بین 60 تا 64نقل قول:
Printable View
بین 60 تا 64نقل قول:
سلام
من میتونم از اینترنت دوستم که 256 محدود داره استفاده کنم؟
خودم 128 نامحدود دارم
مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه اندیشه هستی نه مشکلی پیش نمیاد اگه دوستت شاکی نشهنقل قول:
قربونت برم دقیقا 50 هستش سرعت دانلودشنقل قول:
ولی مثلا دانلود نداشته باشی و بخوای اولش یه صفحه وب باز کنی سرعت باز کردن تا 80 یا 90 هم گاهی میرسه
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
کی گفته 60 هستش؟!!!!نقل قول:
من تا 14 روز پیش 256 نامحدود داشتم سرعتش 50 بود
من یه 4 ماه پیش امتحانی یه بار گرفتم 60تا 64 بازی میرد 10 ثانیه اول استارت دتنلودم با 90 تا 100 شروع میکرد ولی چون خیلی گرون بود برام بیخیالش شدمنقل قول:
وضعیت 128 نامحدود تو خط پنج خیلی افتضاح شده تو این چند روزه چند بار قطع شده و بعد 2-3 ساعت وصل شده دلمون خوش بود این سرویس دیگه از این مشکلات نداره اینم داره خراب میشه اینم وضعیت پینگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چیز پی ان هم روشن نبود!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سال 90 یه تغییرات کوچیکی فکر کنم پیدا کرده باشهنقل قول:
من 14 روز پیش داشتم که 50 بود دقیقا آره اولش میره تا 100 بعد میاد پایین
منم خط 6 هستم دیروز یه چن ساعتی قط بودنقل قول:
خط 5 سرویس 128 نامحدود چند وقته که مشکل داریم
یعنی گاها حین وبگردی یا دانلود اینترنت موقتا قطع میشه و بعد دوباره فعال میشه (این تایم بین چند دقیقه تا ساعت متغیره)
چند روز پیش حدود 4 ساعت اینترنت ما بدلیل مشکلات خط 5 قطع شده بود
دیروز هم که فکر کنم اینترنت تمام کاربران قطع بود
و هنوز که هنوزه مشکل ما پرجاست :41:
شاتلیا بیان بگن اونام مشکل دارند؟
کسی اگه میدونست سرعت 512 نامحدود اندیشه چنده خبر بدن ممنون
میدونم بالای 100 تومنه فقط سرعتشو دونم
سرعت 128 اندیشه محدودش الان شبا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
فکر کنم تغییر کرده باشه
نقل قول:
تمرکز خدمات دهی اندیشه رو سرویس های 128 و 256 است که البته مثل همن تقریبا. اگه سرویس سرعت بالا میخوای اندیشه به صرفه نیست برات. تا اونجایی که من یادمه حدود 200 هزار تومنه! نه 100 هزار تومن!
خیلی مخلصیم دوست قدیمی!نقل قول:
برای منم دقیقا همین مشکل وحود داره!
نقل قول:نقل قول:
بابا پدر منو در اورده 5 تا 6 روزه که یا قطعه یا ارور یوزر پس میده
پینک بالای 800 تا 900 هست
من امتحان دارم میام بشینم بین درسا یه 1 ساعتی بازی کنم به هیچ وجه وارد سرورای gamespy که با دایال آپ هم میشه باهاش بازی کرد نمیشه چه برسه بشه بازی کرد
بعضی اوقات بالا 1 ساعت باید وایستم تا وارد سرور بشم که دوباره باید برم سر درسا
همش قطعه همش قطعه
حالا مسرعت دانلودم شده 5 یه 1 ساعتی میشه
انجل جان بازم رفتی تو تاریکی؟:31:
لینک دانلودت چطوره؟:31:
یه سوال فنی هم داشتم: این نقل قول که کردی چجوریاس؟
من که گفتم:
100 در صد حق با شماست چون از 14 روز پیش حرف میزنین من از 4 ماه پیش اگه 50 باشه که اصلا به صرفه نیست
منم خط 6 هستم دیروز یه چن ساعتی قط بود
که یادم نمیاد؟:19:
نقل قول:نقل قول:
آره آره دقیقا من بین این دنیا و اوندنیا پرش دارم خودم دقیقا نمیدون کی پیش میاد :31: یه دفعه میبینم سر کلاسم یه دفعه دیگه یه جای دیگم یه دفعه میبینم دستم تو دست نامحرمه :10: کلا مشکلات بین گزر از تاریکی و روشنایی زیاده lol
ولی درستش کردم نقل قول ردیف شد
در مورد لینک دانلودمم خیر سرم 1 گیگ گرفتم بشینم سر درسام ولی بدتر شده دوباره فردا پس فردا میرم بینهایتش میکنم
شبا همش 900 تا میزنم روزام که سرعت 122 تایی هست ولی پینگ به شدت افتضاحهه
راستی داداش Virtual Girl Desktop Hdتورنتشو بعد کلی تلاش در اوردم به دردت میخوره بدم 29 تا جوجو دارهکد:http://www.virtuagirl.com/لینک
تورنته
منم 256 نامحدود دارم (خط 2) از دیروز یا قطعه یا سرعت نوسان شدید داره!!
اگه از فردا خوب بشه که نشون میده واقعا فنی بوده! اگه از پس فردا خوب بشه بدونید که 30ya30 بوده!!
اما اگه طولانی تر بشه مطمئنا دیگه این سرویس رو تمدید نمیکنم، اصلا به صرفه نیست!!!
بابا گور بابای همشون 30یا یا غیر 30یانقل قول:
من میخوام بازی کنم اصلا این ماه برای همین اکانتو وصل کردم وگه نه تا خرخره درسام مونده
شورشو در اوردن سرعتت چنده دانلودت وقتی پایداره ؟
جانا سخن از زبان ما می گویینقل قول:
اون موقع که پایدار بود 50
سینقل قول:
میدونم به صرفه نیست میخواستم 2روز پایانی فقط سرعتمو عوض کنم که اگه سرعت بالا باشه یسره دانلود کنم شاید بصرفه باشه مثلا اگه 100 باشه سرعت روزی 8.4 گیگ دان میکنم
مثلا 256 نامحدود 35500 تومنه ولی من الان که 15 روز از شارژم مونده با 10000 تومن میتونم سرعتمو تغییر بدو و از 30 نامحدود برسونمش به 50 نامحدود. و این یعنی از روزی 2.5 گیگ برسونم به روزی 4.2 گیگ!!!!!!!!!!!!
و هرچی روز کمتر قیمتم کمتر میشه
اقا پینگ شما هم خراب شده این 3 چهار روزه پینگ خیلی خراب شده قبلا بهتر بودش ؟ برای شما اینجوری هستش ؟
اینجا کسی مبین نت داره ؟ تو رشت راضی هستید ؟ پینگش چطوره ؟
نه سیاسی نیست فنی هست حتما چون اگه سیاسی بود پاچه ی شاتل رو هم باید میگرفت که فعلا خبری نیست.نقل قول:
سوسمار جون خدا تورو به همراه شاتلت حفظ کنه شما دوتا اگه یروز باهم نباشین میمیرین:39:نقل قول:
آخیییییییی فکر کنم اینجا تنها باشی فکر کنم تو رشت فقط شما شاتل داری نه؟:16:
شوخی بودااا:34:
3 روز پیش 8 ژوئن گوگل و فیس بووووووک و ... ورژن آی پی رو بصورت آزمایشی از 4 کنونی به 6 تغییر دادند برای افزایش میزان آدرس های اینترنتی
میگم شاید تاثیر گذاشته باشه رو مشکلمون با گوگل چون تو آلمان و.. میگن یه عده کمی مشکل پیدا کردند
نقل قول:
شرکتهای بزرگ اینترنتی و رایانه ای از قبیل گوگل و فیس بوک با شرکت در آزمایش تغییر پروتوکل آدرسهای اینترنتی از IPv4 به IPv6 در یکی از تاریخی ترین لحظات شبکه اینترنت حضور یافتند تا از آینده ایمن این شبکه جهانی اطمینان حاصل شود.
از روز چهارشنبه 8 ژوئن 2011 که به روز جهانی IPv6 شهرت یافته است، بیش از 400 سازمان که بزرگترین شرکتهای رایانه ای و اینترنتی نیز در میان آنها حضور دارند، IPv6 را برای آزمایشی 24 ساعته در سیستم عاملهای خود فعال کردند.
پینگ ایران به سرور آمریکا رو داشته باشید رو دم همتون بمونه تو کفش بمونید ::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از دیشب اوضاع خوب بوده همه چی آرومه ولی پینگ همچنان بالاست
همین الآن پست قبلیم رو شدیدا تکذیب میکنم! این ماجرا از دقایقی قبل پاچه ی شاتل رو هم گرفت! سرعت یک سوم شده! سرعت دانلود سرویس 2 مگ بین 70 تا 90!
فعلا بتلفیلد هم بی بتلفیلد:41:
سرویس 2 مگ. شاتل . خط 5.
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
چه نمکی تو ! انقدر نخندون منو! بذار به مرگ طبیعی بمیرم ...نقل قول:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
فقط پینگ؟ مال من هم پینگ رفته بالا هم سرعت دانلودم خیلی کمتر شده... :41:نقل قول:
آهان گرفتم یعنی اصلا خنده نداشت:43::45:نقل قول:
خوب دیگه
نه دادا خندیدم فقط گفتم مراقب باش زیادی نخندونیم :31: مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این شکلکه چه باحا له :27:)نقل قول:
ما هم مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوصیط دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو بگیر یوقت زن گرفتی لازمت میشه:31:
آره فقط پینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه دیگه همین 30 تا سرعت هم بخواد کم بشه که دیگه چیزی ازش نمیمونهنقل قول:
امروز از ساعت 8 شب امدم خونه پینگ خوب شده بازم ؟ برای شما چطور اندیشه .
پارس آنلاینیایی رشت انگار اصلا مشکلی ندارن همش اینجا شاتلی و اندیشه ای داریم
کسی قیمت 128 نامحدود پارس آنلاین و سرعت دانلودشو داره ؟
نقل قول:
نامحدود نداره حاجی! :18:
الان یه مدته این قسمت مورد توجه کاربرا قرار نمیگیره! به چند دلیل!
اوضاع اینترنت یکم بهتر شده و مشکل قطعی اینترنتو یا افت محسوس سرعت نداریم!
بعضی از اساتید این تاپیک بخاطر تذکر های بیجا و الکی ناظران و ... سایت از این تاپیک رفتن و دیگه نمیان! از جمله: بیراک - میلر و....
موقع امتحانات هم هست!
و گرنه دوستانی بودن که پارس آنلاین استفاده میکردن اما الان ازشون خبری نیست!
128 نامحدود اندیشه لنگرود
دمت جیزنقل قول:
نامحدود نداره به درد عمشون میخوره با این همه سرو صدا که کل ایرانو میساپورتیم و ...........
ممنون جیگر اسم امتحانارو اوردینقل قول:
منم برم درسام مونده
اوضاع اینترنت اونقدر هم خوب نیستنقل قول:
اوضاع اینترنت یکم بهتر شده و مشکل قطعی اینترنتو یا افت محسوس سرعت نداریم!
من ماهیانه 63 تومن بابت 384 نامحدود دارم میدم ، سرعت دانلودم به زور به 80 میرسه
برای اینکه هرچی بیایم اینجا به جایی نمیرسیم!
نقل قول:
دست رو دلمون نزار که خونه
حالا بازم خوبه! شما رو زیارت میکنم و باعث افتخاره!:11:
این لینک رو ببینین:
من اینجا یه پست دادم و تا3 روز کسی پستی نداد! خیلی عجیب بود! و دوباره خودم با یه پست وحدت بخش دوستان رو به وحدت کلمه دعوت کردم!:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202&page=971
حالا خوبه باز شماها دوباره اومدید!:10:
جناب wolfman_741 هم تشریف آوردن! ایشون هم جزء قدیمیهای این تاپیک هستن!:11:
در جهت خالی نبودن عریضه...!!!:31:
عجبااااااااااااااااانقل قول:
خوب اندیشه 256 نامحدود بگیر 36000 تومن دائما با 50 دانلود کن کمم نمیشه خودم داشتم
آقا منم هستما یعنی تشریف دارماااااااا:31:نقل قول:
بهم افتخار کنین:31: