والا من ماهی 15500 میدم خداییش خوبه حجم کم نمیارم الان نمیدونم تعرفه هاش چه جوره بعدشم الان عوض کنی فک کنم دانلود شبانه نداری دادانقل قول:
وایسا احتمالا یه ماه دیگه کمپین باشه باز
Printable View
والا من ماهی 15500 میدم خداییش خوبه حجم کم نمیارم الان نمیدونم تعرفه هاش چه جوره بعدشم الان عوض کنی فک کنم دانلود شبانه نداری دادانقل قول:
وایسا احتمالا یه ماه دیگه کمپین باشه باز
من هیچ نمیتوانستم کانکت بشم زنگ زدم بهشون میگم اینطوریه گفتن که تازگی ها سرویس جدیدی راه انداختن که مک مودم رو ثبت میکنه و اگه شما مک مودم خودتون رو تغییر بدین دیگه نمیشه کانکت شد!
الان من بدبخت دو تا مودم دارم باید برم مک اون یکی رو با این یکی مودم یکی کنم تا بتوانم کانکت بشم:n03:
هیچی دیگه هر روز دردسرمون بیشتر میشه:n28:
سرعتم هم شده 8 تا:n02:
دمتون گرم یکی مرام میذاره جواب مارو بده؟ :n03:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
از منم همینجوریه مثل مال شماست . البته بهتره زنگ بزنیم بپرسیم ازشون . شاید منظورشون اینه که وقتی کمپین تموم شه برگرده به حالت سرویس اصلی یعنی 2 گیگ
آقا من یه مشکل با این سرویسه جدیدشون پیدا کردم این که با کامپیوترم که وصل میشم دیگه نمیتونم با لپ تاپم وصل شم حالا بش گفتم چیکار کنم گفت وقتی سی دی مودمتو داری نصب میکنی (ZyXEL هستش)
باید وقتی داری تنظیمش میکنی vpi رو بزاری رو 0 و vci رو بزاری رو 35 و نوعه کانکشنتم بزار رو pppoe که آیتومات بشه
واللا من که تا حالا چنین چیزایی تو نصب ندیدم:n02: :n04:
دوستان کسی میتونه به من کمک کنه لطف کنه هر چه زود تر کنه من که زود تر باید لپتاپمو به اینترنت وصل کنم :n28:
دقیقا بگید اینا کجان و ...
:n16:
تو گوگل سرچ کن:نقل قول:
کانفیگ مودم ADSL Zyxel
دوستان دوتا نکته و توجه کنید
1. در هیچ قسمتی حجم باقیمانده و نمیزنه اونی هم که تو صفحه اول زده در اصل حجم کل مصرفیه گول نخورید :n04:
2. حتما حتما شب که میخواید دانلود رایگان بذارید بعد از ساعت 2 بامداد یه بار مودمو خاموش روشن کنید وگرنه همه رو با هم حساب میکنه و از حجمتون کم میشه :n27:
عدد 192.168.1.1 روی در یکی از مرورگرهات تاپ و اینتر بزن و قتی یه صفحه اومد ازت پسورد خواست پشت مودمت رو ببین که چی نوشتهنقل قول:
معمولا یوزر و پسورد admin هست و یا admin و 1234
وقتی اینو بزنی وارد کنفیگ مودمت میشی، در اونجا دنبال quick setup و یا advanced setup
از اونجا به بعدش دیگه مشخصه
از این لینک هم میتوانی استفاده کنی، البته اگه میگفتی مدل مودمت چیه بهتر بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قبلا به صورت اتوماتیک وصل میشدی یا دستی؟
شما همون طور که دوستان گفتن باید وارد پنل مودم بشی و تنظیمات را روی pppoe بذاری و یوزر پست را وارد کنی تا اتومات مودم وصل بشه بعد هر وسیله ای که به شبکه وصل می شه از اینترنت می تونه استفاده کنه. البته یه نکته ای هست مک مودم و پی سی که یکی نیست دوباره ایراد احتمالا بگیره و کانکت نشه نمی دونم شایدم نگیره!؟نقل قول:
---------
امروز برای من خیلی دیسکانکت می شه!!! تازه هر دفعه باید دستی از پنل مودم وصل بشم مگر نه وصل نمی شه قبلا حداقل اتوماتیک خودش وصل می شد معلوم نیست چیکار کردن مودمم هم قاطی کرده!!
دوستان من یک مودم وایر لس تی پی لینک خریدم
مدلش هست td-w8151n
تنظیمات مودمش را کامل انجام دادم.... ولی آخر تنظیمات باید چراغ اینترنت روشن بشه ولی روشن نمی شه ( چراغ adsl یعنی همون چراغی که باید فیکس بشه روشن می شه و فیکس می شه اون مشکلی نداره ) ولی چراغ اینترنتم روشن نمی شه
با همه این حرف ها مودم وایرلسم وصل می شه به اینترنت ولی هیچ سایتی را باز نمی کنه حتی گوکل را باز نمی کنه مشکلش کجاست باید چی کار کنم؟ مودم قبلی من مودم معمولی زیمنس بود .. اون راحت وصل می شه و هیچ مشکلی نداره....
و سوال دوم می خواستم بدونم vpi مخابرات چنده؟ تا اونجایی که می دونم vci برای همه سرویس ها 35