سلام بچه ها میگم بالاخره تونستید اندروید رو روی این گوشی بریزید یا خیر؟! به ما هم ندا بدید....مرسی
سلام بچه ها میگم بالاخره تونستید اندروید رو روی این گوشی بریزید یا خیر؟! به ما هم ندا بدید....مرسی
خبری نیس هنو..........نقل قول:
فک نکنم بیاد
ولی بیاد خیلی عالی می شه:40:
شاید این جمعه بیاید شاید..........
دعا کنین:40:.............:31:
دوستان الان رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 یا 6 گیر میاد...؟؟؟؟
چنده...؟؟؟؟
الان یه 8 گیگ کلاس 4 رو گوشیم دارم(فک کنم مارکش sandisk باشه) ولی بعضی فیلم ها رو گوشیم روون اجرا نمیشن ، گیر نمیکنه ولی روون اجرا نمیشه .
سیلام.:31:نقل قول:
من رم 16توشیبا 50 گرفتم کلاس 4........
روونه روون.............:40:
سلام دوستان....من دیروز ااین گوشی رو خریدم...بنظرم عالی بید....
چند تا سوال داشتم...چرا تو کاتالوگ نوشته 1.5 گیگ اما تو توتال حافظه نوشته 400 مگابایت؟اخه تو کاتالوگ نوشتاه حافظه داخلی 1.5 گیگ....
بعد gps رو چجوری فعال کنم؟از سامسونگ apps چه برنامه ای بریزم بعد فعالش کنم؟
سلام به بروبچ:40:
اين گوشي ويو 2 نيومد كسي اطلاعي داره لطفا بگه:19:
دوستدار شما ياشار
سلامنقل قول:
آره منم بالاخره خریدم
همه اول میگن خریدن ولی من حالا میگم:27:
یه 2هفته ای میشه که رسیده دستم
واقعا بی نظیره چه از لحاظ گرافیک ، چه سرعت ، چه کیفیت صفحه و ... کلا از همه نظر سره
پیشنهاد میکنم هرکسی که این گوشی نظرشو جلب کرده و مونده که بخرش یا نه هرچه سریعتر این عظمتو بخره
من رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 دارمنقل قول:
فیلما رو هم خیلی روون اجرا میکنه
فیلمای اچ دی رو هم که با خود گوشی میگیرم عالی اجرا میکنه
سلام من این گوشی را حدود 6ماهه خریدم بعضی وقتها ریست میشه گارانتی ماکروتل هم هست آخرین نرم افزتر هم از کیس آپ دیت کردم ولی هنوز مشکل دارم لطفا کمک کنید
سلام
سوال هایی داشتیدم::40:
اگه سیستم عامل اندروید واسه ویو پورت بشه اونوقت میشه بازی ها و نرم افزارای اندروید رو هم روش نصبید؟ اونوقت میشه هر دوتا سیستم عامل رو همزمان داشت؟ یا موقع روشن کردن گوشی باید انتخاب کنیم که با کدوم سیستم عامل بیاد بالا؟
راستی اگه به طور کامل پورت شد از نظر سرعت از بقیه ی گوشی های اندروییدی عقب تره؟:18:
سلام
من خیلی تو خرید سخت گیرم
ولی کلی تحقیق کردم حالا تصمیم گرفتم s8500 را بخرم
اما سوال
به نظر شما با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
با گارانتی پارس مایکروتل 70 تومن گرونتره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر