2 مگ 5گیگ تراقیک(الان دیگه این سرویسو ندارن)نقل قول:
Printable View
2 مگ 5گیگ تراقیک(الان دیگه این سرویسو ندارن)نقل قول:
شما راضیین؟نقل قول:
مشکل خاصی نداره؟
قبلا 5 گیگ رایگان بود.سرعتش ثابت رو 64 بود الان که سرویس ها رو تغییر دادن من نیم بها دارم سرعتم 300.من که راضیمنقل قول:
نقل قول:
من هم اولش رو 50 بود بعد شد 100 بعدش انگار سرعت رفته بالا
هر چند شب یه بار سرعت میره بالا
احتمالا سرعتا برمیگرده، پریشبم سرعتم کلا رو 250 بودنقل قول:
دقیقا برای منم همینه ، شبانه تا 6-7 صبح سرعت تا 100 میره 7-9 میشه 500
این که میگید سرعتا برمیگرده یعنی چی ؟
2روز اول عید واسه منم دقیقا همینجوری بود تا ساعت 7 رو 100 بود از 7 تا 9 سرعت بین 400 تا 500 بود:n04:نقل قول:
بر میگرده به حالت قبل از تعطیلات که سرعت روی 250 بود
من که هیچ وقت سرعت بالاتر 250 ندیدم:n02:
الان هم شبانه ام درست شده چهار پنج شبه دارم با 210 230 میگیرم فقط تا ساعت 6 7 مجبورم چند تا لینک بذارم تا روی هم سرعت کاملو بده تک لینک سرعتش خیلی کم میشه
ولی دو سه ساعت اخر دیگه میتونم تک لینکم بذارم
در کل راضیم اینجور که حساب کردم سرویس 10 گیگی که الان گذاشتند برای من به صرفه تر هستند چون من الان کیمیا 5 گیگ دارم ولی مجبور شدم 10 گیگ ترافیک اضافه بخرم تازه همینم داره تموم میشه:n02:
از کجا دان میکنید(وقتی چندتا لینک میزارید)؟!!نقل قول:
سلام
بچه ها تعرفه ها چرا این جوری شده؟ من سر در نمیارم اصلا
این چیه الان؟
(128) - شبکه ملي 128 كيلو بيت ( اينترانت ) (111750 ريال + آبونمان)
شبکه ملی چیه دیگه؟ حجمش چقدره؟
این پائینی حجم دانلودش نامحدوده درسته؟ سرعتش چجوریه؟
(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) (219000 ريال + آبونمان)
این پائینی هم همون 128 معمولی اسیاتکه و فقط نا محدود شده درسته؟ اون 12 گیگ هدیه سرعت بالا چیه؟
(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) (219000 ريال + آبونمان)
میشه یه توضیحی بدید ؟ من امروز فردا باید تمدید کنم ولی اصلا سر در نمیارم
این اینترانت چیه؟ 126 دیگه حجمی نداره؟ مثلا 5 گیگ؟
سلامنقل قول:
اون اینترانته ربطی به اینترنت نداره یه شبکه داخلی(برای شرکتا و موسسات کاربرد داره)
بله نامحدوده، تا 12 گیگ میتونی با سرعت بالا دانلود کنی بعد 12 گیگ سرعتت واقعی میشه
سلام
سرعت دانلود این سرویس روی چنده ؟
اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی--------------- 1024 ------------------419000 ريال
دوستان کسی نامحدود ۵۱۲ برنزی یا نقره ای رو مشهد مخابرات صابری داره؟؟
به نظر شما الان ۲۵۶ نامحدود طلایی بهتر هست یا ۵۱۲ نامحدود نقره ای؟؟
همین امروز پسر عموم این سرویسو گرفت!!!!نقل قول:
بین 100 تا 110 بود
به نظر من اگه دانلودتون زیاده 512 بهتره ولی اگه دانلودتون کمه 256 طلایی بهترهنقل قول:
دوستان برای دانلود رایگان شبانه ایا لازم هست که مودم رو خاموش روشن کنیم ؟ من دیشب از ساعت ۲:۰۳ دقیقه صبح تا ۵:۵۷ دانلود کردم که یک گیگ از ترافیکم کم کرد.
نخیر لازم نیستنقل قول:
اولین باره همچین چیزی میشنوم(حتما با پشتیبانی تماس بگیرید، ریز مصرف رو هم چک کنید)
سرویستون چیه؟!!
ریز ساعت به ساعت مصر ترافیک رو همیشه از جایی دید ؟
من ۵۱۲ ۴ گیگ دارم٬ اسم طرحش رو نمی دونم٬ مال زنجانه
این دانلود پرسعت جدیدش رو کسی خبر داره چه قدر سرعت میده؟؟نقل قول:
من معمولا ماهی ۲۰-۳۰ گیگ دانلود دارم
از اینجا میشه دیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شما اینهنقل قول:
همونطور که میبینید شبانش نیم بهاست(هرچی دان کنی نصفش از ترافیکت کم میشه)نقل قول:
اینترنت پرسرعت چلچله 04 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها)
اگه دانلودتون همینه 256 طلایی رو بگیرید که 18 گیگ سرعت بالا دارهنقل قول:
مطمئن نیستم ولی فکر کنم سرویسای طلایی هدیه سرعت بالاشون 2 پله بالاتر از سرعت واقعیه(256 طلایی میشه 1 مگ)
الان دوباره بررسی کردم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وشتهنقل قول:
همونطور که میبینید شبانش نیم بهاست(هرچی دان کنی نصفش از ترافیکت کم میشه)
اینترنت پرسرعت چلچله 4 گيگ در ماه طلایی (2 تا 6 صبح رايگان)
درسته این قیمتا مال استان شماستنقل قول:
اگه اینطوره حتما زنگ بزن پشتیبانی
من تو crm عضو شدم ولی نه اس ام اسش اومد نه ایمیلیش باید چیکا کنم؟ ۱۵۴۴ هم که مشغول ه یک سره، تهران نیستم
منم که عضو شدم اس ام اسش 24 ساعت بعد اومد، ایمیلشم هنوز نیومده:n08:نقل قول:
از خیلی جاها اکسپرس لیچ فایل گیر 24V رپیدباز:n02:نقل قول:
مرسینقل قول:
امشب امتحان میکنم
سلام دوستان
من نیومده باید برم:n14:
اومدم آسیاتک ، سرویس چابک نامحدود ، میگن وصل شده ولی چراغ لینک اصلا ثابت نمیشه ، چشمک میزنه فقط ... :n27:
مستقیم از بیرون هم وصلیدم نشد که نشد ، کسی این مشکل رو نداشته ؟
دوستان یکی لطفا منو راهنمایی کنه .
نا محدود برنزی 1 مگابایات یا نا محدود طلایی 512 ؟ کدوم آیا ؟ کدومشون سرعت دانلودش بیشتره ؟
من دانلودم بشدت زیاده و کلا کارم با اینترنته . دانلود شبانه برام خیلی مهمه . میخوام دو مگ ده گیگ بخرم . قیمتش زیاد بالا نیست چهل تومن ایناست . ولی تنها چیزی که مهمه برام این شرکت هم مثل شاتل یا مخابرات سارق نباشه . یعنی رسما این شاتل و مخابرات از نوادگان چهل دزد بغداد هستن . امروز زنگ زدم بهشون . طرف آدم نسبتا منطقی ای بود . گفت که تو زمان پر فشار ممکنه یه کم افت داشته باشیم ولی در کل اونطوری نیست که کلا دانلود شبانه اتون سرعتش بیست کیلو بایت باشه . گفت زمان پر فشار هم در کمترین حالت برا سرویس دومگ ، کمتر از صد و پنجاه نمی شه( البته در کل اینجا ایرانه و به حرفشون اعتباری نیست ) .دوستان لطفا با شناختی که از خدمات این شرکت دارید کمی راهنمایی بکنید.
سردرد گرفتم از بس شرکت های مختلف تست کردم سر درد گرفتم . هفت ساله اینترنت پر سرعت دارم یه شرکت فقط بود که اینترنتش واقعا اینترنت بود اونم غیرقانونی میداد . بقیه هرچی دادن مزخرف بوده . انگار اشکال از قانونمونه !!
چرا؟!!نقل قول:
حالا کجا؟
از آسیاتک راضی هستم خیلی مخصوصا پشتیبانی ولی به دلیل برخورد شدید به خالی شده خزانه چون مخابرات سرویس نا محدودش ارزونه باید اونجا برم هنوزم شک دارم.چون شانسی برای یه نفر خوبه برای یه نفر دیگه افتضاح.خودم توش موندم.میتونم 128 بگیرم ولی سرعتش زیاد پایینه آسیاتک رو میگم.نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی چک کنن اون 10 تومنو واسه همین میگیرن دیگهنقل قول:
ا مگ 100 تا 110 سرعتشه، 512 طلایی تو 28 گیگ هدیه سرعت بین 200 تا 300 بعدش 50 تا 60نقل قول:
با اون قسمت بلد مخالفم الان 90% کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون رو 120، البته تو تعطیلات اینجوری شده قبلا سرعت تو ساعات رایگان رو 250 بود (البته گفتن بعد از تعطیلات درست میشه)نقل قول:
من که تا حالا دزدی ازشون ندیدم، به نظر من بهترین isp موجوده(البته نه از نظر پینگ)
پس فعلا تا بعد تعطیلات صبر میکنم . از این مخابرات سارق هم فعلا 15 روز باقی مونده .نقل قول:
پینگتون چنده برا گوگل ؟؟
اقا من نخوام کسی راهنمای نصب باشه باید چیکا کنم؟! ۷تومن زوری باید بدیییی
بله مخابرات مثل هندونه در بستست:n08::n08:نقل قول:
ایشالا که برای شما هندونش قرمز و شیرین باشه:n08::n08::n08:
خوبه شما 7000 تومن میدی زمان ما 9500 بودنقل قول: