سلام
اون مدل بلک ایکس اس که عکسش گذاشتید کدوم مدلش هست ؟
سبک بوش ؟ و قیمت
ممنون
Printable View
سلام
اون مدل بلک ایکس اس که عکسش گذاشتید کدوم مدلش هست ؟
سبک بوش ؟ و قیمت
ممنون
این بلک ایکس دو سه مدل داره که میتونی تو گوگل سرچ کنی مدلهاش ببینی من همین مدل گلد( طلاییش) رو گرفتمنقل قول:
نمیدونم آیا عطرش با مدلهای دیگه یکسانه هست یا نه
عطرش ویژگیش اینه که به نظر من بین خنک و گرم و رایحه مطبوعی داره و تند نیست موندگاریش هم خوبه
از سایتهای شاپینگ اینترنتی نمره 4.7 از 5 گرفته
و جزو عطرهای مردانه آس بحساب میاد
قیمت بازار نمیدونم من از یکی از آشنایان به قیمت عمده گرفتم چون خودش از عمده فروش های اصلی
قیمت عمده ای که خریدم هم نمیتونم بگم با عرض پوزش :n27:
می تونید در بازار تحقیق کنید مارک معروفی و در ادکلن فروش های معتبر پیدا میشه
ولی یادتون باشه شیشه اش 80 میل و یک جمجمه طلایی رنگ ازش آویزون
یک نکته ای هم بگم درباره ادکلن هایی که دربازار رایج به عنوان اصل بفروش میرسه هیچکدوم واقعا اصل نیستن
بیشتر درجه 1 دبی هستند که به اسم اصل بفروش میرسن قیمت اصلی واقعی که بعضی مغازه های محدود دارند
حدود چند صد هزار تومان و بارکد دارن میتونید برید سایتشون چک کنید ولی درجه 1 های دبی هم مثل
این مدل که در بازار موجود حداقل یکی دو روز میمونند حالا اصل کارخونه موندگاریش چقدر خدا میدونه :n01:
اونایی هم که قیمتشون ارزون و عطرش زود میره درجه 2 دبی هستن که موندگاری ندارن همش الکل
ولی فکر میکنم از خریدن این عطر پشیمون نمیشید حدس میزنم قیمت درجه 1 نهایتا 100 تومن باشه شایدم کمتر
درود بر رفقا
من یه ادکلن ( یا صحیح ترش ائو د تویلت ) گرفتم به قیمت 35 تومن . اسمش هم زده : D-MAN WOOD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بوش خیلی خوشم اومد . یه جور خاصیه
توی عطر و ادکلن سررشته خاصی ندارم ولی تقریبا ملایم و شیرینه( هنوز نفهمیدم این رایحه آشناش برا کدوم هست ولی خیلی به بوی شیرینی فروشی هایی باکلاس میخوره ! شرمنده نتونستم مثال نزدیکتر پیدا کنم) . فروشنده میگفت اصلش هم داره به 140 تومن که اصلا حرفشو باور نکردم .
مشخصاتش توی لینک تولید کننده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد به کاررفته با ترجمه گوگل این شده : رایحه اصلی : درمنه، corriander، توس، نارنگی، ترنج، neroli و پرتقال تلخ -------- میان رایحه : زنبق، زنجبیل، دارچین، فلفل، سرو کوهی، ریشه زنبق، یاس و هل،----- رایحه بیس : چرم، عنبر، چای، خس خس، خزه و سدرTop notes are artemisia, corriander, birch, mandarin, bergamot, neroli and bitter orange
middle notes are iris, ginger, cinnamon, pepper, juniper, orris root, jasmine and cardamom
base notes are leather, amber, tea, vetiver, oakmoss and cedar
زحمت من :
1 -این تولید کننده چقدر اعتبار داره ؟
2 - مشابه این ادکلن رو از کدوم برند میتونم پیدا کنم ؟
3 - پخش بو و ماندگاری توی اولین استفاده عالی بود ( تا یک و نیم روز با پخش عالی دوام آورد ) ولی از دفعه دوم به بعد انگار هم پخش هم ماندگاریش پرید ! چه ترفندی توی این قضیه ( ماندگاری و پخش اولیه ) به کار رفته احتمالا ؟
سپاس
دوستان
ادکلن امپر چطورن ؟
تا 70-80 تومن کدوم مدلش هم ماندگاری بالایی داره و هم برای بهار و تابستان مناسبه ؟
بوش هم شیک باشه
ممنون
یکی که وارد هست بیاد به من بگه برای محل کار : ادکلن بهتره یا عطر یا اسپری ؟ و می خواهم بدون کدامش میشه 4 تا 5 ماهی استفاده کرد به قیمت 50 تا 60 تومان اخه باید به صرفه باشه و به جیب کارمند که ماهی 500 حقوق داره بخوره و خوش بو هم باشه
ادکلن امروزه همون عطر هستنقل قول:
اسپری برای خوشبو کردن بکار میره ولی نمیشه انتظار پخش بو از اسپری داشته باشید یعنی مثلا طوری باشه که وارد جایی بشید بوی اسپری شما رو حس کنند!
اگر هدفتون حس شدن بوی عطرتون هست باید عطر تهیه کنید
با قیمت متعارف برای مصرف روزانه تا حداکثر 60 هزار تومن عطرهای سری ریو پیشنهاد میشه که چندین ماه هم میمونه چون 100 میل هستند
1- این تولید کننده فکر نمیکنم در ایران خیلی شناخته شده باشه (من برخوردی نداشتم) اما برندهای ایتالیایی معمولا برندهای خوبی هستند و عطرهاشون موندگاری خوبی دارند مثلا برند فرگامو یا فرهنقل قول:
من هم خیلی وقته قبل یک عطر تکرارنشدنی و خاص از برند ایتالیایی گابریله ساباتینی داشتم که اگرچه خیلی گمنام بود اما بینهایت خوشبو و ماندگار بود!(متاسفانه دیگه هم نشد پیداش کنم)
بهرحال تجربه من میگه عطرهای برندهای ایتالیایی قابل اطمینان هستند
2- از اسم عطر پیداست که چوبی هست و با توجه به رایحه هایی که بیان شده چوبی علفی با رایحه گرم باید باشه!
دوتا عطر چوبی خوب که من تست کردم و میشناسم یکی he woodاز برند Dsquared و دیگری از برند کنزو عطر Homme woody
3-قیمت عطر یک کمی شک برانگیز هست خیلی بعید بنظر میرسه با 35 تومن عطر اصل باشه((البته شاید هم باشه ولی احتمالش بنظر من کمه))
معمولا وقتی عطر درصد الکل زیادی داشته باشه این حالت که فراریت زیادی داره ایجاد میشه
دوستان کسی Bugatti Homme تست کرده؟ چطوریاست؟ قیمتش رو هم اگر کسی میدونه بگه :دی
بین He Wood و Azaro Chrome Legend کدوم رو توصیه میکنید؟ :)
گیر کردن نداره، میاکه بلو ... :)نقل قول:
آزارو کروم لجند دارای ماندگاری و پخش بوی بالاتری نسبت به he woodهستنقل قول:
اما از لحاظ رایحه بخوام بگم من he woodرو بیشتر دوست دارم:n06:
HE WOOD رو نمیدونم ولی خودم قبلا یک آزارو داشتم یکی دو تا مدلش هم عطر کردم خوشم نیومدنقل قول:
بین He Wood و Azaro Chrome Legend کدوم رو توصیه میکنید؟
بنظرم با اون رنج قیمت ادکلنای بهتری هم هست
بوگاتی کسی نبود؟ :دی
مثلا؟نقل قول:
از لحاظ قیمت چی؟نقل قول:
بنظرم انتخاب های خوبی برای بهار هست دو موردی که گفتید:n06: از لحاظ قیمت آزارو لجند ارزونتره (یه 20 30 تومنی اختلاف دارن باهم)نقل قول:
ولی بین تمام آزارو کروم ها (کروم-سامر-اسپورت-لجند) از همه ماندگارتر همین لجند هست:n18:
ولی
اگر خاص بودن مدنظرتون باشه بوی آزاروها خیلی تکراریه اما he wood خیلی کمتر همه گیر هست! بوی علفی و چوبی قشنگی داره:n16:
deep energy adidas کسی این ادکلن استفاده کرده ؟
واقعا بوی عالی داره ؟
رایحه اصلی Woody Aromatic
یک لیستی از ادکلنای پیشنهادیم رو دو صفحه قبل تر در همین تاپیک قرار دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا؟
که فکر میکنم تو همین رنج قیمت باشن ، میتونی یه نگاهی ببندازی
درود دوبارهنقل قول:
رفقا ، این 2 - 3 تا مغازه محدود کجای تهران هستند ؟ یعنی مغازه ای که صددرصد صددرصد مطمئن باشم که ادکلنش اصل هست ؟
قبلا یادمه توی تاپیک یک دوتا آدرس سربسته داده شده بود ولی الان پیداش نمکنم .
