نخير نميتونه تو بهمن فقط ( واحدمانده ها كه دي ماه ديپلم گرفتن ) + ( كسايي كه اطلاعاتشون در سايت نبوده و رفتن آموزش پرورش اقدام كردن ) حق ثبت نام دارن . البته شايد تصميم سازمان سنجش عوض بشه و بقيه رو هم اجازه بده اونموقعنقل قول:
Printable View
نخير نميتونه تو بهمن فقط ( واحدمانده ها كه دي ماه ديپلم گرفتن ) + ( كسايي كه اطلاعاتشون در سايت نبوده و رفتن آموزش پرورش اقدام كردن ) حق ثبت نام دارن . البته شايد تصميم سازمان سنجش عوض بشه و بقيه رو هم اجازه بده اونموقعنقل قول:
عزیز اطلاعات غلط نده دست مردم :نقل قول:
کد:www.sanjesh.org
نقل قول:
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری سال 1390
آخرین مهلت ثبت نام ساعت 10 صبح روز شنبه 4 دیماه 1389 می باشد.داوطلبانی که به علت عدم تایید سوابق تحصیلی و یا موجود نبودن اطلاعات سوابق تحصیلی و یا هر علت دیگر موفق به ثبت نام نگردیده اند می توانند از تاریخ 25 بهمن ماه لغایت 2 اسفند با مراجعه به سایت سازمان اقدام به ثبت نام نمایند.ضمنا داوطلبان توجه داشته باشند که ثبت نام فقط بصورت اینترنتی و در تاریخ فوق الذکر امکان پذیر می باشد و از هرگونه اقدام دیگری(مراجعه حضوری ، تلفنی و ... ) خودداری نمایند
اگر یه نفر به من یه نمونه کارنامه ترم اول پیش دانشگاهی بده میتونم اکسلش رو درست کنم !!!نقل قول:
روش حساب كردن معدلو ميدوني بگو ديگه لازم نيست برگدي:46:نقل قول:
اتفاقا تو داري اطلاعات غلط ميدي . اگه اطلاعات نداري صحبت نكن لطفا . من اين رو زنگ زدم از خود سازمان پرسيدم اون هر علت ديگر شامل كسايي هست كه واحد مانده هستن و ديپلم نگرفتن و كسايي كه اطلاعاتشون ناقص بوده براي ثبت نام كد ره گيري ميخواد و بهمن ماه فقط براي كسايي كد ره گيري ميدن كه يا ديپلم ديماه گرفته باشن ويا مداركشون ناقص بوده باشه و از طريق آموزش پرورش اقدام كرده باشن . مهلت ثبت نام براي بقيه داوطلبا تموم شدهنقل قول:
درود دوستان
من تو ژنتیک ضعیف هستم و هدف اینه بتونم ژننتیک پزشکی دانشگاه آزاد را بزنم
امسال 4 تا ژنتیک داده بود
تخت سیاه خیلی زیاد و بازم در نهایت هر چی می خونم یادم می ره و خیلی تنوع سوال داره
سطح سوالات ژنتیک آزمون پزشکی امسال چطور بود ؟
یعنی باید در حد ژنتیک سراسری بخونیم تا بتونیم بزنیم ؟؟
رشته ژنتیک پزشکی؟! اشتباه نمیکنید؟آخه رشته ژنتیک خالی هست ولی ژنتیک پزشکی من نشنیده بودمنقل قول:
در مورد دانشگاه آزاد باید بگم سوالای ژنتیکش اگه طبق روال سالای پیش بیاد کاملا آسونه معمولا هم فرمولیه و اگه تخته سیاه رو خونده باشی قطعا جواب میدی. البته اینم در نظر بگیر که ممکنه روال سوالای آزاد بازم تغییر کنه چون پارسال ریتم سوالا کاملا متفاوت بود (پس اگه مثل سالای پیش بخواد بیاد نیازی نیست مثل سراسری بخونی ولی اگه....)
درود به شمانقل قول:
منظورم همون سوالات ژنتیک آزمون پزشکی دانشگاه ازاد بود برای رشته ی پزشکی
سوالات ژنتیک پیارسال به قبل خیلی آسون بودند
ولی امسال سوالاتش نسبت به پیارساال فرق داشت می خواستم ببینم همین سطح سوالاتی که امسال داده بودند چجوری بودند ؟
ممنون که جواب دادید
پارسال رو بخوام بگم اگه درست یادم مونده باشه ژنتیکش به سادگی سالای قبل نبود ولی قابل قیاس با سراسریم نبود (البته اینم بگم که من ژنتیک رو کار کرده بودم) ولی در مجموع بنظرم اگه بخوان مثل پارسال سوال بدن با یه دور خوندن کتاب تخته سیاه میتونی جواب بدینقل قول:
بچه ها این دیبازر تو برنامه فرصت برابر یه برنامه جدید شروع کرده تازه 2 هفته برنامه داده،
اگه کسی داره ممنون میشم بذاره....