ممنون بابت اطلاعاتتون
اگه عکس دارین بزارین
در ضمن چرا خطر داره نشستن مگه چی کار می کنن؟
ممنون بابت اطلاعاتتون
اگه عکس دارین بزارین
در ضمن چرا خطر داره نشستن مگه چی کار می کنن؟
تیفوس مربوط به باشگاه یا کشور خاصیه؟
معنیش چی میشه؟
تيفوس يک بيماري مشترک بين انسان و حيوان است که تو سط شپش يا موش به انسان منتقل مي شود نوع شپشي آن بيشتر در منا طق سرد که ممکن است مردم در شرا يط غير بهدا شتي زندگي کنند و شپش هم فرا وان با شد شا يع است .تيفوس شپشي در صورت بروز معمو لا به صورت اپيدمي يا همه گيري ديده مي شود . نوع منتقله تو سط موش از نوع شپشي خفيف تر بوده و به صورت آندميک ديده مي شومد. اين نوع از تيفوس بيشتر در مسا کن انساني که موش زياد شا يع است و بشتر در اواخر تا بستان و فصل پا ييز ديده مي شود .نقل قول:
تیفوس مربوط به باشگاه یا کشور خاصیه؟
معنیش چی میشه؟
:دی
اگه خيلي دوست داري بري اونجا بهتره مثل من از بازيهاي تيم ملي شروع كنينقل قول:
خيال نكني تو اون زمان اونجا خاليه نه
ولي خوب شايد 20 درصد از جمعيت ثابتي كه تو بازيهاي استقلال ميان اون موقع نباشن
خطرش هم اگه كاري بكارشون نداشته باشي موردي نداره
(اما اينو بدون اگه تو به اونا كار نداشته باشي اونا كاري ميكنن كه باهاشو كار پيدا كني:27:)
بچه ها من اينجا منظورم از VIP اونجاييه كه از ما بهترون ميرن ميشينننقل قول:
اخه عوام وقتي ميرن طبقه اول ميگن رفتيم استاديوم VIP
کارکارانگلیسیهاست .لفظی به نام تیفوسی نداریم وفقط لفظی به نام هولیگان وجودداره hooligan که این انگلیسیها برای ضایع کردن ایرلندیهاهمچین لفظی را گذاشتند روی افراد غیرنرمال. اون تعریفی که اینها ازهولیگان دارند توایرانیها صدق نمیکنه :31:بدترین هولیگانهای دنیاهم اگرگفتید کدوم کشورداره :10:نقل قول:
ما هم عشق آبی هستیم
امیدواریم بازهم اینجا ببینیمتون :10:نقل قول:
پاسخ صفايي فراهاني به سرمربي استقلال: اميدوارم قلعه نويي قسم نخورده باشد
خبرگزاري فوتبال ايران - امير قلعهنويي كه طي چند هفته اخير تيمش شرايط بهتري پيدا كرده و عملاً در كورس قهرماني ليگبرتر قرار گرفته در نشست خبري بعد از بازي با پاس درباره حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2006 حرفهاي عجيبي را به زبان آورد. صفايي فراهاني كه در آن زمان رييس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال بود با توجه به اظهارات قلعه نويي در مقام پاسخگويي برآمد.
سرمربي استقلال گفت: «به آن مكهاي كه رفتم قسم ميخورم آن زمان هم ما ليست استقلال را به AFC ارسال كرديم اما يك سري جنگهاي سياسي در راس مديريت آن زمان باعث بروز آن اتفاقات و حذف استقلال از آسيا شد.»
قلعهنويي تأكيد كرد: «استقلال قرباني دعواي كميته انتقالي و سازمان ورزش شد.»
محسن صفاييفراهاني در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال نسبت به اظهارات سرمربي استقلال واكنش نشان داد.
- آقاي صفايي فراهاني! سرمربي استقلال در نشستي خبري گفته است حذف استقلال از ليگقهرمانان يك اتفاق كاملاً سياسي بود.
متوجه منظورتان نميشوم. اين تحليل از چه زماني مطرح شده كه من از آن بيخبرم؟
- روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي با پاس همدان اين حرفها مطرح شده است.
واقعاً نميفهمم. دليل اين اظهارنظرها را شايد بدانم. اما ترجيح ميدهم پاسخ ندهم.
- آيا حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا يك اتفاق سياسي بود؟
به هيچ وجه. يك باشگاه ليست نفرات تيمش را به AFC نميفرستد و حذف ميشود. آن وقت بعد از دو سال ما ميگوييم كه اتفاقات سياسي بوده است؟ واقعاً متأسفم
- شفافتر توضيح ميدهيد؟
روشنتر از اينكه مسئولان وقت باشگاه استقلال مدارك تيمشان را دير ارسال كردند؟
- اما بنابر اظهارات قلعهنويي، كميته انتقالي نيز مقصر بوده است.
اين چه حرفي است؟ مگر در فدراسيون كارهاي اجرايي برعهده ما بود؟ كارهاي اجرايي برعهده دبير فدراسيون فوتبال بود. از اين گذشته اولين تقصير متوجه خود باشگاه استقلال بود نه فدراسيون و نه سازمان.
- آيا استقلال قرباني اختلافات ميان كميته انتقالي و سازمان ورزش شد؟
هرگز چنين مسئلهاي صحت ندارد. اصلاً بنا را براين مسئله بگذاريد كه كميته انتقالي و سازمان ورزش با يكديگر اختلافاتي هم داشتند. اين اختلافات مربوط به استقلال نميشد. حتي تبعات اين اختلاف نظرات هم دامن استقلال را نگرفت.
- فكر ميكنيد مطرح كردن چنين اظهاراتي چه معنايي دارد؟
ببينيد، آقايان چوب اشتباه خودشان را ميخورند. من عادت ندارم به حرفهاي غيرعقلايي پاسخ بدهم. هر وقت اظهارات آقايان در دايره منطق و عقلانيت قرار گرفت آن وقت پاسخشان را ميدهم.
- ماجراي دعواي سياسي چه مفهومي دارد؟
اصلاً شما فرض كنيد دعواي سياسي هم در كار بوده است. لابد من امسال هم در باشگاه استقلال جاسوس دارم كه اجازه ندادم آنها به ليگ قهرمانان آسيا بروند (ميخندد) نه آقا اين حرفها اصلاً ارزش جواب دادن هم ندارد. حرفهاي بيمحتوايي است كه اميدوارم آقاي قلعهنويي بابت آن قسم نخورده باشد.
- شما در آن مقطع براي حل مشكل استقلال چه كرديد؟
آقاي بنهمان به مديرعامل وقت باشگاه استقلال وقت ملاقات هم نميداد. من برايش وقتي گرفتم. با بنهمان تماس گرفتم و از او خواستم اگر حكم AFC از طريق قانوني قابل تجديدنظر است، به استقلال كمك كند. اما اشتباه آقايان غيرقابل جبران بود
تیم پیکان رو میبریم و معلوم میشه که استقلال قدرتمندترین تیم ایران هست.دی:
خداکنه ببریم بازی را , اگه ببریم خیلی به صدر جدول نزدیک میشیم
پرچم بالاست
پیکان عددی نیست در مقابل استقلال.
پرچم
.
..
...
....
.....
......
بالاست
سلام..
ظاهراً پرچم افتاد دست من..
یکی این قضیه ی تیفوسی ها رو کامل توضیح میده ؟
رک و راست بگید چرا خطر داده ؟
مگه نمیگید جایگاه تیفوسی های استقلال جايگاه شماره 8 (دست راستت وقتي از vip داري بازي رو ميبيني) هست ؟
پس اگه استقلالی اونجا بره مشکلش چیه ؟ با استقلالی ها هم مگه تو اون جایگاه کار دارن ؟
شاید منظورتون این باشه که اگه تیم نتیجه نگیره و بخوان سرو صدا کنن، از اون ناحیه شروع میشه ؟
به قولی میشه گفت که استقلالی های 2 3 6 آتیشه اونجا میشینن !؟
دوشنبه 87/8/6
استقلال تهران - پیکان قزوین، ساعت 16:35 ، ورزشگاه آزادی تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
پاس 2 - 4 استقلال
سپاهان 2 - 4 پیکان
تا الآن 19 نفر بازی [استقلال تهران - پیکان قزوین] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10171 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 10160 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3097565&postcount=10171
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3095844&postcount=10160
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 4 - 2 پیکان
من دو سه سال پیش که رفته بودم تهران برای بازیه استقلال و راه آهن رفتم ورزشگاه آزادی ! (اون موقع راه آهن آخر جدول بود !)نقل قول:
یکی این قضیه ی تیفوسی ها رو کامل توضیح میده ؟
رک و راست بگید چرا خطر داده ؟
مگه نمیگید جایگاه تیفوسی های استقلال جايگاه شماره 8 (دست راستت وقتي از vip داري بازي رو ميبيني) هست ؟
پس اگه استقلالی اونجا بره مشکلش چیه ؟ با استقلالی ها هم مگه تو اون جایگاه کار دارن ؟
شاید منظورتون این باشه که اگه تیم نتیجه نگیره و بخوان سرو صدا کنن، از اون ناحیه شروع میشه ؟
به قولی میشه گفت که استقلالی های 2 3 6 آتیشه اونجا میشینن !؟
من و پسر عمو هام رفتیم جایگاه 8 .
بازی 1-1 شد .
ولی جالب این بود همه ی شعار های بد و فحش ها از همینجا شروع شد !
بعد از سوت داور فکر کنم بیشتر صندلی ها رو شکستن ! ( خیلی راحت )
ولی کسی با ما کار نداشت البته ما هم با کسی کار نداشتیم !
ولی اونجا یه دعوای کوچولو شد !
**
من همین رو از جایگاه شماره 8 می دونم !
تیفوسی گفتم توفوتبال وجودنداره لااقل میخواید خارجیشو بگیدبگید هولیگان تازه هولیگان هم ما نیستیم :31:همون لفظ تعصبی کفایت میکنه :10:اونجا اگریه ذره بهت شک کنند فکر کنم کتک راخوردی راستی درباشگاههای ایتالیا دوتاازتیمهایی که هولیگان ندارند آث میلان ویونتوس هستندنقل قول:
پس درست حدس زده بودم. اونجا طرفدارای افراطیه تیما میشینن..
وحید، اونی، ممنون بابت توضیحاتتون..
من که ترجیح میدم هیچ وقت تو اون جایگاه نرم..
(ولی کنجکاویم میترسم کار دستم بده :31:)
الان با سربازبازی سپاهان و پیروزی صحبت می کنند ببینید تواین چندماهه چی شده
خودم فهمیدم..نقل قول:
احتمالاً شبکه 1 بوده..
دیر رسیدم :13:
جالبیه قضیه اینجا بود که وقتی دوچشمش خراب بودمیگفت میخواستم صبح پاشم برم خدمت وخبرنداشت که بااون وضعیتش معاف ازخدمت میشه اما الان ادعای جانبازی + کارکردن درفولادمبارکه وچشم انتظارمساعدت مسوولان بودند ضمن اینکه قبلا 60 70میلیون زده به جیب :41:نقل قول:
حرفهای این ناصرحجازیو هم گوش کنید ببینید یه آدم تاچه حدذلیل و .....هست
گوش کردم..
معلوم نبود از استقلال خوب میگفت یا بد..
گفت استقلال قهرمان لیگ میشه و به فینال جام باشگاهای آسیا میرسه..
اینا اومدن مهمونی یا بحث کارشناسی کنن ؟!
حجازی خطاب به خداداد عزیزی :
من یه بازی پیام رو از ماهواره دیدم و خیلی پیام قشنگ بازی میکردن..
میخواست بگه ما ماهواره داریم :31:
توفکر میکنی ناصرحجازی غیرازمهمونی به دردکاردیگه ای میخوره :41:نقل قول:
مربی که ازنساجی قایمشهراومدورحمتی و اکبرپور(این یکیو مطمین نیستم) و حسین کاظمیو و ابراهیمی راگفت برند بعدجاشون نادعلی و مهردادپولادی و برهانی و حمید شفیعی وبیاتی نیاو بازیکن خارجیه را که بعضیهاشونو باقیمتهای هنگفتی آورد به همچین آدمی میشه گفت مربی :41:
اون موقع که مربی نساجی تیم شهر ما بود. ماهی یه بار میومد به تیم سر میزد. 120 میلیون گرفته بود یکی جای خودش گذاشته بود که تمرین بده خودش هر ماه یه بار میومد یه سر میزد میرفت. عقده تو چشم موندن دارن. میگفت باید بره تهران و مصاحبه کنه تا تو دید باشه. الان استقلال پیشکسوتهایی خیلی بهتر از ناصرحجازی داره اما میبینید هیچ کدوم اصلا اسمی ازشون نیست. نه برنامه نود از اونها دعوت میکنه و نه روزنامه نگاری برای مصاحبه با اونها میره... اما این ناصرحجازی هر چند وقت یه چیزی میگه میشه تیتر یک روزنامه ها... خبرنگارها هم دنبال سوژه میریزن سرش واسه مصاحبه و ... من یکی به یاد ندارم ناصرحجازی مربی یه تیمی بشه و اون تیم موفق عمل کنه :دی
حرف های محمد به شدت تایید میشه:10:نقل قول:
باز هم میگم بزرگترین ضربه ها رو فتح الله زاده و حجازی به استقلال زدن.نقل قول:
حالا باید قدر امثال قلعه نویی رو بدونیم.:40:
دو شنبه 29 / 07 / 87
کلافه شدم
تحلیل امروزتان را درباره پیروز(قربانی) خواندم،مطلب متنوعی بود.فکر
میکنم به اینگونه بحث ها نیاز داریم.فقط یک نکته را بگویم وآن تلاشی
است که پیروز درطول بازی ازخود نشان می دهد.به طور کل حتما
می دانید من همیشه دنبال بازیکنانی هستم که آمادگی 90 دقیقه
دوندگی وبرخوردهای فیزیکی را داشته باشند وفکر می کنم اوامسال
دراوج تجربه و با تمام توان درخدمت تیم است.درمسابقات امسال دیدی
که اودر اکثر دقایق حمله وری ما روز دروازه حریف به دنبال فرصت گلزنی
است.به هر حال این دو باید الگویی برای همه بازیکنان باشد.
اما امروز(یکشنبه) به عیادت همایون خان بهزادی رفتیم.فضای عجیبی بود
ایشان قطعا از اسطوره های فوتبال است.خداراشکر شرایطشان بهتر
است ودعا میکنیم بهتراز این بشوند.این رسم زندگی است کسی که
نامش در فوتبال ما "سرطلائی" است هم در بستر می افتد.
امیدوارم زودتر سرپا شود و برگردد.
گزلرش تصویری ديدار تيمهاي استقلال تهران و پاس همدان
پرچم
.
.
.
.
.
بالاست
اسامي داوران هفته دوازدهم ليگ برتر
تركي و مظفريزاده براي پرسپوليس و استقلال قضاوت ميكنند
خبرگزاري فارس: از سوي كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته دوازدهم ليگ برتر (جام خليج فارس) اعلام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران اين هفته را به شرح زير اعلام كرد:
* يكشنبه 5/8/87 (ساعت 14:45)
پرسپوليس - فولاد مباركه سپاهان، آزادي تهران
محسن تركي-رضا سخندان-رسول فروغي-سعيد فتاحي
سايپا - مقاومت سپاسي، انقلاب كرج
عليرضا فغاني-عليرضا يزداني-محمد رضا ابوالفضلي-سعيد مظفري زاده
ابومسلم خراسان - پگاه گيلان، ثامن الائمه مشهد
محمد حسين اسدي-حسين خانبان-بهرام نقوي-محمد حسين كاظميان
مس كرمان - پيام خراسان، باهنر كرمان
هدايت ممبيني-حيدر شكور-سعيد علي نژاديان-جمشيد محمدي
ملوان انزلي - صباي قم، تختي انزلي
محمود رفيعي-جهانگير حيدري-مصطفي فراهاني-محمد ملكي
ذوب آهن - استقلال اهواز، فولاد شهر
شاهين حاج بابايي-صادق نوري-مجيد شمس-مهرداد ذهبي
برق شيراز - راه آهن، حافظيه شيراز
خداداد افشاريان-حسن كامراني فر-محمد رضا منصوري-رسول احمدي
فولاد خوزستان - پاس همدان، تختي اهواز (ساعت: 16:35)
غلامرضا جباري-مجيد ويشگاهي-بابك داوري-آرش خرميان
*دوشنبه 6/8/87 (ساعت 16:35)
استقلال تهران - پيكان قزوين، آزادي تهران
سعيد مظفري زاده-مرتضي كريمي-داوود رفعتي-عليرضا فغاني
انتهاي پيام/
واعظ آشتياني در گفتو گو با فارس:
فتحا....زاده و روزنامهاش آرامش استقلال را نميخواهند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: مديرعامل سابق باشگاه و روزنامهاش، آرامش استقلال را نميخواهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمدرضا واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در روزهاي گذشته تلاش كردم اتفاقي كه براي باشگاه استقلال افتاده است به فتحا... زاده سرايت نكند و ايشان از تنش به دور بماند؛ اما ظاهرا دوستان ايشان در روزنامه اش، آرامش استقلال را دوست ندارند كه ايشان را وارد اين جريانات كردند.
وي افزود: عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ در تاريخ 30 تيرماه در نامهاي به شماره 916/110 به مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال اعلام كرد حداكثر تا سوم آگوست برابر با 15 مرداد فرم درخواست رسمي باشگاه براي شركت نشست AFC را تكميل و براي تاييد به سازمان ليگ ارسال كنند تا نمايندگان باشگاه در اجلاس توجيهي كه براي مديران باشگاهها و سرپرستان تيمها به منظور پيشبرد دانش مديريت، بازاريابي، حق پخش تلويزيوني، نقل و انتقال بازيكنان و ... شركت كنند.
مديرعامل استقلال ادامه داد: اين نشست در تاريخ 28 و 29 اكتبر برگزار ميشود و مديران باشگاه تا روز 15 مرداد فرصت داشتند اسامي را به فدراسيون اعلام كنند؛ اما مديرعامل وقت در تاريخ 2/6/86 (دوم شهريور) يعني با 18 روز تاخير نامهاي را به عزيز محمدي ارسال كرد و خود و علي نظري جويباري را به عنوان نمايندگان باشگاه معرفي كرد. اين نامه به شماره 1810 در سازمان ليگ ثبت شده است. اگر مديرعامل وقت استقلال در ارسال نامه قصور نميكرد استقلال از حضور در نشست AFC محروم نميشد. فتحا... زاده با تاخير، اين فهرست را ارسال كرده است.
واعظ آشتياني ادامه داد: طبيعي بود كه پس از تغييرات در باشگاه استقلال ما مدير جديد را براي شركت در اين اجلاس معرفي كنيم. فدراسيون فوتبال نيز ديروز با مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا رايزني كرد تا مديرعامل جديد باشگاه در اين نشست شركت كند و تا آخر وقت اداري امروز امكان دارد كه مديران جديد بتوانند در اين نشست شركت كنند و اگر اين اتفاق رخ ندهد و AFC مديران جديد را نپذيرد قصور آن فقط متوجه مديريت قبلي استقلال است.
مديرعامل استقلال در خصوص تغيير در ترازنامه مالي باشگاه گفت: اگر سواد مالي داشته باشند تغيير در تراز مالي معنايش آن است كه هيچ انضباط مالي وجود ندارد. زماني كه از ميزان بدهي باشگاه كاسته نمي شود و حتي به آن اضافه ميشود، يعني آنكه پولي به باشگاه تزريق نشده و بدهيها افزايش يافته است.
وي ادامه داد: اين مسائل مهم نيست و من آن را به حساب بياطلاعي آنها از مسائل مالي ميگذارم. كارگروه اقتصادي باشگاه هم اكنون در اولين حركت خود استانداردهاي مالي را مشخص كرده و اين استانداردها را بر اساس قانون تجارت به بازرسي كل كشور اعلام كرده تا همه چيز شفاف و مشخص باشد.
واعظ آشتياني در خصوص به حاشيه رفتن استقلال با بيان اين مسائل گفت: اين مسائل هيچ ارتباطي به حاشيهها و باشگاه استقلال ندارد و فقط جهت روشنگري بيان ميشود. تلاش كردم كه فتحا... زاده به چالش كشيده نشود؛ اما ايشان و دوستانشان فضا را اينگونه تغيير دادند. تلاش كردم تا ايشان مبرا شوند؛ اما خودشان به اين مسائل دامن زدند.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينكه فتحا... زاده افتخارآفريني كنوني تيم فوتبال را به خود نسبت ميدهد، گفت: من همين جا اعلام ميكنم تيم استقلال هر افتخاري را پيدا كرد آن را به فتحا...زاده هديه ميكنم، البته بايد بگويم پول تنها حلال مشكلات نيست و علم مديريت را نبايد فراموش كنيم. اگر دقت كنيد تيمي مانند رئال مادريد با وجود داشتن ستارگاني چون زيدان و بكام نتوانست در لاليگا موفق شود، زيرا نگاه صرف اقتصادي در باشگاه حاكم بود در برخي از باشگاههاي داخلي نيز با وجود نداشتن مشكل اقتصادي تيم به حاشيه ميرود و حرف و حديثهاي فراواني پيش ميآيد. حرف اول را علم مديريت ميزند.
وي افزود: تعامل و تقسيم وظايف و ايجاد انگيزه در ميان بازيكنان و كادر باشگاه برخي از نمونههاي اين علم است و اگر فتحا... زاده اين كارها را انجام داده است موفقيت تيم را به ايشان هديه ميكنم؛ اما مردم خود بهترين قضاوتكننده هستند.
مديرعامل باشگاه در خصوص اينكه روزنامه استقلال جوان را به عنوان ارگان رسمي باشگاه قبول دارد يا خير، گفت: اين روزنامه ارگان رسمي باشگاه نيست و در چند روز آينده ما سايت باشگاه را راهاندازي خواهيم كرد و هواداران و حتي خبرنگاران ميتوانند اخبار موثق و رسمي را از روي اين سايت پيگيري كنند.
انتهاي پيام/
پرچم بالاست
پاس همدان 2 - استقلال 4 / گل سوم تيم استقلال توسط مجتبي جباري
__________________کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/jabari_6.mpg
پاس همدان 2 - استقلال 4 / گل چهارم تيم استقلال توسط آرش برهاني
___________________کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/borhani_15.mpg
پاس همدان 2 - استقلال 4 / گل دوم تيم استقلال توسط مجتبي جباري
____________________کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/jabari_5.mpg
پاس همدان 2 - استقلال 4 / گل اول تيم استقلال توسط علي عليزاده
_____________________کد:http://www.iransport.net/mpg/azadegan/1387/alizadeh_14.mpg
پرچم بالاست...
من هم صبحتهای حجازی را شنیدم
نمی دونم این با این حرفها می خواد کی را گول بزنه! مربی که 10 سال تو خونش نشست و حتی حاضر نشد به کلاس های مربیگری فدراسیون فوتبال بره چطور میشه بهش گفت مربی؟
امثال حجازی جاشون تو موزه ها هست دیگه تاریخ مصرفشون گذشت!
تازه ادعامیکنه زبان انگلیسی هم بلده :31: این حسین شمس اصلاح شد اما ناصرحجازی اصلاح نشد:41:نقل قول:
پرچم بالاست!
پیکان این فصل خیلی شاخ شده.
خوبی این بازی اینه که در تهران هست و نمی ریم قزوین که اونجا کارمون خیلی سخت میشد!
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up