ابي جان ماشينهاي خام را كجا گير بيارم ؟نقل قول:
روش نصب آنها چگونه است ؟
اگر آن ابزار بازي را بجای خودش برگردونم ديگه مشكلي نداره ؟
ابي جان ماشينهاي خام را كجا گير بيارم ؟نقل قول:
روش نصب آنها چگونه است ؟
اگر آن ابزار بازي را بجای خودش برگردونم ديگه مشكلي نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=15166
آره . اخيرا پي سي ورلد مشكل پيدا كرده . البته شما رو نميدونم . اما من هرچي روي اين ارسال جواب كليك ميكنم چيزي نمياد . واسه همين يه بار اشتباهي دوتا پست دادم كه بعد درستش كردم .نقل قول:
_ يه پيشنهاد !
به نظر من بهتره كه ديگه چيزي از gtainside.com نزاريم . هركي بخواد خودش ميتونه بره دانلود كنه . منم از اين به بعد از اين سايت و سايت هاي معروق ديگه كه هممون ميشناسيم ماشين نميزارم . اينكه اين تاپيك اديت و پچه درست اما چرا هرچي كپ و آپ گير مياريم اينجا بكنيم ؟
متاسفانه رضا هم كه پيدا نيست يه آموزش بزاره ما يه كم پيشرفت كنيم واگر نه اين تاپيك خيلي پيشرفته تر ميشد . ولي حالا رو ببينين . نميگم خودم كارم خيلي خوبه ولي بايد يه كم پست هامون رو بيشتر كنترل كنيم و بديم . متاسفانه امكان حذف پست هم براي ما وجود نداره :41: .
البته اين فقط نظر شخصيه . شمام اگه نظري دارين بدين .
سلام به همگی می خواستم بدونم چطوری ماشینی رو که تو زدمودلر ساختی رو تکسچر بدی و به فرمت dff , txdتبدیل کنی
من میخوام ماشینی رو که تعقییر دادم تبدیل به dffکنم ولی وقتی تبدیل می کنم فایل صفر بایت میشه و هیچی تو فایل نیست!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
آره شما درست می گی اگه از این سایتها چیزی نزاریم بهترهنقل قول:
ولی بهتره ما دنبال یاد گرفتن کول که آقا محمد گفت هم باشیم چون اینطور که من می دونم برای ساختمونها لازم میشه چون اگه کول نباشه ما به راحتی میتونیم از داخل دیوار رد بشیم اگه اونم یاد بگیریم و ساخت فایل dff رو هم همراه با طرز قرار گرفتن تکسچر دیگه کار تمومه
اگه کسی میدونه چطوری از 3dmaxفایل dffاکسپورت کنیم لطفا کوتاهی نکنه:31:
من كه زياد وارد نيستم اما براي ساخت تكستچر ميتوني از txd workshop استفاده كني .نقل قول:
از منوي file فرمان new رو انتخاب كن . بعد براي افزودن تصاوير مختلف از منوي Image فرمان new رو بزن .
بعد هم در قسمت پايين و سمت راست يه در ِ كشويي هست . توي اون san andreas رو انتخاب كن و از منوي فايل اونو سيو كن . اگه بلد بودي ببخش اينو گفتم .
منم يه بار همچين كاري رو خواستم بكنم 0 بايت شد . البته ماشين نساختم فقط اون پرده هاي پيكان رو برداشتم همراه با باربند هاش .
اینطوری بلدم ولی طریقه قرار دادن تکسچر در قسمت مخصوصی از ماشین رو بلد نیستمنقل قول:
مثلا می خوای روی کاپوت یک تکستچر بزاری چطور باید این کار رو بکنم؟
بله منم با شما موافقم فقط اگر سایت جدیدی پیدا کردیم آدرس سایت رو بذاریم ومنم از همه دوستان عذر میخوام:11:نقل قول:
راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
اينو شايد رضا بدونه . حرفه اي ها هم الان چند ماهه كه ديگه اين تاپيكو تحويل نميگيرن .نقل قول:
منظورت نقشه ماهواره ايه ؟نقل قول:
راستی اون نقشه هه بدرد بخور بود؟
مشکل واسه منم پیش اومده چی کار کنم؟
نظرت کار امد بود ولی کو گوش شنوا دوست من؟
يا برف ؟ اگه منظورت برفه نه خوشم نيومد .
در مورد اون نظرمم آره اما گفتم شايد فايده داشته باشه . بعضي ها ممكنه بخوان الكي پست زياد كنن و رده شون بره به كاربر فعالو ازاين جور چيزا . من اينو گفتم كه فردا كه مدير انجمن اونا رو Ban كرد ، نگن كسي به ما نگفت .
به قول محمد رضا الان چند ماه بیشتره که کسانیکه تاپیک رو شورع کردند دیگه پست نمیدن.
در مورد ماشینهای خام هم من فقط تا همین حد میدونم و بهتره بری صفحه های اول تاپیک و یک کاربر که دیدی تو این ضمینه ها هست بهش پیام خصوصی بدی.
اون وسایل رو اگر سر جاش برگردونی خیلی بهتره. به نظر من برگرد و از اول تمام ماشینها رو ببین و اونهایی که زیاد جالب نیست رو عوض کن. یعنی دوباره عوض کن. بازی تقریبا 120 تا ماشین داره که میتونی کلی چیزهای جدید بزاری.