من لانچرم 100 هست ولی پینگم 300 مجبورم با کانکشن ها و wtfast برم:n02:
Printable View
من لانچرم 100 هست ولی پینگم 300 مجبورم با کانکشن ها و wtfast برم:n02:
پینگ 140 بدون هیچ ابزاری :n09:نقل قول:
امشب هم یه فینالیست دیگه مشخص میشه
NMB vs MBK
اگه کلا جنبه بعضیا اجازه میدادو نظارت بر پست های بی محتوای و توهین بیشتر بود یه نظر سنجی قبل بازی میگذاشتیم ولی خوب...
dat spammer
مستریز ها همشون حذف شدن دوباره باید ست شه :n15:
کاش میشد فوشه ناموس داد به ریوت اینجا:n24:
امروز هرچی رنک رفتم باختم ..........
با یه وضیعتی .... یه گیم 2 نفر بودیم کلا 3 تا afk
2 تا گیم تاب لاینه جلو کری کردن بازیو rene 25/3
نیمدونم چه بالانسیه این رنک نمیشه یه بار برونز نندازه واسه من .با من برونز میندازه تیمه حریف 2تا گلد با یدونه پلت
من استپ 2 شده 430 مگ چی کار کنم؟؟؟؟:n04::n04:
عجب آیتم های خفنی اضافه شده :n09:
آیکونها مستریز تغییر کرده؟ حالا آشنایی نداریم چطور ببندیمش؟
آیتم جدید چی ها اضافه شدن کاربردشون؟
قبلا مگه به شکل آیکون ها نگاه میکردی و مستری میبستی؟؟نقل قول:
_______
خوب بازی NMB vs MBK هم به پایان رسید
فینالیست بعدی هم مشخص شد تبریک میگم به تیم MBK تونست 2-0 پیروز بشه
فرداشب هم فینال مسابقاته بین team perfect vs MBK نکته قابل توجه هم اینه که توی همین دوره team perfect یه بار تیم MBK را شکست داده
یه جورایی میشه گفت نتیجه فردا مشخصه اما باید دید..
از سایت موبا می بستم با توجه به اینکه جدیده و جایی تو ساتی هنوز نزده الان باید چیکار کنم من که شانسی بستم :ی
یه مقدار میشه دقت کردنقل قول:
مثلا دمیج بست یا hp یا ارمور و ...
دونه دونه بخون با توجه به اون چیزی که مد نظرت هست بساز دیگه :n13:نقل قول:
در کل 20 rune pages
1 mastery page
mastery ها رو شما باید یاد بگیری و قبل از شروع هر بازی بسته به شرایط و champion و role ای که بازی می کنی سریع انتخابشون کنی
اگر بخوای به mobafire و ... بند باشی و یک سری mastery ثابت داشته باشی به مشکل می خوری
One-For-All اومد
بریم بازیش کنیم ببینیم چه طوره
ALL Nidalee FTW
دوستان ، از اونجایی که من خودم لول به اون شدت نمی زنم مطلبی واسش آماده نمی کنم چون بهتره کسی که توش سابقه داره بنویسه . هر کسی که دوست داشت و وقت داشت و مطلب نوشت ، واسه من پ.خ کنه تا بره توی پست اول(مسلما به اسم نویسنده) که از اون حالت در بیاد این پست .
یعنی انقدر حال داد که بردن بازی 3 به 5 حال نمیده :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال normal. ranked
one for all رو عشقه :n04:
آقا دیروز بالاخره آپدیت شد امروز باز بعد از اجرای بازی رو لوگو گیر کرده! مگه باز آپدیت اومده؟
من حدود 2 ماهه lol رو ترک کردم ولی مثل اینکه این one for all خیلی جالبه خوندمش.تا کی باز هستش؟(می خوام client رو up کنم چند ساعت طول میکشه)
:n18: to 12/2نقل قول:
عجب حالییییییییی مییییییییییییییییییده :n02:
برای Nasus
ap ببندی بهتره یا ad?
چیکار باید کرد که باهاش خیلی شاخ شی؟:n02:
تو این 3 تاایتمی که اضاف کردن مجانیه ابیه چیکار میکنه؟
nasus رو hybrid ببند یعنی هم ad هم ap هم tank حالا با توجه به نیازه تیمت،فقط farm کن اونم با Q سعی کن last hit کنی که Q قوی تر بشه،آبی 1 مکانی از map رو برات روشن میکنه البته با توجه به رنجش و زمانشنقل قول:
به مقدار damage به q اضاف میکنه؟
فک کنم هر لست کیل یه مقداری میده اولا 1 کی یکی اما بعدش بیشتر به هر حال بهتره لست هیت رو با Q بکنینقل قول:
فيلم هنديه hybrid ؟نقل قول:
nasus رو hybrid ببند يعني هم ad هم ap هم tank
Nasus فقط تانکش ميکني + معمولا 2 تا ايتم Dmg مثل Trinity Force و Last Whisper ...
بايد مثل سگ هم بشيني Q فارم ( حداقل Min 10 بايد 100 تا Q فارم کرده باشي )
پيشنهاد : Spells هميشه Teleport + Ghost برو باهاش ( Ghost + Ulti OP , Teleport = More Farm )
اول بازي هميشه راش بده واسه يه ايتم Cd با توجه به هيرو حريف! ( CD = More q Farm )
Top که ميري Max Q بعد Max W بعد Max E ( بعضي موقع ها خودم ميخوام Lane رو Push بدم E Max ميکنم اول , مثلا وقتي Teemo جلومه تا Teemo بره زير تاور و من بتونم فارم کنم ؛ البته خطر Gank وجود داره اين حالت )
من خودم هيرو Main ـم Nasus هست , سوالي داشتي در خدمتم .
وقتی برای یه چمپ بعد از آیتم گذاری مثلا اتک دمیج نوشته 500 چطور می تونیم بفهمیم با هر اسپل چقدر دمیج می زنه؟ یعنی اتک دمیج معمولیش + اسپل چند می شه؟ از کجا می شه فهمید؟
شما این کار رو بکن :نقل قول:
دمیج خود لول + دمیج سبز/نارنجی رنگ (که مربوط به ap یا ad شما میشه) = x
فقط حواست باشه که دشمن اگر آرمور یا مجیک رزیستش 0 باشه این عدد x کامل به طرف می خوره. اگر نه شما باید ببینی armor و magic resist طرف چند در صد از دمیج شما رو جلوگیری می کنه.
مثلا x شما شد 900 magic damage و دشمن 20% magic resist داره (کافیه رو دشمن کلیک کنی و رو آرمور یا مجیک رزیستش واستی تا ببینی چند در صد جلوگیری می کنه.) پس در نتیجه شما 720 تا دمیج میدی به طرف.
nasus یکی از هیرو های فول تانک و بکش بازی میتونه باشه که اگر بخواهید ap یا ad بازی کنید در هر صورت گند می زنید به ابروی nasus :n08:
ولی جدی میگم، شما فقط به یک سری آیتم خاص تانکی دارید که روی Q شما تاثیر بگذاره یا defense شما رو بالا ببره هم زمان. کلا وقتی دقیقه 120 بازی شده و nasus 900 stack داره من شخصا اجازه می دم gg بدید.
فقط یادتون نره فول تانک نهایتا آیم 5 یا 6 hydra.
اگر بخواهید یه build خوب براتون بگذارم بگید.
بگو:n13::n13:
فقط توجه داشته باش بر اساس هیرو های طرف مقابل به راحتی می تونی جابجا کنی آیتم ها رو. خیلی ها هم (از جمله خودم) جای hydra بازم تانکی میرن ولی در صورتی هست که شما 800-900 stack داشته باشی اگر نداری پس دمیج هم نیاز داری.
دادا از کدوم سایت این ترولارو پیدا میکنی؟نقل قول:
به نظر من جالب نیست زیاد این Bulid ؛ دلایل :نقل قول:
- Cd فقط 30% میتونی بگیری از این بیلد , Nasus هم Auto Att Champ نیست , همه Dmg که Nasus میزنه تقریبا با Q ـه پس به نظرم 40% Cd ضروریه برای این هیرو !
- این روزا خیلی بعیده که حداقل 2 نقر رو تو یه تیم ببینی و ایتم BOTRK نداشته باشند , BOTRK Counter Warmog's Armor HARD ! من اصلا خوشم از این ایتم نمیاد واسه تانک کردن !
- من خودم قبلا از اینکه Trinity رو Buff کنن Iceborn میبستم اما طبق تجربه Late Game ـه این ایتم با Trinity قابل مقایسه نیست ...
- Ravenous Hydra و Sunfire Cape رو هم فان واسه نرمال میبندم من گاهی ... به نظرم ایتم های بهتری هستن که جایگزین این 2 تا کرد .
Bulid پیشنهادی من واسه اکثر بازی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vs Ap Champ Rush This Cd Item : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vs Ad Champ Rush This Cd Item : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Start Item For 95% Of Games : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vs High Early Burst Dmg / Harass Like : Riven , Darius , Panth : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگلیسیم خوب بود یه Guide شاخ میدادم واسش :دی
×××
پ.ن : ali_parlous میتونی به جای پست زدن پشته سر هم همون پست قبلیتو ویرایش کنی و چیزی باز یادت اومده رو اضافه کنی بهش تا وقتی کسی هنوز پست نداده بعد شما :n01:
به به میبینم که پست های مفید یکی پس از دیگری گذاشته میشوند و بچه ها فعال شدند افتادند تو کار Guide و اینا
به نوبه خودم میخواستم تشکر کنم که همچین آموزش های مفیدی دارید میزارید:n16:کلی چیز که بلد نبودیم یاد گرفتیم:n02:
من که خیلی از آموزش Nasus خوشم اومد خدایی خیلی شـــــــاخ بود:n08::n08::n08:
خواهش میکنم بزودی Guide چمپ های دیگری هم میزارم:n16:نقل قول:
Gambit Gaming مقام اول IEM Cologne شد
بازگشت edward ، بازگشت به دوران M5
آرهنقل قول:
درست ترش اینه که هر لست هیت 3 تا دمیج به Q اضافه میکنه حالا اگه این لست هیت چمپیون دشمن یا minion های بزرگ یا monster های بزرگ باشه دمیج double میگیری یعنی 6 تا دمیج به جای 3 تا دمیج،اون 1 کی دمیج هم که گقتی مربوط به bonus damage میشه:n16:نقل قول:
hybrid نمیتونی چیه؟! :n13: معنیشو تو دیکشنری چک کن.کی گفت nasus رو فقط باید تانک بست؟ تانک بستن nasus نظر شخصی شماست و این دلیل نمیشه که nasus فقط تانکی هست( نظر هر کسی واسه خودش محترمه :n16:) تا حالا full ad nasus دیدی؟ باید بگم من دیدم و میدونم چه دیوی در میاد ازش هر چند خودم شدید مخالف full ad بودنش هستم، 100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟ :n04::n04::n04: والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم:n29: البته فکر کنم منظورت این بود که دمیج اضافه شده به Q رو تا دقیقه 10 بتونیم حداقل تا 100 تا ارتقا بدیم.نقل قول:
یا ابوالفضل :n02:نقل قول:
خوب عزیزم خودت این ایتم هایی که گفتی hybrid هستن دیگه،پس واسه چی میگی nasus فقط تانکی میشه و اگه تانک نکنیم ... :n16:نقل قول:
Iceborn Gauntlet که AP هم میده،Ravenous Hydra که AD و Life Steal هم میده،Atma's Impaler که crit هم میده،Maw of Malmortius که AD هم میده،البته من نمیگم full تانک کردن nasus خوب نیست بحث من اینه که nasus فقط فقط تانکی نیست،این جور ایتم بستن هم نظر شماست و باز هم میگم نظر هر کسی محترمه،در ضمن اون عکسایی که گذاشتی خیلی باحال بودن :n02: وقت کردی بازم بزار من که خیلی خندیدم و حال کردم