فروشگاه فتحی سایته دیگه؟
اگه میتونی آدرسش رو برای منم پ.خ کن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه فتحی سایته دیگه؟
اگه میتونی آدرسش رو برای منم پ.خ کن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از اونجا خرید کنیم و خراب باشه یا... چیکا کنیم؟:20:
---------------
ورژن psp مهمه؟اگه psp ورژن خیلی قدیمی بود اشکال نداره؟اگه خیلی جدید بود چی؟(مشکل کپیخور شدن+اجرای برنامه و بازی)
ممنون.:31:
شمره تلفنش تو بازی سنتر هست زنگ بزن بپرسنقل قول:
دقت کن ورژنش از5.03 بالاتر نباشه
برو خیابون داریوش پاساژ مهدی(اول داریوش از طرف 4راه مشیر) یه dvd برات میزنن هر چی خواستی 1000 چوق.نقل قول:
بی زحمت میشه آدرس چنتا جای خوب تو شیراز برای خرید بازی معرفی کنین.
ستاره فارس نرو.میشینن بهت.
وا....ی خدا!
دوباره پی اس پیم هک ناپذیر شد!!!! دیگه با این عکسهای رنگی هم جواب نمیده!اومدیم مثلا قرآن نصب کنیم....نصب شد ولی دیر فهمیدم که به لوا پلیر نیاز داره!!!
بعد از اینکه پخش MP3 سوره ها رو زدم هنگ کرد و خاموش شد...حالا دیگه هک نمیشه!!! با اینکه خیلی راحت دفعه اول هک میشد!
یعنی الان بازی بالا نمیاد؟؟نقل قول:
باتری رو در بیار دو باره بزار ببین بازم نمیشه
مموری رو فرمت کردی؟نقل قول:
حالا دیگه هک نمیشه!!! با اینکه خیلی راحت دفعه اول هک میشد!
اگه نه اگه سیوی داری بردار بعد مموری رو فرمت کن درست میشه.
اینکارو بکن حتمآ کپی خور میشهنقل قول:
1-restore default setting بکن هیچ چیزو تغییر نده
2-رنگ تم رو رویby month بگذار
3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
4-مموری رو دربیار
5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
راستی این رو من از روی تجربه بدست اوردم ولی اطمینان داشته باش جواب می ده
بابا این چه کاریه دیگه!!نقل قول:
3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
4-مموری رو دربیار
5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
همون مموری رو فرمت کنه بار اول کپی خور میشه.
البته اینا جاش توی تاپیک خودش هست.
اقا این psp 3000 که از فتحی گرفتم ورژن 5 .51 هست . کپی خور کردنش چه جوریاست ؟ خیلی دنگ و فنگ داره؟ کمک..
بله ولی اینجوری توی دردسر می افتهنقل قول:
منظورت 5.51 بود دیگه اگه 5.51 باشه متاسفانه نمیشه ولی صبر کن اقا علی نظر بدهنقل قول:
5.51 فکر کنم؟ اگه بخوام خودم کپی خور کنم چه جوریاست؟
اگه نمیشه پس چه جوری خودشون کپی خور کردن؟:18:نقل قول:
اقا علی منتظریم ها . . . . .
نقل قول:نقل قول:
کپی خور کردنش با بقیه دستگاه ها فرقی ندارد.
دستگاهی که فتحی میفروشه در حقیقت فریمور همان 5.03MHU هست که از داخل برنامه cfwe تنظیمات chang version را روی 5.51 تنظیم کرده برای همین دستگاه فریمور را 5.51MHU نشان میدهد.
آموزش کپی خور کردن هم آموزش زیر هست.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
یعنی وقتی دستگاه رو خاموش کردم به 5.03 تغیر پیدا میکنه؟
بله. وقتی دستگاه خاموش بشه به 5.03 برمیگرده و باید دوباره کپی خورش کنی.نقل قول:
قیمت رو با این کارش گرون که نمی کنه؟!نقل قول:
دستگاهی که فتحی میفروشه در حقیقت فریمور همان 5.03MHU هست که از داخل برنامه cfwe تنظیمات chang version را روی 5.51 تنظیم کرده برای همین دستگاه فریمور را 5.51MHU نشان میدهد.
بچه ها این psp که من دارم یه مدل عجیب غریبیه
بعضی موقع ها
وقتی روشنش میکنم.....صفحه نشون نمیده....صفحه سیاهه.....ولی همه دکمه ها کار میکنه
مشکلش چیه؟
اگه ورژن دستگاه از 5.03 بالاتر باشه .باید چیکار کرد؟(راهی هست؟)نقل قول:
دقت کن ورژنش از5.03 بالاتر نباشه
سلام خسته نباشین همگی.یه مشکل برام پیش اومده psp300من زود کپی خورش از بین میره یعنی وسط بازی یهو هنگ می کنه منم مجبور میشم کلا خاموش کنم یا باتریشو در بیارم بعد دوباره کپی خورش کنم.حالا امروزم از خود دستگاه formatکردم همه چیو خواستم بازم کپی خور کنم نشد!اینبار از computerدرایو pspرو format کردم دیگه همه چی از دست رفت folderها دیگه رفتن ...بی زحمت لطف کنین کمکم کنین.مرسی ومنتظرم
سلام خسته نباشین همگی.یه مشکل برام پیش اومده psp300من زود کپی خورش از بین میره یعنی وسط بازی یهو هنگ می کنه منم مجبور میشم کلا خاموش کنم یا باتریشو در بیارم بعد دوباره کپی خورش کنم.حالا امروزم از خود دستگاه formatکردم همه چیو خواستم بازم کپی خور کنم نشد!اینبار از computerدرایو pspرو format کردم دیگه همه چی از دست رفت folderها دیگه رفتن ...بی زحمت لطف کنین کمکم کنین.مرسی ومنتظرم
تو رو خدا کمکم کنین...................................
اگه ورژن اصلی دستگاه بالاتر باشه فعلآکاری نمیشه کرد ولی اگه از فتحی بخری نگران این چیزا نباش چون خودش کپی خور می کنه (من خودم از اونجا نگرفتم ولی بقیه ی بچه ها اینجوری میگن:20:) حالا میخوای خودت زنگ بزن دقیق همه چیزو بپرسنقل قول:
خواهشا یکی هم به من کمک کنه
یعنی دیگه فولدرها روی دستگاه نیستن.نقل قول:
با خود PSP یه بار دیگه فرمت کن فولدرها بر میگرده.
اگه هنوز فولدرها نبودن دستور X:\PSP رو بزن باید فولدر PSP رو روی مموریت باز کنه
شما مموری را یک بار دیگه از psp فرمت کن درست میشه.نقل قول:
برای کپی خور کردن هم از آموزش زیر استفاده کن.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
لطفا پشت سر هم پست نده.
وقتی یک پستی را میدهی حداقل 72 ساعت صبر کن اگر کسی جواب نداد میتونی دوباره سوال کنی.
اینجا که پشتیبانی آنلاین نیست که تا سوال پرسیدی بچه ها جواب دهدند.
اقاصبرکن اگه همون پست اولی روهم می زدی کافی بود چرا انقدر شلوغ میکنی:13:
به اینجا سر بزن(تاپیک مخصوص کپی خورکردن )psp
یه بار دیگه ازروی psp فرمت کنی فولدرها برمیگردنکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=248621
سلام. یه سوال داشتم. من یه بار psp رو روشن کردم یه صفحه اومد که نوشته بود psp recovery
تو اون صفحه یه سری امکانات مثل تغییر سرعت cpu بود.
می خواستم ببینم چجوری می تونم دوباره اون صفحه رو بیارم و اون صفحه ماله چیه؟
سلام دوستان.
من چند وقت پیش فریمور 5.50 رو نصب کردم.قبلش چند تا تم داشتم که روی فریمور 5.00 اجرا میکردم.
حالا اگه اون تم ها رو اجرا کنم مشکلی پیش میاد؟!
دستگاه رو به طور کامل خاموش کن بعد هنگام روشن شدن کلید R رو نگهدارنقل قول:
اون صفحه برای تغییر سرعت CPU یا فعال کردن پلاگین ها وکلآ تغییرات مربوط به ورژن PSP مربوط میشه وقتی هم که دستگاهت بریک شد به کمکت میاد
سلام
برنامه ای هست که با اون بشه فایل های تصویری با پسوند های مختلف رو روی psp اجرا کرد؟
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه
سلام و خسته نباشید
قصد خرید psp 3000 رو داشتم و با مشکل کرکشم کنار اومده بودم که به قول بچههای سایت وقتی هم بپره در عرض 1 دقیقه دوباره میشه کرکش کرد اما دیروز فروشنده westgame بهم گفت اگه کرکت بپره تمام save های بازیهاتم که روی psp هست هم میپره.
ایا این درسته ؟( اگه این جوری باشه که اصلا نمیخرم)
100 درصد اشتباه به عرضت رسوندننقل قول:
با از بین رفتن هک فقط بازی ها رو نمی بینی و با دوباره کپی خور شدنش می تونی اجراشون کنی
سیو بازی ها هم که حتی در حالت عادی(کپی خور نبودن) هم می تونی ببینیشون
واقعا چرا این فروشنده ها همچین دروغای شاخ داری رو به مشتیراشون میگن.نقل قول:
معلوم نیست سر چند نفرو با این دروغ کلاه گزاشته. :41:
کسی نبود؟!!نقل قول:
بله متاسفانه همین طوره منم می خواستم بخرم می گفتند اگه چند بار باتریو دربیاری و chickhen رو نصب کنی دستگاه بریک میشه
به احتمال 99 درصد باید تم مربوط به این فریمویر رو نصب کنی و همینطور پلاگین مربوطهنقل قول:
سلام من چند تا web page تو کامپیوتر دارم میخواستم ببینم اینارو psp میاره اگه میاره چجوری اگه جواب بدید ممنون میشم
باتری psp چند ساعت در حالت standby شارژ نگه می دارد؟