سلام دوستان
شنیدم مشکل فیبر نوری حل شده و همه ISPها میتونن روش نت بدن درسته؟
الان کدوم ISP کیفیت خوبی نسبت به بقیه داره؟ شبانه رایگان چی؟ کدوم بهتره؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان
شنیدم مشکل فیبر نوری حل شده و همه ISPها میتونن روش نت بدن درسته؟
الان کدوم ISP کیفیت خوبی نسبت به بقیه داره؟ شبانه رایگان چی؟ کدوم بهتره؟
مرسی
واقعا ؟ یعنی الان می تونیم از شر مخابرات راحت شیم ؟ :n31:نقل قول:
سلامنقل قول:
فعلا که خبری نیست.... از کجا شنیدین؟
سلام
فقط خواستم بگم چند روزیه مسیر آسیاتک رفته روی آذربایجان ، با سرویش شهاب 10 مگ از سرورهای داخلی و خارجی تو بازه رایگان با حداکثر سرعت 1mb/s دانلود میکنه !!!
پینگ خارجیش هم همیشه بین 100 تا 150
به عبارت دیگر ...... چند روزیه داریم راحت تنفس میکنیم XD
اگه تستی چیزی خواستید بگید بذارم
سلام
چند روزیه که سرویس آسیاتکم رو به شهاب 10 مگ تغییر دادم ... ولی هیچ تفاوتی با 2 مگ برام نداره .
مثل قبل با سرعت 210 میتونم دانلود کنم.... حیف پولی که به این سرویس دادم ...
بچه ها به نظرتون از کابل تلفنمون هست یا اینکه شرکت از قصد این کارو میکنه !!!
از صفحه تنضیمات مودمتون عکس بذارین ببینم خطتون رو چند بسته شد و snr چقدرهنقل قول:
باتشکر از شما ... این صفحه تنظیمات مودم هست .نقل قول:
محتوای مخفی: سلام
Downstream خط که روی 2047 یعنی 2 مگ بسته شده... زنگ بزنید به پشتیبانی 1544 بگید داون استریم خط رو براتون بالا ببرن ... البته اگه خطتون نویز داشته باشه ممکنه نتونن تا 10 مگ بالا ببرننقل قول:
سلامنقل قول:
شما تو قسمت استاتوس مودم که هستی
یه قسمتی داره به اسم adsl driver
اونجا همه چی زده
هم snr یا همون نویزت
و میرایی یا attenutioan
از اونجا عکس بگیری بهتره
سلامنقل قول:dDarkKnight_12خیلی ازت ممنونم .
آقا محمد عزیز .از شمام ممنونم .
اینم همون قسمت .
محتوای مخفی: pic
شما خطتون بیشتر از اینا نمیکشهنقل قول:
از مرکز خیلی دورید با attenution down 62 همون 2 مگ بیشتر نمی کشید
به خاطر همین 10 مگ نبستند چون نمیکشه
فهمیدم ... دستت درد نکنه ... پس باید بعداز تموم شدن مدت این سرویس همون 2 رو بگیرم .نقل قول:
صمیمانه از محبتی که کردی ممنونم .
در پناه حق شاد باشی .
از دوستان کسی اطلاع داره که مخابرات طرح نامحدود میده یا نه ؟
نه عزیز ندارهنقل قول:
قبلا داشت ولی برای سود بیشتر این طرح رو حذف کرد
دوستان کسی اطلاع داره کدوم نواحی تحت پوشش اینترنت 4g همراه اول هستن؟
چندروزیه فقط ip آسیاتک می گیرم
مخابرات پهنای باندشون از آسیاتک میخره یعنی؟؟؟:n13:
فکر نکنم :biggrin: تو چه رنجی هست؟نقل قول:
مخابرات استان ما هم که ماستِ !
.
نه جشنواره ای نه چیزی ... :n21:
نه به پهنای باند مربوط نمیشه بخاطر کمبود آی پی این کار رو کرده و احتمالا" هنوز آپدیت نشده تازگی هم نداره یکسری رنجهای مخابرات هنوز رومانی نشون میده که عملیات عبور از تحریم در آنها براحتی انجام میشه!یکبار وی پی اس ایران گرفته بودیم آی پی عراق نشون میداد شبکه بس باکیفیتی بود.خرید آی پی بلاکهای دست دوم(استفاده شده توسط کشورهای دیگر و یا بلک لیست شده) توسط زیر ساخت باعث این مسئله هست.نقل قول:
109.225نقل قول:
یه رنج دیگه هم بود یادم نمونده فکرکنم با 185 شروع میشد
رو هر2تا رنج کیفیت نت بشدت داغونه درحد دایال آپ \:
فورجی ایرانسل - مشهد
البته بدون فـیلترشکن وصل نمیشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینترنت ارزون نشد ؟
اجرا از 1 مرداد بود :n38:
توی ایران گرونی حتی شده نصف شب اعمال بشه میشه، ولی ارزونی حالا حالاها زمان نیاز داره:biggrin:
.نقل قول:
.
تو تاپیک مخابرات تهران دوستان میگن که اعمال شده ! :n02:
مخابرات تهران هنوز سرویس نامحدود ارائه میده! اینجا شبانه رایگانم برداشتننقل قول:
.نقل قول:
.
خیلی عقب موندس مخابرات ما !
تو استان های دیگه کلی جشنواره میذارن ، اینجا هم فقط به فکر دزذی هستن !
من فکر میکنم یکم گرون هم شده !
قبلا 256 با 5 گیگ ماهانه میگرفتم حدود 13500 حالا این پلان رو برداشتن فقط پهنای باند 3 گیگ موجوده که بخوایی همون 5 گیگ رو بگیری میشه 15500 ! یعنی 2 تومن هم بیشتر :n08:
فقط این وسط پهنای باند از 3800 به 3300 کاهش پیدا کرده تازه تو اینترنت نوشته بود باید بشه 3000 که باز 300 تومن گرون میدن :n09:
نخواستیم آقا نخواستیم :n02:
دوستان اینترنت شما هم قطع بود ؟!؟
میگن به خاطره درگیری هایی که تو تبریز پیش اومده ، اینترنت رو قطع کردن تا کسی خبر دار نشه !
:n29:
.نقل قول:
.
مالیات بر ارزش افزوده ، :n33::n09:
رفته بودم تهران فامیلمون شاتل داشت ...نامسلمون از 3 شب تا 6 با گوشی 10 گیگ دانلود کرد :| تازه میگفت افتصاح شده سرعت :|
برگشته میگه تو چقد دانلود میکنی
گفتم قبلا که مخابرات شبانه داشت 3/5 گیگ الان همون شبانه رو به بهانه در راستای توصیه سازمان و رعایت حق مشتری(!) جمع کردن
============
اینو میدونم که کارکنای مخابرات اینجا سر میزننن .....امیدوارم یه ذره احترام برای مشتری های قائل بشید .کاری که شما می کنید دزدی هستش ، خودتونم میدونید
دست شما بود همین اینترنت رو هم میگرفتید
گفتن ارزون میشه ، گرون شد
1 مگ ، 5 گیگ رو هم برداشتن :n27:
کی از این اینجا میریم ؟ اون روز خوب برا ما نمیاد
پلان 256 با پهنای باند 5 گیگ رو هم برداشتننقل قول:
اینجور پیش بره من دیگه تمدید نمیکنم
ملت رو تو سری خور فرض کردن !
جالبه، مخابرات 2 مگ ماهیانه 3 و 5 گیگ رو حذف کرده و فقط 8 گیگ رو نگه داشته اونم با قیمت 33.800
والا 3 گیگ ماهیانه رو به زور میشد خرید حالا بیایم واسه 8 گیگ انقدر پول بدیم ؟ عمرا
مخابرات اگه بخواد اینجوری ادامه بده من یکی که کلا تخلیه میکنم
مخابرات چند روزیه قاطی کرده ! سه روز پیش نگاه کردم 2 گیگ پهنای باند داشتم ولی چند لحظه پیش اینترنتم قطع شد زنگ زدم 2020 میگه پهنای باندت تموم شده ! به خانمه میگم اصلا چند روزه اینترنت چندانی مصرف نکردم میگه حتما یکی دیگه داره دزدکی استفاده میکنه میگم مک آدرس تو مودم ست کردم ساکت میشه ! باز میگه حتما یکی داره دزدکی استفاده میکنه ! فهمیدم که اصلا تو باغ نیست و همین یه جمله رو بلده نمیدونم این فسیل ها رو از کجا پیدا میکنن مگه میشه مگه داریم :n02: مخابرات دیگه واقعا از حد گذرونده رسما شده دزد ! جایی هم نیست بریم ازش شکایت کنیم !
تو فکرشم برم ایرانسل حداقل یه شرکت معتبره و از این دزدی ها نمیکنه
مخابرات سرویس ها و قیمتاشو تغییر داده. فکر کنم 8 مگ هم اضافه کرده!
10 مگ هم اومدهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
دوستان کسی آسیا تک استفاده میکنه ؟؟؟
از وقتی تمدید کردم ... شبانه رایگان => از ساعت 2 تا 8 صبح
ساعت 2/05 دقیقه سرعت از 500 کیلو بایت میاد 90 کیلو بایت میشه :n04:
کسی این مشکل و داره ؟؟؟؟
سلام.من یک سال و اندی سرویس دو مگ مخابرات رو داشتم فکر کنم تو این مدت حداکثر پهنای باندی که تونستم بگیرم بین 600 تا 700 کیلو بود ماهیانه هم رو قبضم 80000 میدادم .عملا یه جور کلاه برداری چون هر بار تماس میگرفتم میگفتن سرعت شما دو هست ولی شیر میشه .آخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
خلاصه مطلب اینکه الان یه چند ماهی هست ماهان نت رو گرفتم ، وجدانی هم خدماتشون ، هم پیگیریشون ، هم حرفاشون راسته .
من یه مشگل داشتم تو کانکت شدن ، قسم خوردن نداره حدودا تا سه روز تماس میگرفتن که مشگلتون برطرف شده یا نع..
دوستان شبانه رایگان کدوم الان خوبه ؟
چقدر میتونین بردارین و سرعت چند میده ؟؟؟
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
اینترنت من از شرکت آسیاتک هست .
شما به سایت 1544.ir و بخش ( ورود کاربر) لطف کنید وارد بشید .
اونجا بخشی به نام (همیار سرویس وجود داره) ببینید ظرفیت خطتون رو تغییر دادن یا نه !!!
اصولاً شرکت هر هفته چند باری اونو بخاطر دانلود شبانه زیاد کم میکنه ...
واسه منم همین اتفاق افتاده بود
( در حالی که ظرفیت خطم 2 مگ بود به 600 کیلو کاهش داده بودن که عملاً سرعتم از 70 یا 80 بالا نمیرفت ولی در حالت عادی سرعتم زیاد نیست ولی خوبه 230 کیلو ) هست .
اینو به شرکت اطلاع دهید تا سرعتو برگردونن ... دست خودشونه دیگه !! ( خدایی کاش یه بارم افزایش بدن چی میشه آخه !!!:n02: )
موفق باشید .