بازی با سی بی یو اصن فایده نداره....انلاین فیفا حال میده...
Printable View
بازی با سی بی یو اصن فایده نداره....انلاین فیفا حال میده...
cpu همیشه دست ادمو میخونه و اینا راهای موقتین. 10 دقیقه اخر هر بازی هست که نتیجه رو تعیین میکنه. البته اگه cpu دلش بخواد مثل اب خوردن گل میزنه. یعنی 3-0 رو تو 10 دقیقه میکنه 4-3.نقل قول:
تنها راه بردن، زدن گل زیاده، در حد 4 یا 5 تا اختلاف. باید انقدر بزنی که هر چقدرم زد، باز جلو باشی.
کلا توی فیفا 13 بازی Cpu خیلی غیر طبیعی شده و یک کارهایی میکنه که آدم حسابی تعجب میکنه !
مثلا وقتی من میخوام تکل بزنم مثل این که پیش بینی میکنه و دست آدم رو میخونه و قبل از تک تغییر مسیرهای مختلف انجام میده . کلا با تکل نمیشه توپ گرفت و اگر هم بشه خیلی سخته .
توی فضاهای بسته با تیم های ضعیف پاسکاری هایی میکنه که با تیم بارسا هم نمیشه انجام داد . این مسائل برای سخت تر شدن بازی در نظر گرفته شده ولی به شدت غیر طبیعیه .
من تا اونجایی که میتونم با دوستان و اعضای خانواده بازی میکنم . بازی Cpu بدجوری روی اعصابه.
سلام برنامه یا پچی نیومده که بشه توکریر پول زیاد کرد
امیدورام به خاطر این باشه که تازه شروع کردم به بازی ولی مشکلی که دوستان اشاره کردن رو منم دارم
منتها مشکل اینجاس که من تو همون world class گیرم فعلا :sq_24:
6 تا از ریدینگ بخوری خیلی زور داره خداییش:sq_6:
به نظره من بهترین راه برای اینکه گل نخوری اینه که با حوضله و صبر و آرمش بازی کنینقل قول:
و واسه تمام حرکاتت چه در دفاع چه حمله برنامه داشته باشی
اگه بخوای با عجله بازی کنی مطمئنن راحت گل میخوری
در ضمن زمان بازیم دیگه از 7 دقیقه کمتر نباشه تا بتونی برنامه ریزی کنی واسه حرکاتت
فصل اول رو با رئال بدون باخت روی درجه ورلد کلاس تموم کردم
یکی از مسائلی که باعث تعجبم شد این بود که خودم یه سیستم ادیت کردم و تا آخر با همون سیستم رفتم و هیچ بازی ای هم دچار مشکل نشدم در صورتیکه توی فیفا 12 بعد از چند هفته استفاده از یک سیستم خاص CPU دستت رو میخوند و نمیشد با اون سیستم ادامه بدی.
مورد دیگه هم ضعیفتر بودن بارسا نسبت به 12 بود.بازی رفت و برگشت بارسا رو بردم و چندین موقعیت رو هم گل نکردم در صورتیکه باز هم توی فیفا 12 بازی جلوی بارسا وحشتناک سخت بود.
مورد بعدی هم اینه که 1st Touch هم توی تقلب CPU شریک میشه و وقتی CPU بخواد گل بزنه فرست تاچ هم به کمکش میاد.البته تا حالا من توی این بازی ندیدم که بازیکنی مثل رونالدو از نظر فرست تاچ با بقیه بازیکنای سطح پایین تفاوت داشته باشه.بوده که با رونالدو هم حتی نشده ساده ترین توپ ها رو درست کنترل کنم
راستی داشت یادم میرفت.توی فیفا 12 وقتی با یه تیم نتایج خوبی میگرفتی آخرای فصل کلی پیشنهاد از تیمای دیگه دریافت میکردی ولی من یه پیشنهاد هم نگرفتم!.عجیب بود اینم...
منظورت اینه که از فصل پنجم کرش میکنه یا این دوستان فعلا تا فصل پنجم رفتن؟نقل قول:
بنظرم بهترین راه واسه اینکه کمی طبیعی تر بشه اینه که تو slider دستکاری بشه هم مربوط به User هم Cpu.... مخصوصا رو First Touch Error
نه منظور بنده این بود که تا فصل پنجم ادامه دادن و کریر مود مشکلی نداشته . خودتون باید ادامه بدین و تست کنین .نقل قول:
منظورت اینه که از فصل پنجم کرش میکنه یا این دوستان فعلا تا فصل پنجم رفتن؟
شاید شانس باهاتون یار بود و به مشکل نخوردین :sq_8: