اینترنت من از دیروز عصر شدیدا کند شده، مال شما مشکلی نداره؟
Printable View
اینترنت من از دیروز عصر شدیدا کند شده، مال شما مشکلی نداره؟
نقل قول:
خونه ما تهرانسر هستش شبا افت داره نمیدونم حالا از دکله فک میکنم چون از صبح تا بعد از ظهر عالیه واقعا نمیدونم خداییش این پولا خوردن داره سرویس بی کیفیت میدید خداییش تا چند ماه پیش خوب بود الان چند وقته شبا افتضاحه من 512 دارم ولی شبا سرعتم 10 کیلوبایت میره خوب اگه پهنای باندتون اومده پایین بی خود میکنید هی میفروشید و مشتری اضافه میکنید اول فکر پهنای باند باشید بعد مشتری اضافه کنید
این ایرانسل نمیدونم پیش خودش چی فکر میکنه .128 اختصاصی همه جا زیر 30 تومن هست و اگر خیلی گرون باشه 35000 تومن .اونوقت این ایرانسل میاد 128 رو بین 8 نفر شیر میکنه و به قیمت 42000 تومن میفروشه اونم با پینگ بالا و کیفیت پایین .ماهی 42هزار تومن بدی و تا سرعت دانلودت از 2 کیلوبایت کمتر نشه حق اعتراض نداری.
شما هم از دیروز در باز کردن https مشکل دارید یا فقط مال من اینجوری شده؟ فیسبوک و تویتر رو با فولتر شکن و بدون اون نمی تونم باز کنم از دیروز.
افت سرعت هم داشتم.
دوست عزیز با کریو وی پی ان مشکلت حل میشه افت سرعت هم نداره کریو من ساکس ندارم و گرنه بهت میگفتم افت داره یا نهنقل قول:
اره منم این مشکلو داشتم ولی خودش درست شد
دوستان عزیز بگید افت سرعت شبا همگیه یا فقط من اینجوری افت سرعت دارم از سایت های تست دانلود تست بگیرید ببینیم مشکل همگیره یا فقط واسه من اینجوریه ممنون میشم از دوستان
حدود 3 روزه اینترنت منم مشکل پیدا کرده
2 ماه و نیم دارم از ایرانسل 1 مگ نامحدود استفاده میکنم که تا 3 روز پیش 130 واسه دانلود میداد
الان به زور به 40 میرسه و بین 20 تا 30 هم نواسان داره
البته 2 3 ساعت در روز سرعت بالا میره ولی باز خراب میشه
کرج - مهرشهر
این tx power توی مودم چیه؟چه مقداری مناسبش هست؟
واسه من از 9 تا -4 تغییر داره
سلام بچه ها
من اشتراکم اعتباری 512 ، 4 گیگ به صورت یک ماهه هست .حالا هر ماه به صورت پیشفرض خودش یک ماهه تمدید میکنه دیگه ؟ درسته ؟
میتونم درخواست بدم که همین سرعت رو با همین ترافیک ماهیانه ولی 6 ماهه یا یک ساله داشته باشم ؟؟
چطور این کار رو کنم ؟
چون توی قسمت تغییر تعرفه ، 6 ماهه و یک ساله داره ولی خب 4 گیگ نیست و بیشتره . منم اونقدر مصرف ندارم
کاری میشه کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان آیا کسی از سازنده اصلی و مودم FMM-130 اطلاعی داره
دنبال راهنماش میگردم و کاری که میخوام بکنم اینه که بتونم بدون استفاده از Team Viewer از بیرون ریموت بزنم و بتونم کامپیوتر رو روشن کنم .
با تشکر
درستهنقل قول:
در این مورد زمان من ( به اشتباه - سال قبل ) یکبار دوره 6 ماهه حجمی به من دادن که ماهیانه حجم میداد ( برای من ماهی 4 گیگ - تموم می شد می رفت مصرف ازاد اگر پول تو حساب بود )
الان رو نمی دونم - توصیه می کنم یک زنگ بزنی به پشتیبانی و بپرسی این 6 ماه یک ساله ها از همان اول کل حجم رو می دن یا نه حجم تقسیم بر تعداد ماه می شه و بعد ماهیانه ان بخش کوچک رو می دن.
دوستان سرعت شما هم پایین اومده ؟ من کرج هستم 2مگ نامحدود - از دیشب سرعت بین 20 تا 80 شده !!
در مناطق مختلف سرعت متفاوت هست و در حال حاضر یک سری اختلالات سراسری وجود داره اما حداقل سرعت شما باید 32 باشه اگر واقعا از 32 کیلوبایت کمتر میشه باید با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
سلام من میخام ۲ مگ نامحدود بگیرم. کسی از دوستان تو مشهد(منطقه امامت) هست که وایمکس داشته باشه؟؟
بعد سوال دیگه اینکه اگه زیاد دانلود کنم، ایرانسل محدود میکنه سرعتم رو یا نه؟
من مشهد نیستم باسه اولی پوزشنقل قول:
باسه دومی تا الان بلک لیستی که باسه نا محدود ها هست رو من یکی دو مورد بیشتر ندیدم بهش بخورن ... تنها باسه کسایی که هم اپلود کردن و هم اپلود 24 ساعت روز و بدون توقف مسئله ایجاد کرده ( یک حجم زیادی گذاشتن که حالت عادی کسی بهش نمی رسه مگر اینکه مثل سرور هاست فایل از اینترنتش استفاده کنی.)
بعد از اینکه وارد بلک لیست شدی دیگر بهت نامحدود نمی دن تا جایی که یادم هست ( چند سال پیش - الان رو دیگر خبر ندارم چگونه است )
تمام مودم های ایرانسل ساخت huawei چین استنقل قول:
آنتن دهی نزدیک امامت 40 به خاطر اینکه به مخابرات نزدیک هست قویتره بقیه جاهای امامت فرقی نداره نصاب گفت طبقه همکف نمیگیره و طبقه اول ضعیف هست پس 100% مودم بیرونی تهیه کنید طبقات بالاتر مودم داخلی خوبه احتمالا جواب میده البته بهترین راه تست مودم هست دوست و آشناست و گشتن دکل اطراف خونتون هر چی نزدیکتر بهتره و خودشون میان اگه آنتن نداشت کنسل میشهنقل قول:
همگام با 2 مگ محدود ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وایمکسه یا GPRS هست؟!!!!!!!!!نقل قول:
درباره مودمهای سری BM حق با شماست اما دست کم هر دو مدل مودم جیبی ایرانسل کره ای و ساخت شرکت modacom می باشند. درباره مدل FM هم تردید دارم ساخت huawei باشد.نقل قول:
مگه gprs دو مگ هم داریم ؟:n19: نه وایمکس هست متاسفانه روز اول (2 سال پیش ) که گرفتمش پینگ 170 بود از خارج ولی الان شبیه gprs شده 256 که بود تا 200 کیلوبیت حداقل اسپید تست نشون میداد ولی 2 مگ گرفتم این ریختی شد .حالا سرعت مهم نیست نمیدونم چرا پینگش اینقدر بالاست:n19:نقل قول:
امروز دوباره سرعت اینترنت من فاجعه است. (اشتراک 512)
حجمی هست یا نامحدود ؟ شما الان اینطوری که تست نشون میده سرعتت 3 کیلوبایت هست در صورتی که از 8 کیلوبایت اگر کمتر بشه میتونید اعتراض کنید .پس بکنید.نقل قول:
:n08:نقل قول:
درست ندیدم :دی
راستش سرعت به کنار
پینگ چرا اینقدر بالاست
به خاطر سیگناله؟!
منم که همینو پرسیدم .فرمودم سرعت به کنار پرا پینگ اینقدر بالاست ؟ :n19:نقل قول:
سیگنال -49 هست و فاصله با دکل حدود 700 متر .روی سه دکل دیگه هم همینه پشتیبانی وقتی سرعت یه خورده کم بشه میگه به خاطر اینه که اشتراکی هست ولی وقتی داغون میشه میگه توی اهواز ترافیک سنگینی هست به همین دلیل هم پینگ میره بالا هم افت سرعت هست.
من:n23:
چند روزه غرب تهران افتضاهههههه سرویس 1مگ سرعتش شده 256 :|
حجمی، بله میدونم ولی راستش حوصله چرت و پرت شنیدن ندارمنقل قول:
ارمین اینم تست که دیگه باورکنی وایمکس هست البته مال صبج زود که مصرف پایینه یکی دو ساعت دیگه داغون میشه سرعت ...
یه مگابیت نامحدود
امروز ساعت نه و پنجاه دقیقه صبح.
البته این روزا فراز و فرود داشته اما قابل تحمل بوده تقریبا.
نقل قول:
سرعت خارجی خیلی با داخلی فرق داره
اره از مسیر المان میگذره .همیشه همین مسیره حالا اگر میشد از ترکیه روی یه گیت وی بافتم 100 درصد مشکل سرعت از سرور خارج حل میشد.ولی با مودم دیگر که 128 هست سرعت از داخل و خارج یکیه اما با 2 مگ نه .نمیدونم دلیلش چیه.پیج باز کردنش هم افتضاحه چون ظهر که میشه پینگ بالای 500 میره برا همینم مجبورم از ...کسی استفاده کنم تا پینگم بیاد زیر 200نقل قول:
راستی ایرانسل حجم و سرعت رو 1000 تایی حساب میکنه نه 1024 تایی .دانلودم هم به جای اینکه 2048 بسته بشه روی 2000 هست یه مگش هم روی 1000 . باز صد رحمت به مبین نت.
تفاوت دیگه مبین نت با ایرانسل ضریب اشتراکشونه، مبین نت یک به چهاره درحالی که ایرانسل یک به هشت.نقل قول:
یه سوال : توی کنترل حساب اینترنتی قسمت تعویض تعرفه یه تعرفه هست به اسم "2 مگابیت برثانیه پایه" به قیمت 25 تومن درحالی که توی لیست تعرفه های خود سایت ایرانسل نیست، کسی از این اطلاعی داره؟
نقل قول:
اون ضریب اشتراک مهم نیست با اینکه ایرانسل 2 برابره اما نوسان کمتری نسبت به مبین داره و اکثر مواقع دسترسی به حداکثر سرعت امکان پذیره به جز موارد سراسری .اون تعرفه مال جشنواره قبلی هست شما وقتی میخوای تغییر تعرفه بدی باید طبق کنترل حساب پیش بری نه طبق سایت چون مال سایت اکثرش برای مشترکین جدیده و با مال قدیمی ها فرق میکنه .این تعرفه ای که گفتید 2 یا 3 گیگ در ماهه .یادمه یه همچین چیزی بود.
سلام دوستان سه تا سوال داشتم
1- من قصد دارم مودم مبینمو به ایرانسل تبدیل کنم میشه بگین کجاها این کارومیکنن ؟ اصلا این کارومیکنن ؟
2- سرعت دانلود من الان تو طرح 512 با idm بین 60 تا 70 بلکه کمتر میشه بگین همین طرح ایرانسل سرعت دانلودش چقدره؟
3- در نهایت اگر از این کارم پشیمون شم میتونم دوباره مدمو به مبین تبدیل کنم ؟
ببخشید طولانی شد
نقل قول:
1- خیر به هیچ وجه امکان پذیر نیست. فقط ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد.
2-در مناطق مختلف فرق میکنه و به ترافیک منطقه بستگی داره ولی ایرانسل هم مثل مبین نت سرعت ها به طور دقیق بسته شدند و باید همین سرعت را بدهد البته ممکن است نوسان هم داشته باشد.
3-جوابتان را در سوال 1 دادم
1- ندیدم این کار را ایرانسل انجام بده، بهترین راه اینه که با 707 تماس بگیری از خودشون بپرسینقل قول:
2- سرعت ایرانسل به هیچ وجه بالاتر از سرعت اسمی نمیره یعنی اگر 512 است حداکثر و در بهترین شرایط همون 512 هست، برای من که حداکثر حدود 59 و گاهی وقتا 60 میشه یعنی به 64 هم نمیرسه.
3- امکانش هست.
اینجا کسی هست که هم از 1 مگ استفاده کرده باشه هم 2 مگ ؟ یعنی از هر دو سرویس استفاده کرده یاشه ؟ اگر کسی هست اعلام کنه من یک سوالی داشتم؟
۲ مگ نامحدود دارم جانم ؟نقل قول:
Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
من هم الان 2 مگ نامحدود دارم ولی این چند روز که گرفتم سرعت خیلی بالا پایین میشه بین 40 تا 260 ولی بیشتر دور و بر همون 40 -50 هست .ولی با یه حساب دیگه که 256 هست همیشه روی 32 ثابته .خواستم ببینم برای شما هم همینطوره ؟ و ایا 1 مگ ثبات بیشتری نداره ؟نقل قول:
سلاممن امروز رفتم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه نمیدونم چی کار کردم و اینترنت جیبی ام قطع شد از اون به بعدیک مثلث زرد با یک علامت تعجب روش می آد.با اینترنت دایل آپ هم که می خوام برم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیرهراه حل چیه؟