و دانلود با هم حساب می شن تو دانلود هر فابل 1 الی 3 درصد آپلود هم داره بستگی به کیفیت اتصال
برای اینکه مطمئن بشید اینترنت گوشیتون توسط app خاصی بلعیده نمیشه NoRootFirewall و My Internet Manager رو نصب کنید میتونید اتصال به اینترنت رو بر اساس app ها محدود کنید و ببینید هر کدوم چقدر مصرف دارن
خیر کم فروشی نمیکنه شما همان طور که دوستان گفتند احتمالا مشکل از سمت خودتون هست یعنی برنامه ای اپدیتی چیزی...نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
همراه اول خصوصا با این طرح رایگانش همه رو زیر پا گذاشته
چند ماهه dslم خاموشه