نقل قول:تریبال که دارم میترکونم ... :27:نقل قول:
وست یکم خسته کننده شده ! الان 2 روزه که به یوزرم سر نزدم !
به طرف هم میل دادم عسلی ...
چاقال برای من درخواست دوستی بفرست توی تریبال ببینم یوزرت چیه !
M-Pro
Printable View
نقل قول:تریبال که دارم میترکونم ... :27:نقل قول:
وست یکم خسته کننده شده ! الان 2 روزه که به یوزرم سر نزدم !
به طرف هم میل دادم عسلی ...
M-Pro
نقل قول:
M-Pro
مغز قبلا فرستادی HolyPrince هستم D:
سلام
آقاي hadi_gamer ميشه يه عكس از skill هاتون بزاريد؟
ممنون.
تريبال هرچي زودتر شروع كني كار سخت تري داري!! مگه نه؟
چشم میزام از trading گرفتمنقل قول:
میشه عکسش رو بذاری؟
از کدوم کار گرفتی؟
آره !نقل قول:
اول ورلد همه حرفه ای ها میریزن توی ورلد ولی اگه دو روز دیر تر بیای دورت همه نوب هست و حال میکنی !
اونو نمیدونستم که یوزرته !نقل قول:
من برای همه ایرانی ها که توی تاپیک معرفی پست دادن درخواست دوستی فرستادم !
شده تایپک تریبال؟؟؟حالا که به اینجا رسیددددددد بینم این بازیش اموزش نداره تو سایتی تایپکی جایی؟دانلود اموزشش 5 مگ هست که واسه من یعنی 1 ساعت وقت واسه دانلود کردنش تازه ورد هم ندارم.به قولی مغز ولی این ساختموناش عین بازی THE SETTLERS - Heritage of Kings هستا .
لطفا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شده تایپک تریبال؟؟؟حالا که به اینجا رسیددددددد بینم این بازیش اموزش نداره تو سایتی تایپکی جایی؟دانلود اموزشش 5 مگ هست که واسه من یعنی 1 ساعت وقت واسه دانلود کردنش تازه ورد هم ندارم.به قولی مغز ولی این ساختموناش عین بازی THE SETTLERS - Heritage of Kings هستا .
همون فایل رو بگیری بهتره .
بي خيال آموزش.. همين وست رو بچسب خيلي بهتره!!نقل قول:
===
آرش اون گردن بنده چيه؟
بچه ها یه سوال
من هر کاری می کنم نمی تونم لاگین شم...می گه جاوا اسکریپتت فعال نیست(دروغ میگه!)
با موزیلا و اینترنت اکسپلورر امتحان می کنم...هردوتاشون ارور میدن...خواهشا راهنمایی کنین
دروغ که نمیگه اون بنده خدا ماشینه راست و دروغ حالیش نیست که D:نقل قول:
بچه ها یه سوال
من هر کاری می کنم نمی تونم لاگین شم...می گه جاوا اسکریپتت فعال نیست(دروغ میگه!)
با موزیلا و اینترنت اکسپلورر امتحان می کنم...هردوتاشون ارور میدن...خواهشا راهنمایی کنین
جاوا رو دوباره نصب کن و بروزر رو ری استارت کن بلکه درست شد
توی کوئست دوئلر هستنقل قول:
آرش اون گردن بنده چيه؟
ای بابا من فکر کردم قسمتهای 1 و 3 رو گیر آوردی.این که همون part 2 هستش.نقل قول:
برو روش ببین پارت چند مینویسه.
اينهم طرز به دست آوردن شمشير هرناندو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RSmZAcCFb6Y
يك سري مطلب در باره فورت ها:From the game forum:
For those fluent in German, have a look here for a summary:For all others (as promised) pls see for the translation below:کد:http://forum.the-west.de/showthread.php?t=22408
Pls remember that some of the planned changes and new enhancements detailed below will be open to further changes that arise during the thought/planning process.
Forts
* concept finalized
* Implementation for Public Beta planned for next week (my (Bonez) add: it might well be this applies to German public beta only)
* For World 1 the implementation is planned for end of June (again, not sure how this extends to the English Worlds)
* Products of all kinds (e.g. wood, stone) will be needed for fort construction
* To put the growing funds in town treasuries to use, it will require town treasury funds to build AND attack forts
Features for NEW worlds to be introduced:
* The soldier character bonus will be revamped (same might apply to other characters)
* the map will change
* Potential restriction to inventory capacity
Note: Not clear yet which new World (10, 11 12...) those changes come with
Key:
* You won't get to the walking stick through obtaining key 2 or vice versa
* Aim of the 3 keys is the retrieval of another "special" item (the special item is not yet implemented)
* You can also find key three already today
Fancy/special weapons:
* Fancy weapons are implemented today but hard to find
* To some extent fancy weapons will be obtainable from fort stores
Ranking order:
* The ranking order will be changed from alphabetical order to date of max lvl achieved
* The points from town owned forts will be added to the town score in rankings
Dev-Blog:
* Public Dev blog in English language planned
* Visualization/Explanation of the high level concept of forts planned
Miscellaneous:
* so called "pushing" through duels shall be limited
* an additional worker quest is planned
* When trade will be introduced items AND products will be tradeable
* The dueling system will be reworked/revamped
* the look & feel of early flash game versions (e.g. rock, scissors, paper) were not be satisfying and thus flash games will not be implemented near term
دستت دردنکنه حاجی جالب بود . چقدر تغییرات ایجاد میشه کلا شیوه بازی عوض میشه xDنقل قول:
يك سري مطلب در باره فورت ها:
==
هادی جان یه سوال ! لیبورت در grave robber چنده ؟
من با لیبور 25 دارم کار میکنم هنوز هیچی بهم نداده دروع نگفته باشم بیشتر از 30 ساعت کار کردم ولی هیچی نمیده !! چی کارش کنم اینو خیلی ناراحتم D:
Silver mining هم لول بعدی باز میشه برام 76 دزصد پوله xD
بله!!نقل قول:
دستت دردنکنه حاجی جالب بود . چقدر تغییرات ایجاد میشه کلا شیوه بازی عوض میشه xD
براي ساخت فورت به اينها نياز هست:
toolbox, saw, map, wood, iron rod, barbed wire, cotton, rols of cloth, planer, hammer, sledge hammer, spade, lasso,stone blocks, coal.
يكي بگه اين stone blocks ديگه چيه؟
===
اين كليده چيه؟ به چه دردي مي خوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
خدا زيادش كنه!!نقل قول:
برای لول چند ؟نقل قول:
ای بابا من همین الان نزدیک به 100 تا چوب و 20 تا نقشه رو فروختمنقل قول:
از این به بعد دیگه نمیفروشم و جمع میکنم
این کلید رو از کجا اوردی ؟؟؟
الان 34 هستم 35 شم باز میشه البته با لباس دیگه xD از این grave robber که خیری ندیدیم !نقل قول:
برای لول چند ؟
راستی این چه کاری بود که کردی میخواستی روزی نیم ساعت وقت بذاری چرا همه چی رو فروختی !
البته نمیدونم به جز اینی که الان بیخیالش شدی چندصدتا دیگه کاراکتر داری D:
حاجی خبر نداری ورد 10 کی میاد این ورد 9 هم دیگه جواد شد xD خیلی ضد حال خوردم تو این ورد :(
تو kingsage هم الان رنک 1500 هستم یه روستا دیگه بگیرم سه رقمی میشم ولی به یکی حمله کردم تقریبا کل نیروهام رو از دست دادم ! فقط نزدیک به 7000 سواره نظام (به جز بقیه)یه چیزی تو مایه های Heavy cavalry تو تریبال میخوام بیخیالش شم دیگه حال نمیده .
نقل قول:
این کلید رو از کجا اوردی ؟؟؟
کد:http://www.weststats.com/Items/yield/
من كلا بي خبرم!!ببينم اين چيني ها ورلد ده هم هستن يا نه؟نقل قول:
حاجی خبر نداری ورد 10 کی میاد این ورد 9 هم دیگه جواد شد xD خیلی ضد حال خوردم تو این ورد :(
کلا یه کمک توپ به شهر کردیم و دیگه مادام العمر از دادن پول بی نیاز هستین :31:نقل قول:
یوزر ورلد شش رو که آرش ( ir-dgm یا همون soldier pose ) زحمتشو میکشه و باهاش دوئل میکنه ( خدا کنه بن نکنه :31: ) و یوزر ورلد 9 رو هم دادم به سعید ( ویتامین ب :31: ) ورلد 10 رو هم میخوام دوئلر بشم و بترکونم !
به هر حال ببخشید که باعث ناراحتیتون شدم ... :20:
در مورد زمان اومدن ورلد ده هم باید بگم که من حدس میزنم همزمان با فورت بیاد ، فورت حد اکثر تا یک ماه دیگه میاد و دقیقا خیلی وقته که ورلد جدید نیومده و به احتمال زیاد فورت و ورلد 10 همزمان میان تا بترکونن
تو هنوز اون عصر امپراطوری رو بازی میکنی چاقال ؟ :27: من 600 رنک میخوام تا رنکم 3 رقمی بشه توی ورلد سی و هشت ! یه اکانت رنک 32 ورلد 25 هم دستم افتاده که 3 میلیون پینت داره :27: ولی صاحبش گدا بود پریمیوم نخرید براش ! :31:
چاقال اوضاعت توی ورلد 38 چطوره ؟
حاجی تو هم ورلد 38 هستی ؟
====
بچه ها خداییش خیلی غیر فعالیم ما ... الان داشتم صفحه های هزار و خوردی تریبال رو میخوندم دیدم که دقیقا 21 صفحه رو در یک دقیقه بردن جلو ! همه هم چرت و پرت و سوال های تکراری :27: دقیقا یکی 7 بار پرسیده بود ترایب توی ورلد 12 داریم و هشت بار هم جواب نه گرفته بود ! :27:
کلا یه کمک توپ به شهر کردیم و دیگه مادام العمر از دادن پول بی نیاز هستین :31:نقل قول:
یوزر ورلد شش رو که آرش ( ir-dgm یا همون soldier pose ) زحمتشو میکشه و باهاش دوئل میکنه ( خدا کنه بن نکنه :31: ) و یوزر ورلد 9 رو هم دادم به سعید ( ویتامین ب :31: ) ورلد 10 رو هم میخوام دوئلر بشم و بترکونم !
در مورد زمان اومدن ورلد ده هم باید بگم که من حدس میزنم همزمان با فورت بیاد ، فورت حد اکثر تا یک ماه دیگه میاد و دقیقا خیلی وقته که ورلد جدید نیومده و به احتمال زیاد فورت و ورلد 10 همزمان میان تا بترکونن
تو هنوز اون عصر امپراطوری رو بازی میکنی چاقال ؟ :27: من 600 رنک میخوام تا رنکم 3 رقمی بشه توی ورلد سی و هشت ! یه اکانت رنک 32 ورلد 25 هم دستم افتاده که 3 میلیون پینت داره :27: ولی صاحبش گدا بود پریمیوم نخرید براش ! :31:
====
بچه ها خداییش خیلی غیر فعالیم ما ... الان داشتم صفحه های هزار و خوردی تریبال رو میخوندم دیدم که دقیقا 21 صفحه رو در یک دقیقه بردن جلو ! همه هم چرت و پرت و سوال های تکراری :27: دقیقا یکی 7 بار پرسیده بود ترایب توی ورلد 12 داریم و هشت بار هم جواب نه گرفته بود ! :27: .
همون بازي كه ممد كشفش كرده بود؟نقل قول:
تو kingsage هم الان رنک 1500 هستم یه روستا دیگه بگیرم سه رقمی میشم ولی به یکی حمله کردم تقریبا کل نیروهام رو از دست دادم ! فقط نزدیک به 7000 سواره نظام (به جز بقیه)یه چیزی تو مایه های Heavy cavalry تو تریبال میخوام بیخیالش شم دیگه حال نمیده .
====
بچه ها خداییش خیلی غیر فعالیم ما ... الان داشتم صفحه های هزار و خوردی تریبال رو میخوندم دیدم که دقیقا 21 صفحه رو در یک دقیقه بردن جلو ! همه هم چرت و پرت و سوال های تکراری :27: دقیقا یکی 7 بار پرسیده بود ترایب توی ورلد 12 داریم و هشت بار هم جواب نه گرفته بود ! :27: ..
...
بله همون D: خودشم 4 روز بازی کرد گذاشت کنار !نقل قول:
همون بازي كه ممد كشفش كرده بود؟
من لیبورم 62 هست با لباس...نقل قول:
بازیش زیاد باحال نیست ...نقل قول:
قبل از این پست یه پست دادم کلی توش تایپ کردم بعد میگه نیاز به تایید داره !
ای خدا ....
یکی دیگه از اعضای CC رو clear کردم این چهارمیش بود ! نزدیک تو هم هست محمد فارمش کن
راستی این چه حرکتی بود ؟! جاسوس چراکد:http://en38.tribalwars.net/public_report/b5a8873bf76d497fc1b9be8d8f0ef742
چاقال پستم تازه تایید شد ... این همه نوشته بودم بعد دیدم یهو تایید نمیشه !نقل قول:
این لینک پستم :خب حالا برسیم سر وقت تریبالکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3869413&postcount=9744
اون اسکات رو فرستاده بودم یه حالی و احوالی ازت بکنم :27:
من فعلا تروپم انقدره :
700 اکس
200 ال سی
50 رم
10 راکت
64 اسکات
میدونم که خیلی کمه ولی نوبل من رو که ساختم تروپم رو قوی میکنم بعد یکیو میزنم نوبل میکنم ...
چاقال اینی که گفتی براش 50 تا رم و یه ده تا راکت فردا میفرستم که حسابی والش برسه به 0 و وقتی فارم میکنی کشته ندی :21:
الان اگه بخوام بفرستم خیلی دیر میشه چون شبا قبل از اینکه بخوابم نیرو هام رو میفرستم یه فارم دور که هر موقع از خواب بیدار شدم ده - بیست دقیقه بعد نیرو ها داخل روستا باشم !
من برای نوبلینگ میخوام یه هم ترایبیم رو نوبل کنم ... همونی که اولین اکسه هام رو براش فرستادم و بعد آوردمش توی ترایب تا مقابله به مثل نکنه ! :21:
اسمیتی رو هم لول 17 کردم و 100% تا پس فردا آکادمی دارم
چاقال به نظرت با این پینتم ... این نیروهایی که دارم کافی هست ؟
بي خيالش شدم. مي خواستم كلا حذفش كنم اما ..نقل قول:
اما الان مي خوام يه كار كنم! ساختمون مركزي رو تا لول 15 بالا مي برم تا امكان پايين آوردن لول ساختمون ها ايجاد بشه! بعد تموم ساختمون ها رو تا لول صفر پايين ميارم! اونوقت ببينم كسي مياد منو نوبل كنه يا نه!!
فقط ریسورس رو بیاری پایین توی ک*ن همه میزاری ... :27:نقل قول:
اگه هم توی روستات نیرو نداشته باشی بعد یه مدت به یه بربری تبدیل میشی و بعد خود سایت روستاتو تا پینت 1.500 رشد میده :31:
بله؟!نقل قول:
فقط ریسورس رو بیاری پایین توی ک*ن همه میزاری ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چي؟! اگه سر نزنم اينطور ميشه يا اگه سر بزنم ولي نيرو نداشته باشم اينطور ميشه؟!!نقل قول:
اگه هم توی روستات نیرو نداشته باشی بعد یه مدت به یه بربری تبدیل میشی و بعد خود سایت روستاتو تا پینت 1.500 رشد میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دیوار رو بیار بالا و روستات رو برای همیشه خالی کن ... هرکی بهت حمله کنه کلی کشته میده و بی خیال میشه ! : دینقل قول:
يعني چي؟! اگه سر نزنم اينطور ميشه يا اگه سر بزنم ولي نيرو نداشته باشم اينطور ميشه؟!!
روتو اونور کن بی ادب ... !نقل قول:
بله؟!
اونوقت منجنيق ميارن خرابش مي كنن!! بي خيال تريبال اصلا!نقل قول:
کلا دیوار رو بیار بالا و روستات رو برای همیشه خالی کن ... هرکی بهت حمله کنه کلی کشته میده و بی خیال میشه ! : دی
با Ram هم میشه دیوار رو پایین آوردنقل قول:
اونوقت منجنيق ميارن خرابش مي كنن!! بي خيال تريبال اصلا!
من تا حالا همه بازیهای آنلاین رو بازی کردم ولی هیچ کدومشون مثل تریبال جذاب نبودن ...
من نمیدونم شما چیجوری انقدر از وست خوشتون میاد ! ولی واقعا وست خیلی کسل کننده هست !!
البته شاید برای من اینجوری باشه ... تا حالا هم کلاس ورکر رو انجام دادم هم دوئلر ولی توی هیچ کدومشون نتونستم طاقت بیارم و بازی رو ول کردم !
حالا یه چیز دیگه :
بچه ها پایه هستن همگی ورلد 10 جمع بشیم ؟
کل بچه های 9 ورلد دور هم جمع بشیم ...
من تاپیک رو اشتباه اومدم یا شما ؟؟؟؟ :دی
آقا اینو نگاه کنید حال ببرید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3870644#post3870644
عجب شانسی داریما !! ملت رو ما clear میکنیم بقیه فارم میکنن ! :18:
محمد میبینم که دو تا +2000 پوینتی در نزدیکیت به سر میبرن :21: بهت حمله نکردن ؟
==
نمردیم و یه چیزی پیدا کردیم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]