سلام
قیمت جدید و فرق و توضیح مودم یو اس بی رو میشه توضیح بدین
ممنون
Printable View
سلام
قیمت جدید و فرق و توضیح مودم یو اس بی رو میشه توضیح بدین
ممنون
سلام
1.من دیروز مودم وای فای رو تحویل گرفتم و لی تا امروز صبح نتونستم ازش استفاده کنم که زنگ زدم کفتن که چون طرح آزادی اول باید شارژ کنی. من تو سایتشون از صبح می خوام یه کارت شارژ وارد کنم(پین همون رمزه که وارد میکنیم دیگه؟) ولی هی مینویسه انجام نشد بعدا امتحان کنید (no data) کسه دیگه ای هم این مشکلو داشته؟ راه دیگه ای نیست واسه وارد کردن شارژ مثلا با گوشی یا عابر بانک؟
2.به جز مشکل بالا الان من مودمم رو که میرنم تو برق کنار کامپوتر کلن یه آنتن فقط میاد که اونم هی میاد و میره. تو آشپزخونه بالای کابینت!! 3 4 تا آنتن پر میشه ولی اونم باز بیشتر وقتا خالیه و بعضی وقتا میاد فقط. به نصابه زنگ زدم گفتم گفت چون ما یه کاری کردیم که دیگه هر دفعه مجبور نباشی یوزر و پس وارد کنی اینجوریه ولی مهم نیست!! چرت نگفته؟؟ کلن با این وضع فرضا که شارزم هم انجام شد به نظرتون می تونم راحت استفاده کنم از وایمکس؟
معلوم شد که دوستان خیلی بیسواد هم هستن که راضی رو با ز مینویسن البته احتمالا منظورشون زکریای رازی , کاشف الکل بوده , نه؟نقل قول:
نقل قول:
معلوم شد که دوستان خیلی هم بی شخصیت هستند که دنبال غلط املایی میگردند
delete.....
سلام من بین usb & wifi شک دارم از ایرانسل پرسیدم جواب درستی به من نداد شما چه نظری دارید
اسمش روشه دیگه مودم usb در حد و اندازه فلش هست ولی قدرت گیرندگیش هم خیلی کمه و نیاز به برق نداره ولی وای فای قدرت گیرندگی بالا داره و یک پورت لن و پورت تلفن و وایرلس لن داره و نیاز به برق داره اگر میخوای حرکت کنی مثلا از اینور خونه بری اونور خونه (البته به صورت پیاپی) یو اس بی و اگر نه وای فای رو بگیرنقل قول:
ممنون من فقط شککم برا بیرون از خونه مثلا توی ماشینه که ممکنه بهتر باشه لرا اون چی
نقل قول:نقل قول:این جوری نهایتا هر کدوم یه اخطار میگیرید تاپیک وایمکس ایرانسل رو هم مثل شاتل قفل میکنن.نقل قول:
تو رو خدا کوتاه بیاین با متلک انداختن به هم چیزی درست نمیشه که... بجاش بحث درست و حسابی،فنی و منطقی با احترام به هم کنید تا هم اختلافاتون حل بشه هم کاربرای دیگه سطح اطلاعاتشون بالا بره.
سلام دوستان این نامه دانشگاه رو که باید ببرم برای ایرانسل به مسول دانشگاه بگم برای کجا میخوام مال من 512 هستش در ضمن من نهم بهمن نوشتم و یازدهم اومدن برام نصب کردن منم بهشون کپی کارت ملی و یک قبض تلفن دادم اما نامه دانشگاهو بهشون ندادم حالا نامه رو باید هر ترم ببرم یا فقط همین یک بار بسه