دوستان سرویس 256 نامحدود این شرکت سرعت دانلودش رو چنده؟؟
Printable View
دوستان سرویس 256 نامحدود این شرکت سرعت دانلودش رو چنده؟؟
سرویس 256 نامحدود این شرکت سرعت دانلودش رونقل قول:
20الی 30
خیر !نقل قول:
تا 15 گیگ اول با سرعت 300 تا 400 دانلود می کنید ، بعد از اون محدود میشه و میشه 30 کیلوبایت
سلام دوستان
سرویس 6 مگ محدود این شرکت ، سرعت شبانه اش در چه رنجی ست ؟ چقدر میشه حدودا دانلود کرد؟
با تشکر.
تغییر نکرده سرعتتون ؟! من که کلا سرعت روزانه و شبانه حدود 80 هستش . 7 گیگ دیگه برام باقی مونده اگه همین وضعیت ادامه داشته باشه سه سوت تمومش میکنم .نقل قول:
شبانه دیشب از 2:30 گذاشتم 1500 1600 دانلود کرد
من 512 محدود دارم، سرعتم به 300 نمی رسه! دانلودم با دانلود منیجر چند ثانیه اول حدود 250 هست و یه لحظه شاید به 300 برسه، بعد می یاد رو حدود 200!نقل قول:
خیر !
تا 15 گیگ اول با سرعت 300 تا 400 دانلود می کنید ، بعد از اون محدود میشه و میشه 30 کیلوبایت
---
راستی دیشب هم با 2 لینک حدود 2 گیگ دانلود کردم. حدود 2 گیگ هم منظورم 1800 یا 1900 مگ هست!
امشب هم دانلود می کنم خبرشو می دم. فک کنم درست شده...
راستی من اصفهان هستم.
سرعت روزانه200 شبانه من حول حوش 160 شدهنقل قول:
قبلا روزانه 400 شبانه 300 بود
میتونم بگم داره خراب و خرابتر میشه
با اینحال سرویس جایگزین خوب پیدا نکردم برگشتم به دام صبانت
من موندم برای منزل جدیدمون پارس آنلاین بگیرم یا صبانت؟؟؟ برام هم شبانه خیلی مهمه:n28:نقل قول:
دوستان میخواستم بدونم کلا" صبانت خوبه ؟یا نه؟ یه راهنمایی کنید یه سرویس خوب بگیرم
مرسی:n13:
سرعت شبانه جدیدا با تغییراتی رو شده که کمی پایین آورده شده که کسی که سرویس 128 میگیره دیگه نمیتونه 200 یا 250 کیلوبیت بکشه با 70 کیلوبایت میکشه
از جایی سرویس میگیرید؟نقل قول:
دوستان سرویس نامحدود این شرکت خوبه؟؟ مثلا سرعت 256.
میخوام از صبانت نت بگیرم بعد نامحدود هم میخوام بگیرم چون حال و حوصله دانلود شبانه ندارم اگه خوبه بگیرم
300تا 400؟؟نقل قول:
مگه کره جنوبیه برادر! فکر کنم منظور دوستمون هم بدون احتساب دانلود منصفانش بود که عرض کردم 20 تا 30 !! و منصفانشم به زور به 100 میرسه با کلی نوسان سرعت
بله.مخابرات :n27:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم.
شرکت ارتباط گستر صبا مربوط به صبا نت میشه آیا؟
و اینکه ساعت استفاده شبانه اش کی هست؟ من از 2 تا 7 دانلود کردم اما مثل اینکه کم کرده ازم.چرااااااااااااا؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر یه نگاهی به تاپیک های بقیه بندازی میبینی که همه در حال اه و ناله هستن
صبا نت تا یک ماه پیش خوب بود ولی الان اصلا پیشنهاد نمیشه
سرعت رو خیلی محدود کردن
البته کاش 70 بود.نقل قول:
دیشب 28 تا 30 نوسان داشت
تهران.
ولی خوب دیگه تکلیف مشخص بشه هر سرعت اسمی چقدر سرعت شبانه میده فکر کنم انتخاب راحتتره.
الان یعنی من تا این 2 ماه که از سرویسم 128 مونده باید با همین سرعت 20 30 سپری کنم؟
اصلا تائید نمیشهنقل قول:
همه دوستان دارن میگن که سرعت رو 30 بسته شده و بالاتر نمیره(کلیه سرعتها از 128 تا 6 مگ)
در تاپیکی که همه از دست مسئولین صبانت عصبانی هستن تبلیغات نتیجه عکس میده:n05:
از ما گفتن بود:n09:
سلام
دیشب سرعتم کم شده بود.:13:
با دو تا لینک حدود 100 بود...
البته من ساعت 6 چک کردم...
می گم نکنه هر کی مثلا چند شب پشت سر هم یا مثلا یه مقدار مشخص حجمی رو دانلو می کنه، سرعتشو کم می کنن؟ مثلا من هفته پیش سرعتم خیلی کم بود، چند روز دانلود نکردم و بعد همون طور که قبلا گفتم خوب شد. بعد چند روز دانلود کردم، دوباره دیشب متوسط شده. شاید اگه ادامه بدم مثل هفته پیش کم بشه!
من خودم ماه قبل 128 نامحدود داشتم ، تستامم تو صفحات قبل هست. تا 10 گیگ (منصفانه) با 400 دانلود کردم و بعد شد 15 !نقل قول:
سرعت نامحدود بیشتر از محدوده؟نقل قول:
من خودم ماه قبل 128 نامحدود داشتم ، تستامم تو صفحات قبل هست. تا 10 گیگ (منصفانه) با 400 دانلود کردم و بعد شد 15 !
من با 128 به زور تا 130 دانلود می کردم. الان هم با 512 با سرعت حدود 250 دانلود می کن. اونم با نوسان زیاد!
والا چه عرض کنم. از برکات زندگی تو شهرای کوچیک !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ماه هنوز تمدید نکردم یه مشکلی پیش اومده بود. ولی فردا پس فردا بازم تست میزارم.
خب خوش به حالتون به قول خودتون از برکات زندگی تو شهرهای کوچیکهنقل قول:
بنده و چند تا از دوستان نامحدود از 128 تا 512 داشتیم ولی منصفانش از 100 بیشتر نشده
۴ شنبه شب سرعت من (ساعات شبانه) از ۳۰ کیلوبایت به ۹۰-۹۲ بالا رفت خیلی خوشحال شدم با این که اکانت من ۲ مگ است اما سرعت روزانه من هم هیچ وقت بالاتر از ۷۰ نرفته بود میدونم برای شماها سرعت ۹۰ مسخره است اما واسه من بیشترین سرعتم بوده تاحالا ۳ شب ادامه داشته ( منم کلا حدودا ۴/۵ گیگ دانلود کردم تو این ۳ شب ) امشب دوباره سرعت به ۳۰ کیلو بایت برگشته فکر میکنم یک جور سیستم مصرف منصفانه داره اینجا شکل میگیره تو صبانت مثلا شبی بیشتر از ۱ گیگ بگیری چند شب محدود بشی مثلا حجم دانلود شبانه ماهیانه ات بیشتر از ۱۰ گیگ نشه مشابه این سیستم رو شاتل چند سال پیش شروع کرد بازم دم صبانت گرم که محدودش ۳۰ کیلو بایته مال شاتل ۱-۳ کیلو بایت بود که صفحه هم باز نمیشد (سیاست های تنبیهی مشتریان دانلودر ) خدا لعنتشون کنه شاتل رو که محدودیت رو تو ایران جا انداختن
چند شبه سرعت بهتر شده. با 2مگ سرعت حدود 200 تا 250 هست.
محتوای مخفی: دیشب
سرعت شبانه دیشب برای من افتضاح///
سرعت روزانه از 400 رسیده به 200:n29:
حتما مشکلی پیش اومده.نقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدی؟
سلام اینم از دانلود شبانه من مرگ بر صبا نت :n02: سرویس من 2 مگابایت با 3 گیگ دانلود در ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایده ای ندارهنقل قول:
من 512 داشتم روزانه تا 400 میرفت شبانه تا 250 300
الان روزانه تا200 شبانه تا 150 زنگ زدم
گفتش ترافیک مرکزتون رفته بالا
شما در حالت ایده ال مصرف میکردی
شرکت در قبال بیشتر از 512 که میشه 64 هیچ مسئولیتی نداره
والسلام
این شده حکایت من، از 20 نت میام صبانت از صبانت هم باید برم شاتل یا آسیاتک!
حالا موندم کدومش بهتره شبانش.
من که از نمایشگا مشهد صبا نت گرفتم 1مگ سه ماهه 3 گیگ 9000 تومان + 5گیگ حجم 15000 تومان + 10000 تومان هزینه راه اندازی جمعا 34000 تومان
خداییش راضیم روزانش 200 تا 230 هست شبانه هم تا 230 میره شبی 2 یا 3 گیگ میشه دان کرد
الان توی 10 روز حدود 10 گیگ مصرف کرم که 600 مگش روزانه بوده
شاتل و شرکت های دیگه رو هم بررسی کردم ولی قیمتاشون رقابتی نیست
سلام
برا من از طرف صبانت اس اومده به دلیل قطعی فیبر نوسط مخابرات اصفهان، فعلا نمی تونیم سرویس بدیم!
جالب اینه الان آنلاینم... ولی صبح فقط با فندق شکن می تونستم تو سایتا برم... مودمو یه مدت خاموش کردم درست شد...
منم نامحدود 128 دارم سرعت نوسان زیاد داره از 450 شروع میشه میاد رو 270 ثابت میشه،بعد از مصرف منصفانه میشه 12 تا 16 :n29:نقل قول:
من حدس میزنم سیاست محدودیت حجم دانلود شبانه این شرکت پیش گرفته
مال من خوب بود. تا 5 گیگ تو 3 شب دان کردم یهو شد 25 کیلو بایت
با این وضعیتی که تو این چند هفته گفتین، مطمئن شدم سیاست مصرف منصفانه رو پیش گرفته. من دیشب دانلود نکردم، ولی امشب دانلود می کنم و فردا خبر می دم چی شد...
راستی اونایی که می گن سرعت شبانشون کم شده، چند روز دانلود نکنن بعد ببینن چی می شه...
من الان یه هفته است سرعتم خوبه 10 گیگ شبانه دان کردم سرویس 1 مگ سرعت شبانه 150 تا 230
من چند شب دان نمیکنم بعد دوباره امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
ولی احتمال 99 درصد همون سیاست مصرف منصفانه رو پیش گرفتن.
حالا این شبانه به کنار، من خیلی قطع و وصل دارم. هی دان استریم میره رو 8 خطم قطع میشه و بعد از اینکه وصل شده میاد رو 4. این بازی همینطور ادامه داره
خدا مردیم از این isp بابا روزاش 100 تا بالا نمیره شبا دیگه هیچی در ارزو یه فیلم موندیم با شکن خوب دیگه هیچی از بچه های اصفهان کسی اینطوری هست برام جالبه خطم رو هم رو 4mb بستن 1 شو دارم شیطونه میگه...........................