والا دروغ چرا منظورتو از ایکس مود نمیفهمم ولی من روزی که گوشیو میخرم روت میکنم و هیییچ مشکلیم ندارم اصلا مشکل من با برنامه های اصلی گوشیه که نمیخوامشون
sent from my android phone
Printable View
والا دروغ چرا منظورتو از ایکس مود نمیفهمم ولی من روزی که گوشیو میخرم روت میکنم و هیییچ مشکلیم ندارم اصلا مشکل من با برنامه های اصلی گوشیه که نمیخوامشون
سلام عزیزنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون
ایکس مود برای مثلا هک بازی کلش هست!!!
لطف میفرمایید راهنمایی کنید خودتون اگه براتون مقدوره؟؟؟
اون سایتی که فرمودید رفتم اما یکم قدیمی بود اطلاعاتش و ترسیدم وسط کار همه چیز بپره [emoji4]
اگه امکانش هست واقعا ممنون میشم
پس منتظر راهنماییذهاتون هستم دوستان
راستی یکنفر گفت با روت کردن گوشی مقداری سنگین میشه کارکردش؟؟؟
درسته؟؟؟
ممنون
من تا ورژن 3.1.1 هم عقب اومدم ولی نشد که نشدنقل قول:
دوستان سلام.
من یک رام رو اشتباها رو گوشی نصب کردم و مثل اینکه باهاش همخونه نداره!(به گفته ی سایتی که دانلود کردم مثلا باید همخونی میداشت:n34:)
وقتی پس از نصب رام ریبوت رو زدم هنگام بوت شدن عکس برند Lenovo میاد و بعدش یه صفحه سفید.باز گوشی رویبوت میشه و همین داستان!
مدل گوشیم Huawei Y511 -U30 هستش.بگید چیکارکنم درست شه!دارم از ترس میمیرم:n28:
نترس عزیز رام اصلیشو بریز تو مموری کارتت و باتریو در بیار بعد 15 ثانیه جا بزن بعد ولوم بالا و پایین و پاور رو هر سه تاشو هم زمان نگه دار گوشی رامو نصب میکنه فقط باید تویه پوشه به اسم خاص تو مموری کارتت بریزینقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
اسم خاص منظورت چیه؟
۱ – فایل رام رسمی را آنزیپ کردهنقل قول:
۲ – پوشه ی dload رو به مموری کارت انتقال میدید
۳ – گوشی را خاموش کرده و بعد همزمان کلید ولوم + و – را گرفته و منتظر می مانیم تا گوشی وارد مرحله نصب رام شود
۴ – حدودا ۱۰ دقیقه نصب رام طول می کشد
من یکی دانلود کردم ولی توش فایلی بنام UPDATE.APP نیست!!!!میشه یکی برای گوشی من لینکشو بده خواهشااا:n28:نقل قول:
سلام دوستان، بنده چند هفته پیش گوشی زد 2 گرفتم ولی زیاد از باتریش راضی نیستم
دوستانی که این گوشی رو دارن نظرشون چیه؟
من انتظارم زیاده یا باتریش خوب نیست
دوستان برای گذر از تحریم گوگل پلی چه روشی رو استفاده می کنند ؟
خیلی برام جالبه هم از رایانه هم از گوشی از یک اکانت استفاده می کنم . با نرم افزار گذر از تحریم + رایانه میشه از گوگل دانلود کرد . اما نمیشه با نرم افزار گذر از تحریم + گوشی از گوگل پلی دانلود کرد