شما احتمالا از حالت استارت آپ خاجش کردیدنقل قول:
سلام به همه دوستان
من نود 32 ورژن 7 را نصب کردم و از پکیج پرند هستش تازگیها وقتی سیستم بالا میاد نود بالا نمیاد و باید دستی راش انداخت
بنظر شما مشکل مال چیه؟
Printable View
شما احتمالا از حالت استارت آپ خاجش کردیدنقل قول:
سلام به همه دوستان
من نود 32 ورژن 7 را نصب کردم و از پکیج پرند هستش تازگیها وقتی سیستم بالا میاد نود بالا نمیاد و باید دستی راش انداخت
بنظر شما مشکل مال چیه؟
سلام با خرید لپ تاپ یک کارت اسمارت سکیوریتی nod32 (بدون پک) متعلق به سایت nod16.ir به من دادند. که بر ای بروز رسانی باید آدرس این سایت داخل سرور آپدیت افزار نوشت و مستقیما از nod 32 آپدیت نمیشه.
این آنتی ویروس وقتی اکتیو میشه در داخل نرم افزار نمیزنه لایسنس تا چه زمانی معتبر. و فقط سایت ایرانی مینویسه.
سوالم اینکه این آنت ویروس میتونه برای امنیت من مخرب باشه؟
دوستان این ارور پورت اسکنر مربوط به udp چیه؟ بنده خدا هی داره به وسیله نود بلوک میشه
جدیدا روی انجمن هم خیلی این ارور میده . طبیعیه؟ آیپی فقط گاهی عوض میشه
ممنون:n16:
پی نوشت : عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و سال نو مبارک
روی لپتاپ یکی از دوستام اسمارت سکیوریتی 5 نصبه. الان میخوام پاکش کنم و 7 رو نصب کنم ولی نمیزاره.. میگه که توی temp فایل 64MRT.msc وجود نداره و uninstall نمیکنه اصلا.... توی control panel اصلا برای eset گزینه uninstall نداره و فقط change داره.
راه حل چیه؟
سلام" اول با پاک کننده مخصوص خودش حذفش میکردید تا اثری ازش نمونه. توی گوگل بزنید هست. بعدش اقدام ب نصب کنیدنقل قول:
سلام" چیزی نیست. اون آی پی میخواست نفوذ کنه ک فایروال مسدودش کردهنقل قول:
چجوری نود 32 ورژن 6 را اپدیت کنم هر کلیدی میدم نمیشه
سلام" اگه براتون درد سر شده ، آفلاین بروزرسانی کنید. البته اگه خیلی مقید تاریخ بروزرسانی نیستید ، اینطوری بصورت هفتگی کارتون راه میوفته.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید نزد تمامی دوستان بزرگوار و گرامی
یکی از مشکلاتی که باهاش مواجه شدم و نتونستم اونو حل کنم اینه که وقتی روی سیتم یا سیستمایی که شبکه هستند با هم ، آنتی ویروس (ESET Smart Security) را نصب می کنم شبکش غیر فعال می شه!!!
کسی علت و راه حلشو می دونه؟؟؟
با تشکر ...
به خاطر فایروالش هست...
فایرولشو غیر فعال کن ببین درست نمی شه ؟