سرویس هر چی خواستی بهت میدن و فی الواقع در حالت تک کانکشن هم فرقی نمیکنه چه 128 بگیری چه 2 مگ :n21: نیازی به کارت هم نیست.نقل قول:
برای ثبت نام خود صاحب خط + قبض + مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)
اگه صاحب خط نیستی به شوما هم نیازی نیست :n02:
Printable View
سرویس هر چی خواستی بهت میدن و فی الواقع در حالت تک کانکشن هم فرقی نمیکنه چه 128 بگیری چه 2 مگ :n21: نیازی به کارت هم نیست.نقل قول:
برای ثبت نام خود صاحب خط + قبض + مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)
اگه صاحب خط نیستی به شوما هم نیازی نیست :n02:
چند روزی میشه تو ساعات شلوغ وضعیت نت حال بهم زن میشه.:n21:
ولی صبح زود فوق العاده هستش، این تست مال ساعت 9 صبح هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بعدازظهر شد اینترنت برای خارج داغون شد: یک مگ
تا کی این وضع ادامه داره؟!
واقعا این سرویس مخابرات اصلا ارزشی نداره.
کسی از دوستان از وضعیت مخابرات تو منطقه 3 مخابراتی تهران ( شرق تهران ) اطلاعی داره که اوضاع چه جوریه !؟
خیلی مهمه که سرویس تو این منطقه چه وضعیتی داره واسم.. ممنون میشم..
کاملا موافق هستم- ساعات ترافیک اینترنت نت وضعش وخیم میشه ولی ساعات 9 تا 11 ظهر و 10تا7 صبح عالیه هم سرعت هم پینگنقل قول:
از دوستانی که اینترنت حجمی مخابرات دارند هم خواهش می کنم تست سرعت در ساعات مختلف
روز رو بذارن تا ببینیم وضعیت سرویسهای حجمی به چه شکل هست.
با تشکر
آخر سر از مبین نت بد از سه سال راحت شدم.خط مارو با هزار بدبختی از فیبر در آوردن و الان سه روزه سرویس 512 نامحدود دارم.واقعا عالیه پینگش که حرف نداره به خصوص واسه بازی آنلاین و تماس تلفنی و تصویری.سرعت دانلودشم فیکس رو 65 هست نه کمتر نه بیشتر.
امیدوارم همینطور بمونه.
امروز از مخابرات زنگ زدن که خط 512 وصل شده . گفتن نصاب میخواهید یا نه که ما گفتیم نه.
حالا میخواستم ببینم روی مودم ADSL یوزر پسورد نمیخواد؟ من قبلا از شهراد داشتم که user pass داده بودند بهمون اونو داخلش Save کرده بودیم و بصورت دائمی کانکت بودیم. اونو نباید عوض کنم؟ تنظیم ویژه دیگه ای نمی خواد این اینترنت مخابرات؟
سلام دوستان
مابرات از لحظه ای که بهتون بوزر و پسورد میده چقدر طول میکشه که وصل شه؟ پنجشنبه به من یوزر پسورد دادن هنوز فعال نشده!!!!
کسایی که یک مگ دارن بطور میانگین روزی چند گیگ دانلود دارن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
حالا هم یوزر پسوردی رو که مخابرات بهتون داده وارد مودم کنید.نقل قول:
چراغ ADSL مودم روشن میشه؟نقل قول:
بعد چشمک زدن ثابت میمونه؟
مودم شما کانفیگ شده؟
وقتی یوزر پسورد میدن باید بتونین استفاده کنین.
صبح ها سرعت 130 هست. بعد از ظهر اگه 8 تا کانکشن بتونی بگیری 130 وگرنه بسته به شرایط تا 29 -30 هم پایین میره.نقل قول:
تک کانکشن بعد از ظهر تعطیله.
وقتی مودم رو به خط تلفن میزنم چراغ adsl فقط چشمک میزنه و ثابت نمیمونهنقل قول:
یه نکته جالب: زنگ زدم به 2020 گفت منطقه شما اصلا پورت خالی نداره. کی به شما یوزر پسورد داده؟!!!!!!!!!!! دوباره زنگ زدم منطقه مخابراتی یه کم اطلاعات گرفت و گفت فعال کردم براتون!!!! یعنی چی این حرفا؟!!! مگه میشه بدون پورت خالی به ما یوزر پسورد بدن؟!!!می دونستم خر تو خره ولی اینقدر؟!!!!
