نقل قول:
کاش بیشتر توضیح میدادی در مورد مشکلت.
منظورت اینه که آپدیت می کنید ولی باز میگه که دیتابیس قدیمی هست؟
ساعت و تاریخ سیستم رو چک کنید ببینید درست باشه.
Printable View
نقل قول:
کاش بیشتر توضیح میدادی در مورد مشکلت.
منظورت اینه که آپدیت می کنید ولی باز میگه که دیتابیس قدیمی هست؟
ساعت و تاریخ سیستم رو چک کنید ببینید درست باشه.
سلام
میشه در مورد قسمت Cloud Protection توضیح بدید؟
ممنون
نقل قول:
سلام
میشه در مورد قسمت Cloud Protection توضیح بدید؟
ممنون
سلام
دوست من آدرس زیر رو مطالعه بفرمایید یه سری توضیحات هست .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=406343&page=3
من رو چند تا سیستم که اصلا به اینترنت دسترسی ندارن کسپر 2012 نصب کردم و با کی 91 روز فعال شدننقل قول:
فایل زیپ اپدیت کلی رو از سایتش دان کردم
اما موقع اپدیت 2در صد میره بعد ارور میده
رو همشون همین مشکل پیش اومد
این آپدیت ها که در سایت کاسپر هستند مخصوص نسخه قدیمی کاسپر هستند. برای اینترنت سکیوریتی 2012 :نقل قول:
[من رو چند تا سیستم که اصلا به اینترنت دسترسی ندارن کسپر 2012 نصب کردم و با کی 91 روز فعال شدن
فایل زیپ اپدیت کلی رو از سایتش دان کردم
اما موقع اپدیت 2در صد میره بعد ارور میده
رو همشون همین مشکل پیش اومد[
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?MainCategoryId=1&CategoryId=59&SoftwareId=305&Title=Kaspersky%20Internet%20Security%202012%20Offline%20Update%202011-07-02
با سلام
من نسخه 2012 کسپرسکی رو نصب کردم ولی در حین تنظیماتش چند سوال برام پیش اومد که ممنون میشم اگه جواب بدید :
1- با توجه به اینکه من کلا سیستم قدرتمندی ندارم آیا علامت زدن گزینه "All file" در قسمت "فایل آنتی ویروس" مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا باعث میشه منابع سیستمی زیادی تلف بشه یا فرق چندانی نمیکنه ؟
2 - قسمتی که در عکس زیر مشخص شده دقیقا مربوط به چه چیزی میشه و در صورت برداشتن علامتش چه اتفاقی میفته ؟
3- راجع به این دوقسمت و فعال بودن یا نبودنش هم لطف توضیح بدبد :
با سپاس:11:
1. بله تاثیر داره روی منابع و برای کاربر خونگی همون گزینه recommended کاملا مناسبه و نیازی نیست درون این تنظیماتش رو اصلا نگاه کنید.نقل قول:
2. میگه که از اسکن کردن فایل های فشرده و یا ایمیج های با حجم بزرگتر از گزینه تعیین شده در پایینش صرف نظر کنه که در حالت پیش فرض برای بزرگتر از 8 مگ فعال هست چرا که این کار هم منابع زیادی رو میگیره از سیستم.
3. میگه اطلاعات مربوط به برنامه ها و این که قابل اطمینان هستند یا نه رو از لابراتوار کاسپراسکای دریافت و همینطور اطلاعات قبلی در مورد برنامه ها رو به روز کنه یا نه.
دلیلی برای غیر فعال کردن این دو گزینه نمیبینم.
با با این کسپر 2012 اعصاب مارو خورد کرده با این حجم اپدیتش یک هفته قبل کامل اپدیتش کردم اما امروز تا 58 مگ اپدیت کرد که بقیشو کنسلش کردم چه خبره با این حجم اپدیت داره کم کم ناامیدم میکنه
دوستان ورزن جدیدش کی میاد؟
براش تیک ایجاد نسخه پشتیبان رو نزدید ؟ یا اینکه مسیرش رو تغییر داده باشید ؟نقل قول:
از اومدن نسخه بعدی فعلا حرفی نیست.
این آخرین ورژن هست.نقل قول:
اگه یک بار تا آخر آپدیتش کنید دفعات بعد آپدیت حجیمی نخواهد داشت.
نسخه 2012 حدود 90 مگ آپدیت داره.
بله برای اپدیت پشتیبان تیک زدم و مسیرش رو تغییر دادم یک هفته قبل با تیک پشتیبان اپدیتش کردم که فکر کنم بالای 120 مگ اپدیت کرد الان بهد از یک هفته دوباره اپدیت کردم که تا 58 مگ رفت دیدم داره خیلی زیاد میشه کنسل کردم به خاطر اینکه اینترنت حجمی دارم باید مدیریتش کنم ممنون از توجهتوننقل قول:
سلام
تو کیس 2012 جایی تنظیماتی داره که بشه کاری که در هر صورتی فقط از 50 درصد سی پی یو استفاده کنه چون بعضی وقتها میره بالا 90 درصد و کامپوتر هنگ میکنه؟
سلام بعصی وقتها که 90 درصد از سیپیو داره استفاده میکنه واسه اینه که داره اسکن میکنهنقل قول:
تنظیمات کسپرکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6002708&postcount=9205
کسی میدونه چطوری این مشکل رو هیدن کنم چون آنتی ویروسم دائم زرد رنگ میشه
این یعنی این که لایسنستون به زودی تموم میشه
یه لایسنس جدید وارد کنین!
توی 2011 که خیلی راحت hide میشه ولی توی 2012 نمیدونم. شما دیتیلش رو بزن ببین هاید داره؟نقل قول:
دوستان یه سایت معرفی کنید آپدیت آفلاین واسه (کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰) بذاره.
ممنون
یه سوال فنی از دوستان داشتم بعضی وقتها کاسپر بعد پیدا کردن یک تروجان یا ویروس روی فلش مموری و پاکسازی اون، فایل های موجود در فلش رو به فایل های Protected operating system files تبدیل میکنه .... چه جوری میشه این فایل ها رو از این حالت در آورد؟؟؟
کار از دیتیل زدن گذشته خیلی باهاش ور رفتم خیلی عجیبه که بخواد این سیستم رو روی 2012 برداشته باشه :41:نقل قول:
من الان کاسپر ندارم اما تا جایی که میدونم میشه از قسمت نوتیفیکشن ها تیک این جور الارم ها رو برداشت شما چک بکن ببین شاید کارت را بیافتهنقل قول:
سلام
افزونه هاي KIS 2012 با FF 5 سازگاري ندارن!
هيچ راهي نيست كه سازگاري داشته باشن؟!
پچ b در حال گذروندن مرحله آزمایشی هست که بعد از انتشار این مشکل رو بر طرف خواهد کرد.نقل قول:
دوستان خواهشأ کمک کنید.
من کجا میتونم واسه (کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰) آپدیت آفلاین گیر بیارم؟همه سایتها واسه ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ گذاشتن.
دوست عزيزنقل قول:
من تا جايي كه مي دونم آپديت 2011 و 2012 به 2010 هم مي خوره.
از سايتهاي دانلود مثل --------- يا ------------ ميتوني بگيري.
سلام به اساتید بزرگوارم
من 50 هزار تومن دادم یه کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2011 خریدم ولی نصب نمیشه.
یه اخطار میده با این مضمون:
"فایل نصب نرم افزار ناقص دانلود شده و خسارت دیده. برای رفع مشکل با ناشر آن تماس بگیرید."
هر چی با پشتیبانی شرکت تماس می گیرم یه نفر جوابگو نیست.
200 بار تا حالا زنگ زدم ولی هیچ کس جواب نمیده.
50 هزار تومن برام مهم نیست.
مهم نصب شدن آنتی ویروسه.
چندتا ویندوز هم عوض کردم ولی باز نشد.
هم 32 بیت نصب کردن هم 64 بیت.
اساسی اعصابم خورد شده.
حاضرم یه شیرینی بدم به کسی که راهنمایی کنه و مشکلمو حل کنه.
اگه از طریق ایمیل کمکم کنید ممنون میشم چون اصلا کار کردن با این تالارای گفتگو رو بلد نیستم.
میدونم الآن از این تالار که خارج بشم دیگه پیداش نمی کنم.
خواهشا راهنماییم کنید.
ممنون.
راستش مشکلم که حل نشد ولی یه موردی رو بهم یاد دادی که یه عمر دنبالشم همون پیام های علکی که چند دقیقه یه بار برای 2011 می یومد و از اینجایی که شما گفتید میشه غیر فعال کرد . خیلی دنبالش بود ... هرچند فکر نکنم اون قسمت به ارور های توی لیست ربطی داشته باشه چون با برداشتن تیک های مربوطه بازم هستش .نقل قول:
سلام دوستان
من یه سیستم دارم با اینترنت سیکیوریتی 8.0.0.506 به آپدیت روز حجم آپدیت 9.8GB می باشد نمی دانم چرا اینقدر زیاد است چون وقتی دانلود می کنیم کلا نهایت 300MB بشه ولی نمی دانم چرا این اینقدر زیاد است .
1- لطفا بگویید به چه علت این حجم زیاد است .
2- لطفا بگویید که آیا می شود بعضی قسمتهای اضافه یا بی مصرف رو پاک کرد تا حجم کمتر شود والبته از آپدیت کم نشود .
3- چتور می شود از آپدیت بک آپ گرفت ودرسیستمی دیگر با همین ورژن استفاده کرد .
باتشکر فراوان
پیشنهاد من به شما این هست که ورژن آخر رو دانلود و استفاده کنید، چون برای ورژن 8 فقط تا پایان 2011 یعنی فقط 5 ماه دیگه آپدیت ارایه میشه و بعد از اون دیگه قادر به استفاده ازش نیستید.نقل قول:
اگر باز قصد استفاده ازش رو دارید بگید تا مشکلتون رو بررسی کنیم.
نقل قول:
باتشکر از شما
سرعت کامپیوتر من کم هست اگر بتونم از ورژن 9 استفاده کنم خوبه ضمنا باتوجه به ورژن 9 می توانم آپدیت 8استفاده کنم ، لطفا باتوجه به ورژن 9 سوالات بالا را پاسخ دهید .
باتشکر
دوستان من میخواستم Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final را نصب کنم ولی دیدم بعضی از بچه ها گفتن که سرعت سیستم خیلی کم شده؟ تا چه حد این درسته؟
من قبلا comodo داشتم که رسما ... شدم. از بس به همه چیز گیر میده این کاسپر هم همین طوره یا نه؟
سرعت اینترنت را کم می کنه یانه؟
متوجه نشدم که بالاخره چکار میکنید، اگر ورژن آخر رو نصب میکنید که ورژن آخر کاسپر 2012 و به اختصار 12 هست و 9 نیست.نقل قول:
ورژن های جدیدتر هم، سبک تر هستند و بیشتر به درد سرعت کم کامپیوتر شما میخورند.
آپدیت های هر ورژن هم اصولا مخصوص همون ورژن هستند و اگر هم به ورژن پایین یا بالاتر از خودشون بخورند توصیه به انجام این کار نمیشه.
اگر ورژن آخر رو نصب کردید که با توجه به پاک کردن کامل ورژن 8، مشکل حجیم بودن فایل هاتون برطرف میشه و برای
تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر تنظیمات کاسپر در بخش آپدیت برید و تیک گزینه copy updates to folder
بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپ معرفی کنید.
اگر هم این 5 ماه رو از همون ورژن 8 استفاده میکنید این دو پست رو بخونید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3034205&postcount=3572
در مورد کم شدن سرعت اینترنت نخیر، هیچ بحث تایید شده ای وجود نداره.نقل قول:
ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.
در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.
سلام
روی ایکن کاسپر تو گوشه سمت راست تسک بار یه علامت مثلث زرد رنگ که توش علامت تعجبه "!" درست شده. مشکلش چیه ؟چجور رفعش کنم؟ اصلا با این حالت کار میکنه یا از کار افتاده ؟
آقا خیلی ممنون که جواب دادی.نقل قول:
حالا نگفتی این ورژنی که می خوام بگیرم خوبه یا نه؟
بله، آخرین ورژنش هست و مشکل خاصی هم نداره.نقل قول:
سلام . خسته نباشید.
من یه سوالی دارم که اگه یکی جواب منو بده یک دنیا ممنونش میشم.
من سال گذشته CD ارجینال کاسپر اسکای 2010 رو برای یک pc به قیمت 40000 تومان برای لپ تاپم که ویندوزش 7 هست خریدم و تا 6 روز دیگه اعتبارش به پایان میرسه.
از 2 هفته پیش هم یک پیغام میده که اعتبارت داره تموم میشه. از اونجایی که با این آنتی ویروس تا به حال کار نکردم می خواستم بدونم چه جوری میشه ورژن 2011 رو پیدا کنم و 1 ساله بریزم رو لپ؟ آیا اصلا امکانش هست بدون اینکه نسخه 2011 رو از بیرون خریداری کنم و نزدیک 50000 تومان پول بدم از طریقی دیگر اقدام کنم یا خیر؟
چه ورژنی رو دارید ؟ ماوس رو روی آیکون نگه دارید و ببینید پیغام ارور مربوطه چیه. یا اینکه در صفحه اصلی کاسپر روی قسمتی که به رنگ زرد یا قرمز در اومده کلیک کنید و پیغام هاش رو بخونید یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.نقل قول:
درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.نقل قول:
ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟
ببخشید چطور می تونم از فایل آپدیت کپی بگیرم؟
در ضمن این حالت Game Mode را چجوری باید فعلا کرد؟ تو قسمت Advanced Settings>Gaming Profile رفتم و تیک گزینش را زدم یعنی الان فعال شده؟
[QUOTE=omid-p30;6263933]درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟
نسخه 2010 که سال گذشته ریختم روی لپ تا 6 روز دیگه 1 سالش تموم میشه. می خواستم بدونم بعد اینکه اعتبارش به پایان رسید. باید چه کار کنم؟
از طریق خود سایت کاسپر میشه ورژن 2011 رو دانلود کرد؟ یعنی نیازی نیست که سی دی ارجینال رو تهیه کنم؟ بعد این به صورت تریال و 30 روزه هست یا 1 ساله؟
همینطور برای نصب باید این نسخه Uninstal بشه یا نه؟
اگه میشه یه کم راهنمایی دقیق تر بفرمایید.
با تشکر.
برای تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر Settings کاسپر و بعد به بخش Update برید و تیک گزینهنقل قول:
copy updates to folder
رو بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپر معرفی کنید.
برای آپدیت های بعدی از اینترنت هم، سرور رو دوباره به حالت اول برگردونید.
با گیم مود تا حالا کار نکردم ولی خب برا فعال شدن به نظر همون گزینه رو باید تیک زد و اوکی کرد.
[QUOTE=marmir;6264469]تمامی محصولات کاسپر رو میشه از سایت کاسپر به طور رایگان دانلود کرد و اون پولی که میپردازید فقط برای در اختیار داشتن سریال فعالسازی و همینطور بهره مندی از خدمات پشتیبانی کاسپر هست.نقل قول:
نسخه 2011 و یا 2012 رو که نصب کنید تا 30 روز امکان استفاده رایگان وجود داره و بعد از اون یا باید سریالش رو خریداری کنید یا از کلید های غیر قانونی موجود در اینترنت استفاده کنید.
برای استفاده از یک ورژن بالاتر قطعا باید ورژن قبلی رو اول پاک کرده باشید.