با سلام
دوستان برای فعال کردن اینترنت بانک ملت باید همون شعبه افتتاح حساب فعال کرد یا شعب دیگه هم میشه اینکارو کرد؟
Printable View
با سلام
دوستان برای فعال کردن اینترنت بانک ملت باید همون شعبه افتتاح حساب فعال کرد یا شعب دیگه هم میشه اینکارو کرد؟
شعب دیگه هم میشه ...نقل قول:
بله. 100 درصد.نقل قول:
بنابراین برو همون شعبه ایشون و کار تمومه....
ماهیت حساب جاری:
حساب جاری یک حسابی هست که شما در قبال مبلغی که در اختیار بانک (از طریق این حساب) قرار میدهید فقط و فقط به شما دسته چک تعلق میگره و دیگر هیچ... (ماهیت قرض الحسنه نداره که در قرعه کشی شرکت کنه و سپرده هم نیست که سودی بهش تعلق بگیره)
اما در طرحهای جدید قابلیت حساب پشتیبان برای حساب جاری هم فراهم شده. یعنی اگر مبلغ چکی بیشتر از موجودی شما باشه این امکان فراهم هست که کسری موجودی از یک حساب دیگر شما تامین بشه... که یک امکان خوب هست که میشه ازش استفاده (سوء استفاده) کرد. به عنوان مثال یک حساب سپرده (اینجا از نوع روزشمار) باز بکنید و کل موجودی خودتون را در این حساب سپرده (که طبعتاً سود هم بهش پرداخت میشه) نگه دارید... پاس شدن تمام چک های شما هم از طریق همین حساب پشتیبان صورت میگره... در واقع یک حساب جاری با سود روزشمار دارید!!!
پس حساب پشتیبان یادت نره.
هر شعبه ای میشه.....نقل قول:
به علت اینکه در گذشته بانکها حساب سنتی داشتند. یعنی اطلاعات حساب شما فقط در شعبه بازکننده حساب قرار داشت. خیلی قبلتر که فقط روی کارت حساب شما موجودی و تراکنشها ثبت میشد... بعد که کامپیوتر وارد بانک شد، اطلاعات حساب روی سرور همون شعبه نگهداری میشد، اما الان این سیستم هم کلا جمع شده و اطلاعات حسابها روی سرور مرکزی بانکها نگهداری میشه... بنابراین شما وارد هر شعبه ای که بشوید انگار رفتید به همون شعبه اولیه... تهران یک حساب باز میکنی و بعد میری بندعباس از دفترچه ات پول برمیداری..... الان تمام حسابها فراگیر/همراه/آنلاین شده. بنابراین ارائه هر خدمتی در تمام شعبات سراسر کشور مقدور هست.یکیش فعال کردن اینترنت بانک هست. هر شعبه ای بری میشه.
البته حساب جاری یک سری ملزومات داره که خیلی مهمه و اون استعلامیه که از بانک مرکزی گرفته میشه یا مدرک درامدی وگرنه وجود یک آشنا اونم رئیس شعبه کلی کار و پیش میبره ...:n16:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز مطمعن هستین چون جای دیگه سوال کردم گفتن نمیشه؟
دوست عزیز حساب ها آنلاین هستن و شما البته صاحب حساب ...نقل قول:
مرسی بابت اطلاعات.نقل قول:
استعلام از بانک مرکزی برای کسی که تازه میخواد دسته چک بگیره خیلی معنایی نداره.... (البته برای بانک داره... برای اون شخص ترسی نداره... چون دوستون قبلا دسته چک نداشته که قرار باشه سابقش خراب باشه:n02:)
استعلامها بیشتر برای چکهای برگشتی و سوابق و پولشویی و .... هست. دوستمون تازه اول راه است.:n26:
جای دیگه کجا بوده که بهتون گفتن نمیشه....؟؟؟نقل قول:
من خودم کارمند بانکم... بنابراین میشه!!
====
ضما الان یک رقابتی بین شعبات یک بانک (مثلا بیت شعبات بانک ملت) هست که در پایان هر ماه تعداد اینترنت بانکی که فعال شده را به سرپرستی گزارش میدن.... الان بری سر چهار راه بین سه شعبه بانک ملت داد بزنی میخوام اینتنرت بانک فعال کنم... همزمان هر شعبه ملت رو هوا میقاپنت!!! تا آماروشن بره بالا.... کلی روی اضافه کار و کارانه و دریافتی تاثیر داره....
درود بر شما ...نقل قول:
این استعلام و میگیرن و تو بایگانی نگه میدارن تا بعد ها مورد عنایت بازرسان محترم قرار نگیرن ...
کلا باید بانک این استعلام و بگیره و اطلاع شخصی از گذشته و سرگذشت افراد نداره ...
ایشان هم که تازه واردن و دامادشون رئیس بانک پس کلی پیش افتادن ...
کلا تو بانک رئیس شعبه خیلی قدرت داره:n02:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز از کسی سوال کردم حتما اطلاع نداشته! فقط یکه سوال دیگه چکی که ماله یک شعبه ملت دیگه باشه میشه توی شعب ملته دیگه پاسش کرد؟ بانک ملی راحت میشود.