نمیتونه نداریم!نقل قول:
لابد میشه که اینو میگم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیتونه نداریم!نقل قول:
لابد میشه که اینو میگم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست مهربان من نمیگم که شما دروغ می گی!!!نقل قول:
حرف شما درست،وتنها چیزی که میتونم بگم اینه که زنگ زدید پشتیبانی؟جوابشون چی بوده؟
والا ما هم دردمون همینه پینگ ها بد رفته بالا !!نقل قول:
سرعت نت هم صبح مثل 6 صبح , تا 900 میره ولی در کل روز 400 هستش این نشون میده یا کیفیت اومده پایین یا یوزر در مرکز خیلی زیاده که پهنا باند به فنا رفته اینحوری شده
ایشاالله آقا طاها به گوش مسئولین برسونن
نقل قول:
این حرف رو باید با طلا نوشت بدن هر خانوار و ISP ای بخونه و حفظ کنه تا اهداف توسعه اینترنت ایران و چشم انداز ان به کشورهای جهان اول و توسعه یافته در زمینه کیفیت اینترنت و معیار استفاده از اینترنت ,اینترنت بدون اختلال نزدیک بشه
جالبه. یعنی با add کردن اوریجین به عنوان یه browser توی idm هر دانلودی که بخوای توی اریجین بکنی idm شروع می کنه به دانلود؟! من الان دانلودی ندارم متاسفانه که بخوام چک کنم ولی شما تست کردی حتما دیگه :n01:. نکته جالبی بود. دمت گرمنقل قول:
بله،نقل قول:
هم اوریجین و هم originclintservice رو باید اضافه کنی.
از نظر دوستان و همکاران شما مشکلی نیست!! اگرم موشکلی باشه از داخل سیستم یوزره!! باید team viewer نصب کرد بیان داخل سیستم رو چک کنن. وگرنه های وب عمرا هیچ موشکلی نداره هیچ وقت!نقل قول:
به طرف می گم پینگ تایمم با داخل 200 ه می گه 200 بده مگه!؟!؟!؟ یعنی خیلی بدبختیم به خدا!! طرف اینقدر سواد نداره بفهمه پینگ تایم با داخل بالای 40 یعنی فاجعه اونوقت می گه 200 مگه بده! چون با ۴.۲.۲.۴ 200 خوبه(از نظر اون البته) با همه آی پی ها و سرورهای دیگه هم فکر می کنه پینگ تایم 200 خوبه!
ما کلا بین زمین و اسمون معلق موندیم....
نمایندگی مسخره اسیاتک گفته تا 15 مرداد نمیتونی سرویست رو جمع اوری کنی:n02:!! عجب چیزایی که ادم شاخ در میاره:34:
چرت محض می گه. شما پیگیری کن باید قطع کنن. یعنی چی ۱۵ مرداد؟! حالا کی تعیین کردی این تاریخ دقیق رو؟! مسخره ها! حضوری برو تلفنی فایده ندارهنقل قول:
حالا من با چندین تماسی که با تهران داشتم انگار تونستم موفق بشم درخواست جمع اوری رو بدم(در سیستم ثبت شد).... ولی فکر نمیکنم بتونن کاری کنن.(الافی داره). واحد شکایات گفت تا اخر هفته جمع میشهنقل قول:
همش میگفتن ما دسترسی نداریم برات جم کنیم. فقط نماینده میتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که سرویست تموم میشه هزار تا صاحب پیدا میکنی که تو رو خدا بیا سرویستو شارژ و تمدید کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]