خیلی واسم جالبه مودم 700 تومنی میخری اون وقت مودم قابلیت تنظیم باند رو نداره باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی
lte watch هم میزیزم تا بازش میکنم هنگ میکنه کلا
یعنی مثل چی پشیمون شدم از خریدن این مودم 22a همون d100 به خدا شرف داشت
Printable View
خیلی واسم جالبه مودم 700 تومنی میخری اون وقت مودم قابلیت تنظیم باند رو نداره باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی
lte watch هم میزیزم تا بازش میکنم هنگ میکنه کلا
یعنی مثل چی پشیمون شدم از خریدن این مودم 22a همون d100 به خدا شرف داشت
درود بر عزیزان من مودم ایرانسل E3372 آنلایک دارم که با آخرین Software و WebUI به روز کردم (software version :22.300.09.00.00 و WebUI version:17.100.13.01.03.-Mod1.8) مشکلی که دارم با USSD است که وقتی کد ها را وارد میکنم اخطار میدهد لطفا راهنمائیم کنید
مودم 8372 خریدم اما وایرلس رو نمی شناخته و اخطار می ده اما تو تبلت و مودم سرچ می کنم اسمش میاد اما رمز می خواد و رمز پیش فرزم تغییر دادم نشد. و اون گوشه سمت راست راست هم ی کادر قرمز چشمک می زنه که نمی دونم چرا اخطار باطری می ده!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8372 من که این گزینه هارو نداره !:n36:نقل قول:
نقل قول:
امروز خريدم شايد فريمور جديد باشه.. الان مشکل واى فا حل شد بصورت پيش فرض در تنظيمات رمز داشت!! الان مشکل من اون گوشه سمت راست کادر قرمزه که چشمک مى زنه ک نوشته باطرى!! ولى خب باطرى نداره اين مدل
درضمن داغ کردن اين مودم طبيعيه!؟ زياد نيست البته در حد گرم شدن
حتما فریم ور جدید هستش . برای من هم یه صورت پیش فرض رمز داشت .نقل قول:
علامت باطری :n04:
بله نوشته battery ولی چشمک زنه همچناننقل قول:
اخه این کجا و باطری کجا !!!:n02:نقل قول:
اره منم هميو تعجب مى کنمنقل قول:
دوستان اين مودم نسل ٤ ثابت ايرانسل B 5142 چطوره خوبه؟ كسي داشته. ايرانسل تو طرح تعويض مودم هاي وايمكس اينو ميده اگه كسي اطلاعاتي داره بگه ممنون ميشم.
Sent from my iPhone using Tapatalk