سلام دوستان;
من یه لپ تاپ Vaio CS190 دارم که یه مدتیه در حال کار یه دفعه خاموش میشه! چه وقتی که دارم بازی میکنم چه وقتیکه دارم فیلم نگاه میکنم و ...
نمیدونم مشکل از کجاست، اصلا سخت افزاریه یا نرم افزاری ...
ممنون
Printable View
سلام دوستان;
من یه لپ تاپ Vaio CS190 دارم که یه مدتیه در حال کار یه دفعه خاموش میشه! چه وقتی که دارم بازی میکنم چه وقتیکه دارم فیلم نگاه میکنم و ...
نمیدونم مشکل از کجاست، اصلا سخت افزاریه یا نرم افزاری ...
ممنون
سلام دوستان نميدونيد با چه اميدي دارم اين پست رو ميزنم!!
از همين اول رك و راست همه چيز رو ميگم ، يكي از فاميل هاي ما يه بدهي قديمي 600 هزار تومني به پدرم داشت و الان چون اون فاميل ما كارش وارد كردن اين جور چيزاست يه لپتاپ داده به پدر عزيز ما به مشخصات زير :
256 Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
Celeron 585 2.16 GHz
2GB DDR2-800
HDD 160GB 5.400rpm
( DVD Super Multi ( SATA
Modem 56k
Bluetooth module V2.0
خود لپ تاپ هم اسمش Fujitsu هست و اين اطلاعات رو هم از روي خود لپتاپ عينا همينجا نوشتم .
حالا شما اساتيد زياد به مقدمه توجه نكنيد و بگيد اين لپتاپ تو چه وضعيتي قرار داره ؟ يعني گرافيكش چطوره و اصلا من مدلشو گفتم يا نه ؟!!!!! رمش و هاردش كه خوبه . كلا لپ تاپ هاي Fujitsu چطورن ؟ يه لپ تاپ با اين مشخصات رو چند ميشه الان خريد ؟ 600 تومن زياده يا كم يا متوسط ؟
اگه حرفي هست كه بايد بزنيد حتما بگيد . دمتون خيلي گرم
چجوری finger print را راه بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟بدون نرم افزار خاصی میشه؟؟تو جعبش چیز خاصی پیدا نکردم!!مدلش E6500 هست
نقل قول:
[IMG]file:///C:/Users/h03in/Pictures/hed.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/h03in/Pictures/hed.jpg[/IMG]ریجستر جان ، منو دریاب :41:
نقل قول:
توی contorol Center یه قسمت داره واسه اینکه اطلاعاتت رو Export کنی ( یه جورایی حالت Back up . . . )
ولی حالا مساله این نیست مساله اینه که حالا من باید چی کار کنم برای شکستن قفل این فایلا :19:
من فکر کنم می تونید جواب خیلی از این سوالات تون رو تو سایت هایی که قیمت لوازم کامپیوتر ، لپ تاپ و . . . رو میدن به دست بیارید ( به نظر میاد فقط می خوای ببینی که این لپ تاپ رو که گرفتین به پولتون رسیدین یا که نه ! )نقل قول:
من یه VAIO FW390 دارم و به خاطر کارم مجبورم روزی 2 - 3 بار لپتاپ خاموش روشن کنم و هر روز هم حدود 7 - 8 ساعت باهاش کار میکنم. اما جای لپ تاپ خوبه و اصلا گرم نیست. CoolPad هم داره.
حالا اینقدر کار کردن با لپ تاپ مشکلی نداره؟ یعنی از عمر مفیدش کم نمیکنه؟
من یک dell vostro 1500 دارم می خوام reset to factory کنم.یادم نمیاد موقع استارت آپ چه کلیدی را میزدم.کسی می تونه راهنماییم کنه؟
کلیدهای ترکیبی Ctrl+F11 در هنگام بوت شدن سیستمنقل قول:
اگر پارتیشن و MBR از بین رفته اند و لود نمی شود ، باید از دیسک های ویندوز و درایور استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اون و هم اينكه لپتاپ خوبيه يا ضعيفه . من زياد با قوانين انجمن لپتاپ آشنا نيستم اگه بايد اين سوال رو جاي ديگه ميپرسيدم لطفا لينكش رو بگيد .نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان نميدونيد با چه اميدي دارم اين پست رو ميزنم!!
از همين اول رك و راست همه چيز رو ميگم ، يكي از فاميل هاي ما يه بدهي قديمي 600 هزار تومني به پدرم داشت و الان چون اون فاميل ما كارش وارد كردن اين جور چيزاست يه لپتاپ داده به پدر عزيز ما به مشخصات زير :
256 Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
Celeron 585 2.16 GHz
2GB DDR2-800
HDD 160GB 5.400rpm
( DVD Super Multi ( SATA
Modem 56k
Bluetooth module V2.0
خود لپ تاپ هم اسمش Fujitsu هست و اين اطلاعات رو هم از روي خود لپتاپ عينا همينجا نوشتم .
حالا شما اساتيد زياد به مقدمه توجه نكنيد و بگيد اين لپتاپ تو چه وضعيتي قرار داره ؟ يعني گرافيكش چطوره و اصلا من مدلشو گفتم يا نه ؟!!!!! رمش و هاردش كه خوبه . كلا لپ تاپ هاي Fujitsu چطورن ؟ يه لپ تاپ با اين مشخصات رو چند ميشه الان خريد ؟ 600 تومن زياده يا كم يا متوسط ؟
اگه حرفي هست كه بايد بزنيد حتما بگيد . دمتون خيلي گرم