سلام ببخشید من میخوام چند تا منو روی گوشی k770 با CID 53 بریزم کی میتونه راهنماییم کنه با چی نرم افزاری و چگونه منو رو بریزم
ممنون
سلام ببخشید من میخوام چند تا منو روی گوشی k770 با CID 53 بریزم کی میتونه راهنماییم کنه با چی نرم افزاری و چگونه منو رو بریزم
ممنون
دوست عزیز یه تاپیک برا یان گوشی هست اونجا نوشته بخون میفهمی. به نرم افزارهایی مثل SETool2lite یا far manager با پلاگین sefp نیاز داری. اونجا همه چی توضیح داده شده...لینک:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=57757
یه سوال .... من میتونم با باکس k550 cid53 خودمو به w610 تبدیل کنم؟ اگه میشه فریمور خاصی باید داشته باشم؟ بعد از تبدیل بازم گوشیم cid53 میمونه؟
اره با باكس ميشـــه ولي سيدش هيچ تغييري نميـــكنه چون شما بايد فريمور هاي سيد 53 روش فلش كنـــي :11:نقل قول:
ايـــنا :
نقل قول:
W610_R8BA024_CID53
W610_R6CA001_CID53
W610_R6BC002_CID53
W610_R1KG001_CID53
سلام. ببخشید وقت سرچ کردن ندارم. من دوستم یه کا800 داره وقتی براش مسیج میاد میره آخر. یا میره اواسط اینباکسش. Sort By Date رو هم هر چی میزنه بازم دفعه بعد همینطوری میشه. می خواستم بپرسم مشکلش چه جوری حل میشه؟ متشکرم
دوتان عزیز تعویض یه چیپ منبع تغذیه k510i چقدر خرج ورمیداره؟(بدون اجرت)
مشکل تنظیم نبودن تاریخ گوشیه یعنی اس ام اس های قبلی تاریخ فرستادنشون جلوتر بوده اگه سیمکارتش ایرانسل بوده مشکل از ایرانسلم میتونه باشه.نقل قول:
سلام. ببخشید وقت سرچ کردن ندارم. من دوستم یه کا800 داره وقتی براش مسیج میاد میره آخر. یا میره اواسط اینباکسش. Sort By Date رو هم هر چی میزنه بازم دفعه بعد همینطوری میشه. می خواستم بپرسم مشکلش چه جوری حل میشه؟ متشکرم
من میخوام با jdflasher گوشیمو فلش کنم. k550 cid53 دارم. وقتی به jdflasher میزنم دو گزینه oflash و ofs میاره. باید با oflash فلش کنم دیگه؟ بعدش اول باید فایل مین رو فلش کنم یا fs؟ بعد هم راه درست کاستومایز کردنو یکی بگه. کاستومایز کردن به main یا fs بستگی داره؟ اگه میشه لینکی چیزی....
[QUOTE=shahshahani;3062787]شما گوشیت رو آپدیت کردی یا دادی بیرون برات CDA شو عوض کردن؟[/
QUOT
من خودم عوض كردم wg2 ولي باز مشكل دارد:11:
اگه میشه کل ادرس دهی های سونی اریکسون رو اینجا برای من و بقیه دوستان بزارید من یک زمانی کل ادرس دهی ها مثلا برای منو ها و درایور و ها و .. داشتم اما پاک شده می خوام دوباره جمع کنم دست گل همگی درد نکنه:40: :11:
راستي بهترين تنظيمات گوشي واسه عكس گرفتن چيه k850..........آخه هر چي عكس تو حالت auto ميگيرم خوب نميشه حتي برادرم كه n73 داره عكسهاي گوشيش از گوشيه من خيلي بهتره..........دليلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