اگه امکانش هست اینم در نسخه جدید اضافه بشه بهترهنقل قول:
:n16:
اگه امکانش هست اینم در نسخه جدید اضافه بشه بهترهنقل قول:
:n16:
چه اید هایی! اینم جالبه...نقل قول:
البته فکر کنم قبلا یکبار در موردش صحبت شده..... به نظرم میاد کومودو گفته بوده این مورد فعلا ضروری نیست.
حالا یکبار دیگه هم این ایده را مطرح میکنیم ببینیم چی میگن.... البته ایده های اینچنینی در لیست آروزها/درخواستها نمرات زیر متوسط دریافت میکنند. امکانات ضروری تر و حیاتی تر در اولویت قرار میگرند.
مثلا قبل از نسخه 6 به دلیل اینکه امکان داشت برخی مخربها امضای دیجیتالی داشته باشند( خیلی اندک، که قبلا هم اینجا صحبت کردیم) کومودو طرحی پیاده کرد برای این موارد ( مثلا از کار انداختن شرکتهای امن در بخش اعتبار سنجی)..... یا مجازی سازی برای اتوسندباکس که قبلا هم اینجا بحثش شد و عملی هم شد.... یا اسکن اعتبار سنجی (که عملی شد و البته به نظرم باید تقویت بشه)..... و... و...
یکی از ایده هایی که من در سر دارم ایجاد جامعه مجازی کاربران هست..... در واقع طرحی هست که باعث میشه کاربران بهتر به سوالات HIPS پاسخ بدن.... در واقع پاسخها شیر میشه.
دوستان کمودو این قابلیت رو داره که بشه کسایی که دارن از wifi من استفاده میکنن رو شناسایی کنم و دسترسیشون قطع کنم؟
کومودو برای ایمن نگاه داشتن کاربران خودش از خطرات به سرقت رفتن اطلاعات توسط حکرها در ارتباط بیسیم، میاد این ارتباط را رمز گذاری میکنه.نقل قول:
البته در نسخه رایگان این امکان وجود نداره....Thumb Down
با سلامنقل قول:
در تکمیل حرف های دوست عزیزم jadda جان باید بگم :
و قیمت این محصول تنها 4 دلار است یعنی تقریبا 12000 تومان.کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/wifi-security.php?key5sk1=ffc673e1fdb9f4c649781257577c8d53acb17c56&key5sk2=2128&key5sk3=1382814853000&key5sk12=&key5sk13=1382789702000&key5sk14=2128&key5sk15=1382814866000&key5sk16=&key5sk17=1382814878000&key6sk1=&key6sk2=FF240&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=&key6sk6=0&key6sk7=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2F&key6sk8=119900&key6sk9=1280800&key6sk10=true&key6sk11=15f2fa75cd46c064e1f26d2d4b06e90359c92d03&key6sk12=2034&key7sk1=2&key7sk2=51&key1sk1=dt&key1sk2=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2F
که برای خرید می توانید به سایت زیر مراجعه کنید :
با تشکرکد:http://payment24.ir/
دوست عزیزمون می خوان دسترسی دیگران به اینترنت هات اسپات خونشونو قطع کنند که معمولا فقط از طریق تنظیمات در روتر و یا Microtik ( در صورت نصب ) امکان پذیره .
برای این کار به انجمن شبکه مراجعه کنین
سلام آقا علی
باز با پیشنهاداتی اومدیم :دی
اگه میشه تو نسخه آینده این امکانات هم اضافه بشن بهتره
1- وب آنتی برای وبگردی با امنیت بیشتر
2- وقتی به سیستم فلش مموری وصل میکنیم ازمون درخواست اسکن کنه. (اسکن سریع - اسکن عمیق - نادیده گرفتن)
3- تو قسمت آنتی گزینه ای باشه برای غیرفعال کردن اتوران های مموری و درایو نوری - در کل میشه گفت یه بهینه ساز همراه آنتی ویروس
4- گزینه ای برای اسکن فایل ها توسط کلاد (یعنی اصلا به دیتابیس رجوع نکنه)
بازم فکر میکنم میگم :n06:
نقل قول:
سلام و عرض خسته نباشید
یه نکته ای بود که گقتم خدمتت دوستان عرض کنم امیدوارم مفید واقع بشه
ما هر چند ماه یکبار پیشنهاداتی را برای نسخه های بعدی امسی مطرح میکنم که اتفاقا مواردی بوده که ایجاد شده در ضد مخرب ولی نکاتی وجود داره :
1- هر شرکتی، محصول خودش را مطابق با اکثریت کاربرانش تهیه و ارائه میکنه یعنی چی ؟؟ یعنی اگر نورتون بیشترین کاربر را در آمریکا داره، خواسته های اون کاربران در اولویت هست
2- عملکرد سریع و امنیت دو مقوله اصلی شرکت ها هست که به همین خاطر امکانات کاربردی فقط در محصولات قرار خواهد گرفت ( جلوگیری از سنگین شدن نرم افزار )
ولی چند مسئله :
اگر شما یک فلاش به سیستم بزنید و بخواهید اسکن کنید کلا چقدر هزینه داره ؟؟؟ یک کلیک راست و یک کلیک بر روی گزینه اسکن به همین راحتی
آیا شما همیشه فلاش هایی که به سیستم میزنید را میخواهید اسکن کنید ؟؟؟
آیا اسکن کردن فلاش جلوی آلوده شدن ویندوز شما را میگیره ؟؟؟ خیر اون ریل تایم قدرتمند آنتی ویروس هست که جلوی این کار را میگیره
در نتیجه پیغام برای اسکن داریو های خارجی هیچ ضرورتی نداره و فقط باعث اضافه شدن پاپ آپ های آنتی ویروس میشه
در کل منظورم این بود که پیشنهاداتی ارائه بدید که :
1- برای امنیت ضروری باشه
2- تاثیر مثبتی بر Performance محصول داشته باشه
به امید یه محصول خیلی خیلی خوب از شرکت کمودو در نسخه های آینده ( البته منظورم این هست که عالی تر بشه :n02: )
موفق باشید
سلام محمدجان(امیدوارم اسمتون رو درست گفتم! فراموشی گرفتم)نقل قول:
خوشحالم که درمورد پیشنهاداتم نظراتتو میگی و تکمیل تر میکنی :n11:
راستش اسکن فلاش برای این هستش که وقتی سیستم روشنه و دوستان، آشنایان، بچه ها میخوان به سیستم فلاش یا مموری کارت وصل کنن، قبل اجرای فلاش گزینه هایی برای اسکن بطور اتوماتیک ظاهر بشه تا وقتی فلاش باز شد، فایل های مخرب نتونن اجرا بشن (پیشگیری بهتر از درمان است)
البته فعلا اینا پیشنهادات مقدماتی برای تکمیل شدن محصولی هستش که دوس داریم یکی از برترین ها تو برنامه های امنیتی باشه :n12:
درمورد Performance دقیقا باهات موافقم و مخصوصا امنیت
البته تشدید نمیکنیم که حتما این درخواست ها باید برآورده بشن، حتی میتونه این نوع درخواست ها در کنار یه برنامه امنیتی، یه برنامه بهینه سازی کامل توسط همون شرکت ارائه بشه و که درخواست های اکثر کاربران در آن قرار بگیره
موفق باشین