کلاس 58 می شه استاندارد یورو 4نقل قول:
تا قبل از این یورو 2 می دادن الان شده یورو4
Printable View
کلاس 58 می شه استاندارد یورو 4نقل قول:
تا قبل از این یورو 2 می دادن الان شده یورو4
آره بخشنامه امروز اومد پرینتشو از نمایندگی گرفتم. توی سایت هم اطلاعات ماشین اصلاح شده و یورو 4 نشون میده. امیدوارم حالا زودتر تحویل بدن.نقل قول:
نمایندگی گفت زودی بعد از تکمیل وجه تحویل می دن
ولی الان سایتو دیدم برام زده
91/05/28 از
91/06/30 تا
آخه چراااااااااااااااااااا
احتمالا با مشکلات تولید مواجه هستن.نقل قول:
تندر 90 از روز اول تا الان با مشکل تولید و تحویل خودرو مواجه هست.
باید صبر کنید.
دوستان کسی خبر داره که کیفیت L90 اخیرا افت داشته یا نه؟ و اینکه اگر شما باشید بین L90 و 405SLX کدوم رو انتخاب میکنید؟
در مورد کیفیت مدلهای اخیرش که من چیزی نمیدونم اما شک نکن که از پژو 405 بهتر هست -نقل قول:
مدل ایران خودرو بهتره یا پارس خودرو؟نقل قول:
نقل قول:
یه زمانی میگفتن مال پارس خودرو بهتر هست البته این موضوع مال چهار یا پنچ سال پیش هست - الان رو اطلاعی ندارم - فکر میکنم همچنان مال پارس خودرو بهتر باشه -
تازگیا که چک کردم، پارس خودرو فروش اینترنتیش رو متوقف کرده برای L90 یعنی ممکنه بیخیال این ماشین شده باشه یا اینکه فقط تو نمایندگیاش میفروشه؟نقل قول:
من اطلاعی در این مورد ندارم - و بعید هم هست که اگه امکان تولیدش باشه -پارس خودرو تولید نکنه - چون این خودرو تازه داره شناخته میشه - من یادم هست اون اولین سری که این ماشین اومد بیرون که ما خودمونم یکی اون موقع گرفتیم همه میگفتن این دیگه چیه - قیافش رو ببین ولی ما که داشتیم ازش استفاده میکردیم باش حال میکردیم - مصرف سوخت خیلی پائین - نرمی و روونی عالی - سادگی در عین اطمینان و قدرت ماشین خیلی خوبی هست - تازه الان مردم دارن میشناسنش و درخواست هم براش زیاد شده -
ممکنه و فقط ممکنه این قضیه تولیدنشدنش در سایپا به تحریم ها و این چیزا ربطی داشته باشه که اگه این باشه ایران خودرو هم نمیتونه مدت زیادی به فروشش ادامه بده -
البته یه حرفهایی هم بود که انگار شرکت رنو فرانسه حق تولید این خودرو رو فقط به ایرانخودرو داده