میخوایی یه کار دیگه کنیم و با هم بازی کنیم، من رونالدو رو میزارم جلو و کاسیاس رو عقب!! کاسیاس بندازه و رونالدو بکنه تو گل!! بقیه بازیکنان هم بشینن تخمه بچرکونن :31:نقل قول:
شوخی کردم دوست عزیز ناراحت نشی
Printable View
میخوایی یه کار دیگه کنیم و با هم بازی کنیم، من رونالدو رو میزارم جلو و کاسیاس رو عقب!! کاسیاس بندازه و رونالدو بکنه تو گل!! بقیه بازیکنان هم بشینن تخمه بچرکونن :31:نقل قول:
شوخی کردم دوست عزیز ناراحت نشی
باز خوبه شما فقط از مسی دریبل می خورید من از هر بازیکنی دریبل می خورم :31:
فکر کنم بهترین روش اینه . من برای دفاع فقط ضربدر رو نگه میدارم و حتی شماره هم عوض نمی کنم . فقط یه بازیکن میره دنبال حریف و بقیه هم خودشون میان جلوی توپ .
البته این هم کامل جواب نمیده ولی ظاهزاً از بقیه روش ها بهتره :31:
گول زنک ترین روش دفاع نگه داشتن مربع و ضربدره . این کار رو نکنید . سر هر بازیکن کامپیوتر 2تا بازیکن از شما میره و برای بقیه بازیکنای کامپیوتر فضا ایجاد میشه که اصلاً خوب نیست .
سلام دوستان من این فایل رو دانلود کردم
اینو دقیقا باید کجا کپی کنم ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://www.pesbaz.com/turf-/119-turf/559--hd-.html
فایل زیپ هم شامل دو تا پوشه به اسم
dt07.img
dt08.img
ویه فایل textبه نام Credit
اون دو تای اولی پوشه هستند که سرشار از فایل binهست
این که معلومه دوست عزیز برو تو پوشه کیت سرور pesedit محتویات پوشه ها رو تو همنامشون کپی کننقل قول:
محتویات پچ جدید PES کی قراره اعلام بشه؟
نقل قول:
پايم اساسي شما اصلا برو منتخب جهان رو بردار منم با همون بارساي خودم و مسي همه رو دريبل ميزنم از دم دروازه خودم تا دروازه شما حتي اون رونالدو رو هم يه اينور اونورش ميكنم كلي حالش جا بياد
منم شوخي كردم دوست عزيز :27:
وقتی میخوام بازی را اجرا کنم به انتخاب اواتار که میرسه میپره بیرون
چه جوری میشه این مشکل را حل کرد؟
سلام به دوستان .
من بعد نسخه 2010 این 2012 رو تازه نصب کردم و چنتا سوال داشتم :
1- آیا واقعا بازی سخت تر شده یا من اینطوری احساس می کنم ؟! :دی
2- این 4 تا مدل مربی گری که با 4 تا عکس مربی همراه به چه درد میخوره ؟! آیا میشه تک ترکیبی داشت مثل قبل ؟!
3- یادمه نسخه قبلی وقتی 2 تا کلید R یا L رو پشت هم میزدیم توپ رو کمی جلو تر مینداخت و یا وقتی R2 رو وقتی سرعت میرفتیم میزدیم توپ رو خیلی جلو تر مینداخت ، اونا وجود ندارن ؟!
4- حالت ایست کردن با یه دکمه چی ، حذف شده ؟!
5- دریبل هم سخت تر از قبل اومد به نظرم ! اون چی ، دکمه تریکبی چیزی نداره ؟!
اصلا کلا چیا حذف و یا عوض شده ؟! :دی
کسی آموزش کاملی داره ؟!
ممنون میشم
ﻣﻦ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻢ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭﺳﺎ
ﺩﺍﻭﻳﺪ ﻭﻳﺎ ﻭ ﻟﻴﻮﻧﻞ ﻣﺴﻲ ﻣﻴﺎﻥ ~ﺷﺖ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﻭ ﺷﻮﺕ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺭﺍﺣﺖ ﮔﻞ ﻣﻴﺸﻪ . ﺷﻮﺗﺎﺷﻮﻥ ﻫﻤﺶ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺑﻐﻞ ﭘﺎﻣﻴﮕﻴﻤﺎ (ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻓﻨﻲ) ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺮﻩ ﺗﻮ ﮔﻞ ﺭﺩ ﺧﻮﺭﺩ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻩ
ﻛﻼ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻫﻨﮕﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ
تو مستر لیگ چیکار کنم مربی اینجوری نیاد گوشه تصویر؟:31:
وقتی میاد، بازیکن میخکوب میشه سر جاش اصن تکون نمیخوره:19:
همینجوری الکی الکی 2تا گل خوردم:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]