زیست سوم خودش شامل 3 بخش است:نقل قول:
همئوستازی ، ژنتیک ، گیاه شناسی
برای بخش اول خود کتاب رو بخون با جزوه ی دبیر برای بخش دوم و سوم تخته سیاه رو پیشنهاد می کنم.
زیست سوم خودش شامل 3 بخش است:نقل قول:
همئوستازی ، ژنتیک ، گیاه شناسی
برای بخش اول خود کتاب رو بخون با جزوه ی دبیر برای بخش دوم و سوم تخته سیاه رو پیشنهاد می کنم.
سلام بچه ها کسی می دونه که ایا فیزیک 3خیلی سبز چاپ91 با 90ش خیلی فرق داره یا نه؟؟خیلی خیلی فوریه هاااا!!!
اگه کتاب تستش رو میگی : نه تغییری نکرده فقط تست های 91 بهش اضافه شدهنقل قول:
سلام
من کتاب فیزیک پیش 1 الگو رو دارم می خوام واسه پیش 2 فار بگیرم حالا فار 2 رو بگیرم که ادامه الگو باشه یا فار 1 جلد 2 +فار 2 ؟ آخه طبقه بندی هاشون فرق داره:sq_24:
ممنون
الگو یه کتاب سفید داره که آموزش مفصل داره و تست کم ، یه آبی هم هست که خلاصه درس داره و تست ; کدومشو دارین ؟نقل قول:
آموزش کامل + تست های 4 گزینه ای سفید هست ولی تست هم زیاد داره هاا:sq_24:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تو حسابانو دیف موندم چی بگیرم
دوستان گاجو الگو رو واسه حسابان و فارو واسه دیف پیشنهاد میکنن
نظر شما چیه؟
من یه کتاب آموزش محور میخوام که خوبو روون توضیح داده باشه مثه فیزیک فار یا شیمی مبتکران یا ...
کدوم بدردم میخوره؟
من حسابان الگو رو کار می کنم و خیلی راضی هستم اما کتاب تستشو دارم. شما می تونید آموزشیش رو استفاده کنید.نقل قول:
ممنون از کمکتون اما چون تستیش خوب بوده دلیل نمیشه آموزشیشم خوب باشهنقل قول:
درسته اما من تعریفش رو از خیلی ها شنیدم برای همین پیشنهاد دادم.به هرحال در زمینه آموزشی بهتره کسانی که خودشون تجربه دارن نظر بدن!نقل قول:
کتاب کلاس عربی رمزینه رو کسی استفاده کرده؟ چه جوریاس؟
راستیتش منم تعریفشو زیاد شنیدم و خودمم از نزدیک دیدم اما نمیشه تو 5مین اونم با دید + که از قبل واسمون بوجود اومده کل کتابو تحلیل کنیم واسه همین از دوستان پرسیدمنقل قول:
در هر صورت ممنونم از شما
دوستان توی یکی از پستای همین تاپیک که واسه چندسال پیش بود یکی از دوستان گفته بود واسه حسابان کتاب مبتکران از آقای امیدوار خوبه خواستم بدونم واسه کتاب جدید حسابان هم این کتاب چاپ شده؟
نقل قول:نقل قول:
من که میگم برای پیش 2 هم همون الگو رو بگیرید ولی اگه بخواهید فار رو بگیرید که ادامه الگو رو داشته باشه باید این سه جلد رو بگیرید : پیش یک جلد 2 + پیش دو جلد 1 + پیش دو جلد 2
من کتاب قدیمشو که اولین بار اندیشه سازان چاپ کرده بود دیده بودم کتاب خوبی بودنقل قول:
که گویا براساس کتاب جدید ویرایش شده که من اونو ندیدم کامل
و برای جلد اول ویرایش4 و برای جلد دوم ویرایش3 میشه کتاب جدیده
آیا کسی هست منو یاری کند؟!نقل قول:
من دیروز یه کتاب حسابه مهر و ماه خریدم کتاب خوبیه البته اگر برای کنکور میخواید فکر نکنم به دردتون بخوره اما برای درس مدرسه خوبه اول درس رو توضبح داده و با مثال های مختلف و تست ها تالیفی درس رو جا انداخته بعد تمام سوالات کتاب رو به ترتیب حل کرده بعدش یک قسمت داره به اسم "مهارت در ریاضی با تمرین زیاد" که تعداد زیادی تمرین داده و البته پاسخ هاش رو هم بعد داده و در آخر هم یک قسمت داره به اسم تمرین های سطح بالاتر که تمرین های واقعا مشکلی هستندنقل قول:
برا حسابان آموزش الگو بنظر من بی فایده سنگین شده .خوشخوان هم همینطور ، مهروماه هم اتلاف وقت زیادی تو کتابشه ، اما خیلی سبز و گاج کتابای معقول و خوبی اندنقل قول:
برا دیفرانسیل تو آموزش هایی که اومده همون فار که گفتی و دیفرانسیل الگو از اسلامی ، منظورم این کتابه :
این رو اشتباهی نگیرید :
سلام من تازه با اینجا اشنا شدم و خوشحالم که در جمع شما هستم
من سال 87 دیپلم ریاضی گرفتم و دیگه ادامه ندادم
الان بعد از چند سال برای کارم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی دارم و قصد خوندن پیش بصورت غیر حضوری دارم با توجه به اینکه چند سال از درس دور بودم و کلاس هم نمیتونم برم و جزوه هم ندارم دروسی که غیر از کتاب اصلی به کتاب کمک اموزشی نیاز دارم را مشخص کنید و و اسم کتاب کمک اموزشی را هم بگویید تا تهیه کنم قصدی برای دانشگاه ندارم و کتابهای کمک اموزشی به نمره اوردن کمک کنه کافیه
معارف اسلامی
زبان فارسی
زبان خارجه
فیزیک
شیمی
دیفرانسیل
هندسه تحلیلی
گسسته
بی نهایت سپاسگذارم
سلام شما همین کتاب های درسیت رو با کتاب های دوسالانه ی کانون رو بخونی کافیه و معدلت بالای 18 میشه ;)نقل قول:
کسی گاج ریاضی طوسی (پیش 2 ) اش رو نداره...آخه من پیش 1 رو دارم ولی می خوام بدونم سر فصل های پیش دوم چیه؟ یا چه مباحثی رو گفته؟
من چون دیفو حسابانم ضعیفه پس باید پایه ای کار کنم و هم درس بخونمو هم مثال حل کنم،فک نکنم تمرین تشریحی داشتنش بد باشه برام،نکته مهمی که هس اینه که آموزش روان و قابل فهمی برای همه نوع دانش آموز داشته باشهنقل قول:
نوع آموزش دادنش برام ممهمه،بنظرتون خوبو روون آموزش داده که به معلم بی نیازم کنه؟
همونیکه واسه دوستمون نوشتم،یه کتاب روون توضیح واسه صرفا آموزش میخوام،پیشنهاد شما کدوم یکی از این کتاباس؟نقل قول:
تو قسمت اول جملتون گفتین الگو بیش از حد سنگین شده،منظورتون کتاب تستش بود؟
آخه بعدا به همراه فار پیشنهادش کردین!
کتاب تست ادبیات جامع واسه رشته ی انسانی کسی میشناسه؟
ولله آموزش که هر فصل رو کاملا خورد کرده و اون مباحث میکرو رو در حده یک دو سه خطی توضیح داده و با مثال مطلب رو جا انداخته و نکات رو هم گفتهنقل قول:
اما در کل اگر مشکل ندارید به نظرم اگر همون گاج سبز رو برای آموزش بگیرید و مهر و ماه رو هم برای نمونه سوال بگیرید که خیلی عالیه چون گاج سبز آموزشش خوبه اما سوالاتش هیچ ترتیبی نداره اما مهر و ماه قشنگ سوالات رو دسته بندی کرده
یکی از دوستان بودن که میگفتن برای آموزش عالی تر از کتاب مبتکران نوشته ی آقای امیدوار وجود نداره و فوق العاده ازشون تعریف میکردن اما من توی شهرستانم و خواستم بگیرم گیرم نیومد اگر بتونید یه نگاه بهش بندازید شاید خوب باشه من اطلاعی ندارم
فار هم یک کتاب ریاضیات پایه داره که فقط حسابان نیست و سه ساله اونم پی دی افش توی انتشارات فار هست نگاه کنید به نظرم اون کتاب آموزش مورد نظر شما رو داره (من خودم خیلییییییی کتاب فار رو خوشم اومده اما متاسفانه اینجا نبود که بخرم)
نقل قول:
نه اونکه گفتم سنگین شده ویرایش جدیده حسابانه آموزش الگو تالیف صفایی-رفیعی بود ، اونکه همراه فار پیشنهاد دادم حسابان نبود
دیفرانسیل آموزش الگو تالیف اسلامی-اجلالی بود.
بنظر من شما برا حسابان این کتاب :
و برای دیفرانسیل این کتاب :
سلام
دوستان من درسم خوبه خیلی هم درس نمیخونم اما نمره هام اکثرا بیستن اما برای عربی هرچییییییییییییی میخونم تا حالا نمره بالاتر از 18 ندارم یعنی 7 8 برابر حسابان و فیزیک و شیمی میخونم اما باز هیچ
حالا میخواستم بدونم کسی کتاب آموزش خوب عربی 3 سراغ داره؟ خودم گاج سبز دارم اما بیش از حد حرفه اضافی زده چیزایی که اصلا به دردم نمیخوره ایاد فیلی هم دارم اما خیلی باهاش راحت نیستم
حالا یه چیز دیگه که خیلی مهم تر از آموزشه یه کتاب کاره کسی سراغ داره؟؟ البته با جواب ها (دوسالانه ها رو دیدم کتاب های بدی نیستن خوبن اما اگر یه چیز دیگه بتونید معرفی کنید بهتره)
کتاب عربی 3 خیلی سبز هم کتاب خوبیه . میتونی از اون استفاده کنینقل قول:
اما واسه نمونه سوال و تمرین میتونی از گلواژه استفاده کنی . البته قواعد هم مختصرا توضیح داده
نقل قول:کلا این درس حسابان و دیف از درساییه که اتفاق نظر روش نیس!نقل قول:
در هر صورت از شما دوستان عزیز ممنونم که وقت گذاشتین
تو حسابان گاج ، مبتکران ،الگو و خیلی سبز بنظرم مطرح باشن،دوستانیکه تجربه استفادشو دارن میتونن یه توضیح بدن راجبش؟(من تو نگاه اولیه از خیلی سبز خوشم اومد)
تو دیفم که الگو ، فار ،کوله پشتی و تخته سیاهو اسماشونو شنیدم،در مورد این کتابام اگه دوستان تجربه ای دارن خوشحال میشم بشنوم؟(باتوجه به اینکه جلد 2آموزش فارهنوز چاپ نشده پس اینو بعید میدونم بگیرم)
دوستان شمابرای جبرو هندسه2(یا پایه)چه پیشنهادی دارید؟؟
بعد برای تست حسابان چه کتابی(به جز تست الگو) پیشنهاد میدید؟
خیلی ممنون!
خیلی ممنون حالا برای تمرین چه کتابی رو پیشنهاد میکنن دوستان؟نقل قول:
گاج یک کتاب داد (91) طوسی رنگه ، کتابش فوق العاده است!:sq_2: فقط حیف خیلی گرونهنقل قول:
منظورتون این کتابه؟؟نقل قول:
اگر آره من یک کتاب کامل نمیخوام یک کتاب فقط واسه سال سوم میخوام (نهایی)
چرا نمی خواید کامل بخونید؟نقل قول:
اینطوری که بهتره:)
حالا اگر برای امتحان نهایی می خواید بخونید خیلی پیشنهاد نمی کنم که از الان تست بزنید ولــــــــی هر چی می خونید جامع بخونید.
گلواژه....نقل قول:
اگر آره من یک کتاب کامل نمیخوام یک کتاب فقط واسه سال سوم میخوام (نهایی)
نه آخه این کتاب انگار کتاب جامعه هر دو ساله اما من فقط سال سوم نیازمهنقل قول:
راستش برا فیزیک و هندسه و جبر گلواژه دارم به نظرم کتابای کاملی نمیان یه کتاب خیلی کاملتر میخوامنقل قول:
البته برا آموزش دوستان خیلی سبز رو معرفی کردن فعلا مشکلم کتابه تمرینه (با جواب)
نظرتون چیه؟؟؟نقل قول:
دو تا سوال از دوستداران درس فیزیک:)
من الان فیزیک پیش 1 رو تقریبا تموم کردم (نشرالگو) در آزمون ها هم خوب زدم و الان می خوام برم سراغ 2 فصل اول فیزیک 3 (مدار . خازن مقاومت و...)
به نظرتون همین نشر الگو خوبه؟
اما سوال بعدی
بر فرض که من تا عید اینا رو تموم کنم
تستا کنکور هم که خیــــلی چیزی نیست وقتی هم نمی بره یعنی اگر من تستا کنکور رو بزنم بازم وقت اضافه میاد بنظرتون اینا بدرد کنکور می خوره؟ یا نه؟
سلامنقل قول:
فیزیک 3 الگو کتاب خوبیه . ولی به نظرم اگه هنوز نخریدیش یه نگاه به فیزیک 3 خیلی سبز نوشته احمد مصلایی بنداز . به نظر خیلی ها بهترین کتاب فیریک 3 هست . تا نظرت چی باشه
در مورد اون دو کتاب باید بگم سبک تست های کنکور با المپیاد خیلی فرق داره . و به نظر من وقت تلف کردنه ( نظر من !! ) . اگه تست سخت یا خیلی سخت میخوای واسه شیمی میتونی به تست های سری Z کتاب های شیمی خیلی سبز ( یا بعضی از تست های شیمی مبتکران ) و برای فیزیک به قسمت یک گام فراتر فیزیک های خیلی سبز ( البته فعلا فقط برای فیزیک 1.3.4 ) مراجعه کنی .
در مورد فیزیک یه نکته ای هست اینه که باید سبک تست های کنکور رو بشناسی . تو چند سال اخیر ( بعد از سال 84 ) فیزیک کنکور سبک خاصی به خودش گرفته که به نظرم باید تک تک تست های اون بار ها زده بشه !