سلامنقل قول:
می زنم وارد نمیشه؟
Printable View
سلامنقل قول:
می زنم وارد نمیشه؟
نکته جالب هم اینه که وقتی مودم رو وصل میکنم توی Devise Manager , USB ناشناخته میزنه ولی دکمه Update Driver اصلا کار نمیکنه:41:نقل قول:
لطفا به من کمک کنین وگرنه مجبورم مودم بخرم
سلام الان یه چند وقتی حدودا شاید 1 ماه بشه مشکل در کانکت شدن رو دارم مودم هم D-LINK 320T هست من برای اتصال از حالت Bridge Mode استفاده می کنم بعضی اوقات که می خوام کانکت بشم نمیشه یا اگر هم بشه یه مدت زمانی طول می کشه تو پنجره دیال یه چیزی تو این مایه ها می نویسه PPPOE حالا نمیدونم مشکل از کجا از لن مادربورد یا از گرمای D-LINK نمی دونم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
والا من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.امروز برعکس شده و لینکسیس پینگش شده 99 و تی پی لینک شده 199.
pingtest.net هم جدیدا قاط زده و هر دفعه یه جوابی میده و اصلا قابل آنالیز نیست.
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
یه فایله....
با سلامنقل قول:
نه لازم نيست
فقط بايد كانكشني كه از قبل توي مودم ساخته ايد رو پاك كنيد - يعني كانكشن pppoe از قبل توي مودم وجود نداشته باشه
مودم هاي زيادي توي بازار هستن كه از اين بين tp-link و linksys و alfex رو من پيشنهاد ميكنمنقل قول:
كه linksys گرونتر هست نسبت به بقيه
با سلامنقل قول:
اين ارور فقط مربوط به يوزر و پسوردي هست كه استفاده ميكنيد - يعني اشتباه هست
كامل چك كنيد و مطمئن شيد كه حروف رو كوچيك و بزرگ وارد نميكنيد
در آخر هم توي مودم رو چك كنيد كه كانكشني از نوع pppoe وجود نداشته باشه و شما از bridge استفاده كنيد
با سلامنقل قول:
توي مرورگرتون اين رو هم امتحان كنيد
192.168.1.1
192.168.0.1
يوزر و پسورد هم كه خواست admin يا Admin رو واسه جفتش بزنيد
با سلامنقل قول:
توي device manager اون بالا يه دكمه هست به اسم scan for new hardware
اون رو بزنيد ببينيد پيدا ميكنه چيزي!!
با سلامنقل قول:
اين مشكل از شركت ارائه اينترنتتون هست كه نميتونه بهش وصل بشه
يا اينكه خططتون مشكل داره و نميتونه روي adsl اجرا شه
مشكل رو با پشتيباني در ميون بذاريد ببينيد چي ميگن
موفق باشيد.
ممنون بابت پاسخنقل قول:
با سلام
اين مشكل از شركت ارائه اينترنتتون هست كه نميتونه بهش وصل بشه
يا اينكه خططتون مشكل داره و نميتونه روي adsl اجرا شه
مشكل رو با پشتيباني در ميون بذاريد ببينيد چي ميگن
موفق باشيد.
من تماس گرفته بودم باهاشون می گن مشکلی از سمت خودشون نیست بهم گفتن شاید لن تون مشکل داره
خطم مشکلی نداره مثلا بگیم PCM که اونم نیست
واسه همین ADSL یه خط جدا گرفتم که مشکلات نداشته باشم:19:
کمک فوری!
من هر چی192.168.1.1 رو میزنم وارد کانفیگ مودم نمیشه!
عشقی کار میکنه بعضی وقتا یهو وصل میشه ولی میخوای کاری انجام بدی قطع میشه دیگه نمیتونی کانفیگش کنی..
اسوسG31
مینویسه درایور این سخت افزار درست نصب نشدهنقل قول:
اگه با موبایل بتونم به اینترنت وصل بشم خود ویندوز میتونه درایورشو آپدیت کنه؟(با توجه به مشکلاتی که گفتم برای نصب درایور دارم)
بچه ها چند وقتی هست تنظیمات مودم من خود به خود میپره ! ( هفته های یک بار ) در حقیقت انگار ریست میشه و هیچ چیزی تو تنظیمات مودم نمیمونه و دوباره باید تنظیمش کنم ! کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟
مودم : Symphony sy 602
پارس آنلاین
به صورت bridge هم تنظیمش میکنم
کسی نمیدونه چرا این جوری میشه ؟
با سلامنقل قول:
شما اين كد رو هم امتحان كن ببين ميشه يا نه
192.168.0.1
با سلامنقل قول:
گفتيد مودمتون چي بود؟؟
ببينيد ؛ شما به سايت سازنده بريد و درايور آپديت شده اش رو بگيريد
با سلامنقل قول:
اگه مودمي تنظيمات داخليش بپره و ريست شه مشكل سخت افزاري داره
اما در مورد اينكه شما ميگيد bridge تنظيم كرديد ؛ از توي مودم bridge تنظيم كرديد يا توي ويندوز؟
موفق باشيد.
من برای راه اندازی روترم مشکل دارم
کابل لن خروجی از مودم رو به ون روتر و همینطور لن روتر رو به pc وصل میکنم
ولی اتفاق خاصی نمیفته جز حالت pppoe
من فقط میتونم تو حالتی که روتر روی pppoe تنظیم شده به نت وصل بشم
حالت دیگه ای وجود نداره؟اینکه خودم بخوام کانکت و دیسکانکتش کنم؟
سلامنقل قول:
بله ارور یوزر پسوورده. حتی میگه این پروتکلی که برای اتصال انتخاب کردین توسط ISP پشتیبانی نمیشه!
خب بعد اینهمه سال دیگه یوزر پسووردم رو اشتباه نمیزنم که :46:
در تنظیمات مودم قسمت pppoe رو به bridge تغییر دادم درست نشد. مودم رو ریست کردم باز هم نمیشه. به هنگام ساخت کانکشن گزینه خاصی داره که باید رعایت کنم؟
وقتی کانفیگ مودم روی pppoe است یه گزینه هم داره که میگه bridge اکتیو باشه یا نه. چه اکتیو باشه چه نباشه کانکت میشه در حالت pppoe اما وقتی کلاً روی bridge میذارم و از تو ویندوز کانکت میشم ارور 691 دارم.
ممنون
از تو مودم همیشه تنظیم میکنمنقل قول:
یعنی مودم من مشکل داره ؟
واقعیت اولا هم که گرفته بودمش 2 باری اینجوری شد ولی حدود 1 سال مشکلی نداشت الان دوباره این جوری شده !
نه دوست عزيزم تنظيم خاصي ندارهنقل قول:
فقط ميخواد بري توي communication رو new connection wizard و بقيه مراحل رو بري
راستي حتما زماني كه داري از تو ويندوز pppoe رو تنظيم ميكني توي مودمت تنظيمات pppoe ديلت شده باشه
آره دوست عزيز به نظر ميرسه مشكل از مودم باشهنقل قول:
ميخواي چك كن ببين دكمه ي ريست پشت مودمت يه وقت گير نكرده يا چيزي روش نيست و از اينطور چيزا
آقا من رفتم بالاخره یه مودم زاکسل P-660RU گرفتم 2 Port که یه پرت Lan و یک پرت USB
یک اینترنت 512 هم میخوام از شاتل بگیرم.
مودم رو هم 50 گرفتم.
حالا میخواستم ببینم که خوبه و اینکه کلا مارک خوبی هست یا نه؟
کمک!
من از مخابرات سرویس گرفتم امروز گفتن وصل شده..
ار صبح تا حالا 4-5بار مودم رو کانفیگ کردم ولی هر جای خونه که به پریز وصلش میکنم چراغ دی اس ال و اینترنت روشن نمیشه..
اعصابمو ریخته بهم..
رو حالتppopeهم کانفیگش میکنم..
g31 asus
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم روشن شدن چراغ اي دي اس ال به كانفيگتون ارتباط نداره.
به احتمال زياد يا راه ننداختن
يا اينكه كارهاي زير رو انجام بديد
با يه كابل ديگه مودم رو وصل كنيد
اگه بازم نشد به اول خط وصلش كنيد
اگه بازم نشد به احتمال زياد هنوز راه اندازي نكردن و اشتباهي اعلام كردن
موفق باشيد.
ممنون از راهنمائیتون.:31:نقل قول:
من سه جای خونه که پریز داشتیم وصل کردم بازم کار نکرد!
تو اون شماره1899هم که شماره خونرو میزنم میگه شماره صحیح نمیباشد احتمالش هست هنوز وصل نکرده باشن!
سر کار گذاشتن منو از صبح تا الان همش دارم با تنظیمات مودم ور میرم تا درست بشه...
سلام
دوستان بعضی موقع ها نت قطع میشه و با خاموش روشن کردن مودم درست میشه
من با دکمه خاموش و روشن می کنم
این کار واسه مودم ضرر داره؟
یک چیزی به نام ریست داره واسه همین کاره؟
من مودم TP_LINK دارم
با سلام
شايد اينجا جاي اين سوال نباشه ولي آيا برنامه اي هست كه نشون بده وقتي كامپيوتر خاموشه يا روشنه چه برنامه اي داره از اينترنت استفاده ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من فكر ميكنم حجمم خودبخود كم ميشه!!!!!!!!!!!
مگه وقتی کامپیوتر خاموشه هم برنامه ای میتونه از اینترنت استفاده کنه؟! :13:نقل قول:
حجم خود بخود کم نمیشه. مگه اینکه اتوآپدیت ویندوزتون یا آنتی ویروس تون یا برنامه های دیگه روشن باشه. اونها رو اول چک بفرمایید.
البته دوستان در مورد حجم اضافی کم کردن برخی شرکتها گلایه دارند...
سلامنقل قول:
خاموش روشن کردن که ضرری نداره. داخل تنظیمات مودم قسمت pppoe یه گزینه هست قابل تیک خوردن مثلاً به این نام (Always On (Recommended که باعث میشه در صورت قطع ارتباط خود مودم مجدداً وصل بشه و خاموش روشن کردن لازم نباشه.شما pppoe ست کردین یا bridge ؟
دکمه ریست هم تنظیمات یوزر پسوورد بخش pppoe و پسوورد ورودی مودم رو ریست میکنه.
با سلام
من دیروز یک مودم Datasheen گرفتم برای کانفیگ کردنش مشکل دارم ... این ای پی رو میدم 192.168.1.1 و وارد تنظیماتش میشم ولی نمیدونم به چه صورتی کانفیگ کنم ! من از صبانت اکانت دارم . دوستان لطفا طریقی کانفیگ مودم رو بگین که از دیروز درگیرش هستم ولی درست نشده
من الان وقتی کامپیوترم خاموشه یا وقتی که کابل شبکه رو میکشم چراغ لینکم میره و آلارم روشن میشه!
چیکار کنم؟!
TP-LINK TD 8811
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم برو اول خط هم امتحان كن
شما فقط توي خونه رو امتحان كردي و منم طبق اينكه ميدونستم امتحان كردي گگفتم برو اول خط
و اينكه 99 درصد راه نيفتاده و اشتباهي بهت گفتن كه وصل شده
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نه مشكلي نداره با دكمه خاموش روشن كني
احتمالا از خططتون هست
اون دكمه ي ريست تنظيمات دا خلي مودمتون رو مثه كانكشنها و .... رو پاك ميكنه
كه از اينا نيست و از نويز و همون خططتون هست
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم تا كامپيوتر خاموش باشه استفاده اي از اينترنت نميشه مگه اينكه وايرلس باشه و از وايرلسش مخفيانه كسي يا چيزي استفاده كنه
نرم افزار bandwidth meter هست براي اينكار اما بايد ويندوز روشن باشه تا بتونيد استفاده پهناي باندتون رو ببينيد
در حالت خاموش باشه ويندوز جواب نميده و يعني هيچ برنامه اي نيست كه نشون بده در حالت خاموش
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
منم قبلا datasheen داشتم :20:
شما برو توي تنظيمات به قسمت wan برو
اونجا ميتوني نوع كانكشنت رو انتخاب كني كه pppoe باشه بهتره ( يعني به صورت اتومات به اينترنت وصل ميشي با روشن كردن مودم)
بعد يوزر و پسوردي كه شركت براي اكانتت دادن رو وارد كن
و VCI رو برابر 35 قرار بده
تا جايي كه يادم مياد ويزارد هم داره واسه تنظيماتش!
اگه بازم به مشكل خوردي عكس از تنظيماتش بگير تا بگيم
چون زياد يادم نيست از پانلش
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
كانكشنتون از نوع bridge هست؟
موفق باشيد.
نقل قول:
سلام
خاموش روشن کردن که ضرری نداره. داخل تنظیمات مودم قسمت pppoe یه گزینه هست قابل تیک خوردن مثلاً به این نام (Always On (Recommended که باعث میشه در صورت قطع ارتباط خود مودم مجدداً وصل بشه و خاموش روشن کردن لازم نباشه.شما pppoe ست کردین یا bridge ؟
دکمه ریست هم تنظیمات یوزر پسوورد بخش pppoe و پسوورد ورودی مودم رو ریست میکنه.
با تشکرنقل قول:
با سلام
نه مشكلي نداره با دكمه خاموش روشن كني
احتمالا از خططتون هست
اون دكمه ي ريست تنظيمات دا خلي مودمتون رو مثه كانكشنها و .... رو پاك ميكنه
كه از اينا نيست و از نويز و همون خططتون هست
چراغ اینترنت مربوط به چیه؟
با سلامنقل قول:
هر مودمي يه سري چراغ مخصوص به خود داره
مثلا مودم من شامل اين گروه از چراغ ها هست:
مهم هاش ايناس:
adsl : كه معلوم ميشه يعني خطم در حالت رانژه هست و ارتباط با adsl دارم ( همون لينك مودم هاي ديگه هست )
internet : يعني اينكه تنظيمات مودم اعم از يوزر و پسورد و ... رو درست وارد كردم و از اينترنت دارم استفاده ميكنم كه در هنگام رد و بدل كردن ديتا چشمك ميزنه و اگه هم تنظيمات مودم درست نباشه رنگ قرمز ميشه
و اينكه اگه شركت اينترنتش دچار اختلال باشه بازم اين چراغ قرمز ميشه
موفق باشيد.
واسه من اصلا چراغ اینترنتش خاموشهنقل قول:
internet : يعني اينكه تنظيمات مودم اعم از يوزر و پسورد و ... رو درست وارد كردم و از اينترنت دارم استفاده ميكنم كه در هنگام رد و بدل كردن ديتا چشمك ميزنه و اگه هم تنظيمات مودم درست نباشه رنگ قرمز ميشه
مودم من
tp-link td 8811
حتی لحظاتی کوتاه به صورت فلاش هم چشمک نمیزنه؟ میتونید System Log مودم رو اینجا قرار بدید؟ ببینیم از چی ایراد میگیره.نقل قول:
در مودم planet چراغها به این صورته:
power روشن
system روشن
LAN وقتی کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه در زمان رد و بدل کردن دیتا چشمک میزنه
PPP یا Status در صورت اتصال صحیح به ISP همیشه ثابت روشن ( در بعضی مودمها چشمک زن )
ADSL یا Link در صورت رانژه بودن خط همیشه روشن
سلام دوستان:40:
1- من دوتا لپ تاپ دارم که هر دو دارای وایفای هستن، حالا میخوام اینترنت adsl رو بین اونها به اشتراک بزارم، البته طوری که هبچ ربطی به هم نداشته باشن یعنی اگه یکی خواموش بود اون یکی اینترنت داشته باشه...
به نظر شما چه مودم وایرلسی با چه مارکی بخرم که بتونه دو تا کامپیوتر رو همزمان به انترنت وصل کنه؟ (فاصله لپ تاپ ها هم حدود 30 متر هستش)
2- من مودم am602 هم دارم ولی چون طول سیم کشی زیاد میشه نمیخوام ازش استفاده کنم، راستی کابل کراس 30 متر جواب میده؟
با سلامنقل قول:
سوال 1: شما يه مودم وايرلس با مارك tp-link يا alfex بگيريد ( البته مودم هاي با مارك بهتري نظير cisco هم هست ) اما هزينتون زياد ميشه - اما همين ماركهايي كه گفتم هم عاليه
من خودم ازشون استفاده ميكنم و تاحالا به مشكلي نخوردم
و اينكه شما وقتي از وايرلس استفاده كني ديگه نيازي نيست اينترنتت رو شير كني بين لپ تاپ
خودش امواج رو پخش ميكنه و شما هر چي دستگاه وايرلس داشته باشي نظير( لپ تاپ، گوشي و ... ) ميتونن ازش استفاده كنن به آسوني و بدون نياز به هيچ تنظيم خاصي
سوال 2: براي فواصل طولاني و 30 متر اصلا كابل به درد نميخوره
شما مودم وايرلس رو كه گرفتي بذار بين دو تا لپ تاپت
كه هر كدوم 15 متر بهش فاصله داشته باشن
موفق باشيد.
در مودم های Tp-link :
Power: هنگام زدن کلید پشت مودم و روشن شدن مودم روشن میشه !
ADSL: زمانی که خط شما در مرکز مخابراتی مربوطه رانژه شده باشه (به پورت دی اس ال وصل شده باشه) روشن میشه.
Internet: موقعی که یوزر و پسورد صحیح در خود مودم تعریف شده باشه(PPOE Mode) مودم خودش به اینترنت وصل میشه و این چراغ روشن میشه.
WLAN: زمانی که شما وای فای مودم رو فعال کرده باشین روشن میشه و هنگام استفاده یک دیوایس وایرلس از مودم و اینترنت و یا موقع انتقال اطلاعات با بقیه دیوایس های متصل به مودم چشمک میزنه.
1تا 4: پرت های شبکه که هر کدام که به یک دیوایس(Pc, Tv, Receiver, Game console,...) وصل بشه روشن میشه و موقع استفاده از اینترنت یا انتقال اطلاعات چشمک میزنه.
خیلی ممنون که سریع جواب دادین.نقل قول:
این مودم هایی که گفتید حداکثر چه بردی دارن؟ چون یکی از سیستم ها یه طبقه فاصله داره... و بخاطر اینکه پریز تلفن بین اونها نیست مجبورم در فاصله حدود 30 متر قرار بدم.
با سلامنقل قول:
ببينيد ؛ 30 متر خيليه
و براي امواج هم اگه بينشون ستون و ديوار سيماني و ..... باشه قدرتش مياد پايين
خوب يه سيم كشي كنيد وسطشون حداقل
كه يكم از فاصله جبران شه
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
با سلامنقل قول:
خوب پس شما يا يوزر و پسورد رو اشتباه ميزنيد يا اينكه مودمتون رو به درستي كانفيگ نميكنيد و يا اينكه در محلتون دارن تعميرات ميكنن و نميتونيد از اينترنت بهره ببريد
از اين حالات خاج نيست
اما دو حالت اول و بيشتر حالت دوم مهمتر هستن و امكان رخ دادنشون بيشتر هست
موفق باشيد.
خودش وقتی که روشن میکنم وصل میشه, همون از روش کانفینگ وصل میشه.نقل قول:
سلام دوستان
من يه مودم وايرلس دارم که هم با لپ تاپ و هم با گوشيم ازش استفاده ميکنم و الان دو سه روزه که هر وقت با هر کدومشون کانکت
میشم با اون یکی نمیتونم کانکت شم یعنی وقتی با گوشیم وصلم دیگه با لپ تاپ نمیتونم و برعکس علتش چیه؟ چه تغییری باید تو
تنظیمات کانکشن بدم یا روتر؟
با سلام من مودم دی لين دارم با وايرلس لينک سيس خود به خود به اینترنت کانتکت هستش ميخواستم از اکانت وی پی ان استفاده کنم لطفاً راهنمايی کنيد چجوری کانکشن بسازم و بتونم از وی پی ان استفاده کنم ممنون ميشم اگه سريع جواب بديد با تشکر راستی دوستان کسی غير از شاتل ميشناسه شرکتی رو که تو کرمان خدمات خوب بده اخه من اصلاً از شاتل راضی نيستم ميخوام وقتی اکانتم تموم شد برم بخرم اگه کسی ميشناسه شرکته معتبری که در شرستانها خدمات بده و خدماتش واقعاً عالی هستش معرفی کنه با تشکر از همگی
چرا هیچ کس هیچ کمکی به من نمیکنه؟
یه فایل درایور یو اس بی مودم دی لینک 2520U.... انقدر نایابه؟
توی نت میگردم نیست. هیچ کس این سی دی اش رو نداره یه آپلود از روش بکنه؟ مگه چه قدره حجمش؟
یه تحیویلی بگیرین:19:
من دارم از اینترنت استفاده می کنمنقل قول:
با سلام
خوب پس شما يا يوزر و پسورد رو اشتباه ميزنيد يا اينكه مودمتون رو به درستي كانفيگ نميكنيد و يا اينكه در محلتون دارن تعميرات ميكنن و نميتونيد از اينترنت بهره ببريد
از اين حالات خاج نيست
اما دو حالت اول و بيشتر حالت دوم مهمتر هستن و امكان رخ دادنشون بيشتر هست
موفق باشيد.
مشکلی هم ندارم
یعنی مودم خرابه؟