اگه میشه آدرس دقیقش رو همین جا بیان کنید ، اگه هم اینجا نمیشه توی پیام خصوصی مزاحمتون میشم
یه سوال : این مغازه ها سفارش هم قبول میکنن ؟ مثلا اگه بگم اون D-MEN WOOD رو اصلشو برام بیارن ، این کار رو میکنن ؟ و معمولا چقدر طول میکشه ؟
سپاس
مصطفی جان اون مغازه هایی که گفتم قیمت ادکلناش تا یک میلیون و حتی بالاتر هم میرسه واقعا برات صرف داره اینقدرنقل قول:
درود دوباره
رفقا ، این 2 - 3 تا مغازه محدود کجای تهران هستند ؟ یعنی مغازه ای که صددرصد صددرصد مطمئن باشم که ادکلنش اصل هست ؟
قبلا یادمه توی تاپیک یک دوتا آدرس سربسته داده شده بود ولی الان پیداش نمکنم .
اگه میشه آدرس دقیقش رو همین جا بیان کنید ، اگه هم اینجا نمیشه توی پیام خصوصی مزاحمتون میشم
یه سوال : این مغازه ها سفارش هم قبول میکنن ؟ مثلا اگه بگم اون D-MEN WOOD رو اصلشو برام بیارن ، این کار رو میکنن ؟ و معمولا چقدر طول میکشه ؟
سپاس
هزینه کنی برای یک ادکلن؟ من اگه از آشنام تونستم آدرس یکیش که در تهران برات میگیرم البته اون عید میاد
خونه ی ما و زودتر نمیتونم ازش بپرسم چون سرش شلوغه- البته شاید دوستان دیگر هم بتونن راهنمایی کنن :n06:
(چون من خودم ساکن شمال هستم)
تا یک میلیون ! :n04:نقل قول:
کف قیمت اصلش چنده اونوقت ؟
برا هزینه کردن از 50 تومن ( :n02: ) تا حدود 700 مشکلی ندارم . البت به شرطی که قیمتش با حساب قیمت ارز و دلار به صرفه باشه و واقعا اصل باشه .
( سلیقه شخصیم و موندگاری و پخش بو رو هم که خودم باید در نظر بگیرم )
عجله ای هم ندارم عزیز ، اگه تا اونور سال شد دوشواری نداره !