به دنیای خر تو خر مخابرات خوش اومدی!نقل قول:
حالا کجاش رو دیدی؟
اگه راست گفته باشه اکانتت فعال شده.
مودم کانفیگ شده؟
تا چراغ adsl مودم ثابت نشه که نمیتونم کانفیگ کنم.میتونم؟ الان خونه نیستم که بتونم چک کنم. میترسم سر کاری گفته باشه فعال کردم و عصر که برم دوباره همون آش و همون کاسه. اون وقت هم که مخابرات تعطیله و نمیتونم پیگیری کنم.میترسم باز برم تو آمپاس!!!نقل قول:
اگه چراغ ثابت بشه یعنی خط رو رانژه کردن.نقل قول:
اگه یوزر فعال نشده باشه چراغ اکتیو روشن نمیشه و در نتیجه نمی تونی وارد اینترنت بشی.
البته امیدوارم فعال کرده باشن و عصر خبر خوبش رو به ما بدی.
بعد از ماه ها این موقع تک کانکشن عالیه
چه خوب شده امیدوارم همیشه همینطوری باشه . من 512 دارم تک کانکشن که سرعتش 10 هستشنقل قول:
دوستان من چند وقته اینترنتم کلا نیمه ملی شده
یعنی بعضی سایت ها رو اصلا باز نمی کنه و اونا رو فقط با چیزشکن می تونم باز کنم.برای همه همینطوره؟
البته این مشکلی که اخیرا به وجود اومده و در بعضی ساعت ها اینترنت کاملا ملی میشه که برقراره منظورم نیمه ملی بودن دائم هست.
مثلا تازگیها وارد صفحه mail.yahoo.com که میشم وقتی لاگین می کنم نمیره صفحه بعد و باید بعدش دوباره از ادرس yahoo.com برم تا وارد ایمیلم بشم.
دیشب سرعت من برای خارج 110 کیلوبیت و برای داخل یک مگ بود.نقل قول:
امشب حدود 680 برای خارج هست.
دانلودم با 8 کانکشن 44-55 نوسان میکنه.
2020 میگه مشکل در شبکه ست! داریم روش کار می کنیم!!!
با این اوضاع و احوال سرویس بالای 256 مخابرات بدرد نمیخوره
چون اسما مثلا یک مگ هست و در واقع 128 هست.
بیخودی سه چهار برابر پول میدیم.
دلمون خوشه یک مگ داریم.
من اگه تا آخر ماه همین وضع بمونه سرویس رو برمیگردونم به 256 قبلی.
حداقل وبگردی رو جوابگو هست.
اینم تست سرعت خارج :
کمتر از 128 شد.
خواهش میکنم ایندفعه دیگه ، یکی از دوستان لطف کنه و بگه اوضاع مخابرت الان چه جوری هست !؟ صرف میکنه مثلا ماهی 25-30 تومن بدی واسه طرحهای نامحدودش ! ( سرعت دانلود و خصوصا پینگش مهمه واسم )..
منطقه 3 مخابراتی تهران اگه کسی لطف کنه بگه عالیه... ( یا حداقل حول و حوش شرق تهران )
بستگی به مصرفتون داره! برای وبگردی خوبه! سرعت دانلود رو هم استاندارد میبندن!نقل قول:
در کل خوبه جز بعضی وقتا که خیلی کم پینگ میره بالا یه قطع میشه!
اگر سرعت دانلود براتون مهم نیست عالیه!
من خودم شهرستان مخابرات داشتم ..اره حرف شما درست و متینه که برای وبگردی خوبه خصوصا نامحدوده..نقل قول:
حالا من نظرم روی 512 هست که حدودا میشه ماهی 25 تومن.. سرعتمم میشه 64 ، که تقریبا تو 24 ساعت حدود 5 گیگ میشه دانلود کرد.. که مشخص هست و میشه گفت به نسبت رضایت بخشه .. اگرچه استهلاک سیستم میره بالا چون واسه 200مگ ! سیستم 1 ساعت روشنه !
دغدغه ام بیشتر روی همون قضیه پینگ هست که جوری باشه که بشه آنلاین زد یا حداقل آنلاین ویدیویی چیزی تماشا کرد..
پینگ راضی کننده هست! نه عالیه نه خیلی بده! اما خب بعضی وقتا غیر قابل تحمل میشه!نقل قول:
یه جورایی هم اینترنت مخابرات شانسیه!! که مثلا منطقه مخابراتیتون چجوری باشه!
در کل به نظرم 512 بد نیس از لحاظ پینگ! و اگر پینگ خوب باشه قطعا تماشای ویدیو انلاین (البته نه با کیفیت خیلی عالی ؛ اما متوسط و راضی کننده) مشکل ساز نمیشه!
دوستان vpi vci مودم رو رو چی تنظیم میکنید؟ الان خیلی کند شده...برای تنظیمات وای فای میخواستم...
چون به وای فای وصل نمیشد موبایلم pvc0 و pvc2 رو فقط اکتیو گذاشتم حالا دیوایسها به وای فای وصل میشن و به نظر سرعت اینترنت و همینطور دانلودم نصف شد فکر کنم...
سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو امتحان کنید!
البته بستگی به نوع لینک دانلودی هم داره اما اینطور که مشخصه 256 بستننقل قول:
شما باید بری تو قسمت تنظیمات مودم . تو قسمت آدرس مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد کن بعد یوزرو پسورد هم admin وارد کن. وقتی وارد صفحه مودم شدی توی قسمت status ( البته شاید مودم با مودم فرق داشته باشه ولی مال من که تی پی لینکه تو قسمت status سرعت رو زده) میری تو status بعد توی قسمت current rate اگه سرعتت 512 باشه باید downstream روی 500 تا 590 باشه
فکر کنم برای 256 عدد دان استریم 288 باشه و آپلودش 96
دوستان گرامی
الان ( امشب ) وضعیت اینترنت شما چطوره؟!
واسه من که افتضاحه.
و حالا با اینترنت ملی ( اینترانت ) زندگی شیرین میشود! :37:
میبینین؟
شبها اینترنت ملی دارم.
واسه منم داغونه :n03:
واسه من نرماله فعلا البته صبح ی یک ساعت ملی بود
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=382ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=49
این هم وضع پینگ ما
متاسفانه مخابرات سرویسهای پر سرعتش رو اصلا ساپورت نمی کنه.
من 256 داشتم. در بدترین حالت میشد مثل 128 و قابل تحمل بود.
حالا که یک مگ دارم از غروب میشه کمتر از 128 که اصلا برام قابل تحمل نیست.
درست یک هشتم میشه.
منتظرم یکماهم تموم بشه دوباره سرویس 256 می گیرم.
یک مگ بخوره تو سرشون.
وقتی عرضه ندارن سرویس بدن اصلا برای چی تقاضا رو قبول می کنن؟
فقط هزینه 3 برابر میشه.
استاد کم فروشی هستند.
نه خدا رو میشناسند و نه وجدان دارن.
من که حلال نمی کنم.
گردنم درد گرفت از بس برای اینکه چراغ DSL و Internet و Status روی روتر رو که اونور اتاقه چک کنم چپ و راست شدم : ) باید بزارمش رو سرم زین پس!
فقط این نت بدرد دانلود چند کانکشنه میخوره...مگه من قراره کل محتوای شبکه رو انتقال بدم رو سیستمم؟
اون اررور 404 هم که دوستان میگفتن رویت شد، الله اکبر.
برای گوگلینگ هیندامین هم دیگه جواب نمیده. باید سرور اختصاصی نصب کنی!
عجالتن همین پی سی میاد بالا...و نه هیچ سایت دیگری حتا داخلی....
-آپلود سنتر عکس انجمن هم بالا نیومد:
کد:E:\Users\Arash>ping google.com
Pinging google.com [173.194.44.40] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 173.194.44.40:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
E:\Users\Arash>ping p30world.com
Pinging p30world.com [5.9.121.113] with 32 bytes of data:
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=172ms TTL=42
Ping statistics for 5.9.121.113:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 172ms, Maximum = 172ms, Average = 172ms
عجب اوضاع بهم ریخته ای شده همین که اسم 5 شنبه و جمعه میاد اینترنت نابود میشه تا ساعت 3 ظهر هم جی آرم بود الان دوباره بهم ریخته تا کی؟؟؟؟؟ معلوم نیست:n24:نقل قول: