سلامنقل قول:
دوست من خود شاتل زنگ بزنی میگه
Printable View
سلامنقل قول:
دوست من خود شاتل زنگ بزنی میگه
یه چند روزی قطعی شاتل توی اهواز زیاد شده......دوستان توی شهر های دیگه هم همین مشکل رو دارند.
تو مشهد برای من که نداره!@نقل قول:
از کارکردن که کار میکنه ولی مورد تاید شاتل نیست...بهتره مارک معرف بخرینقل قول:
asus بخر...
billion-level1-3com-asus-zyxel-paradyn-usrobotic
منم قطعی ندارم...نقل قول:
قیمت شاتل تو همه ی کشور یعنی :تهران-تبریز -مشهدو.... یکی هست؟؟:question:
قراره که اینطور باشه یعنی همه جا همون قیمتی باشه که تو سایت اعلام شده ولی اینکه رعایت میکنن یا نه را نمیدونمنقل قول:
اصفهان که رعایت میکنن
راستی هزینه نصب تو شهرستان ها و تهران فرق میکنه:46:
دیروز برای من همینو نوشت امروز وصل کردندنقل قول:
دوست عزیز، یعنی روی قبض تلفن شما 3000 تومن برای آبونمان میاد؟؟! یا اینکه منظورتون اینه که در فاکتورتون قسمت مالیات و عوارض 3000 تومن مینویسه؟ برای ما(من و دوستانی شاتلی که میشناسم) نه روی قبض آبونمانی میاد و نه توی فاکتور چیزی نوشته! عکسش رو هم میذارم. یه کم بیشتر توضیح بده لطفا.نقل قول:
اون 5 تومنی هم که گفتی برای رانژه هست دوست عزیز، اونو مخابرات میگیره. هزینه نصب اون 10 تومنه که البته یه چورایی زوره برای کسانی که خودشون نصب بلدند، نباید گرفته بشه، ولی خوب من تا حالا از هر شرکتی سرویس گرفتم اون 15 تومن رو اول کار گرفتن، چه نصب بخوام چه نخوام! موضوع شاتل و غیر شاتل نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا امروز فردا.نقل قول:
نقل قول:
تجربه نشان داده تارنمایی همچون
tabnak.ir
اگر سندها ارائه داده بشه خبر رو درج می کنه و بهترین نتیجه رو خواهد داد
نسخه Build 1733 مرورگر Opera 10.00 براي دانلود:
توضيح: به درد دوستان ECO يي زياد ميخوره چون توي حجمشون صرفه جويي ميشه. براي اين كار روي Opera Turbo در گوشه سمت چپ پايين برنامه كليك كنن تا فعال بشه.کد:http://snapshot.opera.com/windows/Opera_1000_1733_in.exe
الان شاتل بهم ایمیل زده :مشترك گرامي،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، 3 گيگا بايت ترافيك رايگان به عنوان هديهي ويژهي اين ماه مبارك از سوي گروه شركتهاي شاتل به كليهي كاربران سرويسهاي ويژه و سرويسهاي اقتصادي در شهر شما اعطا ميشود. كاربران عزيز، ميتوانند از اين ترافيك رايگان طي دورهي جاري سرويس خود بهره گيرند.بيگمان، ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن به كليهي مشتريان عزيز خانوادهي بزرگ شاتل، بزرگترين هدف ماست.گروه شركتهاي شاتل
جدی هست؟ پس چرا در پنجره ی کاربری حجمی اضافه نشده؟
نامه ای که امروز دانشگاه برام امضا کرد نوشته بود برای مدت 6 ماه
یعنی دوباره 6 ماه دیگه باید نامه بگیرم؟
من که فارغ التحصیل میشم
بله قطعا باید دوباره نامه بگیری.نقل قول:
منم اشتباه کردم و برای 3 ماه نوشتم و الان دائما بهم زنگ میزنن و میگن باید تمدید کنی وگرنه میری رو 128:41:
و منم فارغ التحصیل شدم(البته هنوز با دانشگاه تسویه حساب نکردم ولی دیگه دانشگاه بهم نامه نمیده:41:)
ای بابا ... من یه جایی با همین نامه کارامو راست و ریست میکنم میرهنقل قول:
نامه ای که امروز دانشگاه برام امضا کرد نوشته بود برای مدت 6 ماه
یعنی دوباره 6 ماه دیگه باید نامه بگیرم؟
من که فارغ التحصیل میشم
یکم ابتکار به خرج بده ... فتوشاپ را برای چی گذاشتند هان ؟ :دی
من الان یه کلیه فارغ التحصیل شدم هنو نامه از دانشگاه میبرم اینور اونور :دی
قطعی خیر ... ولی شب ها اصلا و ابدا جواب نمیده ! افتضاح افتضاحنقل قول:
نوشته شده توسط timsar007 مشاهده تاپيک
یه چند روزی قطعی شاتل توی اهواز زیاد شده......دوستان توی شهر های دیگه هم همین مشکل رو دارند.
برای منم امروز ایمیل زدن
مشترك گرامي،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، 3 گيگا بايت ترافيك رايگان به عنوان هديهي ويژهي اين ماه مبارك از سوي گروه شركتهاي شاتل به كليهي كاربران سرويسهاي ويژه و سرويسهاي اقتصادي در شهر شما اعطا ميشود. كاربران عزيز، ميتوانند از اين ترافيك رايگان طي دورهي جاري سرويس خود بهره گيرند.
بيگمان، ارايهي خدمات با بهترين كيفيت ممكن به كليهي مشتريان عزيز خانوادهي بزرگ شاتل، بزرگترين هدف ماست.
گروه شركتهاي شاتل
بابا دمشون گرم من 3ماهه دارم حجم هم زیاد مصرف کرده بودم یعنی کم میاوردم
باورم نمیشه هنوز 3 گیگ بدند:21::26:
حالا بگین شاتل بد :31::42::15::14:
من یک نامه جعل کردم و خیلی هم حرفه ای هست ولی بهم گفت نسخه ی اصلیش رو باید بیاری و ایمیل کافی نیست.و مشکل اینجاست که اگر پرینت کنی تابلو میشه که مهرش زنده نیست.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نه خیر. حداقل برای من اینجوری نبوده. پولو بانک واریز میکنی، زنگ میزنی تمدید میکنن. اینترنتی هم میشه.نقل قول:
من بهتون توصیه مکنم به هچ وجه خلاف نکنید، مگر اینکه اطمینان داشته باشید گیر نمیافتید. در غیر اینصورت این کارا
از نظر شرعی و قانونی و اخلاقی مشکل داره.:31::5:
نقل قول:
پس ما تهرانیا چی؟؟:19::19::19::19::19::13:
حتما اونجا زیاد یوزر نداره
ما هم شهرستانیم.
من مشهدیم برام ایمیل نیومده. اصلا من تا حالا از شاتل ایمیل دریافت نکردم. با اینکه وقت ثبت نام, ایمیلم رو هم تو برگه نوشتم ولی انگار اونا ایمیلم رو ثبت نکردن.
راستی من که خیلی راحت 512 میگیرم. میگم سایت دارم و خیلی هم لازم دارم. زیاد سخت گیری نکردن.
واسه منم ایمیلی نیومده............
جدی بودنش که جدیه، الکی که ایمیل نمیدن، ولی فکر کنم هنوز اعمال نشده.نقل قول:
برای ما هم هنوز ایمیلی نیومده.نقل قول:
نگران نباش مهدی چون، اگه به ما شهرستانیای بیچاره 3 گیگ بدن (که هنوزم ندادن!) به شما میگن تا عید فطر کلا رایگانه برید حالشو ببرید! عید نوروز که یادته نه؟؟!:19:نقل قول:
خدا شانس بده....:31:
منم بعد از ظهر خودم ایمیل زدم و سوال کردم
الان هم جوابش اومد:
با درود
مشترک گرامی
این ترافیک از 7/6/88 اعمال خواهد شد و شامل شهر شیراز هم خواهد بود
با سپاس
محمدحسین محسنی
کارشناس پشتیبانی فنی
به به! خوش به حالتون! خدا کنه اصفهان رو هم رایگان بدن.نقل قول:
با سلام من 512 شاتل دارم اما الان 3 روزه که وقتی از رپیدشیر به شکل فری دانلود می کنم سرعتم 2 یا 3 هست در حالیکه در سایتهای دیگه درسته می خواستم بدونم علت چیه
شما با سایت maxprog چک کننقل قول:
این همه مبلغ پست سفارشی چیه برام زدن 15 تا چه خبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.2ql.net/uploads/1251413902.jpg
آقا الان ساعت 1 و 40 دقیقه صبح سرعت وبگردی خوب ، دانلود افتضاحه افتضاح
1 درصد میگیره وبعد قطع ... بخصوص رپیدشیر
عالیههههههههههههههههههههه هههههههه:40::40::40:نقل قول:
سرعته منم خوبه 55
نه بابا ما که شانس نداریمنقل قول:
دارن اون 15 روز عید نوروز رایگان رو از دماغمون در میارن!!!!
بابا من اینترنت رایگان میخوام ...میخوام کلی دانلود کنم!!!)البته آپلود هم دارم!!):19::19:
توی قسمت پیگیری وضعیت قرارداد چه چیزایی را باید برای شناسه کاربری و رمز عبور وارد کنم؟
کسی اطلاع نداره مودم prolink خوبه یا نه؟
شناسه کاربریتون توي برگه قرارداد هست و رمز عبور هم شماره تلفنيه كه تقاضا دادين adsl روش نصب بشه:40:نقل قول:
شناسه کاربری: شماره ای هست که توی اون برگه ها بهت دادن که اولش هم کد شهرت هست...نقل قول:
رمز عبور: شماره خطی که رانژه شده
فکر کنم 15 بار پیک اومده در خونه تون ولی شما نبودی! شایدم 15 بار زنگ در خونه رو زده! شایدم 15 بار میخواسته بیاد حالشو نداشته، ولی مهم نیت هست، برای همین هزینه شو حساب کرده. :31:(شوخی)نقل قول:
زنگ بزن برات درستش میکنن، پنلت قاط زده.
دیشب با راپید دانلود داشتم اصلا مشکلی نداشت....نقل قول:
پس کی به ما ایمیل میزنند...:20:
وارد نمیشهنقل قول:
کی ثبت نام کردین؟!نقل قول:
حتما هنوز اکانت شما ایجاد نشده...