فدات
====
رفقا
آدرس هایی که توی صفحه های قبلی همین تاپیک پیدا کردم اینان : ( و ناظرین توجه داشته باشن که اون پست ها پاک نشدن :n02: )
خ وزرا فروشگاه صورتی- فروشگاه گل سنگ یا فروشگاه امید یا فروشگاه هایلند در ارژانتین - کوچه مروی فروشگاه علی عرب
در صورت مورد تایید بودن هر کدوم لطفا اگه زحمتی نیست توی پروفم باخبرم کنین
نقل قول:
کلیه شعبه های سفیر که در چندین و چندشهر هم وجود داره قابل اطمینان هست
سلام من یه عطر میخوام شبیه Nice Feelings باشه شرکته Sapil
هرچی میگردم دیگه فک کنم نیست کسی سراغ نداره ؟
این عطر و ادکلنها معمولا در چه رنج قیمیتی هستند؟نقل قول:
ارزون ترین عطر این لیست گزینه اخر با قیمت زیر 100 تومن هستنقل قول:
گرونترینش بلک ارکید تام فورد با قیمت بالای 400 هزار تومان((گزینه دوم))
بلوشنل و وان میلیون حدود قیمت 350 (یا بالاتر)(گزینه 5 و 4)
عطر وی آی پی از برند کارولینا هررا با حدود قیمتی بالای 200 تومن (گزینه 3)
عطر شماره 6 از برند جیوانچی (نمیدونم دقیق کدوم مدلش هست) اما بالای 200 تومن
شماره 8 از برند لاگوست حدودا 180 تومن
شماره 7 رو برخورد نداشتم اما با توجه به برندش احتمالا زیر 200 نیست و عطر شماره 9 رو هم کلا شناختی ندارم
:n17:
اوه اوه.با این قیمتها اوضاع خیلی بیریخته:n02:نقل قول:
بنظرتون به مغازه های کوچه مروی میشه اعتماد کرد؟
غیر از اینها ادکلن تو رنج 100 تومن چی پیشنهاد میدید؟سرد و گرمش زیاد فرقی نداره ولی دوست ندارم خیلی تند باشه
خب دوستان شاید بد نباشه سری به دنیای عطر بزنیم:n26:
یکسری عطرها سوای رایحه به خاطر ظاهر جالبشون مورد توجه هستند من چندتا رو (که بعضی هاش نسبتا جدید هستند) انتخاب کردم با هم مرور می کنیم:n17:
همونطور که میبینید این عطر بصورت یک کاپ قهرمانی طراحی شده و مخصوص ورزشکاران بنظر میرسه
عطر Invictus از برند خوش نام paco rabanne
عطری جدید با رایحه تند و خنک و قیمت 320 تومن
عطر TO BE The Queen و TO BE The King از برند POLICE
رایحه بیان شده برای این دو عطر ملایم و شیرین هست با قیمت حدودی 150 هزار تومان
این دو عطر به تازگی از برند پلیس تولید شدند و همونطور که میبینید به شکل جمجمه هستند
مشتاقانه خواهان این هستم که ببینم آیا رایحه آنها نیز خوف انگیز خواهد بود؟ :دی
عطر Bebe از برند Bebeاین عطر زنانه با رایحه ای ملایم و شیرین با سبک شیشه قشنگی که به شکل قلب هست میتونه برای هر خانومی جذاب باشه
با رایحه ملایم و قیمت حدودی 150 هزار تومان
عطر کوکوریکو از برند ژان پل گوتیربرند ژان پل گوتیر همیشه با طراحی شیشه های عطرش بصورت چهره و بدن انسان در این زمینه شناخته شده هست
عطری با رایحه ای خاص و خاص پسند! این عطر رایحه گرمی داره و قیمت حدودا 230 هزار تومان
عطر Only the Brave از برند دیزل
این عطر با رایحه ای خنک و چرمی و حدود قیمت 175 هزار تومان عرضه شده
این عطر با شیشه ای بصورت یک مشت جلوه خاصی داره البته عطرهای دیگه ی این برند به شکل مشت در رنگها و رایحه های دیگه (قرمز و مشکی) هم موجود هست
عطر Loverdoseاز برند دیزل
عطری گرم مخصوص فصل سرما با قیمت حدود 360هزار تومان
بازهم برند دیزل و طراحی شیشه زیبایی به شکل قلب
عطر Pink Princess از برند Vera Wang
این عطر گرم و شیرین با قیمت حدودی 165هزار تومان عرضه شده
من از این برند شناخت زیادی ندارم اما شکل زیبای این عطر مشوق خوبی برای خریدنش هست:n17:
پ.ن: این پست ادامه خواهد داشت:n06:
عطر تو 30 40 تومن چی خوب هست؟
میخوام بوش یه چیز تو مایه های دود سیگار یا پیپ باشه و کاملا مردونه !!
راستش من ترجیح میدم اندکی مبلغ اضافه تر پرداخت کنم اما از اصل بودن عطر مطمئن باشم بنابراین خرید از فروشگاههای معتبر رو پیشنهاد میکنم:n06:نقل قول:
100 که نه ولی کمی بیشتر از 100 مثلا تا 150 میشه انتخاب های خوبی داشت
چندتا از انتخاب های خوب در این زمینه میتونن اینها باشند:
اگر برای فصل بهار و تابستان ترجیحا باشه:
سری عطرهای آزارو کروم (که بهترینشون لجند هست از لحاظ رایحه پخش و ماندگاری)
عطر پورشه دیزاین اسنس از برند پورشه(رایحه نعنایی عالی و یخی )
عطر CK in2 u با رایحه خنک و عالی (این قیمتش از بقیه نسبتا پایینتره)
اما اینها هم بدون تفکیک رایحه عطرهای خوبی هستند:
گلدن سکرت از برند انتونیو باندراس(گرم هست رایحش/قیمت حدودا 110)
Pour Homme Black از برند فرگامو
ارزون ترین عطر در این مایه ها (با توجه به اطلاعات من که ممکنه کامل هم نباشه) کاپیتان بلک با قیمت حدود50 هزار تومان:n01:نقل قول:
ممنوننقل قول:
مشکل همین نشناختن فروشگاه های معتبر هست.
من این رو داشتم.عطر خوش بویی بود ولی نمیدونم اینی که من خریده بودم اصل نبود یا این عطر اینجوری بود که خیلی ماندگاری و پخش نداشت:n03:نقل قول:
سری عطرهای آزارو کروم (که بهترینشون لجند هست از لحاظ رایحه پخش و ماندگاری)
به همین خاطر که کلاه سرم نره کلا بیخیال عطر و ادکلن شدم:n02:
نمایندگی سفیر پاساژ تندیس در تجریش و همچنین نمایندگی سفیر در مرکز خرید گلستان شهرک غربنقل قول:
کدوم آزارو کروم رو داشتید؟ چون 4 مدل هستش :دی این رو هم در نظر داشته باشید عطرهای خنک بطور کلی ماندگاری بالایی ندارند! اگر به دنبال ماندگاری بالا هستید بیشتر سراغ عطرهای گرم باید بروید :n06:
مثلا همین برند آزارو من واقعا رایحه و ماندگاری آزارو دسیبل رو بهش اعتقاد دارم:n09:
سلامنقل قول:
از بین :
عطر پورشه دیزاین اسنس از برند پورشه(رایحه نعنایی عالی و یخی )
عطر CK in2 u با رایحه خنک و عالی (این قیمتش از بقیه نسبتا پایینتره)
کدوم پخش بو و ماندگاری بهتری داره برای بهار و تابستون ؟؟
و همچنین بوش جوون پسندتره ؟
ممنون
من لجند رو داشتم:n02:نقل قول:
دیگه راهمون تجریش و شهرک غرب نمی افته .فکر کنم با این تفاسیر باید به همون کوچه مروی قناعت کنم:n13:
راستش خیلی تفاوت با هم ندارند و جفتشون در یک حد هستند شاید پورشه کمی بهتر باشه در ماندگاری(پخششون بالا نیست زیاد)نقل قول:
پورشه واقعا حس خنکی رو القا میکنه به ادم
سی کی ته مایه شیرینی داره که خیلی جالب بنظر میرسه
من به عنوان یک جوان :دی فکر میکنم پورشه:n06:
یه عطر دیدم به نام pure black! 40تومننقل قول:
یه چیز تو مایه های این عطر با این قیمت میخوام
سلام و خسته نباشیدمن اخیرا یک دانهیل دیزایر قرمز 100 میل با قیمت 170 خریدم.برخلاف حرف فروشنده که از ماندگاری بالاش تعریف می کرد نه ماندگاری داره و نه پخش بو .هم روی بدن و هم لباس تست کردم خیلی ضعیفه یعنی دقیقا مثل Aftershave بوی ضعیف که بعد از 2 یا 3 ساعت میره.روی جعبه آرم شبنم داره بسته بندیش هم ظاهرا درست بود،اما بوی واقعا ضعیف!!! البته میدونم ادکلن های گرانتر از این هم ممکنه دوام خوبی نداشته باشه اما حداقل تا یک مدت کم ، بوی مناسبی دارن. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن این ادکلن fake هست یا ذاتا همینه؟
سلام دوست گرامی به انجمن های پی سی ورلد خوش امدید:n16:نقل قول:
راستش برند دانهیل برند خوبی هست اما در حدی نیست که بخواد براش محصول تقلبی بزنن(یعنی اگر کپی هم باشه براش اینقدر کیفیت پایین خواهد بود که از ظاهر شیشه بشه فهمید)
از طرفی عطر رو هم به قیمت تهیه کردید و با توجه به اینکه رایحه این عطر گرم هست ماندگاری 2ساعته واقعا عجیب بنظر میرسه:n04:
من با عطرهای دانهیل قهوه ای ، بلک و london برخورد داشتم و تقریبا هر3 مورد خوب بودند از این لحاظ ...
گرچه جواب من ممکنه گره گشا نبوده باشه اما چون تازه عضو شدید لازم دونستم پاسخی هرچند مختصر بگم:n06:
امیدوارم سایر دوستان وارد به امر اگر اطلاعی دارند کمک کنند
ممنون:n17:
ممنون کلن فک کنم ادکلنهای خنک زیاد پخش نداشته باشننقل قول:
همون که ماندگاری بیشتر باشه بهتره
خنکی شون در چه سبکه ؟ یعمی مثه بولگاری آکوا از لحاظ خنک بودن ؟
میخام یه ادکلنی باشه برا مهمونیای عید
تنکس
راستش من آکوا رو تست نکردم:n13: ولی پورشه رو قویا((حتی در حد تست )) توصیه میکنم چون به خوبی خودش رو نشون میده و من عطر خنک نعنایی(البته من بنظرم این رایحه مشهودتره حالا نظرات فرق داره)مثل پورشه ندیدم! :n06:نقل قول:
بهرحال در این رده قیمتی به نظرم انتخاب خوبی هست اما شاید کوول واتر از داویدف هم بتونه عطر خنک خوبی باشه:n18:
در نظر بگیرید معمولا عطرای مجلسی گرم هستند! به همون دلیل سنگینی و ماندگاریشون
با سلام
چند عطر جوون پسند با قدرت پخش خوب و بالا و خاص برای مجالس پیشنهاد بدین
رنج قیمتی و جنسیت مطرح نکردید...نقل قول:
اما خب مردونه:
لانویت از ایو سن لورن(نوع پرفیومش)
وان میلیون
لانوییت محشر هست. پاشا کارتیر هم نت انتهاییش فوق العادست.نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
از جوابتون ممنون دوست عزیز ، خودم هم متعجبم چرا اینطوری:n13: تو چند سایت خارجی نوشته بود اگر روی شیشه ادکلن اسم "آلفرد دانهیل دیزایر" درج نشده باشه تقلبیه که مال من همینطوره هر چند صحت این حرف معلوم نیست.نقل قول:
دوستان CK Shock و Intense euphoria چطورن؟ Shock قیمتش خیلی مناسبه ولی ماندگاری و پخشش چطوریه؟ آخرشم باید برم همون بلو رو بگیرم، هر چی تو مغازه ها گشتم 125میل پیدا نکردم الان یکی از سایتا داره :دی
راستی کلا عطر خوب که توش بوی کهربا هم حس بشه سراغ دارید بگید :)