شوما تبلیغ کن این سونیم که هم fw46 نیس هم dfb بالا رفته 1640 هم که با 4670 نیس و زیگوراتم کند تر از این حرفاسنقل قول:
میمونه 1225 با این lcd
شوما که تو بازاری معلوم نیس 1640 کی با 4670 میاد؟
شوما تبلیغ کن این سونیم که هم fw46 نیس هم dfb بالا رفته 1640 هم که با 4670 نیس و زیگوراتم کند تر از این حرفاسنقل قول:
میمونه 1225 با این lcd
شوما که تو بازاری معلوم نیس 1640 کی با 4670 میاد؟
1700.000 بیشتر نمی ارزهنقل قول:
من فک کنم این دوستمون یکاری کرد سونی رفت بالا تا 1225 فروش بره(امان از این کاسبا):31:
نقل قول:نه بابا من چیکارم همه چی دست تهرانه :27:نقل قول:
بیشتر نمی ارزه
من فک کنم این دوستمون یکاری کرد سونی رفت بالا تا 1225 فروش بره(امان از این کاسبا)
1640 تا بیاد اینور چند ماهی طول میکشه ... اگر هم بیاد میره بالای 1.900 :21:
ببخشید ... fw گارانتی اصلی است ؟؟نقل قول:
سایتی رو می شناسید که این ها رو به فارسی قیمت و... زده باشه ...؟:31:
DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )
خیلی ممنون
شما اصلا 1225 رو از نزدیک دیدی که انقدر از LCDش بد میگینقل قول:
LCD اچپی اونقدر بد نیست که شما می گین
چرا شایعه پراکنی میکنید؟؟؟؟؟؟؟ فقط کیفیت فول اچ دی سونی رو نداره
"DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )"
گرافیکش جزو بهترین گرافیک های موجود روی لپ تاپه که اگثر بازی ها رو می تونه رو تنظیمات HIGH به راحتی اجرا کنه
من توی اون تاپیک خودش توضیح دادم LCD اش چی هست ... قابل رقابت با سونی نیست بله چون سونی بهترین و گرانترین پنل ها رو میزنه و فقط هم برای نوت بوک های خودش !نقل قول:
میمونه 1225 با این lcd
ولی توی همه جا غیر ایران ملاک فقط LCD نیست ! :27:
بله لیست رو ببیند :نقل قول:
DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )
برای بنچ مارک گیری از خود نوت بوک اچ پی استفاده شده (ردیف 14)کد:http://optimitza.cat/benchmarks/laptops
HP برای گیم فوق العاده است نظر خودم
دلیل : کیبورد و صدای شفاف altec lansing
بدی اش اینه که یکم بیشتر داغ میکنه
شما توی اون لیست یه سونی به بنده نشون بدهید ... اصلا سونی رو برای تست بازی هیچ کس انتخاب نمیکنه :دی
برید تحقیق کنید
اینم اطلاعات بیشتر در مورد گرافیک این نوت بوک :
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
برای اینکه تازه سونی گرافیک 4650 رو داره استفاده میکنه که خودتم دیدی چه استقبالی شد ازش:21:نقل قول:
درضمن سونی بهتر از hp هست تو گیم یکی اینکه داغ نمیکنه اندازه اون دوم اینکه کیفیت lcd بهتری داره سوم اینکه کل سری dv6 همشون کلید فلشهایی کوچیکی دارن
توشیبا تکرا یک لپ تاپ اداری مسافرتی هست ... نوت بوک هایی مستحکم و طول عمر بالانقل قول:
قطعات خوبی روشون سواره ولی به قیمتش نمی ارزه ... گارانتی خوبی هم در ایران نداره + قیافه و ریختش ساده است و اصلا بدرد مولتی مدیا نمیخوره ... فقط کار در شرایط سخت و آفیس
دومی رو متوجه نشدم
سلام
دوستان دو تا سوال دارم:
یک لب تاب که طراحی زیبایی داشته باشه و برای کار های خانگی و اینترنت و طوری که اصلا داغ نکنه واسه کار های معمولی قیمتشم مهم نیست فکر کنم تا 1.۳ تومن
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:
و یکی دیگه برایکار مداوم شاید یه ۸ ساعت در روز که مشکل داغ کردن درش نباشه و گیم بروز هم بتونه راحت اجرا کنه و حد اقل ۳ پورت داشته باشه تا 1.۵ تومن/ وزنش مهم نیست فقط طوری باشه که وقتی اولین بار که زمین افتاد قاتی نکنه:18:.با سیستم عامل لینوکس هم مشکلی نداشته باشه.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:
من که 6 ماهه منتظرم، حالا هم که بازار این طوری شده جهنم فعلا نمیخرم ولی زیر بار پول زور هم نمیرم. مطمئن باشید لپ تاپهای قویتر همیشه در راه هستند.
خب اگه نمیشه بگید .نقل قول:
ببینم دست دوم میتونم بخرم ؟ اصلا نوتبوک دست دوم کجا میشه پیدا کرد ؟ از کجا بفهمیم سالمه ؟
دوستان کسی نظرشو راجع به مدل سونی CS 36 GJ میگه که چه معایب و محاسنی داره؟
اصلا سری CS چه جوریند؟
دوستان من قصد خريد sony vaio fw-490jab را داشتم که قيمتش حدودن 1ميليونو 300 هزار تومان ميباشد يه مقدار بالاتر........
ولي الان چشم خورد به sony vaio fw-490dfb.چيزه خوبيه ولي قيمتش حدودن اميلينو 600 هزار تومان ميباشد حدودن نزديک به 700 هزار تومانه......
حالا به نظره شما ارزش دارم به پولم اضاف کنم و sony vaio fw-490dfb را بخرم يا همون sony vaio fw-490jab را بخرم.
نظره دوستان چيه؟
این DFB هم کمیاب و گرون شده.. سایت کمان رایانه قیمت زده 1850نقل قول:
امرتات هم نداره نمایندگیهاش...
خلاصه بدون گارانتی اش شده بالای 1750 که یک مقدار آدم شک میکنه بخره یا نه.
من که ببینم اینجوری بازار سیاهه میرم 1640 دل برمیدارم جهنمه بازی... یا همین JAB که شما نوشتین.
1- دوستان از برند Asus پیشنهادات خوبی صفحات گذشته دادند ... قیمت هم عالی ... هر امکانات بالاست و هم کیفیت و اصلا هم داغ نمیکنهنقل قول:
پست صفحه 996 :
نوت بوک دومی از تمام جهات عالیست و قیمت هم مناسبهنقل قول:
دوستان نظرتون در مورد این ایسوس ها چیه؟ با 2سال گارانتی سازگارارقام + موس + کیف
Asus X85Se
intel 2.1 core2dou t6500 2mb 800
Ram 4Gig DDR2 + 320 GB HDD+ 14.1 LED
512 MB dedecated Ati Radeon HD 4570
cam+bt+HDMI قیمت 1میلیون و 30 هزارتومن
Asus F81SE
Core2dou p8700 2.4 3mb 1066
Ram 4GIG DDR2+ 500 Gb HDD + 14.1 HD LED
512 MB Dedicated Ati Radeon HD 4570
قیمت 1میلیون و 190
2- نوت بوک دومی را از سری SR سونی تهیه کنید ... الحق عالی هستند :
Sony SR 399 PCB
2.4-3MB-FSB1066
3GB
160
DVD RW
13.3 LED
4500 Intel
VISTA-H
1.8
USA BT\WebCam\FP
1.430.000 تومان گارانتی یکساله
نوت بوک دست دوم اونی سونی SR ؟ اصلا نیست ...!نقل قول:
ببین سری CS سونی یک سری است برای کارهای دسکتاپ و آفیس و نه چندان مهندسینقل قول:
بیشتر هم با این رنگ و لعابش بدرد دخترا میخوره
کارت گرافیکش برای بازی و گیم اصلا نیست و اصلا هم بدرد کارهای مهندسی نمیخوره ... کیفیت LCD خوبش اون رو برای کارهای طراحی خوب جلوه میده ... و بدنه و کیفیت ساخت خوبی داره ... اینا رو قبلا گفته بودم
این سری فقط بدرد میخوره که گرافیکش geforce dedicate هست :
Sony CS 325
2.1-2MB-FSB1066 4GB 320 DVD RW 14.1 WXGA 9300 Geforce VISTA-H 2.4 CHINA BT\WebCam
حدود 1.065.000 هست و سی پی یو متوسط هست ... متاسفانه پروسور قوی تا 6 مپابایت کش و گرافیک قوی نداره
اگر کارهاتون روزمره و دیدن فیلم و گشتن توی اینترنت و آفیس و ایناست انتخاب خوب و جذابی هست
اگر میخوای یک نوت بوک را برای خود تا مدت ها نگهدارید بهتر است بهترین را بخرید تا از همه چیز ارضاتون کنهنقل قول:
این نکته ای هست که همه جا تاکید دارند :46:
عزيز من شما هم كشتي مارو با CS36 من دو سه جاي ديگه هم برات توضيح دادمنقل قول:
مهمترين مزاياي سري CS از نظر من :
طراحي عالي و بي عيب
كيبورد عالي
تاچ پد عالي
حرارت كم
رنگ بندي متنوع
استفاده از پردازنده هاي جديد اينتل با باس 1066
مهمترين معايب سري CS :
كيفيت بدنه متوسط رو به پايين
كيفيت ال سي دي نسبتا معمولي ( البته نسبت به مدلهاي مشابه بقيه برند ها در سطح خوبي هم هست )
مشكل در نصب كردن درايور هاي ساين شده XP براي مدلهاي دو رقمي سفارش آسيا
صداي نه چندان بلند و با كيفيت
ضعف درايو DVD
كمبود امكانات مالتي مديا براي لپ تاپ مالتي مديا ( مثل ريموت و TV Tunrer و ... )
اصرار بر استفاده از ماژول هاي قديمي DDR2
سري CS يكي از بهترين انتخاب ها براي مالتي مديا هستند و كاربرد هاي خانگي و اينترنت
مشتري پسند هم هست چون طراحي خيلي خوب و رنگ بندي هاي متنوعي داره
قيمتش هم نسبتا عادلانه هست
فکر میکنم اگر تا 1600 هزینه کنن 1 مدل خیلی خیلی بهتر از sr میتونن تهیه کنند:نقل قول:
Sony SR-490 DEB 2.6 6MB 1066 4GB 320GB ATI 4570 13.3 LED DVD-RW VH 1.8 USA Notaly 1.640.000 FP
اگر هم نمیتونید زیادتر هزینه کنید خوب این:
Sony SR-420 2.1 2Mb 800 4GB 320GB ATI 4570 13.3 LED DVD-RW VH 1.8 China Notaly 1.410.000 FP
مدل های جدید sr قابلیت های خیلی بهتری نسبت به قدیمیتر هاش دارن
این مدل بدیش اینه که سی پی یو پایینی داره ... شما باید سعی کنید با بودجه ای که دارید حداکثر پروسسور را انتخاب کنید ... رم رو میشه بعد آپگرید کرد و هارد هم میشه بالاتر برد و یا اکسترنال خرید ولی سی پی یو خیرنقل قول:
اگر هم نمیتونید زیادتر هزینه کنید خوب این:
Sony SR-420 2.1 2Mb 800 4GB 320GB ATI 4570 13.3 LED DVD-RW VH 1.8 China Notaly 1.410.000 FP
مدل های جدید sr قابلیت های خیلی بهتری نسبت به قدیمیتر هاش دارن
اون مدل که 4570 داره گرافیکش قوی هست ولی نوع رم DDR2 هم اکثرا شیر میکنه و باز هم بدرد بازی نمیخوره
مهم و مهم سی پی یو هست
اگه برم از بانه بیارم چی ؟نقل قول:
مثلا یه دونه SR که اینجا 1600 پولشه ، اونجا چند میفروشن ؟
اخه من بیچاره فقط و فقط سونی میخوام . هیچ برند دیگه ای تو کتم نمیره .
سلام
دوستان من می خواستم یک لپ تاپ خیلی کوچیک بخرم (تقریبا به جای پی سی پاکت)قیمت هم حدود 500 تا 700 چه چیز هایی هست
با تشکر
اخه من نمیدونم این vostro 1320-A چی از sr کم داره ؟
2.66 , 6Mb Cache , 1066 bus
4066 رم
320 gigabyte
13 lcd
Geforce 9300
فینگر پرینتی هم که من میخوام داره .
قیمتش حدود 1.100 تومن .
اون وقت SR سونی سراغ گرافیک غیر اینتلش میری میزنه بالای 1.500
میدونیم که سونی پول برندشو میگیره و باز هم میریم طرفش.
ولی لامصب مگه میشه از این اسم گذشت ؟
SONY کشتی مارو با این اسمت . چرا اخه انقدر گرونی لامصب ...
سلام
دوستان من می خواستم یک لپ تاپ خیلی کوچیک بخرم (تقریبا به جای پی سی پاکت)قیمت هم حدود 500 تا 700 چه چیز هایی هست
با تشکر
بهترین کیفیت LCD متعلق به کدام یک از لپ تاپ های زیر است؟
studio XPS 1340
vostro 1320
HP DV3655
ممنون دوستان عزیزنقل قول:
یه سوال دیگه داشتم مدل Asus F81SE که معرفی کردین زیاد قدیمی که نیست؟چون من در سایت نوت بوک ویو جستجو کردم نبود !!
چون ممکنه بعد یه مدت آپگریدش امکان پذیر نباشه بعد گذشت زمان نسبتا زیاد بخواد آپش کنه و با مشکل مواجه بشه .
و این که این sr که معرفی کردین عجب تیپی داره :18: ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هر چی گشتم نتونستم اطلاعاتی در مورد این که مودم داره یا از وایلنس ساپورت میکنه یا نه به دست بیارم؟
سوال خوبی پرسیدی. فکر کنم 1340. چون LED هست.نقل قول:
مشكل اينه كه DV3655 HP نيز صفحه LED دارد.نقل قول:
اگر دقیقا جای پاکت پی سی می خوای باید سونی UX بخری ... تنها چیزیه که شبیه پاکت پی سی هست و بسیار عالیست :نقل قول:
قیمت حدود 850 بود فکر کنم با گارانتی متفرقه
عکس خود نوت بوک روی شارژر :
مشخصات كلي نوت بوك
نام نوت بوك Sony UX 380 N
سوني يو ايكس 380 ان
نوع نوت بوك سبک وزن
ساخت ژاپن
پردازنده
نوع پردازنده Core Solo
سرعت پردازنده 1.3 گيگاهرتز
حافظه Cache
سرعت Bus 667 مگاهرتز
حافظه
حافظه RAM 1024 مگابايت
نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM
هارد ديسك 40 گيگابايت
مشخصات هارد ديسك 5400 RPM
درايو نوري DVD/RW
صفحه نمايش
اندازه صفحه نمايش 4.5 اينچ
نوع صفحه نمايش XBrite
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن
ساير مشخصات
كارت گرافيكي Intel - 224 MB
مودم دارد 56k
كارت شبكه (LAN) دارد 10/100
شبكه بي سيم (WLAN) دارد
iLink - 1394 ندارد
بلوتوث دارد
كارت خوان (Memory Reader) ندارد
وب كم دارد
باتري Li-Ion
مدت كاركرد باتري
باتري دوم No
وزن
ابعاد
سيستم عامل Microsoft Windows Vista
ساير امكانات
مشخصات دقیقتر : سرچ توی نت
سایت نوت بوک ریوو ، Review های خوبی داره ولی بانک اطلاعاتی لپ تاپ هاش نه اینکه جدید نیست و یا قدیمی ها رو حذف میکنه ، برای اروپا و آمریکاست و خاورمیانه را در نظر نمیگیره !نقل قول:
سری F81 چند وقتیه اومدند و بسیار هم خوب نیاز های کاربرانشون را ارضا می کنند ... کسی نبوده که خریده باشه و شکایت کرده !
سونی SR هم مودم داره و هم وایرلس ! توی سایت sonystyle اطلاعات بیشتر را بگیرید
1340 ، بعد 3655 و بعد هم 1320نقل قول:
شما دل 1320 اونم وسترو را با سونی مقایسه می کنید ؟ مگر همه چیز قطعاته ؟نقل قول:
اون وسترو انگار پلاستیک کهنه سیاه رنگه ، پس استایل و دیزاین سونی کجا رفت ؟
یکی کلاسش دسکتاپ و مدیا هست و گرانتره ، یکی کلاسش بیزینس هست ، قوی تره ولی ارزانتر
بانه گرونتر بدون گارانتی تهران هستنقل قول:
بانه = لوازم صوتی تصویری - آشپزخانه - LCD و کولر دو تیکه و لوازم آرایشی و تا حدودی موبایل
همین :31:
نقل قول:ممنون از دو استاد عزیز که این پست را جواب دادندنقل قول:
راستش من برای کار مهندسی و حرفهای نمیخوام
دوست عزیز این مشکل درایور ها یعنی چی؟آیا درایورهای xp آن وجود ندارد یا وجود دارد اما نصب آن مشکل دارد؟
آیا این موضوع صحت دارد که مدل CS 36 به علت کوچک بودن داغ میکند یا خیر؟
گفتم برخي مدلهاي سفارش آسيايي مشكل درايور ها رو براي سيستم عامل XP دارند ، البته اين مشكل بيشتر مربوط به سري هاي CS2x بود و شايد هم در CS3x ها هم باشه
البته فكر كنم نسخه هاي بروز شده تو سايت سوني آسيا موجود باشه ( تصحيح شده )
حرارت هم زياد نيست
توليد حرارت ارتباط با طراحي داخلي و سخت افزار استفاده شده رو دارد نه اندازه لپ تاپ
لپ تاپ هاي DV7 از HP بزرگ هستند و به نظر بايد كم حرارت برسن در حالي كه برعكس هست و مثلا لپ تاپ هاي سوني Z چون كوچك هست بايد حرارت زيادي داشته باشه كه نيست ، پس ربطي به اندازه نداره
از لحاظ دوام قطعات و محکم بودن و کیفیت ساخت کدوم از مارک های dell ,sony,HP بهتر هستن؟
بستگی به مدلش داره. و بستگی به استفاده. و این که چطور مراقبت میکنین ارش. مثلا یه نگاه به این بنداز:نقل قول:
بدنه ش از زره بالیستیک ساخته شده.کد:http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400-XFR-Ruggedized-Notebook-In-Review.18770.0.html
بدنه ش از زره بالیستیک ساخته شده.[/QUOTE]کد:http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400-XFR-Ruggedized-Notebook-In-Review.18770.0.html
نه دیگه همچین تانکی هم نمیخوام:31:در کل دارم میگم،لبتاپهای سونی ظریف نیستن؟