به منم ندادن:41:
Printable View
به منم ندادن:41:
5 ساعت رایگانه یعنی تا ساعت 6نقل قول:
پس به نظر شما برم بگیرم؟
چون الآن شاتل دو مگ دارم شبانه اش رو محدود کردن
میخوام یا 128 آرت شاتل بگیرم یا 1 مگ پارس آنلاین
اگه بشه با این یه مگ 50 گیگ دانلود ماهیانه داشت میام پارس اگه نه همون آرت شاتل رو میگیرم
دوست عزیز به هیچ وجه دلتون رو به سرعت شبانه خوش نکنید چون اصلاً پایدار نیستنقل قول:
این محدود کردن سرعت ها مختص همه شرکت هایی است که سرعتی بالاتر از حقتون بهتون می دن (در اصطلاح Burst)
مال بیشتر بچه ها تا ساعت 7 مجانی دی ال میکنه.نقل قول:
البته به منطقه تون هم ربط داره ها. اینکه تعداد افرادی که از پورت شما به صورت شیر استفاده میکنن هم خیلی مهمه.
همونطور که قبلا گفتم فاکتور شانس هم دخیله توی این مورد.
حالا شما یه سبک سنگین کن ببین با توجه به قیمتش میارزه یا نه؟
سلام
جریان این هدیه چیه؟
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
آره به من یک گیگ اضافه شده.
آخه من 2 مگ دارم از شاتلنقل قول:
10 روزه شبانه شده در حد 20
قبلا 250 بود یه مدت 140 و حالا هم 20 شده
اگه همینطور بگذره فکر کنم شب اصلا نتونم کانکت بشم:31:
در ضمن اگه آی اس پی محدود نکنه میشه یه سرور خوب با پینگ پایین پیدا کرد ( یا اجاره کرد) که بتونیم از حداکثر پهنای باند استفاده کنیم
اگه کسی دائم دانلود شبانه داره لطفا لوگ بذاره
ممنون
دوست عزیز در مورد این اجاره ی سرور می شه بیشتر توضیح بدی .. چون من یک چیز خیلی جالب فهمیدم :نقل قول:
از همه ی دوستانی که پارس آنلاین دارن خواهش می کنم این تست رو انجام بدن . وقتی شب از ساعت یک به بعد سرعتشون اومده پایین واسه یک لحظه همه ی دانلود ها رو pause کنین . بعدش برین سایتاگر نرم افزار کنترل پهنای باند داشته باشین متوجه می شین که سرعتتون می ره روی ماکسیمم :18: . مثلا من خودم دارم از سرور رپیدباز با اکانت پرمیوم دانلود می کنم , و سرعتم بیشتر از 65 نمی شه . بعد وقتی می خوام وارد سایت شبدیز بشم یک دفعه سرعت می ره روی 230 :18::18::18: . من فکر کنم پارس آنلاین شبا خودش سرعت رو محدود می کنه و ربطی به share و این حرفا نداره ... حالا نمی دونم چرا سایت شبدیز ؟؟؟؟کد:www.shabdiznet.com
آره ئوست عزیز برای همه ... :20:نقل قول:
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
آره دوست عزیز برای همه ... :20:نقل قول:
از ISP محدود می کنند که نمی شه کاری کرد :13: و گرنه سرور واسه کرایه فراوون و ارزونه :46:نقل قول:
شاتل رو نمی دوم اما پارس رو که خودم با چند اکانت و چندین بار که امتحان کردم اگه مصرفت رو بین یه هفته تا 10 روز پایین بیاری سرعتت رو بر می گردونه :46:
ما اینجا 64 نامحدود ماهی 10 تومن 4-5 تا می گیریم تا خرخره با هر کدوم دانلود می کنیم روی یکی که محدودیت اعمال شد اون یکی رو استفاده می کنیم :21::27:
خوب میشه با ماهیانه چند هزار تومن یه هاست گرفت مثلا با 2 گیگ فضا و پهنای باند نامحدودنقل قول:
بعد روش راپید لیچ نصب کنید و تمام فایل هایی که میخواید دانلود کنید رو به صورت ریموت بذارید روی هاست خودتون
بعد هم به زیبایی دانلود کنید
البته خیلی باید جستجو کرد تا یه هاست مناسب و اجازه رپیدلیچ پیدا کرد
یه راه دیگه هم هست توی سایت هایی که لینک دانلود دارن بگردین و لینک خوب پیدا کنید
مثلا من قبل از اینکه محدود بشم از مدیا فایر یا سافت گذر یا دانلودها میتونستم با حداکثر سرعت دانلود کنم ولی بعد از محدودیت نمیشد
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
میشه بگید با 64 با چند دانلود میکنید؟نقل قول: