خب برای اینکه نسخه هایی که بیرون داده میشن از نظر امنیتی و نرم افزار بهینه تر میشن و باگ قبلی برطرف میشه در نسخه جدید.نقل قول:
خب علت حجیم بودنش این هست که هم اپدیت ویروس ها درش قرار داره و هم امضای دیجیتالی نرم افزار ها...
Printable View
خب برای اینکه نسخه هایی که بیرون داده میشن از نظر امنیتی و نرم افزار بهینه تر میشن و باگ قبلی برطرف میشه در نسخه جدید.نقل قول:
خب علت حجیم بودنش این هست که هم اپدیت ویروس ها درش قرار داره و هم امضای دیجیتالی نرم افزار ها...
من این مشکل رو در فروم کمودو سزچ کردم که این جواب رو داده بودند:نقل قول:
نقل قول:
If you want the latest version download CIS 32bit/64bit (as deadman suggested) and download CIS clean up tool. Now uninstall the current CIS and use the CIS clean up tool as admin in safe mode (press F8 after the computers logo)
شما کمودو رو انیستال کنید و از کمودو کلینر در سیف مود استفاده کنید و سپس کمودو رو نصب کنیدنقل قول:
Make sure that Windows Firewall and Windows Defender are disabled. Then uninstall Comodo Firewall with Revo Uninstaller and install v5.4.
CIS Clean-up tools
کد:http://www.mediafire.com/file/mozuzj0dnnv/CIS%20Clean-up%20Tool.zip
نقل قول:
اپدیت رو افلاین از خود سایتش گرفتم.من خودم ویندوز سون دارم اپدیتها رو ریختم و شناخت.حالا بعد یک هفته که اپدیت ها رو روی ویندوز دوستم که xp داره میریزم نمیشناسه.در ضمن از سیف مود اقدام کردم
من فایروالم بعضی وقتا قاطی میکنه ، برنامه ای رو که دو ساعت پیش بستم رو نشون میده که 50 درصد ترافیک رو اشغال کرده . دیروز utorrent رو بسته بودم ، بازم نشون میداد وصله . در صورتی که برنامه ی اندازه گیری پهنای باندم (simple internet meter lite ) هیچ پهنای باندی نشون نمیداد .
برا شما تا حالا پیش نیومده ؟
از این دست اتفاقات عجیب برای من هم افتاده!!
یه سری یه فایل خواست که به نت وصل شه ، کومودو پیغام داد و من بلاکش کرد ، دیگه دیوونم کرده بود.... الکی برای خودش لوگ میساخت! یهو دیدم 3400 تا لوگ ساخته و پیغام داده که بلوکش کردم!!!!!:18: در صورتی که اصلا اون فایله نه تو پروسه ای اجرا بود نه چیزی....
یه مشکل دیگه ای هم که کومودو داره این بید که وقتی کلا غیرفعالش میکنی آیکون کومودو هیچ تغییری نمیکنه ..... این واقعا ضایع است!
سلام
بخوام MBAM رو هم در كنار CIS نصب كنم مشكلي پيش نمياد؟
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد..... فقط برنامه رو رجیستر نکنید بهتر است!چون در این صورت گارد برنامه فعال میشه و ممکنه با آنتی ویروس تداخل ایجاد کنه....:40:نقل قول:
فقط مواظب باشید وقتی درخواست بلاک کردن فایلی را داد // بدون کنجکاوی بلاک یا اجازه دسترسی بهش ندید...نقل قول:
چون اگر به اشتباه یک پروسه یا فایل اجرایی یک برنامه را بلاک کردید ...به سختی میشه باز این مشکل را به اولش برگردوند.
در کامل کردن حرف دوستمون. ((نکته ای را که یادآور نشدن ))نقل قول:
باید این نکته را ذکر کنم که برنامه مکمل MBAM را باید شما به صورتی نصب کنید که با سریالی ریجستر نکنید/ چون با این کار شما گارد نرم افزار فعال و باعث اختلال در سیستم و عملکرد انتی ویروس اصلی شما میشود.
برنامه فوق رایگان هست و براحتی اپدیت میشود ولی فقط گارد ان فعال نیست چون باید با سریالی ریجستر شود که شما نباید با سریالی ریجستر کنید.
موفق باشید.
با سلام.
دوستان یه مشکلی که دارم اونم اینه که متاسفانه کومودو همیشه در حال استفاده از پهنای باندم هست.!!
آیا راهی داره که از اینترنتم همیشه استفاده نکنه.؟
با تشکر.