سلام.
من بعد از اينكه Service Pack1را نصب كردم ديگه Searchتو Startنيست و حذف شده.بايد چيكار كنم؟
Printable View
سلام.
من بعد از اينكه Service Pack1را نصب كردم ديگه Searchتو Startنيست و حذف شده.بايد چيكار كنم؟
روی start که کلیک کردی همون پایین نوشته search پایین all programs
اونجا را كه مي دونم.فكركنم بايد يه دونه طرف راست زيرGAMES باشه.از بقيه هست؟نقل قول:
اون search زیر all programs بجای run هست.نقل قول:
و بجای search هم بالای هر صفحه از explorer به جا هست زیر دکمه close
سلام
یه سوال در مورد connection ها در ویستا:
سیستم من بعضی وقت ها یک دفعه وقتی Connect هستم ،توی بخش Connection می نویسه:Local acces only وهیچ صفحه ای رو نمی یاره.مشکل از کجاست؟
ویستا کانکشنتون رو میسنجه که local هست یا اینترنت
اگه درست نشد
اکثرا مشکل isp هست و همون اول کار بعد از چند ثانیه درست میشه
سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز
من میخواهم ویندوز ویستائی که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
ولی وقتی که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
کلی از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی جایی ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
لطفا کمکم کنید تا از ویستا راحت شم .
کلی نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی پروژه تحویل بدم.
خیلی عجله دارم،
در ضمن من ایران نیستم و اینجا هم تو این غربت دلم فقط به شما رفقای اینجا گرم.
منتظر راهنماییتون هستم
سلام بعضی وقتا آدم خیال میکنه سوالاش Hidden هستن که کسی حتی توجه ای به سوال نمیکنه، لااقل نمیگه سوالت بی ربطه . . .یا هر چی . . .نقل قول:
اما جواب:
کابل IDE رو با یک IDE 80 عوض کردم و همه چی درست شد!
یا حق
سلام دوست خوبم.نقل قول:
وقتی به سوالات جواب داده میشه که جوابی وجود داشته باشه!وقتی کسی جواب سوال شمارو نمیدونه چی باید بگه؟
:10:
شما ابتدا برنامه بوتیبل Acronis Disk Director (حتما باید به صورت بوتیبل باشه که باهاش از بوت بیایی بالا)گیر بیار(توی سی دی Hirens.BootCD هست بعدش هارت رو فرمت کن(من با چند تا برنامه دیگه که میخواستم فرمت کنم هارد رو نمی شناخت ولی این برنامه فرمت کرد بعدشک دیگه حله راحت XP نصب میشه فقط قبلش یه بک اپ از کل هارت بگیر روی دی وی دی نگه دار برای مواقعی که خواستی از ویستا استفاده کنینقل قول: