تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
  • 09-03-2012, 20:09
    CRIS Joon CR7
    کریستیانو با وجود تب خفیف به بازی با رئال بتیس می رسد

کریستیانو دیروز به دور از بقیه بازیکنان به علت سرماخوردگی تمرین کرد . بازیکن پرتغالی دو روز است که تب دارد اما مورینیو انتظار دارد که امروز عادی تمرین کند و به بازی با بتیس برسد .
    تیم باید فردا به مصاف بتیس برود . بقیه ترکیب همچون بازی با اسپانیول خواهند بود و فقط په په جای کاروالیو که محروم است را می گیرد .
    ....................................
    اعلام داور بازی با مالاگا

میگل آنخل آیزا گامز ، داور والنسیایی به عنوان داور بازی رئال مادرید و مالاگا در هفته بیست و هشتم لالیگا انتخاب شد .
    همچنین خوزه لوئیز گونزالس ، داور اهل کاستیا و لئون به عنوان داور بازی سویا و بارسلونا برگزیده شد .
    ...................................

as

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مورینیو با رئال مادرید به 100 می رسد
    در 99 بازی اول آماری بهتر از گواردیولا و مونیوز داشته است
    فردا برابر بتیس ، رکورد جدیدی را در زمینه پیروزی ها ثبت می کند
    مل :" همیشه می خواهم برنده باشم اما امتیاز گرفتن از این رئال مادرید ، یک موفقیت بزرگ است "
    غرش اتلتیک در اولدترافورد
    پیروزی تاریخی با نمایشی درخشان در منچستر

MARCA

100 بازی رکورد
    مورینیو در رئال مادرید به صد بازی می رسد که بهترین آمار دوران مربیگریش را ثبت می کند : 76.7 درصد برد و 2.73 گل در هر بازی
    با بهترین ها برابر بتیس
    کسی برای بازی چهارشنبه با زسکا ، رزرو نمی شود
    طوفان اروپایی
    نمایش اتلتیک که تئاتر رویاها را ساکت کرد
    آدریان و سالویو ، لیدر درخشش اتلتیکو
    والنسیا در دقیقه 82 با نتیجه 4-0 برده بود اما دو گلی که خورد باعث شد سفر به هلند توریستی نباشد
    Corriere dello Sport

ایبرای غرنده ، رئال را می خواهد
    در میلان با آلگری دچار مشکل است ، ایبرا می خواهد تیمش را عوض کند و ...
    در کنار مورینیو در رئال مادرید آرام بگیرد
    Estadio Deportivo

شلیک به سفیدها
    بدون هیچ ترسی ، خورخه مولینا به منطقه دشمن رفت (تنها کانون هواداری رئال در سویا) تا به رئالی ها توصیه ای داشته باشد :" وقتی ویامارین پر شود ، از چیزی نمی ترسیم "
    کریستیانو ، با سرماخوردگی ، احتمالا بازی می کند
    بازیکن پرتغالی تمرین نکرد اما می رسد

منبع: مرجع اخبار رئال
  • 09-03-2012, 22:12
    Ezel
    چهارشنبه مفرح رونالدو؛ شرکت در آگهی تلویزیونی و سرگرم کردن هواداران

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، وقتی درگیر بازی های تیمش نیست، خود را با فعالیت های اقتصادی سرگرم می کند.

او را معمولا در آگهی های مختلف تلویزیونی می بینیم که آخرین آن روز چهارشنبه برای یک بانک پرتغالی ضبط شد.

در این آگهی که در خیابان های مادرید فیلمبرداری شد، رونالدو را در حال قدم زدن با همان حالت مغرورانه همیشگی اش می بینیم، حالتی که معمولا بعد از گلزنی به خود می گیرد.

او تا اینجای فصل 38 گل در رقابت های مختلف برای رئال به ثمر رسانده و با رکورد 40 گل زده در رقابت های لالیگا که فصل قبل به جا گذاشت، تنها 10 گل فاصله دارد.

البته رونالدو به خوبی می داند که چطور باید علاوه بر میزان درآمدش، به محبوبیتش هم اضافه کند. او در خلال فیلمبرداری، با انجام حرکات نمایشی برای کودکانی که در آن محل گرد آمده بودند، برای لحظاتی آنها را سرگرم کرد.

او به تازگی در دیدار مقابل رایو وایکانو هم یک گل پشت پای زیبا به ثمر رساند تا نشان بدهد می تواند از این حرکات در زمان بازی هم به خوبی استفاده کند.

[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/03/09/2956575/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%81%D8%B1%D8%AD-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%D B%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86[/PHP].
    .

مورینیو بهترین مربی تاریخ اسپانیا در 100 دیدار ابتدایی

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در دیدار این هفته تیمش مقابل بتیس، برای صدمین بار روی نیمکت کهکشانی ها خواهد نشست و البته هم اکنون هم بهترین رکورد تاریخ فوتبال اسپانیا در 100 دیدار ابتدایی برای یک مربی را به خود اختصاص داده است.

سرمربی پرتغالی در 99 دیدار گذشته اش روی نیمکت رئال، 76 پیروزی کسب کرد و تنها 10 شکست در کارنامه اش ثبت شده است.

به این ترتیب مورینیو با این رکورد، از رکورد 70 درصد پیروزی های میگل مونیوس، مربی اسطوره ای رئال و پپ گواردیولا، سرمربی بارسا در 100 دیدار ابتدایی شان روی نیمکت این تیم ها پیشی گرفته است.

بهترین پیروزی مورینیو در این مدت، پیروزی 8-0 مقابل لوانته در دسامبر 2010 در رقابت های کوپا دل ری بود اما مطمئنا ارزشمند برد او، پیروزی 1-0 مقابل بارسا در فینال فصل گذشته همین رقابت ها رقم خورد.

البته سرمربی پرتغالی در 10 رویارویی اش با بارسا، تنها یک پیروزی کسب کرد و در مقابل در 5 دیدار شکست خورد.

با این وجود رئالی ها در حال حاضر با 10 امتیاز فاصله نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارند.

[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/03/09/2956525/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-100-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C[/PHP]
  • 09-03-2012, 23:30
    charlize
    مورینیو : مربیگری رئال، یک تجربه بی نظیر و فراموش نشدنیست

صحبت های خوزه در کنفرانس مطبوعاتی قبل بازی با بتیش که البته تحت تاثیر 100مین بازیش به عنوان مربی رئال بود:

"تاکنون امتیازات خیلی خوبی کسب کردیم اما در طی تاریخ باشگاه، بعضی بودن که خیلی موفق تر عمل کردن. هدف من اینه که امتیازات بیشتری کسب کنم و این امتیازات رو تبدیل به جام بکنم. دوست دارم تا موفقیت هام رو خیلی بیشتر کنم تا بتونم نقش کوچیکی در تاریخچه باشگاه داشته باشم"
    "قرار نیست که بخاطر بازی لیگ قهرمانان، فردا ترکیب ناقصی رو به زمین بفرستم و با تمام قوا بازی میکنیم. چون فکر میکنم بتیس رقیب بسیار خوبیه که مربی بسیار باهوشی دارن که تیمش رو همیشه اماده هر مسابقه میکنه. ضمن اینکه هوادارانشون هم تا جای ممکن از اونا حمایت میکنن. در نتیجه همه چی اماده یه بازی سخت برای ماست"
    "امیدوارم بنزما بازی کنه اما قرار نیست روش ریسک کنیم در حالیکه فقط 2 ماه از مسابقات باقی مونده. خیلی خوب تمرین کرده اما باید دید که میتونه به بازی برسه یا نه"(بنزما در لیست قرار گرفت)
    "زمانیکه در اینترمیلان هم بودم، احساس خوبی داشتم اما بجایی از کارم رسیدم که احساس کردم باید مربی رئال مادرید بشم تا بتونم ادعا کنم جزئی از بزرگان بودم. جنبه های مثبت بسیار زیبادی تا حالا تجربه کردم هرچند مثل تمام اتفاقات زندگی، نمیشه همه چی عالی باشه و چند جنبه منفی هم وجود داشته. اما در مجموع تجربه بی نظیر و فراموش نشدنی برام بوده که باعث میشه کارم رو بتونم بهتر انجام بدم"
    "اینکه بخوام بگم کدوم لحظه بهترین و کدوم بدترین بوده، سخته. اما کلا بهترین لحظات زمان هایی هستن که جام ها رو میبرید و بدترین ها هم وقتی میبازید. مثل زمانیکه از لیگ قهرمانان حذف شدیم. هر پیروزی برای من شیرینه و بعد هر باختی هم ترجیح میدم که یه نگاه کلی به وضعیت بکنم که خب از نظر امتیازی تا به اینجا خوب بوده وضعیت و ما شانس اول قهرمانی هستیم. تلاش میکنیم تا کار خوبمون رو ادامه بدیم که در نهایت بتونیم جام رو برای رئال به ارمغان بیاریم"
    "احساس میکنم چه کسایی که باهاشون کار میکنم و چه مدیران تیم، ازم حمایت کامل دارن چون یک دید یکسان داریم. از هواداران هم نمیتونم انتقاد کنم. فقط ازشون میخوام از تیم حمایت بکنن، نه از من. یا از یک بازیکن که شاید روز بدی داشته(کاروالیو)، حمایت بکنن. دوست دارم بیشتر از تیم حمایت بکنن. به هر حال برای خودم هیچی ازشون نمیخوام و کاملا قدردانشون هستم"
    "دوست دارم فکر کنم که جام رو میبریم. اما اگه نبردیم لیگ رو، نشون میده که بارسا اواخر فصل فوق العاده ای داشته و ما نتونستیم به کار خوبمون ادامه بدیم و اون جاه طلبی کنونی رو داشته باشیم. بازیهای زیادی مونده و کلی امتیاز برای کسب کردن اما معتقدیم که میتونیم کماکان همینطور قدرتمند باقی بمونیم. نمیگم قراره همه بازیهای رو ببریم چون اینطور نیست و بدون شک مساوی و باخت هم خواهیم داشت اما چیزیکه میخوایم اینه که در نهایت و در پایان لیگ، ما تیم برتر باشیم"
    "وقتی درباره تیم پایه صحبت میکنیم، یعنی داریم درباره کیفیت و احساس مسئولیت صحبت میکنیم و شما امکان نداره که یک مربی رو پیدا کنید که از بازیکنی جوانی که هم کیفیت خوبی داره و هم پاسخ اعتماد رو بخوبی میده، استفاده نکنه. منم خوشحال میشم هر وقت لازم شد، از تیم های پایه استفاده کنم. و تا حالا هیچ کدوم هم از این 15 بازیکنی که در شرایط مختلف برای ما بازی کردن، هیچ اشتباهی نکردن. اما بازی کردن با موندن در تیم خیلی متفاوته و به شرایط کاملا مختلفی بستگی داره. این بچه ها، استعداد های خیلی خوبی دارن در نتیجه انتظار دارم چندتاشون یه روزی به تیم اصلی برسن"

صحبت های خیلی زیبایی داره خوزه...
    بازی هم گویا قرار پخش بشه..بازی 12.30ه در نتیجه با سریال های بسیار زیبای شبکه 3 هم زمان نیست و راحت پخش میشه...
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 244 از 320 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر