هرکسی از گوشی بازار galaxy s 2 خریده یه پیغام بده کار مهمی باهاش دارم
هرکسی از گوشی بازار galaxy s 2 خریده یه پیغام بده کار مهمی باهاش دارم
بچه ها مثل اینکه جدیدا گوشیهای ساخت چین هم وارد شده کسی تاحالا گرفته؟ از نظر کیفیت فرقی با کره ایش داره؟
نقل قول:
سلام داداش
کد زیر رو وارد کن تنطیمات کلی gprs و mms ردیف میشه(از سمت راست بزن)یه sms میده بعد با کد 1234 سیوش کن.
*130*3*6#
سلام :31:
من يه چند وقتي مسافرت بودم
الانم كه برگشتم خوشحال شدم كه نخريدم چون قيمت رسيده حدود 800
امروز رفتم در مغازه يكي از دوستان خودش گالكسي اس 2 دستش بود
و گفت كه دست من داغ نكرده و مشكل صفحه و دوربين و باتري نداشته
و منم يك ساعتي باهاش كار كردم و تو صفحه و دوربينش مشكلي نديدم
و خب ميگفت از باتريش هم راضيه و اصلا هم داغ نمي كنه
گفت تا 4 روز ديگه سفارش هاي جديدش ميرسه
ولي خب من اين مشكلات رو بهش گفتم و گفتم ممكنه اينا تا حدي شانسي باشه و تضميني ميخوام
كه قبول كرد و گفت پلمپ شركت بهت ميدم و در صورت مشكل ازت پس ميگيرم...
گفت اگه ميخواي با پست tnt برات از انگليس بخرم كه همون حدود 800 در مياد و 5 روزه تحويل ميدم
كه شايد ورژن اروپا بهتر باشه و مشكل نداشته باشه
حالا شما چي ميگين از همين خريداي دبي ــش كه پلمپ باشه بردارم يا از همون انگليس سفارش بدم؟
مشكل در چه حده و چقدر واقعيت داره...
چون مثلا همين گوشي كه دست همين پسره بود اصلا بهش نميومد كه بخواد مشكلي داشته باشه
درود
دوستان میشه یه توضیح کامل بدید موقع خریدن این گوشی به چه نکاتی باید توجه کرد
با سپاس:11:
امروز این گوشی را از نزدیک دیدم . علائدین از 790 قیمت گرفتم تا 850 .
راستش از جلو خیلی با گالکسی اس از نظر ظاهری تفاوت نداره ( به نظر من ) .
فکر کنم ارزش نداره گالکسی ام را بفروشم و اینو بگیرم ، چون خیلی ها اصلا متوجه نمیشن که گوشیم را عوض کردم . ولی خدایی در کنار سنسیشن که قرار گرفته بود یه ابهت خاصی داشت و به نظرم که شاخ ترین گوشی تو بازار هست .
بنظر من هیچ وقت و هیچ گوشی رو نباید با یک ورژن بالاتر عوض کرد!نقل قول:
مثلا گلاکسی اس رو باید با گلاکسی اس 3 عوض کنید!:31:
جددا این نر من هست و تا حالا هم اجراش کردم!:5:
اگه خدا بخواد سال بعد همین وقت ها یه GS3 دستمون خواهد بودددد!:8:
امروز رفتم از نزدیک این گوشی با سینسیشن دیدم
خداییش هیچ گوشی به با کلاسی نازکی و سبکی این گوشی ندیدم
به قول دوستمون جلوش زیاد فرق نکرده پشتشم زیاد جالب نیست ولی خوبه عالی نیست
در کل به نظرم در کل فوق العادست با سینسیشن هم کار کردم اونم غولیه برای خودش صفحش اونقدر تعریف نداشت...ولی به نظرم گلکسی ابهت خاصی داره مخصوصا نازکیش ولی کیفیت ساختش داد میزد خداییش:31:
در ضمن با یکی از کارکنان نمایندگی مایکروتل تو بازار موبایل یه دعوای لفظی با هم رفتیم:31:
سر قمیتی که برای این گوشی گذاشتن...یارو میگفت تازه قیمتشو خوب گذاشتیم قیمت جهانیشم حدودا همینه:31:
گفتم نه شما زیر قیمت جهانی عرضه میکنید از شوخی به جدی کشید که اخر دوستش اومد گفت خواهش میکنک برید بیرون :31:داشتم ابروی مایکروتلو بین مشتری ها میبردم:27:
نکته قابل توجه اینکه با این که سینسیشن گرونتره تو این خراب شده گلکسی گرونتره با اختلاف 150 تومن:18:(تقریبا)
660 کجا 800 کجا!!!
به امید اون روز که قیمتش 650 بشه تا ما فقیرا هم داشته باشیم:10:
دوستدار شما یاشار
بمب خبری سامسونگ: مدل جدید Galaxy S II سامسونگ با ویندوز فون 7
شرکت سامسونگ که با عرضه گوشی هوشمند I9100 Galaxy S II این روزها موفق به کسب محبوبیت فراوان نزد کاربران جهانی شده است، قصد دارد مدل جدید این گوشی را همراه با سیستمعامل ویندوز موبایل 7 مایکروسافت تکمیل کند.
به گزارش ایستنا، بر اساس شایعات منتشر شده، سامسونگ هماکنون در حال طراحی مدل جدیدی از گوشی هوشمند Galaxy S II است که سیستم سختافزاری فوق پرقدرتی را در خود جا داده و در بخش نرمافزاری نیز به سیستمعامل ویندوز فون 7 مجهز شده است.
طبق گزارش منتشر شده از سوی مرکز Bluetooth SIG ، سامسونگ طراحی این گوشی را آغاز کرده است و قصد دارد ر آن از آخرین نسخه سیستمعامل موبایلی مایکروسافت استفاده کند. در این شایعات آمده است که این گوشی جدید SGH-i937 نامگذاری شده و شباهت زیادی به مدل Galaxy S II سامسونگ موسوم به SGH-i927 دارد که به تازگی وارد آمریکا شده است.
در صورتی که این شایعات درست باشد شرکت سامسونگ باید برای استفاده از سیستمعامل ویندوز فون 7 پردازنده گوشی هوشمند Galaxy S II را به Qualcomm Snapdragon تغییر دهد. بسیاری از منابع آگاه نیز خبر مربوط به تاکید سامسونگ برای تولید نسل جدید گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستمعامل ویندوز فون 7 را تایید کردهاند.
دوستدار شما یاشار
سلام
دوستانی که گلکسی اس 2 را دارند یه سوالی داشتم
آیا راهی هست که یادداشتها یا نوت هایی که در برنامه افیس هست رو بروی این گوشی سینک کرد؟