ممنون من تاالان ازدیال اپ استفاده میکردم وخوب اولین مودم adsl ی هستش که میگیرم وتا تستش کنم چندروزطول میکشه.
Printable View
ممنون من تاالان ازدیال اپ استفاده میکردم وخوب اولین مودم adsl ی هستش که میگیرم وتا تستش کنم چندروزطول میکشه.
دوست عزیز هاردی چیزی دارید بش وصل کنید ببینید چطور کار میکنه برا من فلش رو شیر میکنه اما هارد یه ترا رو نه نمیدونم چه مرگشهنقل قول:
شما همینطوری وصل کنید اگه بتونه و بشناسه دیوایس رو تو MY COMPUTER اون دستگاههایی که به هایرلس وصلن یه درایو اضافه میشه که فایلهای اون فلش یا هاردو میخونه.نقل قول:
جواب دادن به سوالهای دوستان چیزی جز تکرار مکررات نیست :n15:نقل قول:
اونهایی که اینترنت مخابرات داشتن بگن که با کدوم مودم ها مشکل داشتن ؟
من می خوام تا 100 مودم وایرلس بخرم ولی چون اینترنتم مخابراته گزینه های کمی دارم :(
خیر عزیز محدودیتی نیستنقل قول:
هرچیزی میتونی برداری
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
بهترین مودم adsl با وایرلس و چند پورت تا رنج قیمت 150 تومن چی مارکی تو بازار هست. برد وایرلسش خوب باشه
8968 tplinkنقل قول:
2750new dlink
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
ممنون عزیزنقل قول:
یکی از اعضای همین فروم با مودم 8901 tp link مشکل قطعی داشته که هر چندروز یبار قطع میده بعد مدتی کلا قطع میشه زنگ می زنه مخابرات بهش می گن باید ip رو دستی وارد کنی و با وارد کردت دستی مشکل حل میشه ولی دیگه نمی تونه با وسایل دیگه مثل گوشی از وایرلسش استفاده کنه
توی دیجی کالا یک از دارندگان D-Link 2730U که مشترک مخابرات عنوان کرده که مخابراتی ها موقع اتصال باید مدام send-recive داشته باشند اگر مدتی نداشته باشند internet access قطع میشه و مودم رو باید خاموش روشن کنن
و....
در واقع من می خوام به این مشکلات دچار نشم
دوستان تا 100 تومن چه مودمی پیشنهاد می دین که با مخابرات مشکل نداشته باشه و وقتی توی اتاق میگذاریمش توی حال به فاصله 10-15 متری حداقل 3 تا انتن رو داشته باشه؟؟
ممنون
سلام.. منم می خوام وایرلس تهیه کنم مخابات دارم و مشکل اساسیم هم همین هست.. نریم بخریم درست کار نده.. چی بخریم؟نقل قول: