دوستان بهترين بازي هاي move كدوما هستن؟
ميخوام در موردشون تحقيق كنم ببينم اگه ارزش داشت بخرم.
براي تنيس دو نفره بايد دو تا دسته ي move كه سرش توپ داره بايد بخرم؟
Printable View
دوستان بهترين بازي هاي move كدوما هستن؟
ميخوام در موردشون تحقيق كنم ببينم اگه ارزش داشت بخرم.
براي تنيس دو نفره بايد دو تا دسته ي move كه سرش توپ داره بايد بخرم؟
نقل قول:
سلام
ممنون از این که توضیح دادی البته از عکس ها هم ممنون.:40::40::11:
نه نمیخواد دنبالش بگردی از این توضیح ها همه چی رو فهمیدم بازم ممنون :40:
خواستم یه هارد 500 واسش بگیرم واسه همین خواستم ببینم چطور باید تعویض کنم...
نقل قول:
آره دیگه باید دو تا بگیری، مثل کینکت نیست که یدونه بزاری 6 نقر بازی کنه...
واسه بازی های move هم یه سر به این سایت بزن:
کد:www.mb-empire.com
سلام .
از کجا بفهمم کدوم بازی های تک نفره نیاز به دو تا move دارن مثل the fight:lights out
بازی top spin 4 بهتره یا virtual tennis 4 ?
واقعا sharp shooter قیمتش 115.000 هزار تومنه؟مگه قیمت جهانیش 30 دلارنیست؟
اگه به فروشنده بگم که dvd دموی بازی های move رو برداره بعدا میتونم اونو به صورت کپی بخرم؟اگه dvd رو برداره چه قدر از قیمتش کم میشه؟
من تو توپ خونه قیمت گرفتم 85-90 هزار تومننقل قول:
virtual tennis 4 که بازی خیلی قشنگیه . اون یکی رو نمی دونم .
اين قيمت كه گفتي مال sharpshooter هست؟بابا برين يه سر به amazon.com بزنيد ببينيد قيمتارو.نقل قول:
دوستان لطفا جواب بقيه سوالاتم رو بديد.
ممنون .
سلام دوستان
به غیر از خود دسته move یه دسته دیگه هم هست که مثل move فقط از اون توپ ها بالا سرش نداره
که در اصل دکمه های روش قسمت دیگر دسته معمولی هست...
میخواستم بدونم اسمش چیه قیمتش چنده و داشتنش چه فرقی با داشتن move تک میکنه؟؟
راستی اگه بخوایم move رو شارژ کنیم باید شارژر واسش بگیریم یا مثل دستگیره با usb??
سلامنقل قول:
اون navigation هست و برای راه رفتن تو بازی هست .
یعنی مثلا در بازی کیل زون با move نشانه گیری و شلیک میکنی ولی با navigation تو بازی راه میری .
نقل قول:
پس لازمه؟؟
وقتی starter pack رو بگیری این navigation داخلش نیست؟؟؟
اه جداگانه باید خریداری بشه قیمتش حدود چنده؟؟
داخل starter pack فقط move هست با eye camera و یه بازی و خبری از ناویگیشن نیست !!!
با همون کابل usb هم میتونی شارژش کنی .نقل قول:
راستی اگه بخوایم move رو شارژ کنیم باید شارژر واسش بگیریم یا مثل دستگیره با usb??
یه نکته
sharp shooter هم ترکیبی از move و navigation هست .
یعنی بدنه اصلی بدون move و ناویگیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اضافه move و ناویگیشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساوی با عکس زیر
سلام
یعنی تمام بازی هایی که با مmove بازی میشن با sharp shooter هم میشن؟؟
یا sharp shooter بازی های جداگانه ای داره؟؟؟
سلامنقل قول:
اگز بازی فقط move لازم داره شما باید اون move رو از sharp shooter باز کنین .
نکته : هنوز نمیدونم که آیا در موقع فروش sharp shooter همراه با move و ناویگیشن هست یا خیر . اگر همراه sharp shooter ناویگیشن و move نباشه اونهم باید جدا بخری !!!
اساتید سلام
چند تا فیلم بلو ری گرفتم بعضی هاش رو میشه با ps3 دید. بعضی ها رو هم اول خوب نشون میده ولی وسط نمایش یه دفعه حرکتش کند میشه و بریده بریده اجرا میشه . و یکی دو تا رو هم که اصلا نمیشناسه
همه dvd های بلو ری کپی هستن اون BD ها که بدون اشکال پخش میشن بنفش رنگه و اونایی که مشگل دارن سیاه رنگ
کسی که برام رایت کرده میگه دستگاه تو dvd 50gig رو نمیخونه دستگاه من فت مشگی با هارد 80 هست که البته هارد شو رو تبدیل به 160 کردم ضمنا ریجن دستگاه رو هم نمیدونم
دستگاهم کپی خور نیست و الان با ورژن 3.70 آپگرید
کسی میتونه کمک کنه
ممنون
نقل قول:
فکر نکنم چیزی همراهش باشه چون با 90 تومان این همه چیز رو با هم بهت نمیدن!!!
الان قیمت move تنها 90 تومان!!!
اخجن 4 روز دیگه میاد :26:
نقل قول:
چی 4 روز دیگه میاد؟؟؟
احتمالا هـک firmware جدید یا کیت برای دانگرید به 3.55
بله درسته من ویدئوی unboxing ش رو دیدم navigation رو باید جدا تهیه کنی ...نقل قول:
نقل قول:
فقط navigation رو باید جدا بگیری؟؟
یعنی move روش هست؟؟
نقل قول:
move هم باهاش بود یا نه ؟؟؟
خیر منظورم بازی deus ex بود:31:نقل قول:
نمیدونی چقدر منتظر بودم براش
حالا اون كه چيزي نيست ١١ روز ديگه resistance 3 مياد ولي نميتونيم بازي كنيم.نقل قول:
پس اين ه ك چي شد؟
سلام
دیروز یک هار WD My BooK 2T خریدم که وقتی به کنسول میزنم کلا هاردو لود نمیکنه!
صبحش crisyso ریختم آورد بازیم کردم ولی الان که11 تاش کردم دیگه هاردوهم نمیشناسه!
از بازیاست؟از فرمت؟کار خاصی باید انجام بم؟؟
لطفا کمک کنید............:42::37:
سلام دوستان
kilzoon 3 رو تموم کردم.. خیلی قشنگ بود..
نقل قول:
اینجا رو نگاه کن :
کد:http://www.ps3iso.com/showthread.php?t=82333
دوستان در مورد sharp shooter:
How much does it cost?
NA: $39.99
UK: £39.99
What’s in the box?
In the box is the Sharp Shooter, already pre-assembled. A PlayStation Move Motion Controller and Navigation Controller are both required to use the Sharp Shooter, and both are sold separately. Placing the Move controller into the top slot via a removable cover and the Navigation controller in the bottom slot is all it takes to be ready to start blasting away.
منبع:کد:http://www.movemodo.com
Navigation رو بايد جدا بگيرين كه قيمتش 50-60 تومن است :31:
کسی اطلاعاتی راجع به این مسئله ندارهنقل قول:
سلام
ببخشید رفیق می خاستم کنسول بخرم فرم ویر چیه گرفتاری داره الان بخرم -- میشه یا بمونم بعد تابستون قیمتم اوفت کنه -- خودمم میتونم بکنم یا باید بدم جایی؟؟ موندم چه کنسولی بخرم همیشه با هارد بخوای بازی کنی باید دیسک تو دستگاه باشّّّّ
بنظرت بهد تابستون بگیرم بهتره قیمت پایین میاد
امکان داره -- نشن مهر فرم ویر 3.55 امکان داره تو بازار نباشه؟ 160 گیگ خوبه هارد چند گیگ خوبه جدا بخرم؟ سایت اینترنتی کدومشون معطبرن از لحاظ نو بودن دزد نباشن
اصلا ایکس باکسم دیدم -- بشه کیفیتش کم میشه امکان داره بسوزه نه این سایتا متبرن مرسی کمکم کنی بعد اینکه پی اس بهتره؟
سوالی ایکس باکس -- میکنن سرویس نمیشه مهندس ک نیستن برا خودشون -- میکنن بعدا مشکل ساز نمیشه عمر کنسول کم نمیشه؟
پی اس مگه بهتر نیس گرافیک کنسول سگ جونیه
دنبال یه چیزم که خوب باشه الان دانگل -- میشه پی اس یا فرم ویر بخرم الان کلی بازی تو سایتا میفروشن نمیشه با همینا بازی کرد تا بازی های جدیدشم فرم ویرش -- بشه مگه کلی بازی نیومده برا پی اس ک -- شده میشه بازی کرد پس مشکل نداره ک هکشش؟؟
ایکس باز کیفیتش پایینه نسبت ب این و سگ جون هست اسلیم دا نکنه
مرسی کمکم کنی
داداش اینی که شما گزاشتی دمو هست و دلیل نمیشه که بازی اصلی هم با 3.55 بیاد.اگه درست متوجه شده باشم منظورتونو.نقل قول:
بله درسته اما مطمئنن یه fix یا Eboot واسش میدن بیرون تا بیاد :13:...نقل قول:
یا اینکه فریمور جدید -- میشه ...
به هر صورت کپی بازی کردن اینارم داره دیگه!! :20:
بالاخره باید یه فرقی بکنه با اونایی که اورجینال بازیی میکنن ...
ه ک کردن یا همون کپی خور کردن کنسول هیچ آسیبی بهش نمیزنه!نقل قول:
از نظر گرافیک هر دو کنسول در یه سطح هستن!
با PS3 فعلا میتونین بازی های چند ماهه پیش رو انجام بدین تا فرمور جدید هم ه ک بشه و بتونین بازی های جدید رو هم انجام بدین!
الان کنسول رو با کاستوم فرمور ها ه ک میکنن!
این قسمت پستتون رو من متوجه نشدم!نقل قول:
ایکس باز کیفیتش پایینه نسبت ب این و سگ جون هست اسلیم دا نکنه
ولی اگه منظورتون اینه که X360 کیفیتش پایینه باید بگم که سخت در اشتباهید! از دو الی سه سال پیش تا کنون از نظر سخت افزار کنسول های X360 هیچ مشکل جدی سخت افزاری براشون پیش نیومده! منظورم همون ارور های مرگ از جمله E74 هست! به تازگی هم که سری اسلیمش اومده که فوق العادس!
شما بر خلاف PS3 با X360 به راحتی میتنین بازی های جدید رو باز یکنید.
نقل قول:نقل قول:
فک کنم تصویری توضیح بدم بهتره »
این قطعات تو بسته ای هست که به اسم Move با 90 دلار تهیه می کنید »
و قطعه ی بعدی navigation هستش که به صورت جدا تو بسته بندی مجزا با قیمت 30 دلار می تونید تهیه کنید .
اینم لینک آمازون برای خرید navigation
کد:http://www.amazon.com/Playstation-Move-Navigation-Controller-Pc/dp/B002I0K6X6
من PS3 گرفتم راضي هم هستم ورژن 3.55 هك شده هنوز جديداش هك نشده ولي بزودي ميشه تو هر چيزي بخواينقل قول:
بعد تابستان بخري ارزون تره هر مقداري هم ميخواي بگير 160 يا 320 هارد هم خوبه 1TB بخري خيالتم راحت باشه PS3
حرف نداره بازي انحصاري هم داره در ضمن تو هميشه يه بازي اورجينال تو دستگاهت باشه كه اينم به خاطره هك كه
دستگاه و گول ميزنه :31:
سلام
مرسی از دوستان و شاهین
به تازگی خریدی پس خوبه منم فک کنم پی اس میخرم فقط میترسم مهر اینا فرم ویر 3.55 نباشه و 3.7 هم اون موقع -- نشه یا نشده باشه اصلا
یک دیسک اورجینال همش تو درایو کار میکنه درایو پدرش در نیاره بلو ری هس دیگه یک سوالی درایو سونی مکشی بود دیگه درد سر ایجاد نکرد برات یا برای دوستان مرسی ساخته چینه
مرسی از دوستان
به نظر من به اين زوديا هكش مي كنن در ضمن اگر هم يه 3.55 گيرت نيومد 3.7 دانگرد ميكنن به 3.55 ولي مثل اينكهنقل قول:
هنوز تو ايران خبري ازش نيست (كه اينم تا چند وقت ديگه مياد) اين ديسك كه توش والا يه سري ها مي گن هي توش
ميچرخه ولي فكر نكنم دقيق نميدونم ولي اينم بدون طوريش نميشه :31: منظورتم از درايور نفهميدم :20: در كل من كه
راضيم :27:
دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره .
1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400
2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم .
من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام
خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید
ممنون
اول از همه خودت فكر كن كه چي كار داري خودت چي ميخواي :27:نقل قول:
دوما به احتمال زياد فكر كنم هك بشه اين نظر من حالا خودت هر چي دوست داري :20:
سوما اگه دوست داري بازي هاي جديدو زود بازي كني همون xbox360 به دردت ميخوره :8:
چهارما:31: حيف نيست مي خواي بفروشيش :5:
PS3 رو نگه دار حالشو ببر :31:
نقل قول:
بعضي از دستگاه ها ساخت ژاپن هست و بعضي از دستگاه ها ساخت چين هست . براي من ساخت ژاپن هست .
روي بدنه دستگاه مينويسه ساخت كجاست .
من حدس ميزنم كه باندل ساخت چين باشه ، البته حدس ميزنم و مطمئن نيستم .