سلام دوستان
خرید Galaxy Young به نظرتون با بودجه 450 تومن منطقی هست؟ از اونجایی که توی این رنج قیمت اولویت معنی پیدا نمیکنه! این گوشی چطوره؟ مدل بهتری نسبت به این مدل وجود داره؟
Printable View
سلام دوستان
خرید Galaxy Young به نظرتون با بودجه 450 تومن منطقی هست؟ از اونجایی که توی این رنج قیمت اولویت معنی پیدا نمیکنه! این گوشی چطوره؟ مدل بهتری نسبت به این مدل وجود داره؟
دوستان کسی میدونه که:
1- Galaxy S IV کی میاد ایران و وقتی بیاد قیمتش حدوداً چقده؟
2- یه جایی شنیدم میگفتن دو مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای داره ؟ کدومش واسه ایران میاد؟
حدود ۳۲۰۰ - ۳۳۰۰ اومده تو ایران. تا ۱ - ۱.۵ ماه دیگه قیمتش متعادل میشه.نقل قول:
مدل اکسینوس (۸ هسته ای) واسه ایران میاد. توجه کنید اینطوری هم نیست که ۸ هسته باشه و این حرفا ٬ ۴ تا هسته A15 و ۴ تا هسته A7 هستن که به خاطر مصرف بالا ٬ فقط برای کار های سنگین از A15 استفاده میشه.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز این گوشی هنوز نه تنها توی ایران بلکه هیچ جای دنیا نیومده . دقیقا" 4 روز دیگه یعنی 26 آپریل میاد(اینو سامسونگ بصورت رسمی اعلام کرده حالا اگه جایی اومده پس احتمالا" سامسونگ خبر نداره).سی پی یوش شامل یک سی پی یو چهار هسته ای 1.6 کورتکس A15 و یک سی پی یو چهار هسته ای کورتکس A7 1.2 هست .:11:
این که خوبه. اس 3 سه هفته قبل عرصه تو ایران بود
درود....
برای من معما شده قبل ریلیز رسمی تو ایران میاد جریانش چیه؟ s3 یادمه اومده بود که mr hitman اشاره کرد 3 هفته زودتر اومد.
این گوشی ها برای تست و کنفرانسه تو ایران میاد ؟
مرسی
سلام.نقل قول:
بعید میدونم این اتفاق افتاده باشه(یادم نیست چه زمانی اس 3 اومد و اینکه قرار بود کی بیاد).اما اینو میشه به جرات گفت کمتر از 3 روز از عرضه جهانیش توی ایران خواهد بود.در مورد ایفون 5 دقیقا" دو روز بعد از عرضه اولیه توی 10 کشور که دوتاش فقط آسیایی بود. من خودم به شخصه توی پاساژ سپهر تهران گوشی رو تست کردم.:11:
نقل قول:
حقیقتش اولویت یا اوخرویت خاصی ندارم :n02:نقل قول:
(فقط میتونم بگم ترجیحم بر کیفیت و حجم صدای بالاتر هست) :n06:
هدفم از گذاشتن این پست این بود که دوستان راهنمایی بفرمایند به عنوان مثال اگر بودجه ای مثل بودجه حال حاضر من در اختیار داشتن، انتخابشون چی بود؟
ضمناً هر یک از دوستان هر گوشی رو که پیشنهاد میکنه لطفاً با ذکر دلیل باشه :n11:
پی نوشت مهم:
لطفا s3 رو از پیشنهادهاتون فاکتور بگیرید
ما هم اولش چنین فکری کردیم ٬ بعدش دیدیم نه خیر ٬ گوشی ها کاملا مشابه نسخه اصلی هستند. گوشی های برای تست و ریویو و ... همیشه روی تمام جاهاش نوشته Not for sale و این حرفا.نقل قول:
این اتفاق افتاد و ۳ هفته که رضا گفت هم اصلا اغراق نبود ٬ قشنگ ۳ هفته زودتر از عرضه تو بازار ایران ریخته بود. :|نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
خیر این قضیه با اونی که بنده عرض کردم فرق میکنه.اون پستی که لینک دادید مال 26 می 2012 هست یعنی آخر ماه می اما ریلیز سامسونگ اس 3 اول ماه می 2012 هست و اینکه ایشون فرمودن قرار بوده توی المپیک معرفی بشه هم اشتباه ایشون بوده نه اینکه گوشی قبل از معرفی توی دست مردم بوده.
اما اینی که فرمودن گوشی هنوز یکماه نیست معرفی شده توی دست مردم هست اول که ما نفهمیدیم بالاخره معرفی شده بوده یا قرار بوده توی المپیک معرفی بشه!!! ضمن اینکه گوشی آیفون 5 رو عرض کردم دقیقا" 2 روز بعد از ریلیز جهانی من خودم توی پاساژ سپهر تهران تست کردم. یعنی فکر میکنم حدود 13روز بعد از معرفی رسمی.
اما حالا اگه شما خودت شخصا" گوشی رو از نزدیک دیدی یه بحث دیگه هست.:11: