-
نتايج جام حذفي
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1386/12/07
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با برتري مقابل مقاومت شهيد سپاسي شيراز به مرحله
يک چهارم پاياني رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي کشور صعود کرد.
به گزارش واحد مركزي خبر ، در اين بازي كه با قضاوت هدايت ممبيني بدون حضور تماشاگر در ورزشگاه تختي تهران برگزار شد ، تيم فوتبال سپاهان 2 به يك از سد حريف خود گذشت.
در اين ديدار مهدي سيدصالحي و هادي عقيلي در دقايق 5 و 88 براي سپاهان و محمود محمدي در دقيقه 35 براي مقاومت شهيد سپاسي گلزني كردند.
تيم فوتبال سپاهان اصفهان در مرحله بعد با برنده مسابقه پگاه گيلان و صنايع اراک که سه شنبه 14 اسفند برگزار مي شود ، ديدار خواهد کرد
همدان/ واحدمركزي خبر/ ورزشي تصويردارد 7/12/86
تيم فوتبال فولادخوزستان با حذف پاس همدان به مرحله بعدي مسابقات جام حذفي كشور صعودكرد.
در ادامه اين رقابتها عصر امروز تيمهاي فوتبال پاس همدان و فولاد خوزستان در مجموعه ورزشي قدس همدان به مصاف هم رفتند كه اين بازي پس از 120 دقيقه يك بر يك به پايان رسيد.
گلهاي وقت قانوني اين ديدار را يدالله اكبري براي پاس همدان و احمد مومن زاده براي فولاد خوزستان به ثمر رساندند .
در ضربات پنالتي هم داسيلوا / آرماندو / جان واريو / احمد آل نعمه براي فولاد و محمد علوي / يدالله اكبري و مهدي جعفرپور براي پاس گل زني كردند و ضربات پنالتي محمد قاضي / علي بن محسن از فولاد / خسرو حيدري / امير خورج و شيرزاد از پاس گل نشد و اين بازي با نتيجه 5 بر 4 با احتساب گلهاي وقت قانوني به پايان رسيد
-
این سپاهان بازم با گل دقیقه اخر برد :41:
-
فکر کنم سال 86 بدون مربی طی کنیم
امیدوارم سال 87 اینجوری نباشه البته بعید هم نیست!
-
تیم رئال مورسیا در فصل جارى رقابتهاى لالیگا اسپانیا نتایج ضعیفى گرفته است و همین امر احتمال ماندن آلکاراس سرمربى این تیم را کاهش داده است.
بنابر گزارش روزنامه As اسپانیا مانه، پاکو فلورس واسکوتس و خاویر کلمنته که پیش از این از او به عنوان کاندیداى سرمربیگرى تیم ایران نام برده مىشد جزو گزینههاى هدایت رئال مورسیا هستند. خاویر کلمنته چند روزى است که دوباره براى هدایت تیمملى ایران مطرح شده و باید دید سرنوشت این سرمربى سابق تیمملى اسپانیا به کدام تیم گره خواهد خورد؟!
-
عضوهئیت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران: خاویر کلمنته برای پذیرش رسمی شرایط تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران تا ساعت 16 امروز (چهارشنبه) فرصت دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ ناصر شفق افزود: این سرمربی اسپانیایی دیشب شخصا تلفنی با مسئولان فدراسیون گفتگو کرد و تمامی شرایط فدراسیون را برای هدایت تیم ملی قبول کرد و تا ساعت 16 امروز فرصت دارد قرارداد ارسال شده را امضا و به فدراسیون اعلام کند.
شفق که به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال در اسپانیا با این مربی مذاکره و قرارداد اولیه را امضا کرده بود امروز اظهارداشت : باید شان و اعتبار تیم ملی حفظ شود و از کلمنته تضمین کافی برای اجرای بندهای قرارداد گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: گزینه های داخلی برای فعالیت در تیم ملی نباید شرایط تعیین کنند بلکه هر کدام که انتخاب شدند باید همانند یک سرباز برای خدمت آماده باشند
-
فدراسیون فوتبال ایران تا ساعت 14 امروز منتظر پاسخ خاویر کلمنته خواهد بود و در غیر این صورت افشین قطبی را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب خواهد کرد.
یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: با کلمنته مذاکراتی داشته ایم و او هم به صورت غیر رسمی پذیرفته که شرط زندگی در ایران را قبول کند اما هنوز نامه رسمی برای فدراسیون فوتبال ارسال نشده است. ما فرصت ریسک نداریم. اگر کلمنته تا ساعت 14 امروز پاسخ رسمیاش را برای ما ارسال کند او به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که اگر او به فدراسیون جواب نداد سرنوشت سرمربیگری تیم ملی چه خواهد شد گفت: افشین قطبی گزینه داخلی فدراسیون فوتبال است و در صورت اینکه کلمنته تا امروز به ما جواب ندهد افشین قطبی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب خواهد شد.
این منبع آگاه در پاسخ به این سوال که آیا با افشین قطبی توافقات نهایی انجام گرفته است یا خیر؟ گفت: همین که برنامههای او مورد توافق فدراسیون فوتبال است یعنی با او توافق نهایی انجام گرفته است. با این حال برای نهایی کردن قرارداد با قطبی صحبتهای لازم شده است.
-
خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشت "جوزپه ماتراتزی" پدر "مارکو ماتراتزی" با اشاره به تماس فدراسیون فوتبال ایران با او برای مربیگری تیم ملی این کشور ، از تمایل خود برای این پست خبر داد.
این مربی ۶۲ساله ایتالیایی که پدر مارکو مدافع تیم قهرمان جام جهانی ۲۰۰۶است، از زمان برکناری از مربیگری تیم دسته دومی "باری" ایتالیا در اواخر دسامبر، بیکار است.
وی اظهار داشت: فدراسیون فوتبال ایران از من خواست در صورت امکان مربیگری تیم ملی این کشور را بپذیرم و من فورا پاسخ دادم که با کمال میل این کار را میکنم.
ماتراتزی افزود: شاهد تساوی بدون گل تیم ملی فوتبال ایران مقابل سوریه در پیکارهای مقدماتی جام جهانی بودم. بازیکنان ایران تواناییهای فردی خوبی دارند.
خیلی مشتاق هستم برای مربیگری تیم ملی ایران به تهران بروم.
این در حالیست که "علی کفاشیان" رییس فدراسیون فوتبال ایران چندی پیش اعلام کرده بود، مربی جدید تیم ملی یک ایرانی خواهد بود.
پیش از این قرار بود "خاویر کلمنته" اسپانیایی و سرمربی سابق تیمهای ملی اسپانیا و صربستان هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد اما بعد از اختلاف با فدراسیون ایران در مورد محل اقامتش، منصرف شد.
وی اعلام کرده بود که به راحتی میتواند با اقامت در اسپانیا مربیگری تیم ملی را بر عهده بگیرد.
ماتراتزی که تاکنون مربیگری تیمهای باشگاهی زیادی در ایتالیا از جمله "پیسا"، "لاتزیو"، "مسینا"، "پادووا"، "برشیا"، "پیاسنزا"، "ونیز"، "کالیاری" و باری را بر عهده داشته است، تجربه دو دوره مربیگری در خارج از این کشور را هم در کارنامه دارد.
وی مربی تیمهای "اسپورتینگ لیسبون" و "تیان جین" چین نیز بوده است
-
شب گذشته جوزفه ماتراتزی ـ سرمربی سابق تیم باری ایتالیا ـ مدعی شده بود که از سوی فدراسیون فوتبال ایران برای سرمربی گری تیم ملی ایران انتخاب شده است.
او به خبرگزاری ایتالیا گفت: مسوولان فدراسیون فوتبال ایران با من برای حضور در تیم ملی ایران تماس گرفتهاند و من هم به آنها پاسخ دادم که آمادهام و مشتاقم که در ایران کار کنم. من بازی ایران برابر سوریه را هم تماشا کردم. ایران بازیکنانی دارد که از مهارتهای بالایی برخوردار هستند و خوشحال خواهم شد که به ایران بیایم.
در حالی سرمربی سابق لاتزیو از اظهار تمایل فدراسیون فوتبال ایران برای استخدام او خبر داد که فدراسیون فوتبال ایران این خبر را تکذیب کرد.
مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال به ایسنا گفت: هیچ صحبتی با ماتراتزی نداشتهایم و ما این خبر را تکذیب میکنیم. اما اینکه او برای حضور در تیم ملی ایران ابراز علاقه کرده نشان میدهد که مربیان بسیاری حاضرند که به ایران بیایند و این مساله نشان دهنده جایگاه تیم ملی ایران است.
-
خاوير كلمنته از فدراسيون فوتبال ايران يك روز وقت گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، در حالي كه قرار بود خاوير كلمنته تا ساعت 14 امروز نظر خود را به فدراسيون فوتبال ايران بدهد اين مربي اسپانيايي براي دادن پاسخ نهايي اش يك روز از فدراسيون فوتبال ايران وقت گرفت تا در صورت موافقتش با شرط ايران براي زندگي در تهران پاسخ كتبي خود را تا پايان وقت اداري روز پنج شنبه به سفارت ايران در اسپانيا ارايه دهد.
در صورتي كه كلمنته موافق با شرط فدراسيون ايران باشد او به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران انتخاب مي شود در غير اين صورت گزينه داخلي فدراسيون فوتبال به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب خواهد شد.
کد:
http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1094428&Lang=P
-
رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد: بر اساس استراتژی که از ابتدا برای انتخاب سرمربی تیم ملی داشتیم ، مربی خارجی گزینه اول فدراسیون است و پس از آن گزینه های داخلی در اولویت قرار دارند .
علی کفاشیان با بیان این مطلب به مهر، افزود : با توجه به موافقت کلمنته با شرایط مورد نظر فدراسیون فوتبال و بویژه اقامت در ایران و سالی دو بار مرخصی سالیانه ، آخرین مذاکرات با این مربی در حال پیگیری است تا این گزینه خارجی را که از جنبه های مختلف شرایط مناسبی برای هدایت تیم ملی را دارست به راحتی از دست ندهیم .
کفاشیان اضافه کرد : فدراسیون فوتبال بطور ویژه درحال مذاکره با کلمنته است و امیدواریم این مذاکرات به توافقات لازم در تمامی زمینه های مورد نظر فدراسیون بینجامد و بتوانیم همکاری مطلوبی را با این مربی اسپانیایی آغاز کنیم .
وی تاکید کرد : در صورتی که به هر دلیل نتوانیم با کلمنته به توافق دست یابیم ، گزینه های داخلی در اولویت خواهند بود اما تاکنون هیچ گزینه داخلی در این زمینه نهایی نشده است و همچنان در حال بررسی 5 گزینه نهایی در این زمینه هستیم .
کفاشیان در خصوص اینکه تا چه زمانی وضعیت سرمربی تیم ملی مشخص خواهد شد ، اظهار داشت: زمان مشخصی نمی توان برای این امر تعیین کرد چرا که نمی خواهیم در این زمینه شتابزده تصمیم بگیریم ولی تلاش هیئت رئیسه و کمیته تیم های ملی این است که هر چه زودتر تکلیف سرمربی تیم ملی را روشن کنیم چرا که فرصت زیادی تا دیدار با کویت باقی نمانده است .
رئیس فدراسیون فوتبال درباره شایعه حضور مایلی کهن در تیم ملی گفت : آقای مایلی کهن نیز یکی از گزینه های مورد نظر فدراسیون فوتبال هستند که برنامه های خود را به فدراسیون ارائه داده اند. شانس ایشان نیز به اندازه سایر گزینه هاست و با توجه به نمرات اعضای کمیته تیم های ملی و میزان برخورداری از شرایط مورد نظر، درباره حضورشان در تیم ملی تصمیم گیری خواهد شد .